6774
-
#6051 jelenleg is készítik, most ők biztosan azt válaszolnák, hogy igen:)
de mivel megint modpack lesz, így kevesebb az esély rá, bár én bízom bennük, de nem 1 modpack lett befejezetlenül hagyva a múltban -
[Walaki]D`Lair #6050 Initial D modra van ráció, hogy elkészül? -
#6049 vagy bugot találtam, vagy az én gépem h*lye ... :
vga csere lett -> ati1950PRO -> nvidia7300gt. Minden beállitás a régi CRC alatt. Rajtnál érezhető, h gyengébb a kártya, eddigi 80fps helyett van 30fps. Nyomok egy ALT+TAB-ot ki windowsba, majd vissza a játékba, FPS feugrik 50-60 körülire ... :O És az egész játék folyamatosabb lesz - érezhetően!
Kiprobálná vki h ez csak nálam van e igy vagy ez a game sajátja?
Lehet a kétmagos proccon van vmi furcsaság? Egyik mag 100% terhelt game alatt, a másik 20-30%. -
#6048 CRC\Save könyvtár? -
#6047 savegame-t hol találom? -
#6046 felpeccseltem... igen no de az autókat meg egyebeket hova kell berakosgatni? mert ahova én gondoltam oda nem igazán jó... -
#6045 az a legujabb, aminek az invictus live felpatcheli
ha valóban felpatchelted, látnod kéne -
#6044 na igen most már jó de a kocsikat hova kell berakni? és a 1.2.4 (build 907) a legújabb? -
#6043 meg van az összes peccs frissítve... de nem raknád fel nekem valaholva az SRC mappát? -
#6042 Szerintem: uninstall, install, es frssit az osszes patch-re. -
#6041 Valaki becsomagolhatná nekem az src mappát és feltehetné rapidra vagy valahova.
Előre is köszi. -
#6040 plz ez a hiba üzi jön ki!!! valaki help
!JVM::compileSource: recompilation needed of "classes\src\GameLogic.java" but source not exists -
#6039 óóóóóó akkor aranyra leltem :D -
#6038 Van:) -
#6037 Hi!!!
Van free run? -
XRV #6036 http://www.invictus.hu/ -
XRV #6035 www.invictus.hu :-) -
emi1986 #6034 Sziasztok!!!!!
Hol találok hozzá magyarítást és egyéb autókat??? VAlaki dobjon 1 linket nekem lécci!!!!!
Köszönöm:) -
#6033 Figy nekem összejött... -
Attiska #6032 De hogy legyek első, amikor a Quadro legyőzhetetlen a Chorussal? A második versenyen lényegtelen a helyezés, a harmadikon viszont nyerni kell, hogy a Quadrot megkapjam, de a Chorus kevés hozzá. -
LeePí17 #6031 ahol második voltál próbálj meg első lenni. sztem lehet ezért nem tudsz átmenni.. -
Attiska #6030 Az első öt verseny van meg, a legelsőn győztem, az összes többin második lettem. A harmadikon nyerni kell, hogy a Quadrot megkapjam, de esélyem sincs még összetörni sem, mert hiába van meg a Stage 1 motor, a rajtnál elhúz, és többet nem is látom. És ugye az ötödik versenyen is nyerni kell, hogy lehessen menni a buggy versenyen, de a Chorussal esélyem sincs. -
#6029 többi versenyt megcsináltad már? csak ez az egy lenne h ujabbakat kapj? -
Attiska #6028 Sziasztok,
Már régebben megvettem a játékot, de csak mostanában kezdtem el vele foglalkozni. A karriert nyomom, és ezzel kapcsolatrban lenne egy kérdésem. A Quadrot hogy a francba lehet lenyomni a Chorussal, mert a rajtbál elhúz a francba, és utlérhetetlen. :( Így pedig nem nagyon lehet továbbjutni. -
#6027 all seeing eye-al látható a szerverlista
amúgy ip cím megadással lehet szerverhez csatlakozni -
LeePí17 #6026 ha a CRC-t kérdezed..eredetiben megveszed..és mehetsz multizni.. -
Zsolesz0721 #6025 és milyen program kel hozzá? -
LeePí17 #6024 lehet.. -
Zsolesz0721 #6023 Lehet benne multizni? -
#6022 Szerintem nagyon király :) De nagyon remélem hogy lesz belőle valami angol (vagy magyar) kiadás, és nem maradunk ki belőle. -
#6021 Hi! Elérhető a LEVEL-R nyílt béta változata!
Level-R fórum -
#6020 elég baj :\
de végre már sikerült beállítanom egy patch segítségével, hogy külön legyenek a tengelyek :)
így már használhatóvá vált -
#6019 Ehez nincs új driver . -
#6018 ettől függetlenül vmi ujabb driver nem érhető el ? :\ -
#6017 hhooahh asszem megtaláltam -
#6016 sidewinder tulajokat kérdezném, hogy a bánatba lehetne külön tengelyre állítani a pedálokat, ugyanis vhol nem tudom külön állítani őket és így képtelen vagyok haladni :D
4.0 driver van fent, USBs kormány és cross racing championship-el próbálkozom per pill több-kevesebb sikerrel
esetleg ha van ujabb driver, azt is megköszönném, ha adna vki egy linket, ugyanis én nem találtam se googleba se sehol máshol :( -
XRV #6015 MULTI?!
hol? mikor? merre? -
#6014 famentes pályát nincs kedvetek alkotni ? lééécciiii :) -
#6013 jeee U rox:) -
#6012 Grat fasza, szép köszi.