A kör 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
azért köszi! <#lookaround>#lookaround>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én az egy cd-s változatokat jobban szeretem , le lehetne valahonnan jó minõségben tölteni? torrenttel kéne 😊
és persze énnekem is jobb lenne azért egy feliratot beszerezni , de nem egy olyan nehezen érthetõ , hogy felirat nélkül ne boldogulna az ember...
sazl : c
How much can you take,before you snap?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És azt valaki esetleg nem tudja, honnan lehetne leszedni a teljes, fullos szövegkönyvét a Kör2nek, Persze angolul kellene, már ez is nagy segítség lenne...
decide: nekem SVCD-s változat van meg netrõl
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Ja és Kölcsönzöböl ki lehet hozni az eredeti Ringu-t Magyar hanggal és felirattal😊))
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Akkor lesz, ha valaki lefordízja, és felteszi a netre.
Honnan lehetne letöltreni hozzá magyar feliratot? Mert anélkül, hát, nem sokra megyek... Nem nagyon értem meg az angol beszédet, pedig még nyelvvizsgám is van... Tök ciki.<#idiota>#idiota>
Megpróbálom akkor én is!
én mindeg azureussal szoktam tölteni, eddig még semmi bajom nem volt vele
😞(((
sztem nemnagy eresztes, egyszer nezheto, 5/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
rohatt jó muvi, nem gagyi zombis film
nagyon jól megtervezett, és kiszámíthatatlan film, már az elsõ része is megfogott 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A leecherek is nyomják fel a cumót, de õk mellé töltenek is le. Hisz pont ez a lényegeg a torrentnek, hogy a letöltõ egyben feltöltõ is, de ha nem hiszitek nézzétek meg a bithumen.tx.hu-n a gy.i.k.-t.
"connected seeds: 12 (max possible:12)
connected peers: 21 (max possible:25)"
leech az az amikor nem nyomod felfele a cummot. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Winnie: LOL "anno" 😄 Mégis hogyerted h nem kellett volna ide a japan rendezo. Meg nem lattam a filmet de szvsz inkabb csak az javithatna rajta egy piciket h o rendezte, amugy olyan gány ujrafeldolgozas lenne mint a the ring. böe
Vigyáz....
nehogy úgy járj mint én...!
Mert én is elkeztem letölteni és kurvára nem az volt..!
Vagy is az volt csak RINGU 2 ez a Japcsi változat..!
Pedig a listában THE RING 2 volt...!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400