3128
-
#726 De sajtburger nincs a másik sarkon ingye. Max egy kiscit hosszabb a sor. -
#725 én is torrentezek de nem minden jön olyan gyorsan
ps2-höz szoktam onnan tölteni mer olyan warez kevés van és ott nincsenek fennt az ujak -
#724 mi a szart rinyálltok 200-forintér még e sajtburgert se kap érte az ember
amugy nem ér meg ennyit 3-4 játék amit le tudsz szedni 1 nap alatt? -
#723 -
#722 kicsit uncsi az eleje nemdebár? -
#721 Lol ki az a hulye aki SMSWEBrol szedi?
-
virs lee #720 :) -
#719 Aztán meg majd jön a disznót készítő kovács szindróma. -
#718 Hol lehet megnézni/módisítani a hotkey-eket? -
#717 Nem tudom volt e róla szó de megy krekk nélkül is: daemonba, emu se kell. Nem lesz gond a pöcsöléssel. -
#716 na az meik torrent volt? mininován én is néztem, hát van jópár...most itt próbálkozok vmi gyorsat találni, kisebb-nagyobb sikerrel:) -
#715 valami ötlet ezekre?
lejjebb olvastam a menüs problémát,még keresem,hogy hol kell azt kikapcs,de a hang késésre valami ötlet? -
#714 nekem 200-al jött torrentről. -
#712 Ja, egyesek mégis kódot kérnek hozzá. -
#711 most valahogy begyorsult a wanadoo :) -
#710 marha nagy pénz 200-forint -
#709 WANADOO-n persze:))) -
#708 NEKEM 100-140k-val JÖN!!!!!!!
-
#707 Mininován találtam egyet úgy 70-80K-val jött le.
-
#706 nekem csak annyi a bajom,hogy késnek a hangok...és ha pl. balra akarok menni akkor 1 másodperc múlva indul el a képernyő...az is késik...menü ahogy írtátok akadozik...ezekre nincs valami megoldás? amúgy nem szaggat a játék,valami más miatt lehet...5.9-es ATI Driver van fent -
#705 meik torrentet szeded?csakmer nekem átlagban 10el jön...ha linket is küldenél azt megköszönném -
Newfronter #704 Sajnos átlő a falon :( -
#703 Hagyátok már azt a szar WANADOO-t. Ott a torrent, az ingyen van. Vagy ha mindenképp az kell, akkor fizess. -
gamma #702 A fal mögött, ha jól látom...de még mindig átlő a falon? -
#701 WANADOO kódot PÜ-ben PLEASE!!
CSAK 3 ÓRÁRA KÉNE!! -
#700 na akinek megvan mondjon már valamit!
királyos nagyon? nyugtassatok meg hogy nem jár úgy ez is mint a settlers 5!!! -
#699 jó de hol az ágyú?:DDD -
#698 ezen a konfigon bármi elmegy -
#697 én semmit nem irok ki mindent daemon-al installálok -
Newfronter #696 A High Dynamic Range-t(HDR), hogy tudom előcsalni? Erre van valami szövegátírás, mert elvileg a kártyám támogatja. (A DOD:S-ben megy) -
#695 1000 éve nem használtam már démont' !:D na meglátjuk mire emlékszem még -
#694 Hát, fél percbe is beletellik kb. :) Fél mega vagy 1 mega a Daemon Tools v3.47 -
#693 nem akarom most külön azért leszedni,feltenni a démont...habár lehetséges hogy az lesz -
#692 Igen, el fog menni. -
#691 Hogyhogy nem mountolod föl daemonnal? Mért kéne ahhoz CD, hogy tudj játszani? -
Since #690 Tudjátok mi a gépigénye? Elmenne ezen a configon? Utálom hogy mindig ilyenekt kell hogy postoljak :( Penyo 4 3 ghz, 2 giga ddr2 ram, geforce 6600 -
#689 Amíg nem lesz meg nektek, ellátlak benneteket szép képekkel. -
#688 szerencse,hogy az éjjel leszedtem!:) de nincs CD-m így nem tudom kipróbálni...várom a CD utánpótlást,de sehol még... -
#687 A kamerával rázoomoltam az ellenség katonájára, amint épp kilövöm a nagy batár mozsárágyúmmal:
Akkorát repül hátra a csávó, hogy öröm nézni. -
#686 wanadoo meg van halva!!! 1-5 K-val jön le !