Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peck
Hali,most vettem le és nekem nagyon bejön már pár verdát levettem....M5,Hummer ilyesmi de csak ez az alig 6 autó van a gamehez amit le lehet tölteni....mert ugyanolyan a moddolása mint az SLR.....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

b-type
Nem baj, majd csinálok jobbat is, ez amugy is csak egy gyors és lelkes videó volt a csi-s bímerrõl, Dead Kennedys nótára 😊)

Nagyon szép autó, bár át kellett hozzá variálni az irányítást hogy barátian lehesen terelgetni...de szvsz még így is nagyon direkt a kormányzása.
Mindenesetre pár pályán letoltam vele a rekordjaimat, volt ahol nem volt egyszerû, de nem bántam mert jó volt vezetni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sajnos nem tudtam leszedni már. Nem hozható létre a kapcsolat a kiszolgálóval.
ngcsnet
( #5681)
Meg kell nyerni a Revo GT-t

b-type
Egy kisvideó:
- link

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Videe
Sziasztok! Lenne egy-két kérdésem: Az addon autókat a vehicles könyvtárba kell csak simán bemásolni? Én azt tettem de nem találom az autót a free ride-ben. A még semennyit sem versenyeztem... lehet hogy az a baj?

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

ja 3d hangot pl nem szabad hasznalni..!
Istencsászár
Valamit kikapcsoltam most jó lett 😊 érdekes..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

igen akad.
ngcsnet
nyílván, igen

Lui76
nekem sajnos kimaradt e már nem friss játék de
vhol a neten bámészkodva látom a cross racing championship 2005-t
mint friss anyag !
Az ugyanez a játék?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

SZilaJMaGGoT
Na végre mostmár nekem is megérkezett... ^^

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

M@TriX
esetleg hangk driver, vag ymondjuk kapcs ki ahangot nézd meg úgy akad-e...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Üdv!

Valaki találkozott olyan problémával hogy váltásnál 1 pillanatra beakad a játék, ez még felfee nem is lenne gond, de 2-3 visszváltásnál már érezhetõ az a kis reccenés ami természetesen idegesítõ... Nemtudom mihez kötni a problémát...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
nem nagyon készült eddig sajnos ...

Forza.

Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy honnan lehetne letölteni pályákat a játékhoz. (sem idõm, sem kedvem pályát rajzolgatni, viszont ami van a CTF-hez az elég béna.) Olyan pályákat keresek, ami az 1nsane-ban voltak anno. Ha valaki tud mondani egy helyet, ahonnan letölthetem, vagy küld ide, azt nagyon megköszönném.
Raho
Na itt aztán vanna 3ds modellek, kár hogy nem ingyen.<#sir>

VW Jetta II 1,8T

SZilaJMaGGoT
Jó, neked egyelõre úgy is csak maxos segítség kell... 😄

12346
váze😊 há mind1, azért ha nagyon unatkozol, helpelsz kicsit?😄 lassan túl vagyok vizsgákon is, aztán megnézem én is, mire jutok-.-

Raho
Maradok a skineknél ,szólj a skinezni kell!!!😊

VW Jetta II 1,8T

SZilaJMaGGoT
Én alient már régóta basztatom a hülyeségeimmel, aztán mióta már vágom a maxot már rendesen szóba áll velem... 😄

Raho
Én meg próbálkoztam a moddolással egy darabig el is jutottam, de feladtam mivel nem akartam Alien-t ilyenekkel zargatni.Skineket azokat a mai napig is csinálok hozzá.

VW Jetta II 1,8T

SZilaJMaGGoT
Remélem holnapra megérkezik, és akkor reménykedj, hogy alien kioktat kicsit, mert akkor felejtem is az SL-t és akkor SLM CRC department-jén leszek... 😊

OK, akkor küzdök, és majd meglátom. Köszi!
ngcsnet
igen, de csak akkor használhatod õket, ha megnyerted a Revo GT-t

Hali!
Segítségett kérek: a letöltött autókat miért nem látja a game? Valahol olvastam itt a fórumon, hogy egyszerûen csak be kell másolni a VEHICLES könyvtárba õket.
Raho
Hát szerintem ez a játék halott, nagyon sajnálom mert iszonatosan jó game, de a sl-hez moddigolás kép hasonlítani se lehet.<#rinya>De régen még a fejlesztõk is irogattak ide most már az is meg szünt. Semmi remény.<#sir><#rinya><#falbav>

VW Jetta II 1,8T

ngcsnet
www.ger-tech.net

Harly18
Nem tudjátok, honnan lehet leszedni kocsikat? Megnéztem azokat az oldalakat, amik a banner alatt vannak, de 2-nél többet nem nagyon találtam :S

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

12346
sajna ja:/ én is abban reménykedtem, hogy jóval több addon lesz hozzá. rég nem is játszottam vele😞 sl viszont már õslakosnak számít a vinyón^^ remélem folytatják azt a vonalat😊

ngcsnet
jah, nekemis bejött a demo, ezért megvettem

Raho
Én a DEMO után meg vettem egybõl a játékot, esténként számtalanszór multiztunk, sõt még mostanában is . De ezt a játékot most NAGYON el felejtették.

VW Jetta II 1,8T

allyouneedisme
a fizika télleg nagyon kiraj,próbálj csak meg egy kört menni a havas pályán aszfaltgumival....jégen hummerel 3-asba keresztbe😛
a drift mod hogy áll?

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

lac coo
Jaja...Fizika és grafika Nr.1 a világon a szimulátorok között !!!

(Sajnos a játékmenet már nem 😞 )

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

arty
a demok majdhogynem játszhatatlanok, nemértem invictus azt miért kefélte annyira el 😞 pokoli sok panasz volt, ami a 2005+pecsek-ben már orvosolva lett, de sokan sajnos a demo borzalmai után lemondtak róla 😞

adj neki egy esélyt! 😊

Forza.

[HUN]FaTaL
és utána majd azt is😊 de addigra én sztem meg fogom venni! multi megy biztonsági másolattal?

http://goo.gl/gd6Zi5

lac coo
Márcsak a 2006-os verzió kell azt csá crack 😊)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
én billel nyomom, F1bõl, idõ kell hozzá, de könnyen betanulható <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pedig itt egész überdolgokat csinálunk :-) Szal meg lehet rendesen ismerni a fizikát. (liondriver kissé túl fanatikus :-) )de ezt csak kisbetüvel írom.
bertino
😊

grebber
Nem kell mutogatni tudom azért irtam szolidan.
Sajnos nekem ez a game olyan lesz mint a fizika még konyitani sem konyitok hozzá anno demoval toltam de nálam bénább ember ebben a gameben kizárt dolog hogy legyen 😞

Next PC upgrade: 2022

bertino
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

grebber
Nem irom le mert törölnék de nézzél Nforce-re és megtudod!

bertino
?

grebber
Na végre!!Ez is megoldották!

pedig volt kis multika .. majd legközelebb 😄
Najólvanakkorna,ebbõl se lesz ma multi... 😞(((((((((((((((((((

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

nincs egy olyan szerver, ahova lehet menni?
Vagy már világszerte el van felejtve a game? 😞

akkor mire kapcsolódjak???? 😛

bertino
<#fejvakaras>
most sztem nem is megy