3128
  • bepe79
    Saját készítésű:

• Newfronter
    Én is csináltam 1-2 képet full grafon.
    Remélem nem lesz nagy a kép :)

kepfeltoltes.hu képek
  • runcájsz
    Hát ha az Xfire támogatná a végleges játékot, akkor az nagy segítség lenne játék szervezésben. Az AOE3 demo mindenesetre benne volt a game listájában.
    Egy szobát létre lehetne hozni, akik multihoz csatlakoznának.

• urbijoe
    igy is elég lassan tölt a wanadoo nemhiszem hogy valaki megosztja a kodját
    amugy meg szerintem csak 1 szálon lehet tölteni
  • alakulat
    nagyon király game!!!!!!!!!!!
  • DJ Skyline
    gyönyörű!
    talán elég lesz neki 768 MB RAM,p4 2,4 Ghz proc,ATI 9550 5.9-es Catalysttal?
  • bepe79
    Már tolom a gamét az 5.9-es Catalysttal:

• Yossarian
    nem kucnsorog, hanem könygörög :D
  • bepe79
    Szintén detto ismét. Leszedtem a cat 5.8-at, föltettem az official WHQL Catalyst 5.9-et, és így megy a game a Radeon 9500 PRO-val.
  • Thanatos
    mi ez ha nemjelszóért kucnsorgás? :)
  • Yossarian
    a demót nem próbáltam. Sajna nem is tudtam, hogy kijött
  • Yossarian
    Köszi! Az omegával volt gond.
    A gyári 5.9-cel megy.
  • bepe79
    DETTO. Nálam sem indul, szintén wanadoo-s. Radeon 9500 PRO, Catalyst 5.8, és D3D hibát ad az indulásnál.. A demo ment.. wtf???!!!
  • Newfronter
    Nékem 5.9, de nézdd meg a directX-t nem-e azzal van a gubanc.
  • Yossarian
    Direct3D hiba miatt nem indul. Nektek melyik ATI driver van fent? már a 3.-at próbáltam...
  • Newfronter
    A LAN-ra kattintva felbukkan a Direct IP is, szóval van benne, de még nem volt senki, akivel kipróbálhattam volna.
  • IgH
    shad0w ment privi
  • Pharaoh
    ?intha aztarták volna hogy nincs benne direkt ip kapcsolódás.
  • Pharaoh
    ÉS gondolod, hogy majd valaki tényleg odaadja?
  • Newfronter
    Nem tudjátok, hogy van-e olyan oldal, ahol az ilyen direct IP szervereket meg lehet találni? Mert eléggé göcsörtös lesz ha mindig kérdezni kell, hogy ki akar játszani, mi az IP-d, stb...
  • artschi
    akkor majd talán patch-ben fogják orvosolni. Én sem használok ilyen progit, és a demó menüje is (meg gondolom a full-é is fog) szaggatott.
  • MrDevil
    Nem használók olyan progit!! akkor nincs rá megoldás??
  • shad0w
    Üdv!

Valaki lenne olyan kedves és megosztaná velem a jelszavát wanadoora? Nincs pénz telómon, viszont kíváncsi lennék aoe3-ra... Azzal ha valaki megadja a jelszavát nem veszít semmit, nem fogják megszűntetni a hozzáférését, és egyszerre is tudunk tölteni, magyarul semmiben nem fogja befolyásolni az ő hozzáférési idejét és letöltési sebességét :) Ha kell akkor legközelebb ha lesz kódom wanadoohoz szivesen megadom én is.

Kösz előre is, jelszóért könyörögni/sírni nem fogok, még mielőtt valaki belémkötne, ha valaki ad akkor ad ha nem akkor nem :)

További jót!
  • rage
    De igen.
  • MrDevil
    és az mi??? nem valami külső progi amivel a refreshrate-t lehet állítgatni???
  • artschi
    talán majd patch.
    vagy nézd meg a #630-at.
  • MrDevil
    Hali valaki nem tudja, hogy mi a megoldás a menü akkadásra??
  • runcájsz
    Nem tudom kimondta, hogy csak ESO-n lehet interneten játszani, mert a readme-be ot t figyel, hogy Direct IP-vel is lehet játékhoz csatlakozni.
  • artschi
    akkor az felejtős, marad a sima verzió 12 rongyért...
  • EmThor
    kewl, thx
  • mnorbi
    visa, de ugy csinálják hogy csak akkor foglaljak le a pénzt a számlárol amikor postára adják a gamét :)
  • Sanko
    de..asszem 16e...576.hu audio cd meg plakát meg demó cd meg minden felesleges szar...
  • DJ Skyline
    én...pláne ha biztos helyről szedem!:) 200 Ft nem egy nagy pénz...
  • artschi
    Gyűjtői változat nem lesz ebből?
  • Newfronter
    Szerintem ez messze a legszebb stratégia, és gondolom a hangulata is megvan. Másrészt meg mod-olható is.
  • runcájsz
    Akinek számít, hogy magyar nyelven megkaphassa a játékot az ne rendelje külföldről, mert itthon később azt nem tudja becserélni magyarra.
  • runcájsz
    #635-re:
    Én vmi olyasmit olvastam korábban még a demoval kapcsolatban, hogy a felmerülő egérmutató problémákra megoldást jelenthet, ha a Graphic options-nál bekapcsolod a Vsync-et.
    De ezen kívül is érdemes a legfrissebb videodrivert letölteni és azzal nekifutni még1x.

Nálam demonál az is gond volt, hogy ha antialiasing be volt állítva fixre a video drivernél, újraindult a gépem a játék indításakor. Azt le kellett vennem Application control-ra.
  • EmThor
    igen?? de tökjó? hogy lehet fizetni? utánvét? vagy visa kártya? thx
  • mnorbi
    nekem is nagyon bejön , nagyon jó lett :) meg is rendeltem www.cdromshop.com 48 dolcsi + 12 ert hazahozzák 4 nap alatt, okt 18 . postára is adják :)
  • Pharaoh
    Nem értme, hogy a torrent világában ki fizet még ilyenért.