3128
  • EmThor
    köszi!
  • Newfronter
    Végsősorban az a jó az Ensemble-s játékoknál, hogy az MI elég profi, így le tudod kötni magad hosszú időre is..
  • runcájsz
    Hát multi akkor csak Hamachi-val (http://www.hamachi.cc/) fog menni, ha még directplay sincs benne.
    All-Seeing Eye támogatás biztos nem lesz benne, mivel van egy saját központi szerverük az internetes játékosonak ESOII (Ensemble Studios Online) néven.
    A direct IP csatlakozást is azért hagyhatták ki, hogy warezosok ne tudjanak neten multizni.
    Kár, pedig egy Xfire közösséget össze tudtunk volna hozni.
  • Amse
    áhh az a várfal kapuval
    fát nem hordják el valahova?
  • Newfronter
    Esetleg a multi majd megy ASE(All-Seeing Eye)-vel, de gondolom ez is a hivatalos szervert használja, szóval nem tudom.
    Ahogy látom nagyon szép. Gondolom a grafikán több mindent lehet állítani.
  • Blackman
    Nos.. a multi csak lanon megy, a beépített online rendszerre regisztrálni kellene, de invalid serial number:/
    A menü továbbra is szaggat, mint a demoban, de a játék teljesen jól megy (P4 3Ghz, 1,5Gb RAM, GeForce6600). Kéne jobb videókari.
    A kezelőfelületen némi javítgatások vannak a demóhoz képest... ennyi előzetesen..

• grebber
    Azta hazatérek délutánosból erre kijön a game :D nagyon baba csak győzzem sávszéllel ezt a honapot :D
  • CalebJoe
    nagyon szép
  • DJ Skyline
    ez a kép nagyon tetszik!
    hó+hajó+jegesmedve!]

[játszani akar most]
  • Newfronter
    Jaja, megy-e a multi?
  • EmThor
    képz+gépigény+multi, THX :)
  • Blackman
    életet leheltem a web szerverbe:)
  • Amse
    sg galéria.menüröl nyomhatnál párat.
  • Blackman
    ááá hülye web szerver nem megy.. hmm. .akkor nem tok most hova képeket tenni :(
  • DJ Skyline
    bázzz...
  • Blackman
    jelenlegi állapot:

• DJ Skyline
    és külföldön? elvileg a jövő hét lehet,vagy az azutáni...csak találgatok,nem tudom!:)
  • runcájsz
    Én is csak holnap reggel fogom tudni elindítani. Amúgy megjelenés hazánkban nov. 4, ha jól tévedek.
  • Newfronter
    Nem hazudunk! Menni fog a játék, nem lesz vele gond, inkább majd beszéljünk holnap arról, hogy milyen a játék!:)
  • DJ Skyline
    komoly!:)
    én csak holnap reggel
  • sferrari
    ez most komoly valaki már eltudta inítani ?
    Én még kicsit szkeptikus vagyok
  • Pharaoh
    A hivatalos megjelenés amúgy mikor lenne?
  • DJ Skyline
    képt' majd,thx!:)
  • Blackman
    Azért annyira nem simán, különben vinnék a többi játékot is.. pl. FEAR.. szóval ez azért érdekes.. lesz vízhangja az biztos.. mindenesetre fél óra és leér.. kiváncsian várom a demó után:)
  • Newfronter
    Hát nem is félrebeszélünk
    Persze simán meg tudták szerezni, hiszen GOLD volt, és azután már a gyárból is elvihették.
  • hispan2
    Nemmondjátok, hogy fent van a lopott verzió?
  • tbundy
    így is 5-10 K-val jön...
  • runcájsz
    200Ft nem sok, de nem feltöltő kártyás a mobilom van. Azért köszi!
    Talán kis szerencsével nem lassul le a letöltés és meglesz reggelre.
  • runcájsz
    Ahogy elnézem ha nem lennének svédek a peer listában, megállna az egész letöltés! Csak nehogy lelépjenek ha már nekik megvan!
  • DJ Skyline
    ha van 200Ft felesleged a kártyádon akkor fizetős oldalt tudok mondani!:)
  • runcájsz
    Jó nektek Bithumen-eseknek! Kár hogy oda nem lehet bejutni!
  • DJ Skyline
    ehhhh...én csak holnap reggel!
  • R9
    bithumen -> huzom lefele 130-al :P
  • Laky
    Age.Of.Empires.III-RELOADED

VÁÁÁŰÚÓÁÁÁÁÉÜÖÁÁÉÁÁÁÜŰÁÁÁOÁ
    már szedem is :DDD
  • Newfronter
    Hát elég az a 3CD szerintem, hidd el, egészen eltérő, hogy ki milyen technológiát használ tömörítésre illetve az objektumok textúrázására. Az Ensemble meg profi csapat, úgyhogy nem kell félteni őket.
  • DJ Skyline
    este elindítom,reggel már játszhatok!
  • CalebJoe
    Csak 3Cd-s lett csak hát akkor nem lehet valami nagy durranás, de remélem azért jobb mint az AOE2.
  • runcájsz
    Érdekes, én vhogy átcsúsztam trackerbe a tracker.thepiratebay.org -ra, holott mind a Mininován és TorrentReactor-on az infoban tracker.torrentleech.org szerepel.
    De nem panaszkodom, mert jön le mint golyó (60-70kB/s). Most még...
  • EmThor
    boncsad tőcsed :D
  • Ettele
    A mininován már fenn van