3128
-
#485 az a largemap mod az működik?? -
adam222 #484 gyünek a népek a kulturafesztiválra má' he'
-
Thanatos #483 win reinstall segit... -
Newfronter #482 Viszont ez egy telepítő készítő, de talán ha ezt feltelepíted akkor fog menni normálisan az AOE3, de ezt nem tudom, mert nem ismerem a problémát, csak 1 tipp, de 1 próbát megér. -
#481 de hogy ez miért csak nekem nem telepíthető? na mind1 -
#480 köszönöm -
Newfronter #479 installshield 10.5 -
#478 még mindig nem tudtam elindítani, installshield-ről nézel nekem egy pontos download linket? ksz. felrobbanok már, hogy nem megy! -
#477 well.. options-ban bekapcsoltam jósokmindent és akkor lett populáci kijelző meg sok érdekesség, és a formációk, próbáld ki :) -
#476 tényleg :-) -
Takezó #475 aocban újra kellett húzni a palisade után, azt nem lehetett fejleszteni, az utánalévő fejlesztést meg a Universityben lehetett. -
#474 Ezeket az alakzatokat hogy csináltad? -
#473 én úgy emlékszem, hogy ott is egy épületben lehetett fejleszteni, bár már elég régen volt :D -
#472 Köszi! Ez az, amit nem találtam. Mert az AOE2-ben a falra kattintva lehetett a falat upgradelni, itt meg nem találtam egyik épületben sem. Már V. Imperial korban volt minden épületem, a védőfalam meg ilyen karókból összegányolt f*s. LOL. Megpróbálom majd, amit írtál! -
#471 Miért nem használsz beton falat? Ezen még nagyanyám is átsétál. Fejleszd a templomot, finom upgrade -ek találhatók benne! -
#470 szép darab -
formációk, némelyik egész hasznos, és bonuszt is ad :-) -
Realtibi #468 amugy expertön a gép a lancersekre fejlődik meg huszárokra
én kezdetben muskétásokat gyártottam azzal fogtam fel az ellenséget
de miután elkezdtem előrébbnyomulni már baj volt mert a muskétásokat nagyon kaszabolták tehát inkább feladtam a játékot.
késöbb este mikor aludni indultam átgondoltam az egészet és rájöttem hogy hatalmas hibát vétettem. lovasok ellen nem jók a puskások hanem pikások kellenek. Szal ha valaki expertön megy akkor pikás rulez legyen. De ez még nem bizti 1x játszottam expert ellen. -
Realtibi #467 különböző búnuszokat kapsz
pl 2 parit
vagy 8 muskétást
vagy pl tornyokat vagy erődöt -
#466 Amugy mi az a kör ami állandoan töltödik és számol benne ? Rámegyek bejön a városkép, ott mit kell pontosan csinálni? Valami piac? -
Realtibi #465 valaki elverte már a gépet experten???? -
#464 Thx, meg is nézem! -
#463 Az options menüben lehet bekapcsolni. Pontosan a nevét nem tudom, de ott kell keresni, az biztos. -
#462 Mire írja ki a populációt? -
#461 Szorri a big pikcsörért de így szép... -
#460 Csaináltam egy nap képe cuccot, csak mert megérdemeljük:
Ja és egy kérdés: az alapküldetés végén hogyan kell nyerni ugyanis kiirtottam a pirosakat de nem történt semmi... -
#459 Látom neked kiírta a populációt
Hogy sikerült előcsalni? -
#458 Sikerült legyaknom a gépet:
> kép <
Iszonyat erőkkel támadott így, hogy hagytam fullra fölfejlődni, a vége felé, mikor már érezte a vesztét, fél percenként küldött rám 2-3 rakétást vagy ágyúst, és egy 8-10 főből álló lovas huszársereget. :-( De én nyertem. :-) -
#457 V. Imperial Age-be léptem, és most először van olyan védelmem, amin a gép másodjára sem tudott áthatolni, úgy, hogy abszolúte engedtem fölfejlődni (a közelébe se' mentem):
-
#456 ksz. megnézem -
Newfronter #455 Elméletileg a telepítőnek kellene frissítenie magát, de hát van 1-2 eset amikor ez nem jön össze. A honlapján (www.installshield.com) vannak try programok, igaz nagy méretűek, és arra valók, hogy telepítőt készíts, de ezek telepítésénél lehet hogy kiküszöbölik a hibát, de ez sem 100%-os megoldás. Te tudod hogy letöltöd szenvedsz vele, vagy hagyod a fenébe mert ez se biztos tipp, de lehetséges hogy ez a jó megoldás. Egyébként a Program Files-ban van olyan könyvtár, hogy Installshield installation Information, itt vannak még érdekes dolgok, az egyik lehet az AOE3 telepítője. -
#454 ja, 2 XP-m is van mindkettőnél u.a. helyzet... -
#453 most melóban vok, nem tudom milyen az installshield. frissíteni kell? honnan? ksz. -
Newfronter #452 Nekem ilyen gondom még nem volt. Melyik Installshield van a gépeden?
Mert lehet hogy azzal van a probléma, a program files-ban megtalálod.
A hiv. honlapról esetleg lekaphatnád a legújabbat ha ez segít. A másik az, hogy ahova telepíted az AOE3-at azt a mappát töröld és úgy rakd fel megint... -
#451 és írja a #442 ben írtat. nincs vk-nek 5lete? -
#450 telepítés közben a célkönyvtárba felpakolja a cuccot, majd mikor kész a telepítés, kitöröl mindent :( -
#449 akkor talán méretezni is tudhatnál ha már olyan vidkarid van. -
#448 Mind1 megoldottam...
Azér nemhittem volna hogy az árnyék ilyen kibaszottul megfogja...
Bár igaz én sohasem használom az árnyékokat de a menuben nem láttam volna hogy van árnyék,vagycsak vak vagyok na mind1! -
#447 Hi!
Feltettem a trialt és eléggé meglepő kép fogadott.
Ugyanis olyannira szaggatott a menüje hogy az valami beszarás,kb 3 fps lehetett!
A gépem:
Amd athlon xp 3000+
1,5 giga ram (márcsak ezért is nemértem mér szagatott)
Ati Radeon 9600XT
Nemtudjátok mi lehet a probléma? -
Realtibi #446 bakker experten kurva nehéz
nem kaptam ki csak tartottam a frontot aztán vagy 1 óra játék után feladtam
majd holnap megprobálom megint