3128
-
#685 Saját készítésű:
-
Newfronter #684 Én is csináltam 1-2 képet full grafon.
Remélem nem lesz nagy a kép :)
kepfeltoltes.hu képek -
runcájsz #683 Hát ha az Xfire támogatná a végleges játékot, akkor az nagy segítség lenne játék szervezésben. Az AOE3 demo mindenesetre benne volt a game listájában.
Egy szobát létre lehetne hozni, akik multihoz csatlakoznának.
-
#682 igy is elég lassan tölt a wanadoo nemhiszem hogy valaki megosztja a kodját
amugy meg szerintem csak 1 szálon lehet tölteni -
alakulat #681 nagyon király game!!!!!!!!!!!
-
#680 gyönyörű!
talán elég lesz neki 768 MB RAM,p4 2,4 Ghz proc,ATI 9550 5.9-es Catalysttal? -
#679 Már tolom a gamét az 5.9-es Catalysttal:
-
#678 nem kucnsorog, hanem könygörög :D -
#677 Szintén detto ismét. Leszedtem a cat 5.8-at, föltettem az official WHQL Catalyst 5.9-et, és így megy a game a Radeon 9500 PRO-val. -
Thanatos #676 mi ez ha nemjelszóért kucnsorgás? :) -
#675 a demót nem próbáltam. Sajna nem is tudtam, hogy kijött -
#674 Köszi! Az omegával volt gond.
A gyári 5.9-cel megy. -
#673 DETTO. Nálam sem indul, szintén wanadoo-s. Radeon 9500 PRO, Catalyst 5.8, és D3D hibát ad az indulásnál.. A demo ment.. wtf???!!! -
Newfronter #672 Nékem 5.9, de nézdd meg a directX-t nem-e azzal van a gubanc. -
#671 Direct3D hiba miatt nem indul. Nektek melyik ATI driver van fent? már a 3.-at próbáltam... -
Newfronter #670 A LAN-ra kattintva felbukkan a Direct IP is, szóval van benne, de még nem volt senki, akivel kipróbálhattam volna. -
IgH #669 shad0w ment privi -
#668 ?intha aztarták volna hogy nincs benne direkt ip kapcsolódás. -
#667 ÉS gondolod, hogy majd valaki tényleg odaadja? -
Newfronter #666 Nem tudjátok, hogy van-e olyan oldal, ahol az ilyen direct IP szervereket meg lehet találni? Mert eléggé göcsörtös lesz ha mindig kérdezni kell, hogy ki akar játszani, mi az IP-d, stb... -
#665 akkor majd talán patch-ben fogják orvosolni. Én sem használok ilyen progit, és a demó menüje is (meg gondolom a full-é is fog) szaggatott. -
#664 Nem használók olyan progit!! akkor nincs rá megoldás?? -
#663 Üdv!
Valaki lenne olyan kedves és megosztaná velem a jelszavát wanadoora? Nincs pénz telómon, viszont kíváncsi lennék aoe3-ra... Azzal ha valaki megadja a jelszavát nem veszít semmit, nem fogják megszűntetni a hozzáférését, és egyszerre is tudunk tölteni, magyarul semmiben nem fogja befolyásolni az ő hozzáférési idejét és letöltési sebességét :) Ha kell akkor legközelebb ha lesz kódom wanadoohoz szivesen megadom én is.
Kösz előre is, jelszóért könyörögni/sírni nem fogok, még mielőtt valaki belémkötne, ha valaki ad akkor ad ha nem akkor nem :)
További jót! -
#662 De igen. -
#661 és az mi??? nem valami külső progi amivel a refreshrate-t lehet állítgatni??? -
#660 talán majd patch.
vagy nézd meg a #630-at. -
#659 Hali valaki nem tudja, hogy mi a megoldás a menü akkadásra?? -
runcájsz #658 Nem tudom kimondta, hogy csak ESO-n lehet interneten játszani, mert a readme-be ot t figyel, hogy Direct IP-vel is lehet játékhoz csatlakozni. -
#657 akkor az felejtős, marad a sima verzió 12 rongyért... -
#656 kewl, thx -
mnorbi #655 visa, de ugy csinálják hogy csak akkor foglaljak le a pénzt a számlárol amikor postára adják a gamét :) -
#654 de..asszem 16e...576.hu audio cd meg plakát meg demó cd meg minden felesleges szar... -
#653 én...pláne ha biztos helyről szedem!:) 200 Ft nem egy nagy pénz... -
#652 Gyűjtői változat nem lesz ebből? -
Newfronter #651 Szerintem ez messze a legszebb stratégia, és gondolom a hangulata is megvan. Másrészt meg mod-olható is. -
runcájsz #650 Akinek számít, hogy magyar nyelven megkaphassa a játékot az ne rendelje külföldről, mert itthon később azt nem tudja becserélni magyarra. -
runcájsz #649 #635-re:
Én vmi olyasmit olvastam korábban még a demoval kapcsolatban, hogy a felmerülő egérmutató problémákra megoldást jelenthet, ha a Graphic options-nál bekapcsolod a Vsync-et.
De ezen kívül is érdemes a legfrissebb videodrivert letölteni és azzal nekifutni még1x.
Nálam demonál az is gond volt, hogy ha antialiasing be volt állítva fixre a video drivernél, újraindult a gépem a játék indításakor. Azt le kellett vennem Application control-ra. -
#648 igen?? de tökjó? hogy lehet fizetni? utánvét? vagy visa kártya? thx -
mnorbi #647 nekem is nagyon bejön , nagyon jó lett :) meg is rendeltem www.cdromshop.com 48 dolcsi + 12 ert hazahozzák 4 nap alatt, okt 18 . postára is adják :) -
#646 Nem értme, hogy a torrent világában ki fizet még ilyenért.