Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raho
Mi az hogy csak két ember???

VW Jetta II 1,8T

Oks, akkor te jösz ??

cicai
én itt vagyok

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
hahó

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

NA MA 7 KOR MULTI 2 EMBER KELL.

NEm tom meg fõtt a gépem, ellszállt a venti és 1 óráig nem tudtam bekapcsolni azt mentem moziba.
És most az a venti van proci tûtõnek ami a házból a levegõt szívjaki.

Raho
Na és most hova tüntél?

VW Jetta II 1,8T

Na, jöttök ???

zoolee (hun) on.

7:10 kor MULTI.

cicai
köszi, de már megy.
milyen serveren szoktatok multizni?

Raho
CRC DRIFT VERSENY! Link

VW Jetta II 1,8T

Raho
Jó lett, de azért rakhattál volna rá több matricát.

VW Jetta II 1,8T

ngcsnet
Raho! kész a WilliamsF1 skin végre😉
WilliamsF1 HP - RevoGT

Na meg van de azér kössz a nem segítést.

Na léci nagyon kéne a segítség.

Valaki mondja meg nem értek hozzá.
Láma vagyok.

bertino
istenem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Uhh ..
Az lenne a kérdésem hogy csináltam egy sessiont de nem lehet vele kapcsolódni kapcsolódik az ip hez de nem lesz vége soha.
És mért van az hogy 1 szervert se lehet látni a gameban középen ???

NA akkor jön valaki ???

MInd 1 gyere jáccani.
Amúgy nem úgy értettem a szpemelást hanem úgy hogy me 9 kor már írkáltal abba a forumba.
MInd 1 gyere jáccani.

ngcsnet
most nem azért, de te spammeled folyton teli, és most is offolsz,
te spammelsz csak ott, én csak a megfejtést mondom-.-

NA akkor hallj rá.
zoolee (hun) e kis multi neve.

Amágy ne kamuzz más me reggel tele spemelted az ismerd fel a képrõl az autót topikot.<#hawaii><#hawaii>

Na akkor jön valaki ???

ngcsnet
most kétlem :c

Heló all.
Jön valaki multizni ???

M@TriX
közkívánara 3D modellautók, akinek kell az vigye...

...és még sokan mások

Letöltés egyben
(45M😎

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Igazad van ennyit tényleg megér de sajna ez még mindig sok mert van egy kis tartozásom, de sebaj mert szeptemberben szülinap és majd akkor biztos eszembejut a játék!

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

ngcsnet
<#ejnye1>

hehe...tul sokba kerül!<#bee1>
Alexease
<#zavart1>
Magyaritas <#ravasz1>
A problémám az,hogy angol nyelvü ami nekem van, de azt hittem ez elég egyértelmü!😊
A tanácsodat pedig megfogadom és néha-néha gyakorlok egy kis fogalmazást!OK?😊
Alexease
Ja, es a sok jatek mellett, megtanulhatnal fogalmazni, nagy kezdobetut hasznalni, tagmondatokat alkalmazni (pl. vesszok), stb.😊 <#ravasz1>
Alexease
Magyarul jelent meg a jatek, nem ertem a problemat?! <#zavart1><#zavart2>
Alexease
Sokat kell gyakorolni.
ja és még vmi!hogy tudnam lemagyarositani?kit kell felvenni msn-re milyen cimen?😊
hello!
egy kis segitseget kernek!intermediaten kezdtem el a jatekot és jol haladok csak vannak azok a versenyek amin idore kell menni és ott képtelen vagyok még a határ közelébe is érni!itt ti hasznaltatok vmi spec. beallitast vagy van vmi trükkje ennek a palyanak?legyszi segitsetek!köszi
Zombi91
Jol van akor majd ha lesz server akor majd megyek én is vagy faterom
azért meg adom az msn címem hogy tudjatok szolni ha véletlen nem nézném a forumot.
[email protected]

Abit AN7/AMD 3.2Ghz/:(Abit GeForce FX5700 256mb DDR:(/2*512Mb DDR/Samsung 160GB HDD S-ATA 7200/LG DVD-RW/LG DVD-ROM/

Ahhoz sovány vagyok... 😞
De majd egyszer megpróbálom.
Nem ma, mert dolgom van.

hiba
Nalam is minden segiseg ki van kapcsolva, minden nullan van, a kuplung egyedul az automata, a valtas is joyon van.
Na majd megnezem kormannyal is.

bertino
192 UPja van XRVnek

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Használj Operát. 😊

Mekkora gépen nyomod a szervert?
És milyen ADSL-ed van?

Hátha nekem is sikerülne... ?

Ha joystick-el jobb vagy, akkor repülnöd kéne...
Autóba a kormány való, tekintsük ezt hagyománynak...😊))
Tessék kicsit belemélyedni a beállításokba.

Személy szerint én minden segítséget levettem az irányításról, csak a gázpedál van kicsit megturbózva.

hiba
Meg csak most kezdtem a gamet, nem vagyok egy nagy autogamer fan, de eze tetszik, csak akarhogy nyomom a gazt mindig legyoruslnak az ellenfelek kiveke ha novice fokozaton vagyok, mi a titka? sehogy nem tudok nyerni meg amator fokzaton sem, joyyal nyomom van egy kormanyom is de azt meg nem uzemeltem be ehhez - altalaban kormannyal megbenabb vagyok 😊

Raho
Majd ha csinál XRV servert, mert õ szokott, akkor látni fogod, még sajnos nincs állandó server.

VW Jetta II 1,8T

Zombi91
Na és hogy szoktatok multizni az all seenig eye val mert az van nekem is de nem talál egy servert se

Abit AN7/AMD 3.2Ghz/:(Abit GeForce FX5700 256mb DDR:(/2*512Mb DDR/Samsung 160GB HDD S-ATA 7200/LG DVD-RW/LG DVD-ROM/

Raho
Most már akkor tényleg össze kell hozni egy kis multit.

VW Jetta II 1,8T

Zombi91
Hellosztok nekem is meg van a CRC pár napja vettem de nem én játszogatok vele hanem faterom de ez a multi érdekelne.
ZoMbI

ajjhh én csak most tudtam bejelntjezni, mert itthon a Firefox elgányolta magát.