A kör 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Úgyhogy szerintem egy kicsit erõs szó a "korlátolt".
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A Ringu 2-t én 5 ponttal rosszabbra pontoztam annak idején a filmes topikban mint az elsõ részt 😞
(ami egyébként tetszett, sõt, az amcsi verzió kivételesen még talán jobb is lett mint a japán)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Létezik az erdeti 1, egy nem hivatalos folytatás a Spiral, majd a gyenge de hivatalos folytatás a 2, és egy elõzmények rész is van a Ringu 0.. ja és ha jól tudom sorozatot is csináltak..
So cry me a fuckin river, bitch!
Az elsõ részen, amikor elõször néztem
majd beszartam egy -két jeleneten. Jó film volt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Semmi nincs ezen az oldalon, csak egy sistergõ flash animáció. :-D

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
DreamWorks égisze alatt készülõ folytatásban visszatér az Oscar-díjra jelölt Naomi Watts, illetve a fiát alakító kiváló gyerekszínész, David Dorfmann. A történet szerint az egyedülálló anya és fia maguk mögött hagyják a nagyvárost, s egy csendes hegyi településre költöznek, ahol a Watts által alakított Rachel a helyi újságnál kap állást. Egy tinédzsergyilkosság kapcsán a bátor újságírónõ a rendõrség elektronikus archívumába temetkezik, hogy kiderítse, mi állhatott a háttérben, s rövidesen kiderül, hogy az elsõ részbõl ismert videokazetta lappang a háttérben.
Mindeközben kiderül, hogy Rachel fia, Aidan kórházba került, s különös tüneteket produkál. Az anya az elõzõ részbõl megismert, velejéig gonosz Samara Morgan visszatérésére gyanakszik, ám egy helyi doktornõ, a Sissy Spacek által alakított Dr. Emma Temple mást feltételez. Rachelt azzal vádolják, hogy rosszul bánik gyermekével, ezért vissza kell térnie Seattlebe, hogy mélyebbre ásson a kísérteties Samara múltjába. Vajon a válaszok, amelyeket talál, segítenek a probléma megoldásában, vagy további emberéleteket követelnek majd?
A második epizódban a már említett nevek mellett feltûnik majd az Szigorúan bizalmas-ból ismert Simon Baker, a Hivatali patkányok-ban szereplõ Gary Cole és a 28 nap múlva üdvöskéje, Elizabeth Perkins is.
A nemrégiben elindult hivatalos weboldalon az érdeklõdõk további információt, filmelõzeteseket, fotókat, interjúkat és egyéb érdekességeket találnak. A honlap látogatásához szélessávú kapcsolat ajánlott. A kör 2. november 10-én érkezik majd az amerikai mozikba, a hazai forgalmazásról egyelõre nem állnak rendelkezésre információk.