A kör 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te az audition kicsit veres, marint a darabolos resz, bar nemannyira mint a guinea pig. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

és a Japcsi Ringet hol lehet megtalálni...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

vadássz jobban és használd a google-t😊

Audition.DVDRip.XviD(1).torrent
LezLee
Ha már japcsi horrorokról van szó: én az Audition-ra vadászok már egy ideje, meg a Suicide Clubra, de mindeddig sikertelenül. Esetleg van olyan torrentoldal, ami kimondottan horrorokkal van tele, régebbiekkel is?
Loál János
Fõleg DivX-re hajtok, asztali lejátszóm is támogatja.

Dark Water pont tegnap ért le. 😊))

Ha érdekel az ilyen téma, akkor ajánlom a horror-topikot, ahol sok érdekes filmrõl beszélünk, beszélgetünk, nézzük, megosztjuk a gondolatokat, véleményeket.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mesélj...!😊

ezek milyen formában vannak meg...?

dvd..xvid...svcd...?

én most szedem éppen a Dark Water-t..)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Loál János
Leginkább horror, illetve néhány besorolhatatlan kategóriájú gyöngyszem, Japánból, Koreából, Hong-Kongból.

és milyen Japán filmjeid vannak...?

Loál János

Az a baj, hogy fingjuk sincs mekkor filmélményektõl fosztják meg magukat.
Én, mióta elkezdtem a keleti filmeket gyûjtögetni, már az amerikaiakkal vagyok ilyen ellenséges. 😄

<#worship>
Nekem is van egy jobaratom, akihez atvittem a ringukat regebben. Belenez : "Miez? Japan? Fuj de rondak, hogy beszelnek ezek? Nemkell."
hmm

Waterhorse
Kör 2 hazai premier: március 24.

Kicsit furcsa fogalmazás, hogy mindenkihez eljut, én inkább úgy mondanám, hogy lealább hozzánk is eljut, és sajnos valóban mindenki kör 2-ként emlegeti majd. A Japán filmek, rajzfilmek, rendezõk, színészek világhírûek, csak a magyar illetékesek valószínûleg antiszemita érzelmeket táplálnak a japánok irányába, ennek következtében vagyunk megfoszta eme remekmûvektõl. A jelenlegi helyzetünk miatt én szégyellem magam, úgy is mondhatnám "Én kérek elnézést."

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

irtam privátra...)
légyszi válaszolj majd...)

LezLee
Hú meglestem ezt a trélert. Hát nem tûnik rossznak ez az amcsi verzió sem. Várom...
LezLee
Van ám, különben le sem szedtem volna. A SuperSubtitles oldalán megtalálod.
Azta rezfanfutyulorezangyalat. Grrrrr. egyik kedven horrorom.

Iori
itt a trailer

I love this game!

Iori
Dark Waternek is lesz remakeje, pontosabban már elis készült ,utómunkák mennek most

I love this game!

és van hozzá magyar feliratt...?

LezLee
Én meg már le is kaptam a teljes Dark Watert torrentrõl 😊)
Persze a japcsi verziót. Asszem megvan a maesti programom 😊)
na még bogarásztam...!

Tehát van egy Japán az az eredeti változat és van az Amerikai ha jól láttam...!

meg néztem mind a 2 bemutatót..szerintem a JApán jobb...!

Elöször is örülök hogy adtál tippet...!

rá kerestem a Dark water-re és meg találtam a bemutatóját..!

de ez egy amerikai film...!

a másik kérdésem honnan lehet ezt megkeríteni dvd-n...?

fifi
nem is hinnéd a ferdeszemûek milyen kib*szott kemény filmeket csinálnak.
nekem új etalonom a Gozu 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sajna nem. En mashunnan szereztem meg. Egyeb p2pn is biztos fennvan. 😊

Bandew: pfõj. 😄

Bandew
Ezt mindig Darth Vadernek olvasom. <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LezLee
Ezt a Dark Watert én is megtekinteném. Tudtok olyan torrentoldalt, ahol fönt van? Ja és nem regelõset. A torrentspy-on néztem, fönt is van, de valami gond van, mer nem tud csatlakozni a trackerhez.
A keletiek birnak csak igazan horrort csinalni! Semmi darabolas vagy (kiveve a diszno sorozat 😛P) szornyetegek. Egyszeruen a lelki hatás. Elkepeszto.

Javaslom nezd meg a Dark water nevezetu filmet, ugyanugy hideo nakata rendezte mint a ringukat ill. az uj kor2-t is. Nagyon jo film, még enis paraztam rajta néhol. Brrr 😊

Hat igen.. Nemtudom, engem zavar persze nem minden esetbe. A korrel is ugyvoltam h hat megneztem de nemnagyon.. ize szoval a ringu sokkal jobb. Az igaz h igy tobbmindenkihez eljut a film maga, de mindenki ugyemlexik ra h kör, nem mint ringu.

LezLee
Magát a remake dolgot én egyátalán nem tartom lopásnak meg aljasnak. Szvsz az elsõ rész remake-jében csomó új dolgot raktak bele, meg csomó helyen változtattak, amik szerintem elég jól sikerültek. Meg a legfontosabb: ezáltal sokkal több emberhez eljut a film... szerintem. Tehát alapvetõen a remake nem rossz dolog, de sajnos gyakran elég rosszul, sõt pocsékul sül el. Elég csak a mostani Taxi-ra gondolni. Pfúújjj.
hát..jó itt olvasgatni...!

Nem is gondoltam volna hogy a ferede szemûek jó filmeket csinálnak..már mint..félõs..beszaros..jaj anyám..ez mi a picsást..!!!

a Kör eredeti neve akkor ezek szerint Ringu...?

Igy kell rá keresni...?

március - usa
Cucu13
Mikor jelnikmeg mikortol lessz a mozikbann???_D

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Loál János
Hong-kongi. 😄

Hat figyelj, nemtom miert vallalta el hideo nakata a 2.resz rendezeset, de elvallalta. Csak azert zavar ez engem, merthogy sok barom nem kepes megnezni az eredetit mert japanok szerepelnek benne. Nabum.
A szemmel kapcsolatba megfogtal lehet h tenyleg kinai, nem emlexem mar pontosan nekem koreai ugrik be, mert ok szoktak jo horrort csinalni. 😊 Vanegypár.

Bandew
Igen, de elvállalta volna a másodikat a "mester", ha az elsõ lopás lett volna? Ez csak sima remake, amivel lehetõség van kijavítani az eredeti hibáit.
Amúgy szvsz Verbinski is nagy rendezõ. Eddig csak a Mexikói nem tetszett tõle, de a többi filmje igen jó volt.
deicide: Asszem a Szem (de jól hangzik :-D) kínai, bár nekem nem jött be.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tele van a net veluk, egyebkent az eye asszem koreai. 😊

és mond...honnan keritsek japán horrot...?

ha volna viszonyitási alapom...akkor tudnám...!

Ha a szem c. filmet ide vesszük..akkor az nem volt semmi..!

Eddig az elso reszrol beszeltem. 😊 Azert is mondtam ez a masodik resz most erdekel valamelyest, mert a mester rendezi. 😉

Bandew
Ez nem lopás. Ha az lenne, nem az eredeti rendezõ csinálná. :-)

Azert mert csak egy remake. Az ilyesmi egy nagyon aljas dolog. Lopkodni masoktol. :\

Bandew
Miért baj, hogy amcsi? Lehet, hogy sokkal jobb lesz.

Semmi ujszerut nemhozott, csak nezz egy par japan horrorfilmet. Megcsinaltak a japant az amcsiknak azt ennyi. Amugy a ringu2 jobb volt mint az 1 a ringu 0 meg sokkal jobb volt szal, a kor1nel asszem ezis jobblesz, csakhat amcsi. :|

nagyon kiváncsi lenénk arra a Japán változatra...aminek mi az átiratát ismerjük!

viszont ne feletkezzünk el arrol hogy nagyon nehéz a második résznek tull szárnyalni az elsõt..!

Nagyon kevés olyan film van aminek ez sikerült..!!

A Kör hozott olyat a mostani filmekbe ami újszerû volt talán ettöl volt olyan jó...!

Lehet igazad van. Egyebkent hangulatos kis trailer volt. 😊

PLackó
😊

Bandew
Hát az még nem tragédia, ha a tréler alatt nem sz*rjuk össze magunkat. :-D

PLackó
pont tegnap akartam uppolni ,mert akkor néztem meg a trailert.

Ja, de nemvolt vmi felelmetes. 😊
Remelem ez má jo lesz. remenyt ad h a ringu rendezoje vette kezbe a dolgot, de trailer alapjan megvaltoztattak a storyba ezt azt. 😞(

LezLee
Hát megnéztem, elég jónak tûnik, csak nehogy az legyen, hogy a trailerek elsütik a film összes puskaporát. Bár a The Grudge is elég jó lett szerintem, és azt is japcsi rendezte.
Bandew
UP
Remélem mindenki megtekintette a második elõzetest. Ha nem, megteheti a Hardwireden.

Na latod ezt nemtudtam.. gomen.
Nekem az egyik kedvencem a ringu szal azert idegesit ennyire ez a dolog.
Viszont kicsit mas alapra helyzi a dolgot, ha Hideo Nakata rendezi. 😉