6774
-
#5924 Az elsőre csak annyit tudok mondani, hogy ügyes légy. A másodikra pedig egy kérdéssel felelek: Megegyezik az autó verzió száma a játékéval?? -
#5923 hello mindenki!
Hogy a francba lehet átvinni az első pályát?
Sehogyanse tudok első lenni!
Meg ha beteszek egy új kocsit (pl.: Hummer H2) akkor nem indul egy a játék, hanem kilép a menü előtt!Mi van ilyenkor? -
zoolee #5922 4481 hsz .
OLVASD. -
#5921 Hello
nem tudnád elküldeni nekem a LANG mappa fájlait vhogy?
Eltudtam indítani a gémet már csak azok a fájlok kellenének nekem!
E-mnail címem: [email protected] -
#5920 Van viszont jó kis Starforce, aminek nagyon örülök , főképp egy tönkrement lemez után :))) -
#5919 Nincs hozzá serial! -
#5918 és egy serialt nem tudsz mondani nekem?
-
#5917 Sehonnan, a jatek Magyarul jelent meg, az Invictus oldalarol tudod megrendelni. ;) -
#5916 Hello
Magyarítást meg cracket honnan tudok leszedni?
Linket mondjatok ha tudtok lécci!
-
#5915 -
#5914 Boldog Karácsonyt a topiklakoknak.
-
#5913 Kellemes Unnepeket Mindenkinek! -
#5912 Boldog Karácsony kíván az SLModders csapata ! -
#5911 Pl megrendeled invictustól.. .az magyar... -
heyman8909 #5910 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogyan tudom az angol verziót magyarrá tenni, mert olvastam az előző hszekben hogy ez lehetséges. Előre is köszi. -
#5909 Egyébként megjegyzem hogy az SLM Fóruma üzemképes -
#5908 szal ez ilyen új lenne? mer csak véletlenül ráleltem egyik este, végitoltam, és eszembe jutott, hogy milyen lehet ugyanez, járgánnyal^^
egyébként bejött:) -
#5907 végigvittem :)
THX invictus, zseniális volt :D -
#5906 Santa Ride 2 ! :)))
Korrekt FFB-vel ! :P -
#5905 LASR az Invictus új játékának SG-s topikja :P -
#5904 A menudesing leszedhető az SLM oldalról, fullosan, telepítővel -
#5903 -
#5902 S.L.M. -
#5901 Infot még, még!!! -
#5900 szépek :) -
#5899 Mi ez a pangás kérem szépen, bezzeg nálam izzik a munka :D
-
#5898 Má megvan, csak behalt a lemez :(((( -
Sanzistift #5897 Megrendelést az igazira??
Már nem pénz érte az a pár ezres... :/ -
#5896 egyszerű magyaritani az angol warez verziot, otthonrol irok, ha eszembejutsz :)) -
#5895 Ja :)) Nem tudtam, köszi :))))
Leszedtem valami warezt de ez szar angol :((((
Csak kellene írnom valahová ... -
#5894 Fent van a hivatalos weboldalon is;) fillmychart -
#5893 Valaki küldje el priviben a cheat-et, mert már megint elfelejtettem :))))) -
#5892 a lock-on(kiegje sf3) pl 2 hetente kéri 1x a lemezt vagy még ritkábban :) szvsz ez sem rossz megoldás...
a másik pl az x3:reunion(szintén sf3), amiből a legutolsó 2.02re peccselt verzio már nem kér CD-t... az utolsó patchekből sok fejlesztő kiszedi a cd ellenőrzést... ez sztem jo dolog, mert kiadás után hónapokkal/évvel már minimális, aki warezolja a játékot, de a kitartó fanok meg szivnak :( -
#5891 másolásvédelem ötleteket kéretik mellőzni:D -
Sanzistift #5890 Ezt megírnád az invictusnak is?
Ez az elv lehetne a következő védelem alapja... :)))
De most komolyan! -
#5889 CRC( 2005 ) van SF nélküli verzsönben, szal ha nem akasz szívni akkor használd azt, sima krekkes. -
#5888 ték -.- -
#5887 Na ez így már jó... ^^ -
#5886 Akkor lehetne olyan lehetoseggel kombinalni, hogy aki online, annak az ellenoro file-jat beregisztralja a szerveren, igy mar csak egy ervenyes file lehet;) Akinek meg nincs online, az meg pakolgatja a CD/DVD-t;)) -
#5885 Nem úgy értettem... Hanem több gépről lehetne játszani egyszerre.. Tehát ha felraknám havernál, és ő tudna játszani a cd nélkül, akkor ő miért akarná megvenni??