3128
  • Ombika
    Olvass utanna!!!!
  • bascet
    Hali mikor fog megjeleni a Teljes Age of Empires 3 , mert a demo val játszottam és nagyon bejött,
  • Ombika
    v2.0a patch es megy lam lam!!

Te meg helpelj miert nem megy multi mindig cd-t ker pedig no cd crack fenntvan!
  • Realtibi
    nemtudja valaki hogy mit kell felrakni az age of empires 2 höz hogy menjen windows xp alatt??
  • bepe79
    up
  • hen-tes
    az asztalról próbáltál installálni? :S
  • bepe79
    Nekem nem rar cucc volt, a gamestar.hu-ról szedtem le, és egy cc. ~366 MB-os .exe file. Elsőre lejött, elsőre települt, és elsőre indult a game, játszani is tudtam vele elsőre (P4 2.53GHz Northwood+512MB DDR/400 RAM+Radeon 9500PRO+Catalyst 4.8 driver)
  • effe
    nemtom h. mire jó de nekem eddig így volt jó. DE ma felakartam rakni demot, amit regebben szedtem le, és rögtön írta a hibaüzenetet, h. ?nem tudja olvasni?(asszem ezt írta)

leszedtzem a netről, raknám fel, nincs hely...
    leszedem mégegyszer, megint nemjó:(

itt dőlt össze az elméletem a sokszori letöltésekről...(na mindegy)

aztán áthelyeztem az asztalról a d meghajtómra, elindítottam az először letöltött demot és ment az install!!

na erre varrjatok gombot! ennek mi lehet az oka???
  • raziel.
    pont igy vagyok vele hogy c-n van még 1 giga de nem is oda akarom rakni majd:D de most az mit befojásol ha leszedem még 3x? ez sima rar cucc
  • effe
    ezt nekem is ki szokta írni, de én se tok vele mit kezdeni, le kell szedni vagy 2x mire jó lesz.
    sőt még a c meghajtón is elszokott fogyni a hely, pedig még van egy giga+ nem is oda installálom.
  • Rash87
    Sztem töltsd le újból :)
  • raziel.
    a hiba neve pontosabban install kor:

error - 1603 fatal error during installation.

Conslt windows installer help msi.chm or MSDN for mor infomration
  • raziel.
    sziasztok

gondolom neketek is voklt ez a gond de mikor installom demot kiir különbözö hibákat.

hogy lehet ezeket megoldani?
  • artschi
    tényleg, azzal is lehet. :)
  • bepe79
    Nekem trading post-ot a sima "paraszt" is épít.. Na jó, szebb nevén settler / workerer, de a lényeg, hogy tud az is.
  • Guco
    Aha,így már tiszta, köszi.
  • artschi
    kereskedelmi hely, amit a parancsnokoddal tudsz felépíteni. Keress 4 olyan helyet a térképen, út mellett, ahol ki van hagyva a Trading Post helye.
  • Guco
    az pontosan mi is?
  • NB2
    Ha az első pályán vagy, akkor építs 4 trading postot
  • Guco
    Én eljutottam odáig a demóban, hogy kinyírtam minden ellenfelet, de valamiért nem írja ki, hogy nyertem. Igaz még valami kapitányszerűség agonizál. De nem tom kinyírni. Hogyan tom megnyerni a menetet?
  • bepe79
    up
  • Gaben78
    már mindehová próbáltam.
  • David01
    A demo tapasztalataibol hogy fut a ai atlag gepeken a jatek. Nekem meg nincs meg demo csak azert erdekel. Köszi.
  • Emmemm
    Kicsit "vak segít világtalant érzés" fogott el. :D
  • Emmemm
    Én meg az előbb megnéztem EVEREST-el és természetesen támogatja az SSE-t a prosszerom. Alul elírtam, nem SSI.
    Amúgy a "c"-re próbáltad telepíteni?
  • Gaben78
    az a vicc, ha megnézed a #442-est, ott írtam amit kiír és semmi hardware gázt nem dumál konkrétan...
  • bepe79
    Szia! A hwsw fórumon én nyitottam az AOE3-nak topicot, és valaki említette a 16. vagy a 17. oldalon. Itt: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=59158&st=540 Kérdezd meg ott, mert nekem Intelem van (Pentium4 2.53 GHz), és nem értek az AMD-khez ilyen szinten már. :-)

Üdv: Bepe
  • Captain Sparrow
    ez csak demo és azért csak 2 küldetés van
  • bepe79
    Nektek a campaign-on belül hogyhogy nem megy tovább a következőre? :think:
    Mert én megnyertem azt, ahol a vasútat kellett kiépíteni, és továbblépett a következőre. És nekem nem csak az intrót játssza le, hanem a campaignon belül tudok másik missiont is játszani.. :think:
    Csináltam screenshotokat:

• Emmemm
    Köszönöm, de pontosan mi az a cnq és hogy kell kikapcsolni?
  • Kandurex
    Hard -on úgy elpicsáztam 31 perc alatt, hogy csak úgy füstölt a gép. Kíváncsi vagyok mit ér experten.
  • bepe79
    Ismerősnél A64 3000+ s939-en sem települt. AMD-n a cnq-t ki kell kapcsolni, és csak úgy fog menni.

• Faterx
    Persze hogy mindent bekapcsoltap az optionsban de a játékban nem találok formáció lehetőségeket vagy megfelelő kapcsolót/gombot. Nem manual rakosgattad őket körbe pl.?
  • Emmemm
    Fogalmam sincs miaz, eddig sose volt ilyen hiba, minden játék futott a gépemen. A szomszéd ezer éves duron-ja vajon miért támogatja?
  • Thanatos
    esetleg az leeht a baja hogy nem támogatja az SSI-t? :P
  • Emmemm
    Nyugi Gaben, nekem se telepíti. Kiírja hogy a processzor nem támogatja az "advanced isntruction set (SSI)"-t. Kész vicc, mi a franc baja lehet egy 2200-as Athlonnal? Azért annyira nem elavult. Sok idő után végre érdekelne egy játék, hát persze hogy nem tudom telepíteni! Szomorú vagyok
  • Newfronter
    Hogyne lenne, de csak a teljes után, és arra is minimum 2-3 hónap, gondolom...
  • Rash87
    Lesz a játékohz magyarosítás? :)
  • Gaben78
    2 XP-van minkettő nagyon jól müxik, és egyikkel sem megy. a szoft.bázisról szedtem le a demo-t, annak sem lehet baja, v. mégis.
  • Captain Sparrow
    ja látom te is menté há waze