438
-
deicide #117 Elöször is örülök hogy adtál tippet...!
rá kerestem a Dark water-re és meg találtam a bemutatóját..!
de ez egy amerikai film...!
a másik kérdésem honnan lehet ezt megkeríteni dvd-n...?
-
#116 nem is hinnéd a ferdeszeműek milyen kib*szott kemény filmeket csinálnak.
nekem új etalonom a Gozu :) -
_Vegeta_ #115 Sajna nem. En mashunnan szereztem meg. Egyeb p2pn is biztos fennvan. :)
Bandew: pfőj. :D -
#114 Ezt mindig Darth Vadernek olvasom. -
#113 Ezt a Dark Watert én is megtekinteném. Tudtok olyan torrentoldalt, ahol fönt van? Ja és nem regelőset. A torrentspy-on néztem, fönt is van, de valami gond van, mer nem tud csatlakozni a trackerhez. -
_Vegeta_ #112 A keletiek birnak csak igazan horrort csinalni! Semmi darabolas vagy (kiveve a diszno sorozat :PP) szornyetegek. Egyszeruen a lelki hatás. Elkepeszto.
Javaslom nezd meg a Dark water nevezetu filmet, ugyanugy hideo nakata rendezte mint a ringukat ill. az uj kor2-t is. Nagyon jo film, még enis paraztam rajta néhol. Brrr :) -
_Vegeta_ #111 Hat igen.. Nemtudom, engem zavar persze nem minden esetbe. A korrel is ugyvoltam h hat megneztem de nemnagyon.. ize szoval a ringu sokkal jobb. Az igaz h igy tobbmindenkihez eljut a film maga, de mindenki ugyemlexik ra h kör, nem mint ringu. -
#110 Magát a remake dolgot én egyátalán nem tartom lopásnak meg aljasnak. Szvsz az első rész remake-jében csomó új dolgot raktak bele, meg csomó helyen változtattak, amik szerintem elég jól sikerültek. Meg a legfontosabb: ezáltal sokkal több emberhez eljut a film... szerintem. Tehát alapvetően a remake nem rossz dolog, de sajnos gyakran elég rosszul, sőt pocsékul sül el. Elég csak a mostani Taxi-ra gondolni. Pfúújjj. -
deicide #109 hát..jó itt olvasgatni...!
Nem is gondoltam volna hogy a ferede szeműek jó filmeket csinálnak..már mint..félős..beszaros..jaj anyám..ez mi a picsást..!!!
a Kör eredeti neve akkor ezek szerint Ringu...?
Igy kell rá keresni...? -
winnie #108 március - usa -
#107 Mikor jelnikmeg mikortol lessz a mozikbann???_D -
#106 Hong-kongi. :D -
_Vegeta_ #105 Hat figyelj, nemtom miert vallalta el hideo nakata a 2.resz rendezeset, de elvallalta. Csak azert zavar ez engem, merthogy sok barom nem kepes megnezni az eredetit mert japanok szerepelnek benne. Nabum.
A szemmel kapcsolatba megfogtal lehet h tenyleg kinai, nem emlexem mar pontosan nekem koreai ugrik be, mert ok szoktak jo horrort csinalni. :) Vanegypár. -
#104 Igen, de elvállalta volna a másodikat a "mester", ha az első lopás lett volna? Ez csak sima remake, amivel lehetőség van kijavítani az eredeti hibáit.
Amúgy szvsz Verbinski is nagy rendező. Eddig csak a Mexikói nem tetszett tőle, de a többi filmje igen jó volt.
deicide: Asszem a Szem (de jól hangzik :-D) kínai, bár nekem nem jött be. -
_Vegeta_ #103 Tele van a net veluk, egyebkent az eye asszem koreai. :) -
deicide #102 és mond...honnan keritsek japán horrot...?
ha volna viszonyitási alapom...akkor tudnám...!
Ha a szem c. filmet ide vesszük..akkor az nem volt semmi..!
-
_Vegeta_ #101 Eddig az elso reszrol beszeltem. :) Azert is mondtam ez a masodik resz most erdekel valamelyest, mert a mester rendezi. ;) -
#100 Ez nem lopás. Ha az lenne, nem az eredeti rendező csinálná. :-) -
_Vegeta_ #99 Azert mert csak egy remake. Az ilyesmi egy nagyon aljas dolog. Lopkodni masoktol. :\ -
#98 Miért baj, hogy amcsi? Lehet, hogy sokkal jobb lesz. -
_Vegeta_ #97 Semmi ujszerut nemhozott, csak nezz egy par japan horrorfilmet. Megcsinaltak a japant az amcsiknak azt ennyi. Amugy a ringu2 jobb volt mint az 1 a ringu 0 meg sokkal jobb volt szal, a kor1nel asszem ezis jobblesz, csakhat amcsi. :| -
deicide #96 nagyon kiváncsi lenénk arra a Japán változatra...aminek mi az átiratát ismerjük!
viszont ne feletkezzünk el arrol hogy nagyon nehéz a második résznek tull szárnyalni az elsőt..!
Nagyon kevés olyan film van aminek ez sikerült..!!
A Kör hozott olyat a mostani filmekbe ami újszerű volt talán ettöl volt olyan jó...! -
_Vegeta_ #95 Lehet igazad van. Egyebkent hangulatos kis trailer volt. :) -
#94 :) -
#93 Hát az még nem tragédia, ha a tréler alatt nem sz*rjuk össze magunkat. :-D -
#92 pont tegnap akartam uppolni ,mert akkor néztem meg a trailert. -
_Vegeta_ #91 Ja, de nemvolt vmi felelmetes. :)
Remelem ez má jo lesz. remenyt ad h a ringu rendezoje vette kezbe a dolgot, de trailer alapjan megvaltoztattak a storyba ezt azt. :(( -
#90 Hát megnéztem, elég jónak tűnik, csak nehogy az legyen, hogy a trailerek elsütik a film összes puskaporát. Bár a The Grudge is elég jó lett szerintem, és azt is japcsi rendezte. -
#89 UP
Remélem mindenki megtekintette a második előzetest. Ha nem, megteheti a Hardwireden. -
_Vegeta_ #88 Na latod ezt nemtudtam.. gomen.
Nekem az egyik kedvencem a ringu szal azert idegesit ennyire ez a dolog.
Viszont kicsit mas alapra helyzi a dolgot, ha Hideo Nakata rendezi. ;) -
#87 De azt remélem tudod, hogy a 2. részt a Ringu japán rendezője rendezi. Tehát nem lesz egy tipikus amcsi film, és a trailer alapján parában most sem lesz hiány :)) -
_Vegeta_ #86 Ah gyerekek, most lattam hardwireden mar van trailer. Nemertem az amcsiknak minek kell lelpokodni mindent. A ringu is olyan cool film volt, erre elamcsitjak. :\
Nemnagyon jott be az o verziojuk, olyan szanalmas volt. (szvsz)
Ellenben a ringuval. Erdekes mert mig neztem a filmeket nem feltem, de aztan utanna. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Lehet ma se alszok. :>
Kiba para. :)
Ja, ha nem lattatok meg esetleg mindenkeppen nezzetek meg a DARK WATER c. filmet, szinten Hideo Nakata film, es az alapkoncepcio ua. mint a ringunal. Kevesbe paras film, inkabb erdekes.
-
#85 Igen hangulatos kis trailer. Szarabbra számítottam. -
#84 TRAILER 13,4MB -
winnie #83 the ring 2 - 2004.okt. helyett, 2005-ben, előre meghatározatlan időpontban lesz bemutatva -
#82 Te vagy az a lány
-
#81 Úgy már 3 is van. :-D -
Augustus Gigo #80 japánul jah:D -
eagle161 #79 már van kör2? -
#78 ízlések és pofonok. nekem más a véleményem a profi filmekről.