3128
  • hapi
    Ja akiknek meg gond a gép megverése hardon, azok 2 hónapnál tovább úgy sem játszanak vele. Én pl. nem is játszom kampányt egy ilyen progival csak skirmisht és aztán neten. Egyébként hardon nagyon buta a gép elsőre fölénnyel verhető.
  • hapi
    A hardcore RTS játékosok nincsenek elragaddtatva a progitól...
    A Rise of nations már 3 évvel ezelőtt komolyabb újításokat és komplexebb mégis jobb játékmenetet adott. Még ma is azzal játszunk 1000 dollár a tét és az új raise of legends progi. Itt a világliga: http://www.mastersleague.net/

itt meg a magyar klán fóruma még mindig van felvétel: http://funatics.uw.hu/
  • Captain Sparrow
    miért irnak ilyen kevesen??
    elvileg ez egy tök nagy játék lesz nem?
    nincs valami népszerü fórum?
  • Captain Sparrow
    meg ha skirmish-t mész nem campaignt akkor a fő embered is tud építeni ahányat akarsz
  • Kandurex
    Főházat, ha a III. korba lépéskor kártyán megveszed a fejlesztő menübe, hasonlóan a kastélyhoz, lovasszekér lesz közvetlenül a towncenter előtt (főház)
  • DarkHorSe
    medium meg siman ment, de hardon bedaralt az ijjaszaival,

kastelyt es uj fohazat hogy lehet csinalni?
  • Kandurex
    ...és? Én médiumon is
  • DarkHorSe
    kikaptam hardon a geptol :/
  • bepe79
    Elmenteni sikerült a gyorsmentéssel, de a gyorstöltés billentyűkombinációjára visszadob a főmenübe a következő üzenettel: "QuickSave failed to load".
  • bepe79
    A game.con file-ban találtam egy ilyet:

// World Quick save and quick load
    map ("control-alt-s", "world", "saveScenario(\"QuickSave\")")
    map ("control-alt-l", "world", "loadScenario(\"QuickSave\")")
    map ("control-shift-s", "world", "saveGame(\"QuickSavegame\")")
    map ("control-shift-l", "world", "loadGame(\"QuickSavegame\")")

Most megyek, és kipróbálgatom, hogy lehet-e mentést varázsolni. Érdekes lenne, ha meg lehetne csinálni.. :)

Üdv: Bepe
  • hen-tes
    valami ilyesmire gondoltam én is :-)
    fogalmazni lusta voltam :p
  • hen-tes
    ezt mind egy demo alapján? nem mind1 hogy oda viszi vagy nem viszi?
  • Bazijoe 2
    Teljesen igazad van!!!
    Mindenben.
  • Sheltem
    Jajj már sok okostóni. Ez még csak egy trial benne van a nevében is ha letöltöd...tehát egy próbaverzió. Emlékszem amikor kijött a war3 demó mindenki szidta(újságok is) aztán kijött a full és kapta a 95+ százalékokat. Mi az hogy a puska hangja gagyi? :D Te lámakirály te, valami istenien szól szerintem. A nyersanyagtermelést télleg megváltoztatták benne de ki vagy te hogy 1-2 óra játék után tudd hoyg ez így rossz? Kell szerintem legalább 4-5 multi hogy érzékelhető legyen pozitív e ez vagy negatív.Én speciel aoe2ben(aomről ne beszéljünk mert az egy fos) sokalltam, hogy minden nyersanyagra figyelni kell, hol áll a paraszt hol dolgozik stb. Talán most egyszerübb lesz, ha jól látom a farm/mill infinity cuccot termel(igaz lassan). Én azt mondom várjuk meg a fullt a sok okostóni meg uninstallálja a demót ha nem tetszik, és majd aztán mondjuk véleményt.
  • Bazijoe 2
    Lehet a Demóban is Támadó és védekező formációkat is beállitani csak be kell kapcsolni az options ban
    A Katonák különböző alakzatokat vesznek fel.
  • CyrSyS
    CSalódás ért! Age of empires sorozat etalon volt számomra és a 3 sajnos nagy csalódás! a játék funkciok meg ahogy megvannak benne valósítva nagyon nem tetszik. oda megy a fához elkezdi vágni de nem viszi sehova. üti a követ és nem viszi sehova. puska hang gagyi.Grafika viszont kíváló de a játék menet ratyi. Empire earth 2 sztem jobb nála.
  • Johnny23
    annyiban segitett,hogy kitöröltem azt a file-t, azota az

"initialization failed" üzit kapom,

azelőtt meg ujraindult az egész gép !

• rage
    312-es hozzászólás nem segít ?
  • Johnny23
    halisztok!

PIV 2.8, Radeon9800pro, 1GB RAM van,és inditáskor hibaüzi! van; legujabb driverek, nincs codec, DX9c, AA kikapcsolva

megoldás???
  • rage
    A nézetet? Opcióban kapcsold be, majd utána ctrl + nyilak
  • DarkHorSe
    multi demonak jobban orultem volna
  • Kandurex
    Nincs forgatás.
  • Kandurex
    Nem. Visztont van benne skirmish.
  • DarkHorSe
    lehet ebben multizni?
  • Forrest Gump
    Nekem halászott, ha odaírányítottam a halakhoz.
  • Proview
    A nézetet lehet forgatni, zoomolni? Hogyan?
  • Proview
    A halászhajó nem akart halászni sehogy sem, pedig a halak ott ugráltak :)
    A pap csak az első korban fetreng a földön, a "kincs" őrei is csúsznak lábmozgás nélkül
    Jó lesz ez ha kijavítják
  • Nwis86
    Soltek SL75-FRN2-L , AMD 2500+ , Inno3d 6600 Premium Edition , Samsung 768 DDR RAM , Seagate 80GB , Samsung 120GB
    csak az a gond hogy a C partíció 4,8Gb amin csak a windoz van oda nem telepítek semmit és mégis most pontosan 325mb a helyem ott
  • Kandurex
    Jah, igen, bármi is van húzva a gépeden, állítsd le! Ha nem jó, akkor nézz be a gépházba és csekkold le a processzor hűtését!
  • Kandurex
    Írtsál a C -ről., milyen géped van, hogy még 300 mega helyed sincs?
  • Nwis86
    ezt az 1 et még nem próbáltam mert előzőleg is kb. 3órámba telt feltenni mert a c.-n van 250mb helyem és a fél windozt átkellet másolnom 1 másik +hajtora utána +vissza ilyen szar 1 telepítőt még nem láttam
  • hen-tes
    reinstall?
  • Nwis86
    én + még mindig nem tudtam rendesen kipróbálni amikor először bekapcsoltam akkor ment rendesen de nem tudtam igazán kipróbálni mert dolgom volt most meg már nem tudok játszani vele mert ha bekapcsolom akkor 1 percen belül kikapcsol a monitor a 312# es hsz-ben leírtakat már + csináltam de így se jó vakinek vami 5lete hogy mi lehet a gond???
  • aiguo
    "Az egységeket a ctr+1-2-3… lehet csapatokba szervezni de alakzatokat nem igen lehet állítani itt a demoban."

Sajnos nemcsak a demoban,a vegleges verziobol is hianyozni fog!
    A legutolso hirek szerint "formation" torolve lett a jatekbol...:(
  • grizzly21
    Őszintén megmondom h nekem annyira azért nem jön be a játék. a grafika meg valahogy az egész nem tudom. olyan sok minden van rajta alig látom át. de ez lehet h csak az első félora után
  • emberke
    Az egységeket a ctr+1-2-3… lehet csapatokba szervezni de alakzatokat nem igen lehet állítani itt a demoban.

Shevy
    A kamerát meg akkor lehet csak forgatni ha a menüben bekapcsolod ennek a lehetőségét, ha ez megvan akkor a ctrl+nyilakkal lehet forgolódni. Ha átváltasz a várostérképre vagy nem is tudom minek nevezzem akkor ott tudsz kérni minden körben plusz egységeket, élelmiszert, fát stb… a kis kör pedig jelzi, hogy mikor van vége egy körnek.
  • grizzly21
    ctrl + irányok a forgatás de először optionsbe be kell állitani h lehessen
  • shevy
    hogy lehet forgatni a kamerát? én csak közelíteni tudok?
    ja és mi az a térkép melletti kör ami megy körbe és néha ilyen hangokat kiad? ha rámegyek bejön valami városszerű kép, itt mit kell csinálni?
  • Bazijoe 2
    Pedig a kész játékban lesz ilyen az biztos.
    Láttam a játék közbeni videókon.
  • Forrest Gump
    Én sem találkoztam ilyennel.
    Ha kijelölöd az egységet nem jelenik meg semmi erre vonatkozó ikon.