3128
-
JLH Fans #325 Ezt utáltam az előző Agekben is a legjobban hogy nincs csoportos del....áhh hogy fel tudta baszni az agyam...3-4 éven át massziv multozos voltam és biztos ismered azt az érzést mikor boomolsz és 130 parasztod van és a pop limit miatt ugye csak 70 egységed lehet és meg kéne ölni 30-40 parasztot és egyesével engedi....Grrr:) -
#324 Jah van náluk, csak egyszerűen sz*rik rá. Még az egységeket is egyenként kell kivégezni, mert csoportos delete ismeretlen fogalom náluk. Bár az épület forgatás jobban érdekel. A gép tudja forgatni az épületeit, szóval valahogy mi is. -
Thanatos #323 falnál van (csak annál néztem) de hiába kattan rá az ember szarik rá nem történik semmise... -
#322 nincs jobb also sarokban az epuleteknel is destroy ikon ? -
#321 #304 valaki? -
#320 Na most már mükxik csak az első indítás óta nincs hang... Kissé bugos ez a demo. -
#319 Ha találsz valami megoldást a kék halálra kérlek szólj! Thx! -
#318 kékhalálnál az AA kikapcsolás után megjavul a game ^^ -
engine #317 Nincs mit :) -
#316 KÖSZI! BEJÖTT!!! -
zizzenet #315 Eh, tévedtem, az AA az, ami igazán belassítja a játékot, ha az árnyék is High-on van. AA kikapcsolva már lehet az árnyék magas minőségű.
Egyébként 3 gigás HT proci, 1 giga memória és Radeon 9800 Pro. -
#314 Milyen videokártyával? -
zizzenet #313 Bakker, ezek az árnyékok nagyon megfogják a játékot. Mindent max-ra téve, kivéve az árnyékokat Low-ra, a játék úgy fut, mint a vaj. Amint az árnyékokat akár csak High-ra teszem, érezhetően röcögős lesz a játék, főleg, ahol sok fa vagy más objektum van. A scrollozás ilyenkor nagyon gáz. -
#312 na akkor mégegyszer
Possible Fix for Direct3D Initialization Problem in Demo
by Zen | 12:39 AM
For those that are getting the dreaded "Direct3D Initialization Failed" error message with the white X in a red circle, ES_PieThief might have a fix for you:
This error which some people have reported seems to happen mostly if you run a widescreen monitor. I believe the problem has been fixed since the demo was put together so it will work in the full version of the game.
I actually got the error on my own machine when I installed the demo and I've found I think two work arounds on my own machine to fix it.
Delete the file NewProfile.xml in your /Age of Empires 3 Trial/Users/NewProfile.xml directory.
Set your screen resolution to 1024x768, then rerun the game
or
Open NewProfile.xml and fine the line that specifies the optiongrfxres and change the res to say 1024x768. In my particular case it was initializing to 1280x768, which my machine did not like much.
For some reason it initializes to a resolution some video cards have problems with if you have a widescreen monitor (I have the 24" widescreen at home and had this problem)
It seems to only happen the first time you run the game, I believe once you get it up and running once, it doesn't happen again.
Hope this helps, it worked for me.
-
#311 Akkor király :D...
De mondjuk én nem vagyok nagy stratégiai fan,de ez nagyon tetszik :D -
Newfronter #310 Ha jól tudom demóban nem lehet... -
Thanatos #309 azon kevés codecpackok egyike ami semmi problémát nem okoznak... :) -
#308 Thx mindenkinek.Még vki azt mondja már meg,hogyan lehet menteni? :D Mert sehol sem találom... -
CzKaresz22 #307 Azért mert a Ti Dx8-as !
Valószínüleg Neked annyi! -
#306 nekem valami miatt annyira szaggat, hogy a menuig jutok es ott annyira akad, hogy alig birok kattintani.... meghozza latom a mozgo hatteren, hogy valami very low beallitas lehet....amd2000, 512ram, gf4ti ...lehuzhatom magam... -
#305 Mit tartalmaz a K-Lite codecpack?
(ATI driver esetében próbáld meg letiltani az Aliasingeket indítás előtt) -
#304 Valaki rájött már, hogy hogyan kell az épületeket forgatni? Na meg lerombolni a sajátokat? -
#303 kösz a tippet, megpróbálom...
rage: 5.8 catalyst, a h.kártyámhoz (SB creative live 5.1) való legfrisseb driver, és k-lite codec pack van fent -
engine #302 Nálam az újraindulásti hiba megszűnt némi állítgatás árán, amit az ATI driveren végeztem.
Alapból a legjobb minőségre tettem eddig, most a leggyorsabb megjelenítésen van.
Plusz 1280x1024-ről átálltam 1024x768-ra. Így simán beléptem és tetszett amit láttam :)
Nagyon jó kis progi -
#301 Az ilyen kifagyások, problémák ismét a szokásos "milyen video driver,
milyen audio driver, s van-e fent codec pack" kérdéseket vetik fel. -
mnorbi #300 az nem katona , hanem az ellenség vezetője, magyarul hőse. Nem lehet kinyirni végleg ahogy a tidet se... -
#299 Nem tud valaki megoldást a kék-halál szerű behalásra? -
#298 Az út melleti kis területekre húzz fel kereskedő állomásokat
(Trading Post)
A kis sátrak őrzőit nyírd ki, s ott vagy kiszabadíthatod a fogvatartottakat,vagy begyűjtheted a kinyírt zsiványok kincseit. -
Newfronter #297 Nem sokat játszottam Microsoftos stratkóval, de itt azért az MI befigyel.
Mindig ott támad a szemétje ahol a leggyengébb vagyok, és sajnos meg is volt az eredménye: easy-n legyőzött(!). Jól van lehetne mondani hogy lámer vagyok. De általában strat játékokban azért szoktam hozni a közepes szintet. Vagy én vagyok ennyire lámer, vagy az MI marha jó. -
#296 Kinek mi jön be nekem az Earth 2160 grafja jobban bejön igaz más környezet de akkor is.
Ebben a víz ami tetszett no meg a frankó hangok. -
#295 Meg még arra is kérlek válaszojlatok már,hogy pl. megölök 1 katonát,már inncs élete,de a földön fekszik,és vergődik....
Feltöltődik az élete,utána megint rámtámad....
Hogy lehet teljesen megölni? :S -
#294 Például abban vki segíthetne,hogy én más nem Campagine-t játszok,vagy mit,hanem a másik féle-t:D
Nah,itt vannak ilyen kisebb sátorok,azokkal mit lehet kezdeni?
Meg vannak ilyen letaposott ösvény,ezen végig az út melett kis bodék,ezekkel mit lehet csinálni? :) -
#293 Én letöltöttem,nem vagyok nagy stratégiai fun,de az AOE-t mindig is szerettem :D
Csak nem igazán vágom néha,h mivan.... -
#292 Possible Fix for Direct3D Initialization Problem in Demo -
#291 Nah hamarosan veszek egy új procit és máris jobb lesz...
A game teljesen kijön addig... -
NB2 #290 Francért mindenki most tölti?:)
Csak 4k-val jön a cucc.:( -
#289 9600prom van... detto ez van. de ha vársz egy picit magától újraindul :P:P:P -
JLH Fans #288 Ezen gondolkozom én is:mi több nem gondolkozom cselekszem....
I hope 4 the best:) -
#287 Lehet, hogy a legújabb (2005 augusztusi) Direct X 9.0c-t
meg kellene próbálni feltenni. -
JLH Fans #286 Nálam el sem inditja azt irja ki hogy Direct 3d initalization failed...emmeg mi a fasztól van?!