3128
-
#605 köszi! -
Newfronter #604 Végsősorban az a jó az Ensemble-s játékoknál, hogy az MI elég profi, így le tudod kötni magad hosszú időre is.. -
runcájsz #603 Hát multi akkor csak Hamachi-val (http://www.hamachi.cc/) fog menni, ha még directplay sincs benne.
All-Seeing Eye támogatás biztos nem lesz benne, mivel van egy saját központi szerverük az internetes játékosonak ESOII (Ensemble Studios Online) néven.
A direct IP csatlakozást is azért hagyhatták ki, hogy warezosok ne tudjanak neten multizni.
Kár, pedig egy Xfire közösséget össze tudtunk volna hozni. -
#602 áhh az a várfal kapuval
fát nem hordják el valahova? -
Newfronter #601 Esetleg a multi majd megy ASE(All-Seeing Eye)-vel, de gondolom ez is a hivatalos szervert használja, szóval nem tudom.
Ahogy látom nagyon szép. Gondolom a grafikán több mindent lehet állítani. -
#600 Nos.. a multi csak lanon megy, a beépített online rendszerre regisztrálni kellene, de invalid serial number:/
A menü továbbra is szaggat, mint a demoban, de a játék teljesen jól megy (P4 3Ghz, 1,5Gb RAM, GeForce6600). Kéne jobb videókari.
A kezelőfelületen némi javítgatások vannak a demóhoz képest... ennyi előzetesen..
-
#599 Azta hazatérek délutánosból erre kijön a game :D nagyon baba csak győzzem sávszéllel ezt a honapot :D -
#598 nagyon szép -
#597 ez a kép nagyon tetszik!
hó+hajó+jegesmedve!]
[játszani akar most] -
Newfronter #596 Jaja, megy-e a multi? -
#595 képz+gépigény+multi, THX :) -
#594 életet leheltem a web szerverbe:) -
#593 sg galéria.menüröl nyomhatnál párat. -
#592 ááá hülye web szerver nem megy.. hmm. .akkor nem tok most hova képeket tenni :( -
#591 bázzz... -
#590 jelenlegi állapot:
-
#589 és külföldön? elvileg a jövő hét lehet,vagy az azutáni...csak találgatok,nem tudom!:) -
runcájsz #588 Én is csak holnap reggel fogom tudni elindítani. Amúgy megjelenés hazánkban nov. 4, ha jól tévedek. -
Newfronter #587 Nem hazudunk! Menni fog a játék, nem lesz vele gond, inkább majd beszéljünk holnap arról, hogy milyen a játék!:) -
#586 komoly!:)
én csak holnap reggel -
#585 ez most komoly valaki már eltudta inítani ?
Én még kicsit szkeptikus vagyok
-
#584 A hivatalos megjelenés amúgy mikor lenne? -
#583 képt' majd,thx!:) -
#582 Azért annyira nem simán, különben vinnék a többi játékot is.. pl. FEAR.. szóval ez azért érdekes.. lesz vízhangja az biztos.. mindenesetre fél óra és leér.. kiváncsian várom a demó után:) -
Newfronter #581 Hát nem is félrebeszélünk
Persze simán meg tudták szerezni, hiszen GOLD volt, és azután már a gyárból is elvihették. -
#580 Nemmondjátok, hogy fent van a lopott verzió? -
tbundy #579 így is 5-10 K-val jön... -
runcájsz #578 200Ft nem sok, de nem feltöltő kártyás a mobilom van. Azért köszi!
Talán kis szerencsével nem lassul le a letöltés és meglesz reggelre. -
runcájsz #577 Ahogy elnézem ha nem lennének svédek a peer listában, megállna az egész letöltés! Csak nehogy lelépjenek ha már nekik megvan! -
#576 ha van 200Ft felesleged a kártyádon akkor fizetős oldalt tudok mondani!:) -
runcájsz #575 Jó nektek Bithumen-eseknek! Kár hogy oda nem lehet bejutni! -
#574 ehhhh...én csak holnap reggel! -
R9 #573 bithumen -> huzom lefele 130-al :P -
#572 Age.Of.Empires.III-RELOADED
VÁÁÁŰÚÓÁÁÁÁÉÜÖÁÁÉÁÁÁÜŰÁÁÁOÁ
már szedem is :DDD -
Newfronter #571 Hát elég az a 3CD szerintem, hidd el, egészen eltérő, hogy ki milyen technológiát használ tömörítésre illetve az objektumok textúrázására. Az Ensemble meg profi csapat, úgyhogy nem kell félteni őket. -
#570 este elindítom,reggel már játszhatok! -
#569 Csak 3Cd-s lett csak hát akkor nem lehet valami nagy durranás, de remélem azért jobb mint az AOE2. -
runcájsz #568 Érdekes, én vhogy átcsúsztam trackerbe a tracker.thepiratebay.org -ra, holott mind a Mininován és TorrentReactor-on az infoban tracker.torrentleech.org szerepel.
De nem panaszkodom, mert jön le mint golyó (60-70kB/s). Most még... -
#567 boncsad tőcsed :D -
Ettele #566 A mininován már fenn van