A kör 2

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa16
a kútbúl! azelött meg az anyuci lökte bele a kútba!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Bandew
Nekem csak annyi maradt rejtély, hogy honna jött a kislány.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LezLee
Épp ezért volt szerintem kiemelkedõ horror. Nem sok olyan horror volt mostanában, ami gondolkodásra késztette volna a nézõt. Amúgy tényleg hagyott egy pár megválaszolatlan kérdést a film, de épp ettõl jó.
Bandew
De igen van (persze szigorúan csak a mûfaj határain belül), csak ahhot többször meg kell nézni. Nekem is 3x kellett megnéznem, hogy megértsem, mégis hogy jött létre a kazi, meg ilyenek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Matthewpamer
csak nincs értelme.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

LezLee
Errõl tényleg fölösleges vitatkozni, de ha igazad van, az azt jelenti, hogy a világon a legtöbb filmkritikus korlátolt 😊)
Úgyhogy szerintem egy kicsit erõs szó a "korlátolt".
LezLee
Nekem is nagyon tetszett az 1. rész, és én örülnék a legjobban, ha nem lenne igazam, csak hát a korábban fölvázolt várható sztori ölég gyengécskének tûnik.
Bucser
Ez is csak izlések és pofonok kérdése... NEkem tetszett, hogy abszolute nem Slasher vol hanem olyan sejtetõs Pszichothrilleres volt a hangulata....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Errõl nem nyitok vitát de csak a korlátoltak gondolják azt, hogy a Mátrix 2-3 nem illett bele a Mátrix világába... NEkem nagyon tetszett mindegyik rész.. Pláne mert a 2 Fõ-Fõ szereplõ nem élte túl és borult egymás nyakába.. de mindegy OFF vége.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
Nem volt az szar. Sok horror szar, de a Kör nem.

Matthewpamer
én abban reménykedek hogy jobb lesz a 2 mint az egy,mert az egy elég..hogy is mondjam..x*r volt

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
nekem nagyon tetszettt a kör, csak félek elb*sszák nagyon a 2. részt. remélem nem neked lesz igazad...

LezLee
Attól tartok a Kör is úgy fog járni, mint a Mátrix. A Mátrix mizéria varázsán nagyon sokat rontott, hogy csináltak egy gyenge 2., és egy még gyengébb 3. részt. Ugyanez lesz a Körrel is sajnos 😞
Bandew
Ezen nem csodálkoznék, mert az #1-ben leírtak alapján elég elcsépelt a sztori.

Szerintem ne várjatok sokat.
A Ringu 2-t én 5 ponttal rosszabbra pontoztam annak idején a filmes topikban mint az elsõ részt 😞
(ami egyébként tetszett, sõt, az amcsi verzió kivételesen még talán jobb is lett mint a japán)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

regényen
Tulajdonképpen a japán kör is egy novellán alapúl.
Létezik az erdeti 1, egy nem hivatalos folytatás a Spiral, majd a gyenge de hivatalos folytatás a 2, és egy elõzmények rész is van a Ringu 0.. ja és ha jól tudom sorozatot is csináltak..

So cry me a fuckin river, bitch!

shaba23
LittleL
majd meglátjuk....

Az elsõ részen, amikor elõször néztem
majd beszartam egy -két jeleneten. Jó film volt.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

OptimusPrime
Várható volt, hisz' van ennek az egész Kör mizériának egy japán verziója, ami egy trilógiává nõtt az idõk folyamán, a DW azt alakította át az amerikai igényeknek megfelelõen. Szóval nem lesz vége a második résszel a történetnek, hanem jön a harmadik, hogy mindez mikor esedékes? Nem tudni, de jó tudni, hogy egy Kör volumenû filmet azért nem hagynak elveszni!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Jó volt az elsõ rész, csak az idegesített, hogy a nõ sose tudta becsukni a száját.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Breki33
sztem is jó volt
Szabina
Én tényleg nem mertem az elsõ részt megnézni

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Waterhorse
A horror mûfaján belül sztem is nagyon ott van. Akinek nem teszett annak biztos jobban bejön a Jason X, hogy maradjunk a mûfajnál😊))

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

LezLee
Szerintem az utóbbi évek egyik legjobb horrorfilmje volt a The Ring. Nekem nagyon bejött az a feszültségteli atmoszféra, amit a film árasztott, és a sztori is nagyon eredeti volt, mármint amit átvettek a japán Ringu-tól 😊
Bucser
Nekem tetszett az 1... Nem volt az olyan rossz😊

CSOCSO
igy van.. kaksi volt
fm
a mai horrorfilmekhez képest sztem is jó volt,de nem a legjobb. a 2 sztorija meg elég elcsépeltnek tûnik..majd kiderül.

Bandew
Sztem jó volt az 1.

grebber
Várom már remélem jobb lesz mint az 1 volt!

Next PC upgrade: 2022

Az elsõ rész is gyenge volt, szerintem ez gyengébb lessz...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Loál János
Nem meritek megnézni!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mielõtt meghalsz a kört látod.

Bandew
www.thering2.net

Semmi nincs ezen az oldalon, csak egy sistergõ flash animáció. :-D

Bandew
Hát ez így elég béndzsán hangzik. Remélem nem kúrják el.

ranGer2
Jujj elõre félek!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Matthewpamer
A 2002-ben bemutatott hátborzongató horrofilm sokakban mély nyomokat hagyott. A második rész hamarosan megérkezik a mozikba, addig a film weboldala kínál érdekes böngésznivalót.
DreamWorks égisze alatt készülõ folytatásban visszatér az Oscar-díjra jelölt Naomi Watts, illetve a fiát alakító kiváló gyerekszínész, David Dorfmann. A történet szerint az egyedülálló anya és fia maguk mögött hagyják a nagyvárost, s egy csendes hegyi településre költöznek, ahol a Watts által alakított Rachel a helyi újságnál kap állást. Egy tinédzsergyilkosság kapcsán a bátor újságírónõ a rendõrség elektronikus archívumába temetkezik, hogy kiderítse, mi állhatott a háttérben, s rövidesen kiderül, hogy az elsõ részbõl ismert videokazetta lappang a háttérben.

Mindeközben kiderül, hogy Rachel fia, Aidan kórházba került, s különös tüneteket produkál. Az anya az elõzõ részbõl megismert, velejéig gonosz Samara Morgan visszatérésére gyanakszik, ám egy helyi doktornõ, a Sissy Spacek által alakított Dr. Emma Temple mást feltételez. Rachelt azzal vádolják, hogy rosszul bánik gyermekével, ezért vissza kell térnie Seattlebe, hogy mélyebbre ásson a kísérteties Samara múltjába. Vajon a válaszok, amelyeket talál, segítenek a probléma megoldásában, vagy további emberéleteket követelnek majd?

A második epizódban a már említett nevek mellett feltûnik majd az Szigorúan bizalmas-ból ismert Simon Baker, a Hivatali patkányok-ban szereplõ Gary Cole és a 28 nap múlva üdvöskéje, Elizabeth Perkins is.

A nemrégiben elindult hivatalos weboldalon az érdeklõdõk további információt, filmelõzeteseket, fotókat, interjúkat és egyéb érdekességeket találnak. A honlap látogatásához szélessávú kapcsolat ajánlott. A kör 2. november 10-én érkezik majd az amerikai mozikba, a hazai forgalmazásról egyelõre nem állnak rendelkezésre információk.

← ElőzőOldal 9 / 9