3128
  • Captain Sparrow
    az a largemap mod az működik??
  • adam222
    gyünek a népek a kulturafesztiválra má' he'
  • Thanatos
    win reinstall segit...
  • Newfronter
    Viszont ez egy telepítő készítő, de talán ha ezt feltelepíted akkor fog menni normálisan az AOE3, de ezt nem tudom, mert nem ismerem a problémát, csak 1 tipp, de 1 próbát megér.
  • Gaben78
    de hogy ez miért csak nekem nem telepíthető? na mind1
  • Gaben78
    köszönöm
  • Newfronter
    installshield 10.5
  • Gaben78
    még mindig nem tudtam elindítani, installshield-ről nézel nekem egy pontos download linket? ksz. felrobbanok már, hogy nem megy!
  • hen-tes
    well.. options-ban bekapcsoltam jósokmindent és akkor lett populáci kijelző meg sok érdekesség, és a formációk, próbáld ki :)
  • hen-tes
    tényleg :-)
  • Takezó
    aocban újra kellett húzni a palisade után, azt nem lehetett fejleszteni, az utánalévő fejlesztést meg a Universityben lehetett.
  • Faterx
    Ezeket az alakzatokat hogy csináltad?
  • hen-tes
    én úgy emlékszem, hogy ott is egy épületben lehetett fejleszteni, bár már elég régen volt :D
  • bepe79
    Köszi! Ez az, amit nem találtam. Mert az AOE2-ben a falra kattintva lehetett a falat upgradelni, itt meg nem találtam egyik épületben sem. Már V. Imperial korban volt minden épületem, a védőfalam meg ilyen karókból összegányolt f*s. LOL. Megpróbálom majd, amit írtál!
  • Kandurex
    Miért nem használsz beton falat? Ezen még nagyanyám is átsétál. Fejleszd a templomot, finom upgrade -ek találhatók benne!
  • artschi
    szép darab
  • hen-tes

formációk, némelyik egész hasznos, és bonuszt is ad :-)
  • Realtibi
    amugy expertön a gép a lancersekre fejlődik meg huszárokra
    én kezdetben muskétásokat gyártottam azzal fogtam fel az ellenséget
    de miután elkezdtem előrébbnyomulni már baj volt mert a muskétásokat nagyon kaszabolták tehát inkább feladtam a játékot.
    késöbb este mikor aludni indultam átgondoltam az egészet és rájöttem hogy hatalmas hibát vétettem. lovasok ellen nem jók a puskások hanem pikások kellenek. Szal ha valaki expertön megy akkor pikás rulez legyen. De ez még nem bizti 1x játszottam expert ellen.
  • Realtibi
    különböző búnuszokat kapsz
    pl 2 parit
    vagy 8 muskétást
    vagy pl tornyokat vagy erődöt
  • Smuge
    Amugy mi az a kör ami állandoan töltödik és számol benne ? Rámegyek bejön a városkép, ott mit kell pontosan csinálni? Valami piac?
  • Realtibi
    valaki elverte már a gépet experten????
  • Forrest Gump
    Thx, meg is nézem!
  • bepe79
    Az options menüben lehet bekapcsolni. Pontosan a nevét nem tudom, de ott kell keresni, az biztos.
  • Forrest Gump
    Mire írja ki a populációt?
  • hispan2
    Szorri a big pikcsörért de így szép...
  • hispan2
    Csaináltam egy nap képe cuccot, csak mert megérdemeljük:

Ja és egy kérdés: az alapküldetés végén hogyan kell nyerni ugyanis kiirtottam a pirosakat de nem történt semmi...
  • Forrest Gump
    Látom neked kiírta a populációt
    Hogy sikerült előcsalni?
  • bepe79
    Sikerült legyaknom a gépet:

> kép <

Iszonyat erőkkel támadott így, hogy hagytam fullra fölfejlődni, a vége felé, mikor már érezte a vesztét, fél percenként küldött rám 2-3 rakétást vagy ágyúst, és egy 8-10 főből álló lovas huszársereget. :-( De én nyertem. :-)
  • bepe79
    V. Imperial Age-be léptem, és most először van olyan védelmem, amin a gép másodjára sem tudott áthatolni, úgy, hogy abszolúte engedtem fölfejlődni (a közelébe se' mentem):

• Gaben78
    ksz. megnézem
  • Newfronter
    Elméletileg a telepítőnek kellene frissítenie magát, de hát van 1-2 eset amikor ez nem jön össze. A honlapján (www.installshield.com) vannak try programok, igaz nagy méretűek, és arra valók, hogy telepítőt készíts, de ezek telepítésénél lehet hogy kiküszöbölik a hibát, de ez sem 100%-os megoldás. Te tudod hogy letöltöd szenvedsz vele, vagy hagyod a fenébe mert ez se biztos tipp, de lehetséges hogy ez a jó megoldás. Egyébként a Program Files-ban van olyan könyvtár, hogy Installshield installation Information, itt vannak még érdekes dolgok, az egyik lehet az AOE3 telepítője.
  • Gaben78
    ja, 2 XP-m is van mindkettőnél u.a. helyzet...
  • Gaben78
    most melóban vok, nem tudom milyen az installshield. frissíteni kell? honnan? ksz.
  • Newfronter
    Nekem ilyen gondom még nem volt. Melyik Installshield van a gépeden?
    Mert lehet hogy azzal van a probléma, a program files-ban megtalálod.
    A hiv. honlapról esetleg lekaphatnád a legújabbat ha ez segít. A másik az, hogy ahova telepíted az AOE3-at azt a mappát töröld és úgy rakd fel megint...
  • Gaben78
    és írja a #442 ben írtat. nincs vk-nek 5lete?
  • Gaben78
    telepítés közben a célkönyvtárba felpakolja a cuccot, majd mikor kész a telepítés, kitöröl mindent :(
  • M@TriX
    akkor talán méretezni is tudhatnál ha már olyan vidkarid van.
  • Mr_no_NaMe
    Mind1 megoldottam...
    Azér nemhittem volna hogy az árnyék ilyen kibaszottul megfogja...
    Bár igaz én sohasem használom az árnyékokat de a menuben nem láttam volna hogy van árnyék,vagycsak vak vagyok na mind1!
  • Mr_no_NaMe
    Hi!
    Feltettem a trialt és eléggé meglepő kép fogadott.
    Ugyanis olyannira szaggatott a menüje hogy az valami beszarás,kb 3 fps lehetett!
    A gépem:

Amd athlon xp 3000+
    1,5 giga ram (márcsak ezért is nemértem mér szagatott)
    Ati Radeon 9600XT

Nemtudjátok mi lehet a probléma?
  • Realtibi
    bakker experten kurva nehéz
    nem kaptam ki csak tartottam a frontot aztán vagy 1 óra játék után feladtam
    majd holnap megprobálom megint