3128
-
#766 Valamit nagyon nem stimmel a játék menüjével, mert nálam is érezhetően akad. Pedig nem gyenge konfigom van. -
#765 Nem tudja valaki,hogy mikor lesz hozzá magyarosítás?
Vagy pedig úgy hallottam,h magyarul fog megjelenni itthon a játék:
mikor jelenik majd meg?
És nem fogja valaki kiszedni belőle a nyelvi fájlokat? :) -
#764 érdekes volt, a normális direct ip hiány amúgy is felidegelt. a menü akadt, visszavettem a részletességet, játékon belül néha megakadt egy kicsit, aztán hirtelen felgyorsult. 2.8, 1giga, radeon 9800proval. és még csak nem is olyan szép hogy ennyire akadjon. -
#763 Battle Lan v0.5-el kitünően lehet multizni. Tegnap több partit is nyomtubk:) -
gaspy #762 Na lentvan ha hazajövök a suliból kiproszálom -
#761 A limitált számban kiadott Gyűjtői Változat a játék DVD verzióján kívül egy gyönyörűen kivitelezett, keményfedelű artwork-albumot, egy, a játék készítésének kulisszatitkait bemutató „Making of…” DVD-t, egy soundtrack CD-t (a játék zenei anyagával), egy méretes (110 x 70 cm) posztert, részletes stratégiai útmutatót (Strategy Guide) és egy, a barátodnak ajándékozható AOE III demo CD-t tartalmaz.
-
#760 -
#759 Közbe-közbe felugrik 450kilóra is! -
#758 300 kilóval jön nekem is! -
Globus #757 Aki multizni akar annak #aoe.hu ( IrcNET és QNET is. Az ircnetes-t javaslom, '97 óta üzemel, ott van minenki aki számít :). ) -
NB2 #756 Köszi, csak nem vagyok benne biztos, hogy tényleg az AOE okozta, mert nem a játék közben jött elő a probléma, hanem 1-2 nappal utána. De a játék fent volt mindig mikor ez a hiba keletkezett. -
Newfronter #755 Egyszerűen elállítódott a Hz. Próbáldd meg csökkentett módban elindítani a windows-t és állítsd vissza! -
NB2 #754 Üdv!
Féloff!
Amióta letöltöttem a játékot és játszottam vele, 1-2 nap után az xp bejelentkezésekor kikapcsol a monitorom. Akinek volt ilyen problémája, hogy a monitor kikapcsolt, mikor történt? Játék közben, alatt után?
Ti szerintetek AOE okozhatta?
AZ már persze még egy kérdés, hogy vajon a full is okozhatja? -
virs lee #753 Megveszed boltban, és kicserélik magyarra. -
#752 Ez alap!! :) -
#751 -
gaspy #750 Énis ebben reménykedem -
Newfronter #749 Esetleg a RELOADED (magyar csapat), lesz szíves azt is közreadni. :) -
#748 akkor nem lehetne vhogy magyarrá tenni a játékot?
Pl.: mint a FIFA 2006-ot -
#747 -
gaspy #746 Ugytom nem lesz mert Magyarországon magyarul fog megjelenni a game... -
#745 Remélem lesz magyarosítás.... -
Newfronter #744 De az a vicc, hogy jön egy új demó és abban javítva lesznek ezek a problémák.
Valszeg már gyártják a patchet a fullhoz... -
#743 nem tudom mit sírtok, torrenthez kell némi idő, míg begyorsul. nekem a mininováról 50-80kibbel jött végig :) türelem gyerekek, türelem!
a játék menüje - hasonló kép a demóhoz - felháborítóan lassú, mit csináltak a készítők, egyszerűen nevetséges, hogy egy amd642800+ 512ddr r9600pro-s gépen szó szerint képregény, a játék menüje! hab a tortán, hogy a játék rendesen megy! -
gaspy #742 Na én még csak most szedem viszont jön jó gyorsan(220kb/sec):) -
#741 már megoldódott
-
#740 ELKELT -
#739 valaki tudna segíteni? :
lentvan a 3 cd.. mountolnám be daemonnal és ezt írja ki:
unable to mount image. Cue sheet: unit locked
????? -
#738 kinek kell egy wanadoo-s kod reggel 08.00 -ig jo? -
#737 valami a 2-esen volt mert nem talállt egy mp3 file-t de ujra már jo lett -
#736 már jo amugy melyik gombal lép ki a játékbol ? -
Newfronter #735 Néztem a hivatalos honlapján, hogy tudja a HDR-t. Átnéztem a szerkeszthető fájlokat és nem nagyon találtam ilyet sajnos. Pedig megnézném, hogy mennyit dob rajta, bár így is hozza a képeken látottakat...
Gondolom ez is benne lesz az Xfire-ben és akkor tudunk játszani multiba is (DirectIP-n kívűl), de ez sem biztos.. addig is nézzük mit is tud a játék single-ben. -
#734 akkor rakd be a cd3at :) -
#733 nekem a cd 2 nem megy tovább telepitésnél -
#732 annyira warcrafrtos lett ez a játék hogy én már sírok -
#731 Üdv!
#676 Kértem jelszót, nem "kuncsorogtam". Nem biztos, hogy tisztában vagy vele, de a kérés és a "kuncsorgás" között van egy-két apró különbség...
#678 Nem könyörögtem, nem szoktam.
1)Ha figyelmesebb lettél volna akkor láthattad volna az egyik korábbi hsz-ben, hogy valaki már volt olyan kedves és adott nekem jelszót wanadoohoz...
2) Nem tölt lassan, nálam legalábbis megközelítőleg a max sebességgel jön (100-110 kb/sec)
3) Egy szálról lehet csak tölteni, de nem jelszavanként egy szálról hanem ip címenként...
Ui.: Itt is megköszönöm minenkinek aki segített, vagy segíteni próbált: Kösz!
További jót mindenkinek! -
#730 egyedül a bloom-ot tudom, ettől nagyon "fényes lesz". tehát a fényvisszaverődés sokkal kontrasztosabb. -
#729 valaki tudja mik ezek az opciók?
Bloom Effect
Tracer Effect
Obscured Unit Alpha
thx -
#728 én amugy évente ha kétszer regisztrálok sms webre
amikor uj játék van és gyorsan kell -