A kör 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
De azt remélem tudod, hogy a 2. részt a Ringu japán rendezõje rendezi. Tehát nem lesz egy tipikus amcsi film, és a trailer alapján parában most sem lesz hiány 😊)
Ah gyerekek, most lattam hardwireden mar van trailer. Nemertem az amcsiknak minek kell lelpokodni mindent. A ringu is olyan cool film volt, erre elamcsitjak. :\
Nemnagyon jott be az o verziojuk, olyan szanalmas volt. (szvsz)

Ellenben a ringuval. Erdekes mert mig neztem a filmeket nem feltem, de aztan utanna. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Lehet ma se alszok. :>
Kiba para. 😊

Ja, ha nem lattatok meg esetleg mindenkeppen nezzetek meg a DARK WATER c. filmet, szinten Hideo Nakata film, es az alapkoncepcio ua. mint a ringunal. Kevesbe paras film, inkabb erdekes.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Bandew
Igen hangulatos kis trailer. Szarabbra számítottam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

grebber

Next PC upgrade: 2022

the ring 2 - 2004.okt. helyett, 2005-ben, elõre meghatározatlan idõpontban lesz bemutatva
Tomiboy
Te vagy az a lány

Crazy Boys/movie/: 2004 vége - DVCAM-NÉZHETŐ | Tomi | Rémálom a lépcsőházban/movie/: 2005 vége - DVCAM-PROFI | Főszereplő |

Bandew
Úgy már 3 is van. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

japánul jah😄

már van kör2?
Gladiator
ízlések és pofonok. nekem más a véleményem a profi filmekrõl.

PLackó
Ok.Csak elég fura vélemény egy kitünõ filmrõl.😞

Bandew
Csak a véleményét írta le.

PLackó
akkor nem muszáj itt lenni........

Bandew
NEm csak az, hogy adoptálták, de semmi több.

Waterhorse
Nem derül ki, hogy ki a kiscsaj?????
Én csak 1x láttam, de ha jól emléxem teljesen konkrét és egyértelmû volt, most nem akarom leírni pontosabban, mert lehet hülyeséget mondok, majd megnézem újra vmikor aztán megerõsítem a hozzászólásom...

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Bandew
Mondom én amikor már 3x is megnéztem, már szinte mindent megértettem, csak azt nem (persze azt nem is mondták), hogy ki ez a lány és honnan jött.

ThePartyFace
Amugy ertem a viccet

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace
Meg mindig jobb egy videos padlas, mint egy vizzel teli kut...persze lehet, hogy en latom rosszul;P

Gladiator
idióta:-D és szerinted volt ott számítógép is, amivel a studio max-ban le tudta volna modellezni a dõlõ létrát, meg ilyeneket?

Gladiator
na, jó most már tudom hogy jött létre a kazi...

Gladiator
na, már csak a 2. rséz hiányzott. az elsõ egy fos volt. tele megválaszolatlan kérdésekkel. tököm kivolt már vele a végére.

Bandew
Hát van. :-D
A kazi abban a kis házban jutt létre ahol a kút van. A csaj az elején meséli a barátnõjének, hogy mi történt. A fiúk felvettek valami focimeccset, de amikor visszanézték nem az volt rajta hanem tudjuk mi. A kislánynak voltak különleges képességei, erre utaltak azok a termográf rajzok, amiket senki se tudta hogyan csinált. Így hozta létre a kazit is, "rávitte" a gonoszságát.

ThePartyFace
En csak 4-szer lattam, de nem vagom, hogy _pontosan_ hogy jott letre a kazetta.
En ugy vettem le a filmbol, hogy a lovarda padlasan levo tv-video combo-n ugykodhette ossze.

Vagy neked mas a hipotezised?😊

nem tudjátok, hogy be lehet-e szerezni DVD-n az eredeti japán trilógiát DVD angol szinkronnal vagy felirattal?

üdv,
bias.
Bandew
Azért ennek nem örülök, mert én szeretem Gore Verbinski filmjeit, és szvsz igen jó kis atmoszférát sikerült teremtenie az elsõ filmben.

LezLee
Igen, ezt a részt már Hideo Nakata az eredeti japán Ringu filmek rendezõje fogja rendezni. Hmmm, kíváncsi leszek rá...
Bandew
Állítólag ezt már nem Gore Verbinski rendezi.

LittleL
Énis majd beszartam, amikor elõször láttam, pedig
úgyis tudja az ember, hogy ez az egész csak játék. DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Bandew
LOL
Ezt nem lehet tanítani.
Én egyszerûen más színészt választottam volna.

fifi
Akkor próbálj meg TE megtanítani egy 9-10 éves suttyó gyereket a kiváló színészi játékra...Utána elégedett lehetsz.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LezLee
😊))
Épp én is errõl a jelenetrõl beszéltem a 47-es hozzászólásban 😊)
PLackó
A legrémistõbb jelenet amikor a csaj annya ezt mondja :Te nem láttad az arcát.Erre eggy nagy sípoló hang közepette mutatja a csajt.Nagyon durva volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PLackó
Én kb. 5-ször néztem meg de mindíg be voltam szarva😊))
Nekem nagyon tetszett.

Bandew
Ja. Még a hét hónap is. :-D

Tufa16
letelt azóta a hét nap? 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Bandew
Nekem ráadásul volt egy elég szar élményem. SZal épp megjöttem a moziból, és még eléggé a hatása alatt voltam. Bekapcsoltam a TV-t, hogy nézzek valami mást, ami kicsit felejteti. Aztán elmentem fürdeni, és mire visszatértem a szobába, eltûnt a csatorna és csak a kásás "hangyafoci" ment. :-DDD
Kicsit "meglepõdtem", el kezdtem parázni, de aztán rájöttem mi történt. Egyszerûen csak kijött hátul a kábel. :-D

Waterhorse
Az biztos, hogy jobban be lehet tojni rajta mint egy Freddy-n vagy egy Jason-on.
Moziban sem lehetett piskóta, de én itthon néztem meg halál egyedül az éjszaka közepén. Mindenhol leoltottam a villanyt aztán be az ágyba és nézzünk horrort. Az ilyen filmeknél ez a legjobb környezet, ha elõször nézem. Aztán persze nem nagyon akartam kiszállni az ágyból hogy elmenjek a gépig és kikapcsoljam😊))

Bandew
ÁÁÁÁÁÁ, én majd széttéptem a mozivásznat, annyira felbaszott agyilag a gyerek játéka. Ez a "mindenttudórejtélyeskiskölökakisohanembeszélsemmit" szerep az agyamra ment. Sztem még csak nem is volt jó színész. Pl amikor megmondta az anyjának, hogy a lány sosem alszik, az elég teátrális volt szvsz.

Bandew
Azt híjják lélektani horrornak :-D
Nekem például a trancsírozós "horrorok" nem számítanak horrornak, mert mindig végigröhögöm az egészet. :-D

Bucser
Nem tudom én valahogy nem tudom horrornak mondani ezt a filmet😊) Tehát nemaz klasszikus trancsír horror ahol végigkaszabolják a fél iskolát, hanem egy nagyon jól kivitlezett pszichothriller.... Mint anno a Hitchcock féle Psycho volt.... A legelsõ rész...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LezLee
Emléxem, amikor elõször néztem a Kört természetesen moziban, néhány jelenetnél majd beszartam 😊)
Pedig már az életem során láttam jópár horrorfilmet, és már kezdtem azt hinni, hogy már semmin se lepõdök meg. Na hát ez a film rámcáfolt rendesen.
A kedvenc jelenetem az az, amikor az elején a halott csajszi anyja meséli, hogy milyen állapotban talált rá a lányára, és akkor egy pillanatra bevillan a kép a hulláról a gardróbban. Az egyszerûen zseniális, majd beszartam akkor a moziban 😊)
Sephi
Mihez kepest volt gyenge? Fogadok otthon nezted es nem multiplexben 😊)) (engem meg most is kiraz a hideg bazz😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LezLee
Pedig rohadt jó színész a kiskölök fiatal kora ellenére. Amúgy az tényleg nem derül ki a filmbõl, hogy honnan jött a kislány, de szerintem nem más, mint az Ördög! 😊))
Bandew
Engem az az egy szereplõ idegesített, de KURVÁRA!

Bandew
Persze 3x megnézem, és szted erre nem jövök rá? :-D

Bandew
LOL
Nem arról beszélek, hanem hogy a nevelõszülei honnan hozták.
LOL
:-DDD

Bucser
Annak a Kiskölöknek iszonyatosn durva nézése volt... Mint egy autista...komolyan....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A legjobban az tetszett amikor a anyuci totál megnyugodva mondja a gyereknek, hogy vége van és kiszabadították a lányt. erre a kölök: Kiszabadítottátok???? Dehát õ sohasem alszik....

Waterhorse
Hát akkor az egész filmet nem értetted. Voltaképpen azért is Ring a címe, mert a kör az amit a kislány lát a kutból amikor felnéz.

Tufa16
ja és azért mert az anyucit idegesítette valamiért a kisleányzó

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425