3128
-
Bazijoe 2 #365 Sziasztok.
Nem tudja valaki,hogy lehet alakzatba rendenzni a puskásokat(Videókon láttam ahogy az első sor legugol a hátsó pedig állva tüzel)nekem mindenki fejetlenül lövőldöz.
Egyáltalán a Demóban léteznek katonai alakzatok???
-
#364 hu :o köszi :D -
#363 pl. multiban vagy csak egyszerű hadjárat indításakor csak 2 playeres pályát kapsz. Azaz az ellenféllel egymás seggébe vagytok. Ez a mód megnyitja a nagyobb pályarészeket... -
#362 hogy mit csinál? :o -
#361 Egy kis finomság. LARGE mapra igazítja a térképet. Az első mod. Sztem nagyon jó! -
#360 nekem elég soványak a gépem (igaz viszonyitás kérdése)
2400+, 512, ATI 9000 -
emberke #359 Nálam egyedül a menü akad, de gondolom ezen a problémán egyszerűen lehet javítani, szal emiatt nem aggódók.
P4 2.6Ghz, 1.5 RAM, 9600pro -
#358 lsd. aláírás, 1024X768 HIGH all és mint az álom -
#357 ki milyen konfigon nyomja? -
#356 azért remélem a FULL-t jobban optimalizálják, nehogymá szaggasson !!!
1ébként kiadhatnák előbb is,mint nov. -
#355 Mellesleg ha jol vettem eszre, kelloen nehez is, normalon egeszen oda kell figyelni, hogy egyszercsak ne maradjon az ember bazis nelkul. Fasza lesz -
#354 Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz. A játék csodaszép és eszméletlen hangulatos. Már előre látom a "fagyos" téli éjszakáimat (asszonymentes) amint forró tea mellett vezetem dicső seregeimet :) -
Bazijoe 2 #353 Nagyon gyönyörő ez a játék.
És nem csak a grafika a lenyügöző hanem a hangulat és a játszhatóság is.
Aki szerint nem nagy szám a grafikája az szerintem törökje ki a csipát a szemiből mert nem lát tőle rendesen.
Nevetséges,hogy vannak emberek akik mindent csak fikáznak ahelyett,hogy önfeledten játszanának.
Ennyi. -
emberke #352 Szerintem meg eszméletlen jó lett a játék, a grafika gyönyörű, a hangok zseniálisak, a játékmenettel sincs semmi gond. Személy szerint már nagyon várom a teljes játékot. -
#351 sajnos igazat kell adjak neked, valahogy en is igy vagyok -
#350 Oks,köszi,már rájöttem :)) -
#349 ha jól emléxem, az a főküldetés, hogy az összes Trading Post-ot el kell foglalni, ezt meg a külön erre való emberkével tudod megtenni.
De ott van az Objectives pont, ott meg tudod nézni magad is. -
#348 Valaki segítsen már.
Kampány módban kezdtem el játszani... :)
Kb 2* megtámadtak,mindent lerombotlak a köcsögök :DD
De újra tudtam építkezni,meg már kb 80 katonám van,stb...
Az egész térképen már nincs ellenség,mert kiírtóttam mind1iket...
Most mit kell csinálni? Mert semmit se ír ki:S -
#347 nekem elég ócska gépen van, így a grafikában semmi szép nincs, és még is tetszik :p -
JLH Fans #346 A grafika tetszik de engem semmiért sem kárpotol valahogy...A hangulat nagyon nem gyere be:(
IGy voltam a Civ Call to Powerrel is olyan sok minden volt szép és jo a játékban csak épp a játékélmény hianyzott holott nekem az 20 szor fontosabb minthogy mennyire csilivili vmi... -
#345 kérem a teljest! -
#344 Engem csak az bosszant, hogy nem fut win2k-n... -
Nwis86 #343 feltételezem a 312-es hsz ed a válasz csak tudod 1átalán nem tudok Angolul és nem is tanulok Angolt -
#342 de meg tudná
meg is mondta
de úgylátszik senkise olvas csak kérdez -
Nwis86 #341 valaki nem tudja miért van az hogy kb. 2 órán át ment tökéletesen max grafon most + ha bekapcsolom akkor 1 percen belül kikapcsol a monitor
esetleg vaki eltudná küldeni e-mailba az Users könyvtárba lévő DefaultProfile.xml fájlt (48kb)
[email protected] -
#340 Megyek haza és gámolok egyet :) -
#339 fuuuuu mar a menu ugy szaggat, hogy mire kileptem az is sok ido volt:) -
zizzenet #338 Azért van még mit optimalizálni a grafikus motoron. Rendben, arra már rájöttem, hogy AA nélkül kell játszanom, igaz, ilyenkor már alig kivehetők az egyes emberkék - ez mondjuk amúgy is jellemző a játékra, a sok pici figurát nehezen lehet beazonosítani, talán erre a nagy grafikai fícsörözés közben kicsit jobban oda kellett volna figyelni.
A víz megjelenítése szerintem hagy némi kívánnivalót maga után. A kártyám azért ennél többre képes. Víz fölött érezhetően belassul a játék. Holott például a RollerCoaster Tycoon 3-ban, amit kimaxolva játszom, szintén gyönyörű, élethű vízfelületek vannak, és ráadásul legalább annyi, ha nem sokkal több objektum tükröződik a felületén - mit mondjak, soha egy picit sem lassul be tőle a játék, mint a vaj, úgy megy. De mondhatnék még játékot, amiben a vízfelület rajzolása és a tükröződés nem okoz lassulást. Ebben a játékban azonban 35-43 FPS-ről ledobja 22-23-ra. Ez nem igazán elfogadható.
Szintén sokat emlegetett hiba a főmenü diavetítése, ami nálam a Home City képernyőn is jelentkezik. Hiába veszem alacsonyabbra a beállításokat, a helyzet nem sokat változik.
Van még mit dolgozni, remélem, a fejlesztők is így gondolják. -
Newfronter #337 ok elnéztem
-
#336 Képforgatás van, obj. forgatás nincs -
Newfronter #335 A pop limit meg a képforgatás valszeg nem került bele a demoba, gondolom a fejlesztők sem hülyék hogy kihagyják, a teljesben benne kell lenni, vagy egy újabb demoban. -
#334 Tegnap este nyomtam egy játékot skirmish módban, tök poén volt. 2 medve felkergetett a fára egy telepest, kinyírtam a medvéket és a telepes csatlakozott hozzám :). -
#333 azt más is kérdezte már, de nem tudta még senki sem... -
CzKaresz22 #332 Hát gyerekek ez nem ugyan az az AGE2 féling mint amit megszoktunk!!!
Sajna! Kicsit más az egész fura dolgok vannak benne!
Ez hogy semmilyen nyersanyagot sem cipel az emberke 1 cm-sem kicsit kiábrándító! A favágás is furi! De az épület rombolása és a grafika szép... -
#331 a pap csak nálam sétált hasraesve? :C
na mind1, majd javítják
nagyonjó lett a demo :D
nem gondoltam volna, hogy szeretni fogom, mert a kettőt imádtam, és féltem, hogy elcseszik a 3d-vel, de ez valahogy tényleg jó
most is matekoznom kéne, de alig tudtam letenni a játékot :D
egy dolgot viszont nem tudok
hol látom a populáció mércét? sose tudom, hogy hány emberem van D: -
#330 Én nem találtam épületek forgatására lehetőséget, már annak örültem,
hogy legalább a térképre sikerült rájönni..
(opciókban bekapcsolni, aztán a játékban ctrl és jobb/bal nyíl) -
#329 nah én is kipróbáltam. nagyon jónak tünik és tetszenek az újitások is. a graf meg hát ottvan :) és a hangok is. gondolom még jópár dolog hiányzik ami a teljesben benne lesz. meg ha jól láttam akkor lehet folytatni a létrehozott városommal később is a játékot? -
#328 C:\Documents and Settings\neved\My Documents\My Games\Age of Empires 3 Trial\Screenshots
S ide teszi.
-
#327 CTRL F12 készít screenshotot - ha valakit érdekel ez -
#326 az épületforgatás engem is érdekelne...