A kör 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem akarom én a stereo-t leegyszerûzni , hiszen tavaly nyárig én is csak azt használtam , nagyon jó is volt , de ez már egy más világ... nem tudom leírni , ki kell próbálni , de lényegében minden filmet élvezni lehet-e nélkül is
de ezt is maximálisan csak ajánlani tudom! KOSS HQ1
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ugyan már , a lelkem eladom egy gyönyörû hangzásért , nekem nem igényem az , hogy 60000W vegyen körbe... legyen olyan a hatása , hogy elhidjem , hogy mögöttem van , ezt soha semmivel nem lehet olyan tökéletesen elérni mint a 6+1 8+1 hangszórús rendszerektõl/füles... van barátom aki a dolbyra esküszik , de miután meghallgatta , hogy én mit szeretek elsmerte , hogy nagyon jó. nekem már nagyondrága volt a 8+1 , de az is lehet , hogy már sok is lenne...
Hát mégis....
Ugyebár az elsõ rész végén nem az volt a lényeg, hogy akkor élte túl az illetõ ha valaki más is megnézte a kazettát, hanem hogyha lemásolta. Ugye? Akkor az elején az a 10 perces "Nézd már meg te hülye picsa" rész eléggé mókás volt.
Most pedig spoiler hegyek:
Szóval nagy állat LOL volt az egész... csalódás... aaz elsõ résztõl függetlenül olyan 5/10 de az elsõ rész fényében 3/10....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
más megnézni egy filmet 2 db 4W hangfalbol és már megnézni ha körbe vagy rakva hangfalakkal..de ha te nem igy nézerl filmet akkor ezt mindek magyaráznám úgy sem értenéd..!
Nyilván igaz az is hogy a sz*rbol nem lehet aranyat csinálni..!
ha valami bün rossz...azt nézheted akár plazma tv-n is...!
attol még az sz*r marad..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ugye nem gondolod hogy egy dolbynal csaka terhatas a lenyeg??
amit egy fules sosem fog tudni: kirazni a szart a seggedbol mikor megszolal...
Hát nemtom, nálam ez alapból nem mûködik.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
72cm-es TV-re van kivezetve a filmnézés , horrort mindíg este 10 után kezdek nézni és ami talán hatásügyileg a legfontosabb a hangzás... egy 6+1 hangszóró/füles fejhallgatóval nézek filmet és hallgatok zenét.
Jöhet nekem akárki akármilyen térhatású dolby 5,1 akármvel , ezt esélytelen ûberelni. erre nem sajnálom a pénzt...
a the grudge -t éjjel kezdtem nézni , és még teljesen vak sötétet is csináltam hozzá. nagyon gyenge , egy átlag alatti X akták rész is sokkal parásabb. a Ringuranem mondtam , hogy olyan jó volt , mert japó filmek nálam alapból hátrányban vannak , de megnéztem , ezért tudom , hogy mi volt benne.
a Kör elsõ része jó volt , hangzásban /sõt még a filmzenéje önmagában is jobb mint a második rész filmzenéje/ , kellemesen rémisztõ , de nem túlzóan , kissé misztikus , pont jó.
a kör második része már nem volt anniyra jó... az elsõ részt moziban néztem meg , megbántam , mert az egy otthonülõs film , akkor van meg a magfelelõ hatása. akciójelenetek egy horrorfilmbe nem igazán kellenek , márpedíg a malomköves kútlezárós jelenet az. mikor mászott felfelé samara , hát az valami botrányos. mondtam , hogy nem valami nagy a felbontásom , 320x240 , de ilyen szar grafilai megoldást nagyon ritkán látni. minõsíthetetlen! ilyet nem szabad kiadni! egyébként egy-egy jelenet tekinthetõ még jónak , sõt jobbnak mint az átlag , de összességében talán az a legjobb jelzõ rá , hogy gelly.
én pl mikor a metron utazott a csaj es belebofogot az ablakuvegbol a halalarcu en azon röhögtem 😄
a The grudge meg sztorilag nagy 0 ,de van 1-2 rész ami "parás". ja és ha parázni akarunk akkor éjjel 11kor egyedül a szobában fülhallgatóval <#eljen>#eljen>
I love this game!
Én félni akartam, otthon néztem, 5.1 hanggal, dvd-minõségben, nagy tévén... És kétszer mentem ki a konyhába kajáért a film alatt, mert annyira untam. Sokszor megnéztem a dvd idõszámlálóját, hogy mennyi van még hátra a filmbõl, mert ez lol és unalmas... Nem volt semmi benne, amitõl félni lehetett volna. SPOILER! Szvsz túlerõltették a szellemek jelenlétét. ( Lehet, hogy a Kör 2-t is ezzel cseszik el...) És az a fülbántó nyikorgás meg hörgés, amiket a szellemlények adtak, nem hogy félelmet, hanem idegességet váltottak ki belõlem. És mi az, hogy egy szellem, akinek nincs kiterjedése, mert már nem ember, rámászik az "áldozatára" és széttépi stb.
SZal nekem nagyon nagy csalódás volt a Grudge... És nem értem, mire ez a felmagasztalás, hogy ennyire meg annyira f*sott tõle mindenki...
14" monitoson 2 kis 2wchangszorobol igazán nagy élmény lehet..!
Illúzió romboló..!!
Ha van dvd változat és azt rendes körülmények között nézve 5+1 hanggal és normális képméretben látva..simán befosol legalább 2x..!!
erröl saját szememmel gyözödtem meg...!
2 külömbözõ ismerõsömmel néztem meg a The Grudge-t...és láttam milyen a hatás...!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
mikor valaki az eredeti Ringuval jön hogy az mennyire überfasza volt..!
na és annak a folytatása..!
ami véleményem szerint ritka szar mind kettõ..!😞(
a Ringu 0 még nem láttam de 2 ilyen remekbe szabott szar után a 3. is ilyen nagyon klasz lehet!😞
nézve az eredeti Ringu-t...sokkal de sokkal jobb volt az Amerikai változat...és azt hiszem sokkal jobbat alkottak az eredetitöl az Amcsik!!
a The Gridge meg számomra egy hatalmas csalódás... anyira untam , hogy közben 3x telefonáltam , hogy legyen kivel beszélgetni v.miról.
ilyesztõ rész nem is volt benne , számomra.
Nos látva az elõzetest sokkal jobbnak tünt...!
Kicsit csalódás volt..😞(
Jó a történet de a képi megvalósítás..nem volt valami fényes😞(
Még mindig azt mondom hogy The Grudge...!
Az legalább ütött és volt benne izgalom...!
Majd a Fürész....az dvd 5+1 hanggal vadabb volt mint a moziba..!
Kissé elveszett a hang...(!
Ki az a Samara? XD
Ebben a részben nagyon sokat erõltették Samara szerepét, ezáltal már nem volt annyira misztkius mint az 1.ben. Az 1ben sokkal kevesebb "parás" rész volt, de azok 1 az 1ben azok voltak, itt viszont sokkal több volt ,de mind1k gyenge volt. Az egyetlen "parás" rész az volt mikor támadtak a szarvasok.
Ja egy kérdés, Samarának honnan vannak ilyen telepatikus erõi??? Gondolok itt a korházos jelenetre, nekem ez új volt hogy ilyet is tud a kiscsaj, az 1ben semmi erre utaló jel nem volt. Vki tud erre adni vmi választ?
I love this game!
sazl : c
I love this game!
😊 te olvastad az sg kritikáját?😊
RING 2 - KRITIKA
"Egy valamit érdemes leszögezni. A Kör 2-t, bár az ember óhatatlanul a sokak körében tetszést aratott elsõ részhez hasonlítja az ember (és ebben az összehasonlításban sajnos óriási a különbség), nem szabad elfelejtenünk azt, hogy még így is a 2005-ös amerikai horrordömping egyik legjobb alkotása. Alkoholista olvasóink (a rosszmájúak) kérdezhetik persze, hogy akkor milyen lehet a többi, de bízzunk abban, hogy a kérdést leginkább csak az elsõ rész okozta nagy elvárások indukálják.
Ha nem lett volna elõzmény, akkor a Kör 2. egy átlagnál jobb film lenne. így viszont egy óriási csalódás. A rajongók inkább vegyék ki videón 😊"
Fûrész után a legjobb horror.
októberben fûrész 2. kíváncsi leszek
I love this game!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
320x240-es felbontás , és ez van meg: The.Ring.Two.
két részre van bontva , aminek nem nagyon örülök , de mint mondtam 660Mb az egész , egyenként 330 Mb-osak
szóval eléggé csalódtam benne. de minden elismerésem az elsõ részért! az szerintem kultuszfilm lesz mint az ördögûzõ vagy a bárányok hallgatnak.
Azt kell, hogy mondjam, nem jó. :-(
Az elsõ rész tele volt végig feszültséggel, hátborzongató atmoszférával. A 2 már csak egy béna ijesztegetõs horror kisgyerekeknek. Szvsz a rendezõ (aki ugyebár japán és nem csinált soha nyugati jellegû filmet) amerikásra akarta venni a figurát, mert ugyebár ez egy ottani verzió, de ez sajna nem ment neki. A legjobb az lett volna, ha vagy japán módszerrel csinálja meg a filmet (bár akkor ennek nem lett volna értelme) vagy Verbinskinek kellett volna ezt is csinálni. Szal sajnálom, de ez nem jött össze.
Mert nekem megvan ez: The.Ring.Two.2005.PROPER.XviD.TS-DreamCD.avi
és elvileg ehhez van ez a felirat:The Ring Two (XviD.TS-DreamCD)
De ez nem tökéletes hozzá 😞
Next PC upgrade: 2022
asszem...
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)