A kör 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Peer helyett gondolom leecht akartál írni. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az enyémen 4 seed és 40 peer van(volt) amikor lelõttem...
(azt sem tudom mik ezek...)
Elkezdtem leszedni a kör2-t!
Már majdnem 1 napja megy és még csak 25% jött le!
Meg a végén ki tudja,hogy jó lesz-e egyáltalán....
Úgy próbáld elmagyarázni mintha abszolút hülye lennék
(kezdõ vagyok)
Hogy hogy olyan torrentet választok?
Honnan?Hol?
hogy olyan torrentet valasztassz amin legalabb 10+seed es 20+peer van.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hogyan tudok leszedni torrental gyorsan?
(nem 5kb/s-al???)
????
grebber
The Ring Two XviD TS-DreamCD ez már 1 cd-s és jóminõségû 😊

Már csak felirat kell.Valamelyik verzióhoz mert mindhármat leszedtem/leszedem.

Next PC upgrade: 2022

röviden: csalódás. inkább rendezte gore verbinski ezt, mint a karib tenger kalóza 2-3-at...
grebber
2005-03-22 The Ring Two (2005) *TS* *SVCD* SAOSIN 107x15 MB

grebber
<2005> The Ring Two (Horror-Thriller).avi Movies-Horror 701.04 M

The.Ring.Two.TS-STN
The.Ring.Two.TS-STN got released 20m 26s ago audio.sounds.horrible.not.direct [ UNKNOWN / STN ]

aki akarja toccse, vécédé már van. 😄

hmhm😊

Iori
segítek 😊 imdb

I love this game!

Arrol figom sincs oszinten szolva. Majdcsak elokerul azis vhonnan. 😊

Regi mexokas, igy gyorsabban gepelek. 😊

Iori
na és a koreai Ringu feldolgozásról vmi infod nincsen? 😊

I love this game!

grebber
Ringu 1-2 és a Rasen jó tudni hogy vannak ilyenek is.
Majd rájukkeresek,de remélem felirat van hozzá.

Igy már igen...)

de mi lenne ha néha ékezetet is irnál...?😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Te dolgod, csak eszreveteleztem. 😊

Gyengecske.. nekem bejott. 😊

Az elobb leirtam mit gondolok a the ring es a ringu kozotti kulonbsegrol, ugylaccik nem erezted az ironiat. 😊 Szoval erthetoen: a ringu sokkal jobb mint a the ring, a the ring egy gyenge utanzat. sajat velemeny hozzateszem..

A ringu0-t pedig az elobb kifejtettem.. Es igen a ringu elott van filmidoben, de valos idoben kesobb jott ki, sztem igy erdemes megnezni. ringu-ringu2-ringu0. Ez olyan kb mint a star wars mozifilmek, vagy a startrek. Nem feltetlen az enterpriseal kellene kezdeni a startrek sorozatok megnezeset. Stimm? 😊

A filmeket legtöbbször nem úgy töltöm le hogy sorban...!

hanem úgy ahogyan megtalálom....!!

Ebben az esetben hamarabb megvolt a Ringu 2...!

Igy az jött le elsõnek..!...ami szerintem elég gyengécske..!

Mivel nem láttam még az eredeti Ringu-t mert még most jön le azért kérdeztem hogy az milyen az Amcsihoz képest...?
Ha te láttad akkor van viszonyitási alapod....nem...?

De még a Ringu 0 szó sem esett...!! azzal mi a helyzett...?

Ezek szerint vele kezdõdik minden....?

Akkor a sorrend Ringu 0...Ringu....Ringu 2....?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Szivesen helpelunk. 😊

Japcsi, szoval az eredeti ok.

Konnyen elerheto mind hálistennek.

Egyeni velemeny, termeszetesen elfogadom, de azert megjegyzem nem a folytatassal kezdjuk a filmnezest hanem az elozo resszel. 😊
Ha a borzalmast felelmeteskent ertelmezem, akkor egyetertek, viszont a "szar" kifelyezessel nem, hiszen odaát nagyon is sikeres film lett a 2 es nem veletlenul.

Kurvajo, bar a ringu1 jobb.

"Most jön le a Ringu ez milyen....? van olyan jó mint az Amcsi változat....?"
Ezt inkabb megcserelnem tehat: "Most jon le a The ring ez mien....? van olyan jo mint az eredeti japan ? Ugye érzed az ironiat a kerdesbe. 😛P

Toldsd le ha tudod..

A ringu2 fele nagyjabol egy lovestory azt a tortenetet meseli el h a tvbol kijovo kiscsaj miként lett ilyen amien lett. 😄 Sokmindenre feny derul, erdemes megnezni.

Remelem segitettem.

én sem azt irtam hogy "szar"...azt irtam hogy borzalmas...!!

Más vélemény....!?

Loál János
<#eljen> <#vigyor>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Waterhorse
Én nem láttam egyik Ringut sem.
Megvan a 0. azt sem láttam még.
De elfogult vagyok, és nem szar egyik sem. pont😊))

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Loál János
Ezt is add hozzá a többihez, szívesen beszélnek róla úgy, mint a Kör folytatása.

Amúgy az eredeti Kör-ök közül egyet sem láttam még, szal sry. :/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kör ügyben valaki adhatna egy kis helpet....))!

Most csak a Japcsirol van szó!

Megtaláltam a neten nind a 3 at...!

Letöltöttem a Ringu 2 szerintem borzalmas szar...!😞

Véleményeteket kérném....!!

Most jön le a Ringu ez milyen....? van olyan jó mint az Amcsi változat....?

Meg van a Ringu O és azt is csak tölteni kellene..!

De viszont érdekellne a véleményetek hogy milyen a Ringu 0...?!

Iori
a reviewokat olvasva nem az igaz <#szomoru1>

I love this game!

Dynamic
Az imdb-n 5.7/10-en áll.
misi9
Ma lesz az amerikai premier 😄 Remélem minnél hamarabb felkerül a netre. Már nagyon várom...<#hehe>

jó nagyon az elõzetes....))

de hamarosan meg is fogom nézni...)

Nagyon hamarosan...😊)

Bandew
Tessék tölteni!!!
Ring2 werkfilm!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

még mindig nem mutatták be.
na és valaki láttam már a Kör 2....?😊

Iori
post production

I love this game!

datango
van ijen ? vagy még készü?

Erre jo az internet, a vilag minden tajainak a zeneit/filmeit lecsekkolhatod. 😛

Bandew
Panaszra? Amúgy nem tudom, hogy mirõl beszélsz, hisz minden országnak megvan a maga ízlése. Azt hiszed keleten bemutatnak annyi európai filmet, mint itt? Ha minden nagy film lemenne mindenhol éjjel-nappal vetíteni kéne minimum 100 moziban. Egyszerûen itt nincs akkora igény a keleti filmekre, bár mostanság kezd lenni, de akkorsem fogja kiszorítani az általunk már megszokott filmeket. Ez kb olyan mint a zene, mindenhol más az igény. Nem arról van szó, hogy kiszorítanák, csak mert nem kapott oscart.

Waterhorse
Ez eddig 2 db. Jól állunk hajrá magyarok, végülis úgy gondolod nincs okom a panaszra?😞

Bandew
Sztem meg a Titanicon volt akkora sikere, hogy leadják más mozikban is.

a hime mononoke is volt a titanicon és kiadták videón azt követõen.
"Én az összeesküvésre hajlok, ami alatt azt értem, hogy már 2002-ben tudták bizonyos illetékes fejesek ki kapja meg az oscart, és így történhetett, hogy a Chihiro bejött, egyéb filmek meg sohasem."

Enis igy gondolom. 😊

Waterhorse
Igen??<#wow1><#wow1><#wow2>
Eddig ezzel igazoltam a dolgot magamban. Akkor most ez akkora talány, amekkora csak lehet. Miért jött be a Chihiro, már akkor a képbe amikor még fogalma sem volt senkinek az oscarról, és más anime, vagy esetleg csak Ghibli film miért nem? Pl. a Howl's Moving Castle? Ez most vagy valami óriási összeesküvés, és most bukott le az egész filmipar, vagy tényleg teljes zavarodottság van a magyarországra kerülõ filmek esetében. Én az összeesküvésre hajlok, ami alatt azt értem, hogy már 2002-ben tudták bizonyos illetékes fejesek ki kapja meg az oscart, és így történhetett, hogy a Chihiro bejött, egyéb filmek meg sohasem.

[i]A Chihiro is azért jött csak be, az eredeti peremier után ki tudja hány hónappal, vagy évvel, mert megkapta az oscart,[i]

naaaaaaaaaaaaa!😊 a chihiro-t itthon 1. az oscar-díja elõtt mutatták be (2003.03.06 vs 2003.03.29),

elõtte senkinem nem lett volna esze ágában sem behozatni magyarországra a filmet.

ráadásul, amikor az októberi titanic filfesztiválon volt, 2002-ben, már akkor oda volt biggyesztve mellé, hogy a mokép fogja forgalmazni.

Egyszóval, jó-jó, hogy egy remake nyomán elkerül hozzánk is egy film eredetije, de miért kell hozzá a remake?

én nem erre gondoltam, nem is írtam ilyet. hozzánk általában elõbb el jutnak az eredetik (ld. nyisd ki a szemed - vanília égbolt vagy kilenc királynõ - criminal) - kint viszont csak a remake után nézik meg az eredetit az amcsik. (ami mondjuk engem hidegen hagy😊
Iori
találtam egy nagyon jó kis fan oldalt:
itt

I love this game!

Waterhorse
Ennek köszönhetõen a budapest film jóvoltából, még a japán Ringu sorozat is eljut hozzánk DVD-n!!😊) Ha jól tudom még a moziba is bekerül elõtte. Ha csak annyi idõre is mint a Kutyaszorítóban már megérte. De talán rosszul fogalmaztam, hogy a remake-eknek köszönhetõen, vagy elé tenném a sajnos szót. Mert sokkal jobb lenne ha a drága illetékes magyar fejeseknek köszönhetnénk meg egy-egy japán anime, vagy film eljutását hozzánk. A Chihiro is azért jött csak be, az eredeti peremier után ki tudja hány hónappal, vagy évvel, mert megkapta az oscart, elõtte senkinem nem lett volna esze ágában sem behozatni magyarországra a filmet. Egyszóval, jó-jó, hogy egy remake nyomán elkerül hozzánk is egy film eredetije, de miért kell hozzá a remake? Ez elég elszomorító dolog szerintem.

Bandew
Felõlem... :-D

A francba! 😞((((((((((((((((((((

Jo, igen igyvan, de attol még zavarhat engem nem? 😊

Iori
mozineten 31. van

I love this game!

Bandew
Amit leírtál az probléma, de ez nem így megy.
Hogy a te példádat említsem: Megírsz egy dalt, valaki megveszi tõled a jogokat, átírja és sikeresebb lesz nála, mint nálad.
Ez nem arról szól, hogy learatja a babérokat, hisz nagyon sokan tisztában vannak vele, hogy a Kör csak remake.