3128
  • Gaben78
    somebody help me ! :(
  • Gaben78
    nem jövök rá mi a gáz :(((
  • Gaben78
    köszi
  • Gaben78
    hi. elindítottam az installt és a köv.-t írta :
    The wizard was interrupted before AofEIII could be completely installed.
    The system has not been modified. To install this program at a later time,
    run the installation again.
    már 2x ugyan ez! nyomhatok Finish gomb, és vége
    HELP !
  • JLH Fans
    azért a kb 6-700 jatekom meg Age 1-2 be multiban hálistennek meglátszik:)
    Ugy elpicszáztam elsőre 40 perc alatt a gépet hardon hogy öröm volt nézni:)
  • bepe79
    A képet azért nem szúrtam be, mert 1600x1200-ban játszottam, amikor csináltam, és a dial-up modemesek lehet, hogy megölnének..
  • bepe79
    Most ilyen taktikát állítottam fel:

>>> katt ide <<<

A faltól messzebb raktam az outpostokat, a bejárathoz közel állítottam a gyors reagálású huszár egységeimet, a fal mellé belülre pedig a muskétásaimat és az ágyúst, egyszóval a tüzérséget. Remélem, így már nehezebben fog a gép behatolni.
  • marcias
    Ja, még a multi módban reménykedem, hátha ott jobb lesz a játékélmény.
  • marcias
    Sztem iszonyú gyenge lett a játékélmény! Sajnos egyre inkább ez van az új stratégiai játékokkal, túl egyszerű a játék, a gépi ellenfelek pedig marhára sablonosan, eszetlenül és kiszámíthatóan játszanak. Ugyan ez volt a bajom a C&C: Generals-sal is. A grafika helyén van, de egy 5-10 éves stratégiai játék mesterséges intelligenciája laposra veri (pl: Cossacks1, Starcraft, Orion). Nagyon szomorú vagyok hogy ezt kell mondjam, de kezd elsíkulni a játékipar, a tartalom helyett a megjelenés számít már csak igazán.
  • Captain Sparrow
    meg néha olyan gyíkfing a gép hardon is hogy odajön 5 nyilassal a fortessem mellé mikor nekem volt 30 dragonom, azt az enyémtől 2 centire odahozzá a puraszt lovaskocsiját azt odaakarja épiteni a fortessét
    HÁÁ
  • Captain Sparrow
    na gyere wazzee te kis macska jancsi
  • Realtibi
    jaj majd a suliba elintézzük wazze
  • Captain Sparrow
    te kis faszjóska senki ne szójjá bé te nigger
  • Realtibi
    sparrow tew nem értesz semmit amig easyn szarakodsz én hardon elpicsázom a gépet
  • Captain Sparrow
    hát ne hagyd hogy visszanyomjon a városodba kis helyre hanem inkább te nyomd el őt..
    én azt szoktam kapásból megépítem a kereskedelmi utakat aztán azok mellé mindenhova rakok egy tornyot meg küldök egységet aztán később ha kapok fortresset akkor azt ugy rakom le hogy az ellenség nem férjen el mellette (pl. a New Englandon legjobboldalon a kis tó mellé) aztán körbe falazom meg minden.
    Azt ezekután ejjáccogatok mer nemtud sokat ártani..

Az meg más hogy minek várod meg easyn a későbbi kort, mert lehet hogy letudod rusholni mert olyan gyökér, de az meg marha jó játék
  • DarkHorSe
    xDDDDDD
  • Takezó
    hú, hardon megalázott a gép, de legalább láttam, h milyen gyönyörű csatákat lehet itt majd vívni : )
  • Takezó
    picit rosszul fogalmaztam, mindenesetre:
    Easyn ugye a gép AIja gyengébb, de ha már elég sok időt hagytál neki kibontakozni, akkor keményebb lesz, szal korábban kéne teljesen lezúzni...
  • bepe79
    Már miért ne szabadna easy-n industrial fokozatig menni? Tudsz erre valami ésszerű magyarázatot is adni, vagy csak mondtál valamit?
  • Takezó
    jah, legalább nem olyat csináltak, mint az AoM :Ð
  • Sné Zsuzsa
    Hmm...nekem nagyon bejön a játék. Szerintem nagyon szép a grafika...alapvetően nem sokat változtattak a játékon, de elég is ennyi változtatás.Nya kiváncsi leszek a B&W2-re :)
  • artschiatwork
    ez még csak demo
  • Takezó
    easyn nem szabad eljutni industrialba, ez a te bajod... le kell verni már 1 korral korábban
  • bepe79
    Hát ezt nem hiszem el. A házaim előtt wall van, a wall mögé outpostokat építek, 4-5-öt, azokat még upgradelem is, erre jön a g*ci gép, és mindet lerombolja 1 perc alatt. Mindezt úgy, hogy IV age-ben, az Industrial Age-ben vagyok, és easy fokozaton. Az egységeim (sereg) pedig olyan tetű lassan mozog, hogy mire bárhonnan is odaérne, lerombolták a fél városomat. A másik meg az, hogy a fullra fejlesztett lovas huszáromból vagy 3-4 egymás mellett lévő azonnal megd*glik, ha az ellenség közéjük lő az ágyújával.. :( Én még easy fokozaton is mindig elpusztulok, pedig kettős fallal védem a várost: egy wall sor, és egy outpost sor... :(
  • bepe79
    Engem a mentési lehetőség hiánya egyelőre nagyon zavar. Mindig a nulláról kell elölről elkezdenem az építgetést és fejlesztgetést, az meg nem jön be. Ha lenne mentési lehetőség, akkor valszeg' egész nap ezzel játszanék. Bár így is újrakezdtem már párszor, mert magyon bejön. Mediumon engem is bedarált legelőször az AI.
  • hen-tes
    én általában 100+ perceket játszok :DD
  • Realtibi
    én hardon elvertem tegnap a gépet
    megszenvedtem de sikerült.
    76 percig játszottam
  • hen-tes
    én még csak 'ízin' próbálkoztam [beszari] :D
  • Rusy
    Hi én is kipróbáltam grafika nagyon jó, szerintem a játékélmény is ottvan a szeren, bár kicsit rise of nation-os lett, az épületek rombolása is nagyon király, kicsit vissza kell szoknom a stratégiára, eddig médium fokozaton 3-szor elvert a gép...
  • Newfronter
    A monitor kikapcsolás egyik oka lehet a Hz váltás, ami nem feltétlenül a játék hibája, találkoztam már több ilyen esettel is, és az eredménye az lett hogy magától megoldódott a probléma. Amit én tudnék javasolni neked, az hogy csak a driver-t rakd újra, és akkor talán megjavul.
  • Nwis86
    már írtam, hogy kikapcsol a monitor ettől a szartol de most vettem észre, hogy
    rohadt AOE 3 elszarta az egész gépet majdnem minden játékba kikapcsol a monitor 1 percen belül pedig már töröltem ezt a szar demot és a registryt is töröltem és mégis minden szar most rakhatom újra a windozt
  • Realtibi
    akkor nincs gáz
  • Guer
    nem
    egyszerüen kb egy centivel lejjeb fog az kurzor mint ahol van (menübe is)
    de nem baj már megoldodott egyik inditás után már jo volt... :)
  • marcias
    Mi lehet az oka hogy nem indul el a letöltése a demónak?
  • Bazijoe 2
    Lenne egy kérdésem.
    Aki tud az segithetne.
    Az már működik,hogy a különböző egységek(Puskások) különböző támadó és védekező felállást vesznek fel.
    De azt nem tudom,hogy amit láttam az elözetes videókban( 1 hete volt),hogy a puskások két sorban támadnak ahogy az adott korra jellemző volt megállnak egymással szembe az ellenséggel az első sor tüzel majd legugol, tölt addig a mögötte állo sor tüzel. Ez valami képesség amit tanulni kell???
    Biztos benne van a demóban is csak hol???
    Egyébként nekem 1280X1024 fut teljesen akadásmentesen,minden fullra tolva pedig nincs egy bivaly gépem(AMD Athlon XP 2500+,Asus 6600GT videokártya,1GB Ram)
  • bepe79
    Nem arra gondolsz, hogy a játék közben kijelölöd csatánál a te embereidet, az ellenség fölé viszed a kurzort (azt a kard jelet, vagy mijjjafenét ), és nem ott "fog", ahol te szeretnéd, tehát az ellenségre nem lehet vele pontosan rámutatni. Mert mintha én is tapasztaltam volna benne ilyet.
  • hen-tes
    felbontás állítás? :S
  • Guer
    az lehet de nekem van és eléggé zavaro :)
  • Realtibi
    nekem nem volt ilyen problémám
    az egér pontosan ment
  • Guer
    jo a game tetszik viszont lenne egy olyan problémám hogy az egér el van csuszva
    tehát hogy van a kurzor és az alatt kb egy centivel müködik
    ez miért lehet?