3128
  • B@dsector
    Valamit nagyon nem stimmel a játék menüjével, mert nálam is érezhetően akad. Pedig nem gyenge konfigom van.
  • Rash87
    Nem tudja valaki,hogy mikor lesz hozzá magyarosítás?
    Vagy pedig úgy hallottam,h magyarul fog megjelenni itthon a játék:
    mikor jelenik majd meg?
    És nem fogja valaki kiszedni belőle a nyelvi fájlokat? :)
  • robotnyk
    érdekes volt, a normális direct ip hiány amúgy is felidegelt. a menü akadt, visszavettem a részletességet, játékon belül néha megakadt egy kicsit, aztán hirtelen felgyorsult. 2.8, 1giga, radeon 9800proval. és még csak nem is olyan szép hogy ennyire akadjon.
  • Pluskast
    Battle Lan v0.5-el kitünően lehet multizni. Tegnap több partit is nyomtubk:)
  • gaspy
    Na lentvan ha hazajövök a suliból kiproszálom
  • Mustang2005
    A limitált számban kiadott Gyűjtői Változat a játék DVD verzióján kívül egy gyönyörűen kivitelezett, keményfedelű artwork-albumot, egy, a játék készítésének kulisszatitkait bemutató „Making of…” DVD-t, egy soundtrack CD-t (a játék zenei anyagával), egy méretes (110 x 70 cm) posztert, részletes stratégiai útmutatót (Strategy Guide) és egy, a barátodnak ajándékozható AOE III demo CD-t tartalmaz.
  • Mustang2005
  • Csiaki
    Közbe-közbe felugrik 450kilóra is!
  • Csiaki
    300 kilóval jön nekem is!
  • Globus
    Aki multizni akar annak #aoe.hu ( IrcNET és QNET is. Az ircnetes-t javaslom, '97 óta üzemel, ott van minenki aki számít :). )
  • NB2
    Köszi, csak nem vagyok benne biztos, hogy tényleg az AOE okozta, mert nem a játék közben jött elő a probléma, hanem 1-2 nappal utána. De a játék fent volt mindig mikor ez a hiba keletkezett.
  • Newfronter
    Egyszerűen elállítódott a Hz. Próbáldd meg csökkentett módban elindítani a windows-t és állítsd vissza!
  • NB2
    Üdv!

Féloff!
    Amióta letöltöttem a játékot és játszottam vele, 1-2 nap után az xp bejelentkezésekor kikapcsol a monitorom. Akinek volt ilyen problémája, hogy a monitor kikapcsolt, mikor történt? Játék közben, alatt után?
    Ti szerintetek AOE okozhatta?
    AZ már persze még egy kérdés, hogy vajon a full is okozhatja?
  • virs lee
    Megveszed boltban, és kicserélik magyarra.
  • Ombika
    Ez alap!! :)
  • Mustang2005
  • gaspy
    Énis ebben reménykedem
  • Newfronter
    Esetleg a RELOADED (magyar csapat), lesz szíves azt is közreadni. :)
  • Tojesz
    akkor nem lehetne vhogy magyarrá tenni a játékot?
    Pl.: mint a FIFA 2006-ot
  • Mustang2005
  • gaspy
    Ugytom nem lesz mert Magyarországon magyarul fog megjelenni a game...
  • Mustang2005
    Remélem lesz magyarosítás....
  • Newfronter
    De az a vicc, hogy jön egy új demó és abban javítva lesznek ezek a problémák.
    Valszeg már gyártják a patchet a fullhoz...
  • Nandq
    nem tudom mit sírtok, torrenthez kell némi idő, míg begyorsul. nekem a mininováról 50-80kibbel jött végig :) türelem gyerekek, türelem!

a játék menüje - hasonló kép a demóhoz - felháborítóan lassú, mit csináltak a készítők, egyszerűen nevetséges, hogy egy amd642800+ 512ddr r9600pro-s gépen szó szerint képregény, a játék menüje! hab a tortán, hogy a játék rendesen megy!
  • gaspy
    Na én még csak most szedem viszont jön jó gyorsan(220kb/sec):)
  • PTW
    már megoldódott
  • urbijoe
    ELKELT
  • PTW
    valaki tudna segíteni? :

lentvan a 3 cd.. mountolnám be daemonnal és ezt írja ki:

unable to mount image. Cue sheet: unit locked

?????
  • urbijoe
    kinek kell egy wanadoo-s kod reggel 08.00 -ig jo?
  • urbijoe
    valami a 2-esen volt mert nem talállt egy mp3 file-t de ujra már jo lett
  • urbijoe
    már jo amugy melyik gombal lép ki a játékbol ?
  • Newfronter
    Néztem a hivatalos honlapján, hogy tudja a HDR-t. Átnéztem a szerkeszthető fájlokat és nem nagyon találtam ilyet sajnos. Pedig megnézném, hogy mennyit dob rajta, bár így is hozza a képeken látottakat...

Gondolom ez is benne lesz az Xfire-ben és akkor tudunk játszani multiba is (DirectIP-n kívűl), de ez sem biztos.. addig is nézzük mit is tud a játék single-ben.
  • shad0w
    akkor rakd be a cd3at :)
  • urbijoe
    nekem a cd 2 nem megy tovább telepitésnél
  • akyyy
    annyira warcrafrtos lett ez a játék hogy én már sírok
  • shad0w
    Üdv!

#676 Kértem jelszót, nem "kuncsorogtam". Nem biztos, hogy tisztában vagy vele, de a kérés és a "kuncsorgás" között van egy-két apró különbség...

#678 Nem könyörögtem, nem szoktam.

1)Ha figyelmesebb lettél volna akkor láthattad volna az egyik korábbi hsz-ben, hogy valaki már volt olyan kedves és adott nekem jelszót wanadoohoz...
    2) Nem tölt lassan, nálam legalábbis megközelítőleg a max sebességgel jön (100-110 kb/sec)
    3) Egy szálról lehet csak tölteni, de nem jelszavanként egy szálról hanem ip címenként...

Ui.: Itt is megköszönöm minenkinek aki segített, vagy segíteni próbált: Kösz!

További jót mindenkinek!
  • csuhi
    egyedül a bloom-ot tudom, ettől nagyon "fényes lesz". tehát a fényvisszaverődés sokkal kontrasztosabb.
  • DJ Skyline
    valaki tudja mik ezek az opciók?

Bloom Effect
    Tracer Effect
    Obscured Unit Alpha

thx
  • urbijoe
    én amugy évente ha kétszer regisztrálok sms webre
    amikor uj játék van és gyorsan kell
  • urbijoe