438
  • Tufa16
    a kútbúl! azelött meg az anyuci lökte bele a kútba!
  • Bandew
    Nekem csak annyi maradt rejtély, hogy honna jött a kislány.
  • LezLee
    Épp ezért volt szerintem kiemelkedő horror. Nem sok olyan horror volt mostanában, ami gondolkodásra késztette volna a nézőt. Amúgy tényleg hagyott egy pár megválaszolatlan kérdést a film, de épp ettől jó.
  • Bandew
    De igen van (persze szigorúan csak a műfaj határain belül), csak ahhot többször meg kell nézni. Nekem is 3x kellett megnéznem, hogy megértsem, mégis hogy jött létre a kazi, meg ilyenek.
  • Matthewpamer
    csak nincs értelme.
  • LezLee
    Erről tényleg fölösleges vitatkozni, de ha igazad van, az azt jelenti, hogy a világon a legtöbb filmkritikus korlátolt :))
    Úgyhogy szerintem egy kicsit erős szó a "korlátolt".
  • LezLee
    Nekem is nagyon tetszett az 1. rész, és én örülnék a legjobban, ha nem lenne igazam, csak hát a korábban fölvázolt várható sztori ölég gyengécskének tűnik.
  • Bucser
    Ez is csak izlések és pofonok kérdése... NEkem tetszett, hogy abszolute nem Slasher vol hanem olyan sejtetős Pszichothrilleres volt a hangulata....
  • Bucser
    Erről nem nyitok vitát de csak a korlátoltak gondolják azt, hogy a Mátrix 2-3 nem illett bele a Mátrix világába... NEkem nagyon tetszett mindegyik rész.. Pláne mert a 2 Fő-Fő szereplő nem élte túl és borult egymás nyakába.. de mindegy OFF vége.
  • Bandew
    Nem volt az szar. Sok horror szar, de a Kör nem.
  • Matthewpamer
    én abban reménykedek hogy jobb lesz a 2 mint az egy,mert az egy elég..hogy is mondjam..x*r volt
  • zaki
    nekem nagyon tetszettt a kör, csak félek elb*sszák nagyon a 2. részt. remélem nem neked lesz igazad...
  • LezLee
    Attól tartok a Kör is úgy fog járni, mint a Mátrix. A Mátrix mizéria varázsán nagyon sokat rontott, hogy csináltak egy gyenge 2., és egy még gyengébb 3. részt. Ugyanez lesz a Körrel is sajnos :(
  • Bandew
    Ezen nem csodálkoznék, mert az #1-ben leírtak alapján elég elcsépelt a sztori.
  • Ramza
    Szerintem ne várjatok sokat.
    A Ringu 2-t én 5 ponttal rosszabbra pontoztam annak idején a filmes topikban mint az első részt :(
    (ami egyébként tetszett, sőt, az amcsi verzió kivételesen még talán jobb is lett mint a japán)
  • winnie
    regényen
  • Kou
    Tulajdonképpen a japán kör is egy novellán alapúl.
    Létezik az erdeti 1, egy nem hivatalos folytatás a Spiral, majd a gyenge de hivatalos folytatás a 2, és egy előzmények rész is van a Ringu 0.. ja és ha jól tudom sorozatot is csináltak..
  • shaba23 #20
  • LittleL
    majd meglátjuk....

Az első részen, amikor először néztem
    majd beszartam egy -két jeleneten. Jó film volt.
  • OptimusPrime
    Várható volt, hisz' van ennek az egész Kör mizériának egy japán verziója, ami egy trilógiává nőtt az idők folyamán, a DW azt alakította át az amerikai igényeknek megfelelően. Szóval nem lesz vége a második résszel a történetnek, hanem jön a harmadik, hogy mindez mikor esedékes? Nem tudni, de jó tudni, hogy egy Kör volumenű filmet azért nem hagynak elveszni!
  • Emmegki
    Jó volt az első rész, csak az idegesített, hogy a nő sose tudta becsukni a száját.
  • Breki33
    sztem is jó volt
  • Szabina
    Én tényleg nem mertem az első részt megnézni
  • Waterhorse
    A horror műfaján belül sztem is nagyon ott van. Akinek nem teszett annak biztos jobban bejön a Jason X, hogy maradjunk a műfajnál:)))
  • LezLee
    Szerintem az utóbbi évek egyik legjobb horrorfilmje volt a The Ring. Nekem nagyon bejött az a feszültségteli atmoszféra, amit a film árasztott, és a sztori is nagyon eredeti volt, mármint amit átvettek a japán Ringu-tól :)
  • Bucser
    Nekem tetszett az 1... Nem volt az olyan rossz:)
  • CSOCSO
    igy van.. kaksi volt
  • fm
    a mai horrorfilmekhez képest sztem is jó volt,de nem a legjobb. a 2 sztorija meg elég elcsépeltnek tűnik..majd kiderül.
  • Bandew
    Sztem jó volt az 1.
  • grebber
    Várom már remélem jobb lesz mint az 1 volt!
  • Pontius #7
    Az első rész is gyenge volt, szerintem ez gyengébb lessz...
  • Loál János #6
    Nem meritek megnézni!
  • davos80
    Mielőtt meghalsz a kört látod.
  • Bandew
    www.thering2.net

Semmi nincs ezen az oldalon, csak egy sistergő flash animáció. :-D
  • Bandew
    Hát ez így elég béndzsán hangzik. Remélem nem kúrják el.
  • ranGer2
    Jujj előre félek!
  • Matthewpamer
    A 2002-ben bemutatott hátborzongató horrofilm sokakban mély nyomokat hagyott. A második rész hamarosan megérkezik a mozikba, addig a film weboldala kínál érdekes böngésznivalót.
    DreamWorks égisze alatt készülő folytatásban visszatér az Oscar-díjra jelölt Naomi Watts, illetve a fiát alakító kiváló gyerekszínész, David Dorfmann. A történet szerint az egyedülálló anya és fia maguk mögött hagyják a nagyvárost, s egy csendes hegyi településre költöznek, ahol a Watts által alakított Rachel a helyi újságnál kap állást. Egy tinédzsergyilkosság kapcsán a bátor újságírónő a rendőrség elektronikus archívumába temetkezik, hogy kiderítse, mi állhatott a háttérben, s rövidesen kiderül, hogy az első részből ismert videokazetta lappang a háttérben.

Mindeközben kiderül, hogy Rachel fia, Aidan kórházba került, s különös tüneteket produkál. Az anya az előző részből megismert, velejéig gonosz Samara Morgan visszatérésére gyanakszik, ám egy helyi doktornő, a Sissy Spacek által alakított Dr. Emma Temple mást feltételez. Rachelt azzal vádolják, hogy rosszul bánik gyermekével, ezért vissza kell térnie Seattlebe, hogy mélyebbre ásson a kísérteties Samara múltjába. Vajon a válaszok, amelyeket talál, segítenek a probléma megoldásában, vagy további emberéleteket követelnek majd?

A második epizódban a már említett nevek mellett feltűnik majd az Szigorúan bizalmas-ból ismert Simon Baker, a Hivatali patkányok-ban szereplő Gary Cole és a 28 nap múlva üdvöskéje, Elizabeth Perkins is.

A nemrégiben elindult hivatalos weboldalon az érdeklődők további információt, filmelőzeteseket, fotókat, interjúkat és egyéb érdekességeket találnak. A honlap látogatásához szélessávú kapcsolat ajánlott. A kör 2. november 10-én érkezik majd az amerikai mozikba, a hazai forgalmazásról egyelőre nem állnak rendelkezésre információk.