Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
(Y)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CsuTy89
Üdv minden CRC rajongónak! Ma hajnalban feltöltöttem egy újabb kis Initial D Mod bemutatót, ezennel egy AE86-ot tesztelve. Az autó talán marad ebben az állapotban, a #1 trailer fizikájához képest nagyságrendekkel jobbra lett hangolva.
INITIAL D (1st stage) MOD - AE86

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

[Walaki]D`Lair
Asszem már kinõttem abból a korból 😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SZilaJMaGGoT
Akko jovan, sokan hajlamosak ferreerteni az embert ha lerija a velemnyet... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

[Walaki]D`Lair
Tökre egyetértek veled, ja meg nekem is az NFSU2 volt az utolsó ami tetszett...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SZilaJMaGGoT
Kinek a pap kinek a papne... A CRC alapbol nem verszimnek keszult, szal ne m szabad tole lfs fizikat varni... Ennek ellenere meg lehet hozza drift modot kesziteni es driftelni... NFSU2 volt az utcso nfs amivel jatszottam, az kifejezetten arkad megis elvezheto... Sokan inkabb szorakozni akarnak jatek kozben, es olyasmit csinalni amire a valo eletben nem nyilik lehetoseguk, es nem feltetlenul akarnak teljes realitast latni, es megis sokan tudnak autot vezetni... Milyen sokan jatszanak haborus jatekokkal megsem katonak, es milyen sokan jarnak vadaszni megsem jatszanak pc jatekokat... 😄 Nem flemelni akartam vagy okoskodni csak velemeny, eppugy mint a tied... 😉

[Walaki]D`Lair
Mondom ezt úgy, hogy kipróbáltam a CRC-t is...nekem speciel nem jött be, nem túl reális (bár régen próbáltam, lehet adok neki mégegy esélyt 😄)

[Walaki]D`Lair
Éppen ezért jó az LFS 😄

Nem pont a driftelésre lesznek kiképezve, hanem inkább a realisztikára kell mennünk mert ha belegondolsz ha driftre állítjuk akkor csak kaparni fog az autó hogy drifteljen anélkül hogy kiléndítenénk eggyensúlyából vagy kézifékeznénk stb... ezért realisztikusabb sztem a valódi fizikát beletenni a játékba.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

lac coo
A fizikai motor képességei messze felülmúlják az LFS-ét !
Eláég megnézni, hogy viselkedi kaz autó földön-vízem-levegõben .
Nekem egyik személyes favoritom ez a motor, kár hogy a játékmenet nem szimulátor ....De még így is korrektûl érezni az alakatrészenkénti fizikai számításokat ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ngcsnet
CRC-ben is gyönyörûen lehet driftelni, fõleg, hogy elvileg a tervezett kocsik fizikailag is erre lesznek kiképezve.

[Walaki]D`Lair
Egy baj van ezzel a moddal...hogy a CRC az alapja...😞(

Ugyanez kéne mondjuk LFS fizikával, akkor verhetetlen lenne a fíling 😊

itt majd ugyesen drifteltek és nem akadtok fel 😄😄

bertino
ja!
a rohadt fákba folyton beleakadtunk, nagyon zavaro volt (igaz akkor még billel toltam)

bertino
királyságos (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

ngcsnet
Õ a famentes pályát komolyan gondolja, mert rtf-nél elég sokat ördöngõsködtünk vele még rég a mudmulti mapon<#idiota>

NGCS: Egyáltalán mennyire tudsz modellezni? Meg pálya tervezés nem kell mert kivetettem egy pályát csinálunk még lehet leszenk másik pályák de ez még a jövõ, amit biztosra tudok mondani az hogy lesz egy Akina teljes kidolgozásasl, meg az Initial D világából autók stb...

Bertino: Az még a legeleje volt azóta már hidd elnekem nagyon sokminden változott, ha minden igaz hétfõn megláthatjátok az SLM oldalán...

bertino
famentes mapot a népnek!!4!!4!!!!4!44

ngcsnet
Én is szívesen beszállnék, de idõ hiányában ez nem megy, pályát szívesen terveznék, meg autót is 😄

Azóta kicsit sokminden változott, pl. befejeztem a Stage1-et a Stage2 is már nagyon jól halad, csak elég kevéske az idõm de mikor ráérek akkor asztán megy a modellezés ezerrel 😄

ngcsnet
Igen, nyomon követem a fejlõdését, szerintem Walaki is, de már voltak hasonló próbálkozások.

a topik többi látogatójának: akina pályáról max rendervideók by Csuty

Ez biztos elfog készülni, már egyrésze készvan, de ezen az oldalon megtaláltok minden a D modról... Nemoskára teszek fel videót a készülõ Mt. Akina címü pályának elsõ szakaszáról...

ngcsnet
jelenleg is készítik, most õk biztosan azt válaszolnák, hogy igen😊

de mivel megint modpack lesz, így kevesebb az esély rá, bár én bízom bennük, de nem 1 modpack lett befejezetlenül hagyva a múltban

[Walaki]D`Lair
Initial D modra van ráció, hogy elkészül?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

arty
vagy bugot találtam, vagy az én gépem h*lye ... :
vga csere lett -> ati1950PRO -> nvidia7300gt. Minden beállitás a régi CRC alatt. Rajtnál érezhetõ, h gyengébb a kártya, eddigi 80fps helyett van 30fps. Nyomok egy ALT+TAB-ot ki windowsba, majd vissza a játékba, FPS feugrik 50-60 körülire ... 😮 És az egész játék folyamatosabb lesz - érezhetõen!

Kiprobálná vki h ez csak nálam van e igy vagy ez a game sajátja?
Lehet a kétmagos proccon van vmi furcsaság? Egyik mag 100% terhelt game alatt, a másik 20-30%.

Forza.

ngcsnet
CRC\Save könyvtár?

Pepsi Twist
savegame-t hol találom?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
felpeccseltem... igen no de az autókat meg egyebeket hova kell berakosgatni? mert ahova én gondoltam oda nem igazán jó...

bertino
az a legujabb, aminek az invictus live felpatcheli
ha valóban felpatchelted, látnod kéne

Pepsi Twist
na igen most már jó de a kocsikat hova kell berakni? és a 1.2.4 (build 907) a legújabb?

Pepsi Twist
meg van az összes peccs frissítve... de nem raknád fel nekem valaholva az SRC mappát?

Alexease
Szerintem: uninstall, install, es frssit az osszes patch-re.
Pepsi Twist
Valaki becsomagolhatná nekem az src mappát és feltehetné rapidra vagy valahova.

Elõre is köszi.

Pepsi Twist
plz ez a hiba üzi jön ki!!! valaki help

!JVM::compileSource: recompilation needed of "classes\src\GameLogic.java" but source not exists

Pepsi Twist
óóóóóó akkor aranyra leltem 😄

ngcsnet
Van😊

Pepsi Twist
Hi!!!

Van free run?

Sziasztok!!!!!
Hol találok hozzá magyarítást és egyéb autókat??? VAlaki dobjon 1 linket nekem lécci!!!!!
Köszönöm😊
SZilaJMaGGoT
Figy nekem összejött...

De hogy legyek elsõ, amikor a Quadro legyõzhetetlen a Chorussal? <#crazya> A második versenyen lényegtelen a helyezés, a harmadikon viszont nyerni kell, hogy a Quadrot megkapjam, de a Chorus kevés hozzá.

ahol második voltál próbálj meg elsõ lenni. sztem lehet ezért nem tudsz átmenni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Az elsõ öt verseny van meg, a legelsõn gyõztem, az összes többin második lettem. A harmadikon nyerni kell, hogy a Quadrot megkapjam, de esélyem sincs még összetörni sem, mert hiába van meg a Stage 1 motor, a rajtnál elhúz, és többet nem is látom. És ugye az ötödik versenyen is nyerni kell, hogy lehessen menni a buggy versenyen, de a Chorussal esélyem sincs.

arty
többi versenyt megcsináltad már? csak ez az egy lenne h ujabbakat kapj?

Forza.

Sziasztok,

Már régebben megvettem a játékot, de csak mostanában kezdtem el vele foglalkozni. A karriert nyomom, és ezzel kapcsolatrban lenne egy kérdésem. A Quadrot hogy a francba lehet lenyomni a Chorussal, mert a rajtbál elhúz a francba, és utlérhetetlen. 😞 Így pedig nem nagyon lehet továbbjutni.

ngcsnet
all seeing eye-al látható a szerverlista
amúgy ip cím megadással lehet szerverhez csatlakozni

ha a CRC-t kérdezed..eredetiben megveszed..és mehetsz multizni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

és milyen program kel hozzá?
lehet..