438
-
_Vegeta_ #198 Moziverzio ugyse kell. :> -
deicide #197 nagy a titok a film körül és még tölteni sem lehet sehonan-se nem:((! -
_Vegeta_ #196 Meg nem. :) -
deicide #195 és nem Japán formában....? -
_Vegeta_ #194 Igen, japan formaban. :D -
deicide #193 valaki látta már ilyen olyan formában a filmet....? -
rodeo #192 na, senki sehol? -
#191 van már ijen ? -
_Vegeta_ #189 -
deicide #188 való igaz...!
torrenten nem indult el a Ringu c. film..!
pedig 2db torrentet is találtam...!
akkor tettem fel itt a kérdést és javasoltátok a eMule-t de nekem most az nincs..és nem használtam...de mindenképpen érdemes lesz majd föleg a Ringu miatt...!:)
Most az Átok - The Grudge c. filmet dvd-formátumban töltöm le de az szépen jön...!
-
_Vegeta_ #187 A masik meg az h vmit le akarok tolteni akkor leszedem, akarmennyivel jon. -
_Vegeta_ #186 Bámeg. :D
P2p rendszerek maximalis sebessege akar maximalis is lehet. 10-20MB/sec!
M1, az anime-hq torrentjei ált mennek in 40kval de tobbel is, csak meg kell nezni melyiknek mennyi magja van. :>
Az eMule az tenyleg lassu ha elkezded, de azis kepes nagy sebesseg eleresere. -
#185 Torrent -
deicide #184 te most az eMule-rol beszélsz....?
vagy a torrentröl...? -
#183 Viccelsz? Nekem nagyon ritkán tölt olyan lassan. Az átlag 50kb/s, de van olyan is amikor több mint 100-al tölt. -
deicide #182 a Torrentöl szerinted hova kell már lassabb...?!!!
értelmét veszi igy az egész....!! 3-5 kb/s tölteni meg gyilosság...((!! -
_Vegeta_ #181 eMulehoz nem kell nagy winyo. Ugyanugy mukodik mint a torrent csak lassabb. -
deicide #180 ennek talán egy oka van talán hogy kicsi a Vinyom...!
most jelenleg ezt nem tudom megvalósitni...(
hamarosan bővülök és akkor egy partitíot fenhagyok ezekre...!:) -
#179 Senki sem úgy született, hogy ismerte volna ezeket a rendszereket:))
Amúgy nem hiszek neked, mert leírtad mi a lényeg:)))
Ennél többet nem is kell róla tudni, letöltöd a progit, magyar nyelvű is van, tehát nem okozhat problémát, telepíted mint bármelyik programot. Beállítasz egy két dolgot (név, e-mail, fel/letöltési sebesség, megosztás leírása). Aztán megosztasz vmit, és annyit amennyi a Hubszabályzatnak megfelel, pl. filmeket. Ezután nincs más dolgod mint fölmenni egy "Hubra", kb. úgy működnek mint a chatszobák, kiválasztasz egy hubot, kapcsolódsz, és beleveted magad a terrabájtokba. -
deicide #178 néztem azt a linket amit megjelőltél..de sajnos ott nincsen..((
Dc és DC++ nekem nincsen...és eMule sem...(
nem ismerem ezeket a file cserélő rendszereket..sajnos...((
sem az elvet sem a mükődést...(
annyit tudok ezekről hogy kell a vinyon hely ahonnan valaki más tölt és én töltök valaki mástol...! -
#177 Igen! DC-n nézzed, ott fennt sok embernek még magyarokon is, én is onnan szedtem. -
_Vegeta_ #176 Sajnos nemtom, ilyenkor dc-t szoktam ajanlani vagy eMule-t. -
#175 itt probáld meg -
deicide #174 azon már tull vagyok...(((
ott csak azt tlálom meg hogy ki és mi..és stb...((
van 2 db torrent kereső...az egyiken megtaláltam..2 db de el sem indulnak...!
Esetleg neked valamilyen torrent keresőd nincsen...? -
_Vegeta_ #173 gugglit neki! -
_Vegeta_ #172 Huu, akkor tartogatjuk estere. Koszi a linket. ;) -
deicide #171 Torrenten kint van vlalahol az eredeti Kör...?
valaki...?...help...help....!!:) -
#170 A megfelelő hatás elérése érdekében lehetőleg éjszaka nézzétek meg! :) Garantált az alsógatya-csere :)) Amúgy nem tom pontosan mi lehet ez a szösszenet, lehet, hogy a Kör2 új "kazettát" kapott!? -
#169 Meglepetéééés!!!!
Minden körrajongó nézze meg! -
#168 -
_Vegeta_ #167 Hubazz, en eccer szettem le a dcrol még regen ezt a kis szosszenetet (japcsit), de nemsokkal azutan h a ringukat megneztem. Hatbazz NEM MERTEM megnezni! :D
Ilyen jo ejjel 2-3 tajekan, lejott elkedtem nezni, de a felenel kinyomtam, azonnal ment a kukaba azota se lattam. Hu borsoddzott a hatam rendesen, de szerencsere nemvolt hivas. :D -
#166 De bizony az. Mintha a kazettát nézném. És ha vége a videónak, jó hangosan megcsörren 2x a telefon is :-). -
_Vegeta_ #165 Mien video? Csak nem a kazetta tartalma ? :) -
#164 Hát a főmenüben ráállsz a Start gombra, majd megnyomod a kurzort FELFELÉ egyszer. Ekkor a kijelölés eltűnik ugyan,de semmi gond. ENTER-t nyomj, és megy a videó. -
#163 Nem tudja valaki hogy kell megnézni a Kör DVD-n a videot (a rejtett extrát)? -
deicide #162 hát...........
a proféta szolljon belölled:))) -
#161 Az Budapest film első negyedévre tervezett filmjei között volt az Eye sorozattal, és a Kutyaszorítóban című Tarantino filmmel egyetemben. Szóval lehet hullámozni, remélem a Ringut megdobják majd egy 5.1-es magyar szinkronnal is. -
_Vegeta_ #160 Hat en meg nem mondom, nallam egy dvdripp divx volt, es az tobb kulonallo storyt meselt el, de a vegen lattuk h osszefuggott az egesz. Es hihetetlen bugyutasagokat csinaltak a szereplok. :) -
#159 annak is van 3 vagy 4 része nem? most hirtelen nem tudom hogy 3 vagy 4 -
deicide #158 és mikortol lesz elérhető majd a filmek...?