3128
-
http://wanadoo.atw.hu/ -
Amerigo #644 Én is köszönném a Reloaded-nek,ha már meglenne és ki is probálhattam volna!
Please 1 helyet ahonnan letolthetem!!!!
ThanX
-
Nekem semmi gondom vele inkább köszönetet mondok a Reloaded-nek.
Szerintem ég és föld a különbség az AOE2-höz képest.
Nekem jobban beadja mint a Middle Earth, KURVAJÓ lett!!!:DD -
Nem tud senki megoldást a #635 -re?
-
magyarul is meg fog jelenni a játék
itt olvashatjátok -
http://wanadoo.atw.hu/ -
Valaki segítsen ki, honnan szedhetném le? Bármilyen megoldás érdekel... -
Bazijoe 2 #638 Vélemények a teljes játékról??
-
Csak az a verzio van !
De nálam nem igazán tökéletes!
-
torrentről töltöm a reloaded verziót.
az működőképes?
bocs ha vissza kellett volna olvasnom -
Csináltam 1 képet.
Valakinek van valami ötlete hogy hova tünt az egér meg a menü?
Kép!
-
meg furcsán kicsik szerintem a térképek...nem is lehet állítani a méretet...csak az alapján változik ahogy az ellenfelek száma nő....2 playernél megyek kb 3-4 városháznyi területet és a térkép közepén vagyok!!! miért ilyen kicsik? -
CzKaresz22 #633 Nos a gamehoz csak annyit igy az olvasások után s benézve a gameba, hogy így hull porba egy legenda!!! Pontosabban nem az AGE 2! Hanem a 3! -
mnorbi #632 hat nem tudom de én megverem a medium gépet is gond nélkul -
Bazijoe 2 #631 Ez biztos,hogy már a végleges játék??
Nem béta? -
A menüre a megoldás (már a demoban is működött): kapcsold ki a refreshforce-ot/ társait. -
igen szaggat a menű....és sokkal hamarabb lezúzzák az épületeket is.... demóban nem is dölt össze semmim mert odaértam.... most megjelennek és még a csapatuk vége oda se ér már rombadölt a ház....hmmm -
Bazijoe 2 #628 Mennyit változoot a Rendszerigény a játékban??
A Menü még mindig szaggat?? -
köszi -
HI *.*!
Játszottam vele, de van egy gyanúm....alig kezdem el a gamet miután 1x is érintkeztem az ellennel hihetelen ágyú sereggel és gyalogséggal 1xrűen lerohan....(easy fokozat) szóval alá sertéstermelő a settlersből?
Remélem nem és csak én vagyok béna egyenlőre......de ha ilyen védelem van benne az gáz :-( -
Piko888 #625 DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG -
nekem is légyszi egy cdkey-t -
lehet állítani a kamera pozíciót a menüben is, hogy messzi legyen, normál vagy közeli asszem.rakd azt far-ra és akkor nagyobb területet látsz be.játék közben is lehet még állítani egérgörgővel. -
privi ment -
Ranger23 #621 Sziasztok.
Tudnátok nekem egy cd- kulcsot dobni, mert nekem az nfo nem akar lejönni:
nagyon megköszönném:) -
mnorbi #620 Lehete nagy baromságot fogok irni , d azert leirom . Ahogy én látom nem lehet ugy felbontást váltani mint régen , lehet látni felbontásbeni különbbségeket ha váltasz s, szebb lesz a játék sokkal . De Aom példál több területett láttam be ha felrakttam 1280*1024 be, nem pedig csak "szebb" lett a felbontás. Pl a hajok alig férnek be a képernyöbe... Nforceon olvastam hogyszedjek le valami specials drivert de az nekem nem jött be. Ez csak nemkem tünik fel illetve csak nálam gond vagy ti is látjátok ? Ha ez gond máshol is akkor valszinű lesz patch hozza 18. ugy mint BW2 höz is..de hamrabb tuti nem :(
-
virs lee #619 Feltéve hogy a torrent nemcsak annyit mond hogy "couldnt listen - network is down". -
már ezer éve..
de ha okos vagy torrentrol töltöd és nem fizetsz érte.. -
Realtibi #617 ja ezzel nem akarom reklámozni az oldalt -
Realtibi #616 a rák
nemtom hogy ez most igaze vagy sem
de wanadoon kint van az age of 3 -
gratulálok a Direct IP kivételéhez, asszem teszem is vissza a mhytologyt :S -
Newfronter #614 Hát ez nagyon gáz. Esetleg reinstall, de nem hinném, hogy ez megoldaná a problémádat. :(
Ajjaj már látom, hogy hányan fognak emiatt bajlódni, de remélem lesz rá valami hathatós megoldás. -
Igen de nem lett jó akkor sem !
A menüben van egerem csak játák közben nincs!
Ja meg hanja sincs !
De csak a játékba! -
Newfronter #612 Nem-nem, ez normál crackes(1.CD-n), a CD kulcs az NFO-ba.
Maffia79: Sikerült átállítani a felbontást? -
ez is SFcure-os szarakodos? -
csak ugy szágult torrentröl :))
200kbs!!! -
Hát ugyan az !
Ez gáz! -
Newfronter #608 Esetleg azt tudom javasolni, hogy valami config fájlban írd át a felbontást 1024-re és akkor esetleg.
Elég baj, hogy ez van, valszeg ez miatt sokan fognak panaszkodni. Főleg ha az eredetinél is lesznek ilyen problémák (és a cracknek sztem nincs köze hozzá). -
Nálam meg nincs hangja meg nem lehet irányítani mivel nincs egér !
Na erre varjál gombot! -
Newfronter #606 800x600-ban olyan hibát tapasztaltam, hogy mintha az egered nem is ot lenne ahol van, teljesen más helyre mutatott(kb fölötte még 1 egérmutató távolságnyira).
De átváltottam a felbontást 1024x768-ra, akkor már normális volt.
Azért ezt a menüszaggatást megoldhatták volna, ha meg nem volt rá idejük, jöjjön a patch!