A kör 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(azt sem tudom mik ezek...)
Már majdnem 1 napja megy és még csak 25% jött le!
Meg a végén ki tudja,hogy jó lesz-e egyáltalán....
Úgy próbáld elmagyarázni mintha abszolút hülye lennék
(kezdõ vagyok)
Honnan?Hol?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
(nem 5kb/s-al???)
????
Már csak felirat kell.Valamelyik verzióhoz mert mindhármat leszedtem/leszedem.
Next PC upgrade: 2022
The.Ring.Two.TS-STN got released 20m 26s ago
aki akarja toccse, vécédé már van. 😄
I love this game!
Majd rájukkeresek,de remélem felirat van hozzá.
Next PC upgrade: 2022
de mi lenne ha néha ékezetet is irnál...?😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Gyengecske.. nekem bejott. 😊
Az elobb leirtam mit gondolok a the ring es a ringu kozotti kulonbsegrol, ugylaccik nem erezted az ironiat. 😊 Szoval erthetoen: a ringu sokkal jobb mint a the ring, a the ring egy gyenge utanzat. sajat velemeny hozzateszem..
A ringu0-t pedig az elobb kifejtettem.. Es igen a ringu elott van filmidoben, de valos idoben kesobb jott ki, sztem igy erdemes megnezni. ringu-ringu2-ringu0. Ez olyan kb mint a star wars mozifilmek, vagy a startrek. Nem feltetlen az enterpriseal kellene kezdeni a startrek sorozatok megnezeset. Stimm? 😊
hanem úgy ahogyan megtalálom....!!
Ebben az esetben hamarabb megvolt a Ringu 2...!
Igy az jött le elsõnek..!...ami szerintem elég gyengécske..!
Mivel nem láttam még az eredeti Ringu-t mert még most jön le azért kérdeztem hogy az milyen az Amcsihoz képest...?
Ha te láttad akkor van viszonyitási alapod....nem...?
De még a Ringu 0 szó sem esett...!! azzal mi a helyzett...?
Ezek szerint vele kezdõdik minden....?
Akkor a sorrend Ringu 0...Ringu....Ringu 2....?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Japcsi, szoval az eredeti ok.
Konnyen elerheto mind hálistennek.
Egyeni velemeny, termeszetesen elfogadom, de azert megjegyzem nem a folytatassal kezdjuk a filmnezest hanem az elozo resszel. 😊
Ha a borzalmast felelmeteskent ertelmezem, akkor egyetertek, viszont a "szar" kifelyezessel nem, hiszen odaát nagyon is sikeres film lett a 2 es nem veletlenul.
Kurvajo, bar a ringu1 jobb.
"Most jön le a Ringu ez milyen....? van olyan jó mint az Amcsi változat....?"
Ezt inkabb megcserelnem tehat: "Most jon le a The ring ez mien....? van olyan jo mint az eredeti japan ? Ugye érzed az ironiat a kerdesbe. 😛P
Toldsd le ha tudod..
A ringu2 fele nagyjabol egy lovestory azt a tortenetet meseli el h a tvbol kijovo kiscsaj miként lett ilyen amien lett. 😄 Sokmindenre feny derul, erdemes megnezni.
Remelem segitettem.
Más vélemény....!?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Megvan a 0. azt sem láttam még.
De elfogult vagyok, és nem szar egyik sem. pont😊))
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Amúgy az eredeti Kör-ök közül egyet sem láttam még, szal sry. :/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Most csak a Japcsirol van szó!
Megtaláltam a neten nind a 3 at...!
Letöltöttem a Ringu 2 szerintem borzalmas szar...!😞
Véleményeteket kérném....!!
Most jön le a Ringu ez milyen....? van olyan jó mint az Amcsi változat....?
Meg van a Ringu O és azt is csak tölteni kellene..!
De viszont érdekellne a véleményetek hogy milyen a Ringu 0...?!
de hamarosan meg is fogom nézni...)
Nagyon hamarosan...😊)
Ring2 werkfilm!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Enis igy gondolom. 😊
Eddig ezzel igazoltam a dolgot magamban. Akkor most ez akkora talány, amekkora csak lehet. Miért jött be a Chihiro, már akkor a képbe amikor még fogalma sem volt senkinek az oscarról, és más anime, vagy esetleg csak Ghibli film miért nem? Pl. a Howl's Moving Castle? Ez most vagy valami óriási összeesküvés, és most bukott le az egész filmipar, vagy tényleg teljes zavarodottság van a magyarországra kerülõ filmek esetében. Én az összeesküvésre hajlok, ami alatt azt értem, hogy már 2002-ben tudták bizonyos illetékes fejesek ki kapja meg az oscart, és így történhetett, hogy a Chihiro bejött, egyéb filmek meg sohasem.
naaaaaaaaaaaaa!😊 a chihiro-t itthon 1. az oscar-díja elõtt mutatták be (2003.03.06 vs 2003.03.29),
elõtte senkinem nem lett volna esze ágában sem behozatni magyarországra a filmet.
ráadásul, amikor az októberi titanic filfesztiválon volt, 2002-ben, már akkor oda volt biggyesztve mellé, hogy a mokép fogja forgalmazni.
Egyszóval, jó-jó, hogy egy remake nyomán elkerül hozzánk is egy film eredetije, de miért kell hozzá a remake?
én nem erre gondoltam, nem is írtam ilyet. hozzánk általában elõbb el jutnak az eredetik (ld. nyisd ki a szemed - vanília égbolt vagy kilenc királynõ - criminal) - kint viszont csak a remake után nézik meg az eredetit az amcsik. (ami mondjuk engem hidegen hagy😊
itt
I love this game!
Hogy a te példádat említsem: Megírsz egy dalt, valaki megveszi tõled a jogokat, átírja és sikeresebb lesz nála, mint nálad.
Ez nem arról szól, hogy learatja a babérokat, hisz nagyon sokan tisztában vannak vele, hogy a Kör csak remake.