A kör 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
sry azt nem figyeltem hogy 1cd-s kéne...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

rezsofiz
Sztem jobban jársz ha a 2cdset szeded le elõször, ahhoz fognak 1. feliratot csinálni

sazl : c

a legkisebb 1Gb , az meg nem egy CD <#szomoru1>
azért köszi! <#lookaround>
modellmaker
Itt nézd meg.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

rezsofiz
Jah

letöltöttem egyszer... összesen 660Mb , két részre bontva. jó akkor megnézem , megnéztem , felbontás... hááát... mindegy , megnéztem. most letöltöttem még egy változatot , 701Mb , de jól hangzik! na persze a minõség? sz.r!
én az egy cd-s változatokat jobban szeretem , le lehetne valahonnan jó minõségben tölteni? torrenttel kéne 😊

és persze énnekem is jobb lenne azért egy feliratot beszerezni , de nem egy olyan nehezen érthetõ , hogy felirat nélkül ne boldogulna az ember...
Így vagyok ezzel én is.... Nekem már egy angol felirat is megtenné. 😞((((((((((

rezsofiz
Na nekem lejött a kör2 mottmá csak felirat kéne ..

rezsofiz
Az azureus tele van hibával, lassitja a gépet, és nekem alig töltött. Ezzel ellentétben a bitcomet kicsi, okos, és tölt rendesen

nekem meg a bitcomet olyan kibaszott egyszerûnek tünik, meg összecsapottnak. de azereussal meg olyanokat is le tudok tölteni ami bitcomettal el sem indul.

How much can you take,before you snap?

Lagalabb fel evet hasznaltam, de meguntam... a vegen mar szinte hasznalhatatlan lett... pfõj vacak. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Bandew
Tényleg lassítja, ha játszom és megy alatta akkor a játék nagyon akad, de ennek ellenére sztem nagyon jó.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nagyon otthon vagy a temaban. 😊 Az azu tele van hibaval es kiba lelassitja a gepet. (java alapu) Ez talan azert jo mert linux alatt is megy.

Hi
És azt valaki esetleg nem tudja, honnan lehetne leszedni a teljes, fullos szövegkönyvét a Kör2nek, Persze angolul kellene, már ez is nagy segítség lenne...

a bitcomet egy nagy shit!!!!! sztem az azureus 1 millával jobb nála.

decide: nekem SVCD-s változat van meg netrõl

CLINT EASTWOOD9
megvan

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
A bitcomet oldalnak mi a pontos címe?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Iori
van TS

I love this game!

és a neten csak kamerás változat van kint....??

Ja és Kölcsönzöböl ki lehet hozni az eredeti Ringu-t Magyar hanggal és felirattal😊))

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

nekem azt mondták hogy jövõhéten lesz, de maximum 2 hét múlva mindenfélekppen. a 2 cd-s változathoz. de akkor gondolom csinálnak egy cd-s változathoz is

rezsofiz
hát jo lenne ha vki végre elkezdené forditani

Kösz az infót. Szomorú vagyok...😞 Mert így a felét sem értem meg...

még nem csináltak hozzá magyar feliratot, elég friss a film.
Akkor lesz, ha valaki lefordízja, és felteszi a netre.
Sziasztok!
Honnan lehetne letöltreni hozzá magyar feliratot? Mert anélkül, hát, nem sokra megyek... Nem nagyon értem meg az angol beszédet, pedig még nyelvvizsgám is van... Tök ciki.<#idiota>

rezsofiz
Van már hozzá felirat?

rezsofiz
Nekem 50%

Hasznalj bitcometet, azureusz megeszi a geped.

Köszi!
Megpróbálom akkor én is!
torrentreactorról
én mindeg azureussal szoktam tölteni, eddig még semmi bajom nem volt vele

Honnan szedted le?
És te honnan szedted le?és mit használtál?
nekem tegnap jött le kb úgy 6 óra alatt egy 2cd-s svcd változat, de nem anniyra nagy durranás szerintem. igaz angolul néztem mert még nincs hozzá készen magyar 2cd-s változat. de egyszer azért mindenképpen megéri megnézni.

unrealtorrents.com-ról töltöm.most vagyok 95%-on 67 órája töltöm....
😞(((
en tegnap neztem meg TS verziot, hat, elso resz utan ugyanazt eljaccani...
sztem nemnagy eresztes, egyszer nezheto, 5/10
rezsofiz
Megadod plz hogy honnan szeded? Mert én is szedem de lassu naon

Jo persze nem volt osszeveses csak nem talaltam mas szot ra. 😄

Bandew
Nem volt itt semmilyen összeveszés, én csak mondtam. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Laky
ahh végre második rész
rohatt jó muvi, nem gagyi zombis film
nagyon jól megtervezett, és kiszámíthatatlan film, már az elsõ része is megfogott 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Najo, mondjuk az elhiszem neked, igazad van es ezen ne vesszunk ossze. 😉

Bandew
Nem nem!
A leecherek is nyomják fel a cumót, de õk mellé töltenek is le. Hisz pont ez a lényegeg a torrentnek, hogy a letöltõ egyben feltöltõ is, de ha nem hiszitek nézzétek meg a bithumen.tx.hu-n a gy.i.k.-t.

Bitcomet:

"connected seeds: 12 (max possible:12)
connected peers: 21 (max possible:25)"
leech az az amikor nem nyomod felfele a cummot. 😊

Bandew
Amire a peert írtad az a leech, a perr meg az összes leech + seed, szal ha mondjuk 5-en seedelik és 10-en töltik akkor a peer=15

Enis valami ilyesmit akartam mondani. 😊

Loál János
Szvsz a seed, akinél a teljes fájl lent van, és szépen meg van nála osztva, mer rendes, a peer, aki éppen tölti lefelé, és róla is töltik azt, amit addig letöltött, a leech, meg egy szemét!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bandew
A leecherek is töltenek fel, a peer viszont a seed és leech összesen.

Nem. Peert akartam irni, mert a leech az az aki csak lefele nyomja. 😊
Winnie: LOL "anno" 😄 Mégis hogyerted h nem kellett volna ide a japan rendezo. Meg nem lattam a filmet de szvsz inkabb csak az javithatna rajta egy piciket h o rendezte, amugy olyan gány ujrafeldolgozas lenne mint a the ring. böe

dettó. nem kellett volna ide a japán rendezõ
Penya
Nah, en mar lattam par napja. Es nem a torrentes ocska moziripet. Viszont ocska egy film. Az egy sokkal jobb. Nagyon nem tetszett. 😞

jónak jó lesz, ha torrentet töltesz - és nyilván, vagy nem nagy az összsebesség, vagy nem töltesz fel nagy sebességgel. nekem 12 óra alatt lejött, anno.
és mond csak honnan töltöd a KÖR 2 ....?

Vigyáz....

nehogy úgy járj mint én...!

Mert én is elkeztem letölteni és kurvára nem az volt..!

Vagy is az volt csak RINGU 2 ez a Japcsi változat..!
Pedig a listában THE RING 2 volt...!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400