Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az atlag jatekos, aki szorakozik, az ugyse latja meg egy darabig hogy huuud ejo a grafika, mert ezzel a jatekkal csont ugyanaz lesz a helyzet mint a middle earthel... vagy ha nem akkor meg amit mondtam, hogy meg 2 ev
a hardcore gamerek, meg ugyis min grafon nyomjak
My Life for Freedom!
Az a vonatos kép amin van egy lovaskocsi is nézzétek a méreteket ember-vonat ló-vónat ember-ház viszonyokat nem egészen jók a méretek,de lehet hogy csak nekem tünt fel.
Next PC upgrade: 2022
Minap elö akartam venni az AoK Conquerorst, csakhogy sajna a legutolsó install óta volt xp reinstall, és nem indul a játék, mert CD-t kér. Ha meg installni akarom a Conquerorst újra, akkor kiirja, hogy nincs a Kings installálva, elöször azt installjam. Azt meg nemtudom, mert kölcsönadtam a cd-t egy ismerösnek, akitöl jóisten tudja mikor kapom vissza (nemis ebben a városban lakik).
Van valami mód, hogy futásra birjam a conqerorst? Registrybe irkál valamit a cucc, esetleg valaki segitene, miket irjak be? Vagy egy regkulcs mentést küldene? Köszi!!!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Vagy inkiább a Rise of nations féle igazi újítások az RTS-be vonalat követik. Mert ha az elõbbi akkor részemrõl felejtõs. Hiába A pixel shader 3.0, oda adom öcsémnek játsza végig azt én majd megnézem milyen szép.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
<#email>#email>
My Life for Freedom!
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
War. War never changes.
War. War never changes.
My Life for Freedom!
amerikai történelmet dolgozza fel.
<#eljen>#eljen>
nekem az ötlet nagyon teccik.
kivitelezés remélem méltó lesz az elõdökhöz.
576.hu -n info van.
itt is van info
topciot át kellene írni --> Age of Empires III: Age of Discovery
age of empires 2 conquerors (kieg)
<#eljen>#eljen>
Boldog Karácsonyt!
gameszar trulzik megin 😛PP
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Boldog Karácsonyt!