438
-
#318 hát jo lenne ha vki végre elkezdené forditani -
Exxon Valdeez #317 Kösz az infót. Szomorú vagyok...:( Mert így a felét sem értem meg... -
béricsi #316 még nem csináltak hozzá magyar feliratot, elég friss a film.
Akkor lesz, ha valaki lefordízja, és felteszi a netre. -
Exxon Valdeez #315 Sziasztok!
Honnan lehetne letöltreni hozzá magyar feliratot? Mert anélkül, hát, nem sokra megyek... Nem nagyon értem meg az angol beszédet, pedig még nyelvvizsgám is van... Tök ciki. -
#314 Van már hozzá felirat? -
#313 Nekem 50% -
_Vegeta_ #312 Hasznalj bitcometet, azureusz megeszi a geped. -
makero #311 Köszi!
Megpróbálom akkor én is! -
sirdond #310 torrentreactorról
én mindeg azureussal szoktam tölteni, eddig még semmi bajom nem volt vele -
makero #309 Honnan szedted le?
-
makero #308 És te honnan szedted le?és mit használtál? -
sirdond #307 nekem tegnap jött le kb úgy 6 óra alatt egy 2cd-s svcd változat, de nem anniyra nagy durranás szerintem. igaz angolul néztem mert még nincs hozzá készen magyar 2cd-s változat. de egyszer azért mindenképpen megéri megnézni. -
makero #306 unrealtorrents.com-ról töltöm.most vagyok 95%-on 67 órája töltöm....
:(((( -
xdks #305 en tegnap neztem meg TS verziot, hat, elso resz utan ugyanazt eljaccani...
sztem nemnagy eresztes, egyszer nezheto, 5/10 -
#304 Megadod plz hogy honnan szeded? Mert én is szedem de lassu naon -
_Vegeta_ #303 Jo persze nem volt osszeveses csak nem talaltam mas szot ra. :D -
#302 Nem volt itt semmilyen összeveszés, én csak mondtam. :-) -
#301 ahh végre második rész
rohatt jó muvi, nem gagyi zombis film
nagyon jól megtervezett, és kiszámíthatatlan film, már az első része is megfogott :) -
_Vegeta_ #300 Najo, mondjuk az elhiszem neked, igazad van es ezen ne vesszunk ossze. ;) -
#299 Nem nem!
A leecherek is nyomják fel a cumót, de ők mellé töltenek is le. Hisz pont ez a lényegeg a torrentnek, hogy a letöltő egyben feltöltő is, de ha nem hiszitek nézzétek meg a bithumen.tx.hu-n a gy.i.k.-t. -
_Vegeta_ #298 Bitcomet:
"connected seeds: 12 (max possible:12)
connected peers: 21 (max possible:25)"
leech az az amikor nem nyomod felfele a cummot. :) -
#297 Amire a peert írtad az a leech, a perr meg az összes leech + seed, szal ha mondjuk 5-en seedelik és 10-en töltik akkor a peer=15 -
_Vegeta_ #296 Enis valami ilyesmit akartam mondani. :) -
#295 Szvsz a seed, akinél a teljes fájl lent van, és szépen meg van nála osztva, mer rendes, a peer, aki éppen tölti lefelé, és róla is töltik azt, amit addig letöltött, a leech, meg egy szemét! -
#294 A leecherek is töltenek fel, a peer viszont a seed és leech összesen. -
_Vegeta_ #293 Nem. Peert akartam irni, mert a leech az az aki csak lefele nyomja. :)
Winnie: LOL "anno" :D Mégis hogyerted h nem kellett volna ide a japan rendezo. Meg nem lattam a filmet de szvsz inkabb csak az javithatna rajta egy piciket h o rendezte, amugy olyan gány ujrafeldolgozas lenne mint a the ring. böe -
winnie #292 dettó. nem kellett volna ide a japán rendező -
#291 Nah, en mar lattam par napja. Es nem a torrentes ocska moziripet. Viszont ocska egy film. Az egy sokkal jobb. Nagyon nem tetszett. :( -
winnie #290 jónak jó lesz, ha torrentet töltesz - és nyilván, vagy nem nagy az összsebesség, vagy nem töltesz fel nagy sebességgel. nekem 12 óra alatt lejött, anno. -
deicide #289 és mond csak honnan töltöd a KÖR 2 ....?
Vigyáz....
nehogy úgy járj mint én...!
Mert én is elkeztem letölteni és kurvára nem az volt..!
Vagy is az volt csak RINGU 2 ez a Japcsi változat..!
Pedig a listában THE RING 2 volt...!! -
#288 Peer helyett gondolom leecht akartál írni. :-) -
makero #287 Az enyémen 4 seed és 40 peer van(volt) amikor lelőttem...
(azt sem tudom mik ezek...) -
makero #286 Elkezdtem leszedni a kör2-t!
Már majdnem 1 napja megy és még csak 25% jött le!
Meg a végén ki tudja,hogy jó lesz-e egyáltalán....
Úgy próbáld elmagyarázni mintha abszolút hülye lennék
(kezdő vagyok) -
makero #285 Hogy hogy olyan torrentet választok?
Honnan?Hol?
-
_Vegeta_ #284 hogy olyan torrentet valasztassz amin legalabb 10+seed es 20+peer van. -
makero #283 Hogyan tudok leszedni torrental gyorsan?
(nem 5kb/s-al???)
???? -
#282 The Ring Two XviD TS-DreamCD ez már 1 cd-s és jóminőségű :)
Már csak felirat kell.Valamelyik verzióhoz mert mindhármat leszedtem/leszedem. -
winnie #281 röviden: csalódás. inkább rendezte gore verbinski ezt, mint a karib tenger kalóza 2-3-at... -
#280 2005-03-22 The Ring Two (2005) *TS* *SVCD* SAOSIN 107x15 MB -
#279 [2005] The Ring Two (Horror-Thriller).avi Movies-Horror 701.04 M