Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
És most az a venti van proci tûtõnek ami a házból a levegõt szívjaki.
milyen serveren szoktatok multizni?
VW Jetta II 1,8T
WilliamsF1 HP - RevoGT
Láma vagyok.
Az lenne a kérdésem hogy csináltam egy sessiont de nem lehet vele kapcsolódni kapcsolódik az ip hez de nem lesz vége soha.
És mért van az hogy 1 szervert se lehet látni a gameban középen ???
Amúgy nem úgy értettem a szpemelást hanem úgy hogy me 9 kor már írkáltal abba a forumba.
MInd 1 gyere jáccani.
te spammelsz csak ott, én csak a megfejtést mondom-.-
zoolee (hun) e kis multi neve.
Amágy ne kamuzz más me reggel tele spemelted az ismerd fel a képrõl az autót topikot.<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
Na akkor jön valaki ???
Jön valaki multizni ???
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Magyaritas <#ravasz1>#ravasz1>
A tanácsodat pedig megfogadom és néha-néha gyakorlok egy kis fogalmazást!OK?😊
egy kis segitseget kernek!intermediaten kezdtem el a jatekot és jol haladok csak vannak azok a versenyek amin idore kell menni és ott képtelen vagyok még a határ közelébe is érni!itt ti hasznaltatok vmi spec. beallitast vagy van vmi trükkje ennek a palyanak?legyszi segitsetek!köszi
azért meg adom az msn címem hogy tudjatok szolni ha véletlen nem nézném a forumot.
[email protected]
Abit AN7/AMD 3.2Ghz/:(Abit GeForce FX5700 256mb DDR:(/2*512Mb DDR/Samsung 160GB HDD S-ATA 7200/LG DVD-RW/LG DVD-ROM/
De majd egyszer megpróbálom.
Nem ma, mert dolgom van.
Na majd megnezem kormannyal is.
Mekkora gépen nyomod a szervert?
És milyen ADSL-ed van?
Hátha nekem is sikerülne... ?
Autóba a kormány való, tekintsük ezt hagyománynak...😊))
Tessék kicsit belemélyedni a beállításokba.
Személy szerint én minden segítséget levettem az irányításról, csak a gázpedál van kicsit megturbózva.
VW Jetta II 1,8T
Abit AN7/AMD 3.2Ghz/:(Abit GeForce FX5700 256mb DDR:(/2*512Mb DDR/Samsung 160GB HDD S-ATA 7200/LG DVD-RW/LG DVD-ROM/
ZoMbI