438
-
_Vegeta_ #157 En az igai juont lattam az nemtetszett. -
_Vegeta_ #156 Igenigen. De ez hideo nakata. O igy csinalja a filmjeit. :) -
#155 A Budapest film gondozásában nálunk is kapható lesz a Ringu sorozat DVD-n!!! -
#154 Ja. Már túl vagyok rajta. Egész jó lett, látszik a filmen, hogy japán rendezte, de gondolom az amcsi producerek hatására jóval pörgősebb lett, mint az eredeti japán Ju-On-ok. Mert ugye re-makeről van szó. Csak nevezetesen itt ugyanaz rendezte a re-maket is, aki az eredetit csinálta. Mindenesetre a buszos jelenet az odab.sz rendesen. A film főként az ijesztgetésre teszi a hangsúlyt. -
#153 Nézzétek meg a The Grudge című horrort Sarah Michelle Gellar-ral, elég új film. Hát nagyon para, estére ajánlott. -
#152 Persze, hogy tetszett. Csak amennyire Te beharangoztad, kicsit csalódtam. De ha elvárások nélkül ültem volna neki, akkor tuti el lettem volna ájulva. De így is nagyon ütött 1-2 jelenet. Az is jó volt, amikor az elején mennek a lakásukba fel lifttel. Mellette van a lánya. Megfogja a kezét. Kinyílik a lift, és a kislány meg kirohan. De akkor kinek fogta meg a kezét? Hátranéz: semmi. Gondnok meg mindezt végignézi kameráján, és a képernyő alsó sarkában megpillant egy kislányt. Na ez is nagyon tetszett. Alapjában véve jó film, csak nagyon sok volt benne az üresjárat, amikor nem történt semmi. De a vége az meg nagyon nyomasztó. -
_Vegeta_ #151 #144: Godsend az gyenge film volt.
#145: Igen tudom h vannak jo filmek, de amennyit csinalnak altalanossagba szarok vannak. :)
#147: Ha tetszett benne vmi, akkor a film is tetszett. ;) -
winnie #150 semmi extra a godsend. ezerszer látott klisék. van valahol kritika az sg-n is + vélemények a filmről -
#149 Hát szerintem a Godsend teljesen középszerű, egyszer esetleg nézhető thrillerecske lett. DeNiro sajnos meg nem szerepel benne annyit, hogy megmentse igazán ezt a filmet. Persze van a filmben 1-2 "melegebb" helyzet, de úgy igazán egyszer sem fostam tőle össze magam. Meg a sztorit is hallottuk, láttuk már sokszor, csak más formában. -
#148 Még nem láttam, de ha a sztori nem is De Nero biztos fenomenálisat alkot benne. Nagyon sok olyen film van manapság, amiben semmi kreativitást, egyediséget, nem látok, és mégis zseniális a színészi játék. Szerencsére vannak még amerikai színészek akiknek nem szállt a fejébe a dicsőség és szívvel-lélekkel játszanak. -
#147 Na én is meglestem tennap este ezt a Dark Watert. Hááát... Lehet túl sokat vártam tőle. Annyira nekem sem tetszett, de mindenesetre volt pár igencsak fosatós jelenet, azok kifejezetten tetszettek.
SPOILER!!! Úgymint pl. amikor az anya fölmegy a tetőre, és folyik a víz a víztartályból. Közelebb megy. Hangokat hall a tartályból!? Még közelebb megy, és aztán: BUMM..BUMM...BUMMM. 3 kitüremkedés keletkezik a tartály falán. Na én speciel azon majdnem besz.rtam :)))
Meg a film vége, nekem annyira nyomasztó, lehangoló, szomorú volt, hogy alig tudtam elaludni :)) De sajnos túl sok volt benne az üresjárat. Mindenesetre ezis elég egyedi horror volt, mert gyakorlatilag az anyán kívül senki sem halt meg a film alatt. Há micsoda dolog ez! :))) -
#146 Szedd le DC-ről, kezd a Nulladik résszel és jó szórakozást hozzá:)) -
#145 Azt ugye tudod, hogy a filmgyártásnak van egy alsóbb rétege, ahol sokkal több film van és sokkal több a jó alkotás?
Csupán ezeknek nincs reklámjuk. -
deicide #144 Talán a Godsend...az még bele fér abba a kategoriába hogy hű-ha..))! -
_Vegeta_ #143 Nemis tudom volt e mostanaban normalisabb amerikai film. Talan a collateral.
Amerika futoszalagon gyartja a filmeket, ugy mint az informatikus tarsadalom a szar játékokat. Nincs idejuk igenyessegre. :) -
#142 Azért ezeken kívűl jócskán vannak más nagyon jó filmek is. -
deicide #141 nem nagy eresztés ez a Dark Water....szerintem..és azt hittem jobb...! -
_Vegeta_ #140 vannak kifejezeten keleti filmekre specializalodott forum torrent oldalak. -
_Vegeta_ #139 Ha nem horror, akkor ajanlom nezd meg a whasangot (volcano high school) meg a Windstruckot (The Yeochinso). Mind2 koreai es nagyon jo. :) -
_Vegeta_ #138 Detto ugyanez a helyzet nallamis. Manapsag ilyen filmek vannak h spiderman meg ván helszing meg ávépé exocrist beginning mind mind gagyi szarsag. Bar a constantinera kivancsi leszek bizok a neos bacsikaban. :) -
_Vegeta_ #137 Te az audition kicsit veres, marint a darabolos resz, bar nemannyira mint a guinea pig. :) -
deicide #136 és a Japcsi Ringet hol lehet megtalálni...? -
winnie #135 vadássz jobban és használd a google-t:)
Audition.DVDRip.XviD(1).torrent -
#134 Ha már japcsi horrorokról van szó: én az Audition-ra vadászok már egy ideje, meg a Suicide Clubra, de mindeddig sikertelenül. Esetleg van olyan torrentoldal, ami kimondottan horrorokkal van tele, régebbiekkel is? -
#133 Főleg DivX-re hajtok, asztali lejátszóm is támogatja.
Dark Water pont tegnap ért le. :)))
Ha érdekel az ilyen téma, akkor ajánlom a horror-topikot, ahol sok érdekes filmről beszélünk, beszélgetünk, nézzük, megosztjuk a gondolatokat, véleményeket. -
deicide #132 mesélj...!:)
ezek milyen formában vannak meg...?
dvd..xvid...svcd...?
én most szedem éppen a Dark Water-t..) -
#131 Leginkább horror, illetve néhány besorolhatatlan kategóriájú gyöngyszem, Japánból, Koreából, Hong-Kongból. -
deicide #130 és milyen Japán filmjeid vannak...? -
#129 [BŐG]
Az a baj, hogy fingjuk sincs mekkor filmélményektől fosztják meg magukat.
Én, mióta elkezdtem a keleti filmeket gyűjtögetni, már az amerikaiakkal vagyok ilyen ellenséges. :D -
_Vegeta_ #128
Nekem is van egy jobaratom, akihez atvittem a ringukat regebben. Belenez : "Miez? Japan? Fuj de rondak, hogy beszelnek ezek? Nemkell."
hmm -
#127 Kör 2 hazai premier: március 24.
Kicsit furcsa fogalmazás, hogy mindenkihez eljut, én inkább úgy mondanám, hogy lealább hozzánk is eljut, és sajnos valóban mindenki kör 2-ként emlegeti majd. A Japán filmek, rajzfilmek, rendezők, színészek világhírűek, csak a magyar illetékesek valószínűleg antiszemita érzelmeket táplálnak a japánok irányába, ennek következtében vagyunk megfoszta eme remekművektől. A jelenlegi helyzetünk miatt én szégyellem magam, úgy is mondhatnám "Én kérek elnézést." -
deicide #126 irtam privátra...)
légyszi válaszolj majd...) -
#125 Hú meglestem ezt a trélert. Hát nem tűnik rossznak ez az amcsi verzió sem. Várom... -
#124 Van ám, különben le sem szedtem volna. A SuperSubtitles oldalán megtalálod. -
_Vegeta_ #123 Azta rezfanfutyulorezangyalat. Grrrrr. egyik kedven horrorom. -
#122 itt a trailer -
#121 Dark Waternek is lesz remakeje, pontosabban már elis készült ,utómunkák mennek most -
deicide #120 és van hozzá magyar feliratt...?
-
#119 Én meg már le is kaptam a teljes Dark Watert torrentről :))
Persze a japcsi verziót. Asszem megvan a maesti programom :)) -
deicide #118 na még bogarásztam...!
Tehát van egy Japán az az eredeti változat és van az Amerikai ha jól láttam...!
meg néztem mind a 2 bemutatót..szerintem a JApán jobb...!