6774
-
#6294 Egy kis fun, amit még annó csináltam:
-
#6293 Atyaég. Ezt akkor láttam utoljára amikor fejlesztettük...
Annó ezt akkor csinálta, amikor valami memóriakatymasz volt, vagy túlmelegedett a videókari. -
#6292 nekem pl nincs para. ha sehogy se megy, próbáld csökkentett módban, hátha... -
#6291 a mozilla 3.01-el töltöttem le
:(
az lehet a baj -
#6290 Lövésem sincs. Akiknek szétosztottam tesztelni, ők nem panaszkodtak ilyen tünetekkel. Másnál van még ilyen gond? -
#6289 válaszolj légyszi
#6279 -
#6288 Örülök neki, h van még 5-6 ember, akivel el lehet beszélgetni CRC-vel kapcsoltaban. -
#6287 Ha majd elfogynak ezek a megszokott járgányok, utánna kénytelen leszek áttérni a családi ótvarokra :D
Egyébként van 1-2 amit én is szívesen megnéznék CRC-ben... -
#6286 Figy ha mindenbe benne van ebből se maradjon ki... :D -
#6285 Jah ez télleg jó, a charger és challanger conceptet mindig összetévesztem h meik is a csúnya... :D -
#6284 mondjuk ez se para jelen esetben^^ -
#6283 ezek a megszokott sport cumók. de ezekből már nagyon sok van mindenbe:c ezért kéne vmi családi ótvar:) -
#6282 Lehet :)))))
No egy olyant megnéznék mit csinál dimbes-dombos salakon :))) -
#6281 Amint ígértem, egy kép a 350Z-ről, de akkor holnap nekiállok egy 1970-es Challanger R/T-nek.
-
#6280 BigFoot:) -
#6279 az érdekes ha letöltöm akkor lesz 1 ilyen file amit sehogy se lehet letörölni: (
CRC2005_-_Addon_Car_-_Chevrolet_Chevelle_SS[1].exe. -
#6278 első kettő jöhet :D -
#6277 Ha régi amcsi gép, akkor nálam ezek jöhetnek szóba: Charger, Challanger, Mustang, Camaro, Firebird, a Chevelle már kilőve.
Ettől függetlenül képes vagyok változtatni az elképzeléseimen, persze reális határok között. Mindenképpen (legalább) 200-300 LE alapteljesítményű verda kell...
Közben már nekiálltam a 350Z-nek, de ha másra nagyobb az igény, akkor halasztom a fejlesztést. Képet mutatok róla nemsokára. -
#6276 Valami amcsi nagykerekű szörnyeteget kipróbálnék szívesen CRC-ben. Nem tom hogy hívják azokat( pickup alá valami óriás kerék .) :P Akár valami tákolt is jó lenne, a fizika alényeg . -
#6275 nekem ez konkrétan begyön. el lett találva erősen. sztem^^ mondjuk egy bármilyen szedánnak, kombinak jobban örülnék (szívesebben borulnék vele), de a 2 közül cselendzser:) -
#6274 Nem az, de régi amcsis verdák azok okék, de nekem ezek a konszeptesek nem teccenek... :/ -
#6273 akkor inkább a challenger x) deeee egyébként vmi régi ámerikás tepsin nem gondolkodtál még?:D
szilaj: 350z még a márióhoz is van már -
#6272 Ha a 2 közül kell választani, akkor legyen a 350Z, most hirtelen más ötletem nincs... :D -
#6271 Mivel gondban vagyok, volna egy szimpla kérdésem. Következő autó CRC-hez mi legyen? Egy 350Z-n és egy Challenger Concept-en filózok, esetleg más ötlet? -
#6270 -
#6269 juuuuuj^^ jóféle -
#6268 ok :D -
Ezt már csak megnézem földúton :DDD -
#6266 naná -
#6265 Sziasztok!
Remélem tetszeni fog, ja és már letölthető ! -
#6264 Ettől függetlenül a sajátmoddeljeid szerintem szépek és letisztultak... -
#6263 isten vagy, h még foglalkozol ezzel a korosodó remekművel (crc) :) -
#6262 Dehogy, a modelleket GTASA-ból használom fel. -
Ezeket te modellezed? Ügyes vagy ! Nekem még autó soha nem sikerült, mindig önmaga karikatúrája lett :DDD -
#6260 -
#6259 Üdv újra! A napokban alkottam egy újabb gépet CRC-hez, remélem tetszeni fog! Hyundai Genesis Coupe
Gyorsan egy képet is róla:
-
#6258 akkor ez rejtély :( xp/vista, ati/nvidia, teljesen random jön elő a előző kommentek alapján :( -
#6257 XP . -
#6256 havernál is ilyen :( Vista-ja van. Neked? -
#6255 Akkor nem szoltam, arcombol visszavettem:):D