6774
-
#6214 van CRC-hez carpack valahol valós autókból? -
#6213 frankón hangzik
Sztem egy belső kamerás felvétel hangulatosabb lenne, de természetesen a célnak a jelenlegi is megfelel. -
#6212 Hátha valakit érdekel: First Turbo & Blow Off Valve system test
A cím magáért beszél. Aki ismeri CRC-t az tudja, h nincs benne turbos autó + hangok, nemhogy még lefujószelep... Továbbá folyamatban van még egy turbonyomásmérő "beszerelése" is. Remélem tetszik. -
#6211 akkor nincs mit tenni, ki kell adni :)) -
#6210 #6208
ebben a játékban nekem is mind3 bejön(ne):P
háátt ezt buktad, jöhet:D -
#6209 Az Accord-ot igazából csak teszteléskén dobtam be a játékba, nem szándékoztam kiadni... A gond az, h kiszivárgott néhány kép róla -
#6208 nekem mind3 álomkocsi - bármelyik is jön, nekem öröm :D -
#6207 ezt az accordot én is várom^^ meg a többit is. és megnéztem mi az a "többi honda". a crx is várós, meg ezek szerint lesz a csapott seggű proli civic is:))) az külön élmény lesz -
#6206 Tegnap még mentem kicsit a Rammal, tulképpen még valahol élvezetes is, h oda kell figyelni a borulásra :) Tuningokat még nem néztem, de akkor majd felrakom rá, hátha...!
Mustangon sem néztem a tuningokat, ezekszerint ott is kell még vele foglalkoznom :)
Köszönöm még1x és sok szabadidőt kivánok hozzájuk (önös érdekből :D ), várom a hondákat :) -
#6205 Éppen ellenkezőleg, a kritikákból lehet tanulni.
A Ram esetében egy nagydarab autóról beszélünk, magas, puha felfüggesztéssel, ami a valóságban is hasonlóan viselkedhet, így értelemszerű, h nem lehet bevenni vele egy kevésbé átlagos kanyart 120km/h-val... Ezen a teszter kolléga is sokat szenvedett és nem kis idő után jutottunk közös pontra. S3 elég alacsony és kemény felfüggesztés, ezt a problémát próbálja orvosolni.
Minden autónál lehetőség van a hajtás változtatására, a Mustangon gyárilag véletlenül FWD-on maradt, ezt át kell pöckölni. Sztem egyébként is túl csúszkálós az autó, de a közeljövőben készülek egy v2.0 változat kiadására.
Sajnos munkahely és tanulás mellet nem marad sok időm az autók fejlesztésére, csak néha-néha dolgozok rajtuk. -
#6204 egyébként leszedtem a Ram mellé a Mustangot is, megosztanám a véleményem, remélem nem lesz belőle sértődés :)
Grafikailag a két modell zseniális, alázza a gyári kocsikat, a belső nézet a mustangban eszméletlenül tetszik, pedig én külsőből szoktam menni :)
Sajnos a fizika nem stimmel teljesen egyikkel sem, sőt, eléggé távol ál attól, amit a kocsiktól várnék - bár egyikben sem ültem. A Ram borul mint a barom, fék nélkül elég egy nagyobb kanyar és már is hello a kocsinak :( A Mustangon nem éreztem h hátsókerekes, h ki akar törni a segge... mintha 4 vagy elsőkerekes lenne. Nem nagyon lehet megoldani az addon kocsiknál ezeket vagy lesz esetleg 1.1 belőlük? Én utobbi válasznak örülnék jobban :)
Összességében persze örülök, h léteznek szép modok, de a tartalomra picit többet kellene áldozni - feltéve, ha LEHET!! -
#6203 ez pl.
már megjelent vagy csak fog ?
vagy csak én nem találom a letöltést? :)
ugye nem lett félbehagyva? és a többi honda... ? :) -
#6202 Üdv! Pl Gamecopyworld-on találsz 100%-os mentést (all access cheat), autókat pedig itt vagy itt is találhatsz. -
Gabor070 #6201 hello, holtalálok 100% mentést? meg iylen kocsikat? -
#6200 köszi. -
#6199 zseniális! :)
viszem ... -
#6198 -
#6197 Elkészült a Ram, íme egy kis
ízelítő.
És innen lehet letölteni.
Remélem tetszeni fog! -
#6196 -
#6195 ram-et várom, mióta láttam, hogy lesz^^ -
#6194 Hááát, Initial D nem nagyon lesz, de a közeljövőben kiadásra kerül két új verda. Dodge Ram, aztán a Ford Mustang GT... Majd csörgök... :) -
#6193 tetszik de én initial D-t akarok :D -
#6192 Üdv mindenkinek!
Az újév első projectje, remélem tetszeni fog, csácsá
KITT (Pontiac Firebird Trans Am) -
#6191 készen lehetne mán -.- -
#6190 uhh, ez valami iszonyat jo lesz!!! :) -
#6189 (Y) -
#6188 05 Ford Mustang GT PROMO
Aki még nem látta volna ;) Hajrá srácok -
#6187 Sziasztok!
Van 1 olyan gondom hogy berakom a mentést és nam mükszik!
Ilyenkor mi van?? -
#6186 dógozzon csak -
#6185 hopp, Csuty barátunk miken dolgozik...:
Mustang elérhető
FC letölthető
-
Gibor #6184 ááááá hogy nem fogod fel.... no OFFFFF -
[Walaki]D`Lair #6183 Hogyhogy ha elemeli a kerekét behal?
Erre találták ki az önzáró difit...van benne 2 fajta+teljesen zárt+teljesen nyitott...nem értem miről beszélsz... -
Gibor #6182 nem neked írtam, csak a skyline-os
körforgóban profi driftelős haverunk írta:
"Nem drift mod kéne bele :D:D Pálya kéne bele :):)"
ez sztem eléggé LFS... -
#6181 Témába vágó hsz-t írtam, szal miért ne ? ;)
Amúgy meg LFS elemeli két kerekét a földtől és behal....Ezer patc ide vagy oda :))))
De amúgy igazad van, kár ezen vitázni, én kipróbáltam nagyon sok szimulátort ,mint fizikai motor a CRC mindent visz...Vannak hibái, perzse, de földön-vízen -levegőben olyan amilyennek lennie kell, nincs bocsánat ...Akkor győződtem meg erről végképp, mikor egyszer játék közben kiszálltam a pályáról és két szögletes "v" alakot bezáró valami közé szabályosan beszorult az autó...Beékelődött, alig lehetett kifötörni onnan .... -
Gibor #6180 Téma lezárva nem? ahozképest még mindig csináljátok a hülyeséget... bocs a szavakért de ne LFS meg CRC összehadonlítás legyen, meg amugyis sok a különbség a kettő között... pl mennyit dolgzotak vele, mióta csinálják stb... az LFS-hez a mai napig jönnek patchek meg ijenek... CRC ugymond elvan felejtve... -
#6179 Hát mert ebben is jobb a CRC ! :))))))))))))
-
[Walaki]D`Lair #6178 Nem drift mod kéne bele :D:D Pálya kéne bele :):) -
#6177 Na jó, flémelésbe tuti nem fogok belemenni, de már miért ne értenék hozzá ?
Amúgy meg ha olyan hatalmas jó fizika, miért sírsz , hogy drift mod kellene ? :)))))))))))))))A vita egyébként erről szól nem arról, hogy te hol és mivel szoktál driftelni.
END . -
[Walaki]D`Lair #6176 Bele nem ülnék egy olyan nehéz batár dögbe mint a Skyline :D:D -
[Walaki]D`Lair #6175 Ja ez a tipikus magyar mentalitás...nem értek hozzá, de megvan a véleményem róla...oké...