3128
  • maffia79
    Hi !
    Nekem elindul a játék csak
    játék közben nincs hang meg pad meg egérmutató!
    Erre van valami megoldás?
    Vajon mi lehet a baj?
    Előre is köszi!
  • bepe79
    Hi! Nekem is dx9.0c+catalyst 5.9 driver combo-val indult el Radeon 9500 PRO-n.
  • DJ Skyline
    nem tudom volt-e már,de ezek lesznek a Collector's Editionban:

"Age of Empires III
    (Windows® XP)
    Command one of eight mighty European powers grappling to conquer the New World. Gain wealth and power from your home country, and colonize vast, uncharted territory.

The Art of Empires
    Hard-bound book showcasing the in-game art, creative concepts that inspired Ensemble Studios, and the magnificent paintings of Craig Mullins.

The Making of Age of Empires III DVD
    Insider's peek at the world of Ensemble Studios, including interviews with team members and a behind the scenes look at how the game was made.

Soundtrack
    The epic orchestration featured in the Age of Empires III game.

Demo Disc
    Seek new challengers by sharing the empire with a friend.

Poster
    Full color, 43" x 27" - created exclusively for Age of Empires III by Craig Mullins

Player's Guide
    Master the survival skills needed to stake your claim in the New World. Manual and Quick Reference Card also included."

forrás
  • Zoolesz
    Hát mi tegnap próbáltuk aval de nem igen jött össze néha látuk egymást e nem lehetett belépni. Viszont a Battle Lan progival tökéletesen müködik mindenki beadja mindenkinek az ip-jét(sajátot is) és müködik. Viszont gondot okozhat az otthoni belső háló vagy a router.
  • virs lee
    hamachi.cc
  • Mike
    OFF!

hogy van ez a LAN emulálás interneten pontosan?
  • Metwork
    hogy tudom rákonfigolni a space billre, hogy az legyen a pause?
  • ÁjjLe BoBBi
    stfu.htx.
    ;)
  • ÁjjLe BoBBi
    legújabb driver van fent. dx9-et meg akkor túrok valahol mer az régebbi
  • [Jakuza]

"2005. okt. 08. 22:42 | Privát | Galéria | Válasz | #600
    Nos.. a multi csak lanon megy, a beépített online rendszerre regisztrálni kellene, de invalid serial number:/"

Ha a jatek megy LAN-on, akkor Hamachival tudsz emulalni LAN-t tehat jatszhato interneten a multija.
  • gabber_saviola
    jeszus milyen arcok járnak ide :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Newfronter
    Próbálj driver-t cserélni, és ha az sem segít, akkor az augusztusi DirectX9-el próbáldd meg!
  • ÁjjLe BoBBi
    Nekem ezt vágja ki amikor elakarom indítani a gamet:

Initializaton Failed
    Direct3D initialization failed. Possible causes:
    Old or corrupted graphics driver.
    Direct3D omproperly installed.
    Hardware acceleration disabled.
    Starting the application with the workstation locked.

Please check the log formore information.

tud vki segíteni?
  • Methylisocloro
    Én nem látok egy zerget vagy protosst se :(
  • bacsi5514
    Ennyi lenne? Baszki, nem próbáltam ki. Na majd este
    Köszi mindenesetre.
  • bepe79
    Ilyen kicsit starcraftosabb beütéseket is felfedeztem most benne:

• koestler
    Na akkor úgy tűnik megoldódott a probléma
  • bepe79
    Saját készítésű kép (éppen hajócsatát vívok):

• Newfronter
    A beállításokban az UI beállításainál, legyen bejelölve, hogy Enable Minimized UI.
  • Sanko
    szerintem a panel nagy....
  • bacsi5514
    Igen, Te a zoom-ról beszélsz :)
    Akkor úgy fogalmazok, hogy a panel kurva nagy
  • koestler
    Tiszta hülye vagyok. Össze-vissza beszélek. Azt írod, hogy kicsinek találod a játékteret. Ha jól értem ez azt jelenti, hogy közel vannak az emberek, fák, stb. nem látsz elég nagy területet be. Ha ez a probléma, akkor ezen lehet segiteni a lent leírtakkal (kamera far-tól near-ig állítása), a panelméreten tudtommal nem.
  • koestler
    Nekem úgy tűnt ezzel állítod, hogy alapból milyen messze legyen a kamera a földtől, erre lehet még a görgővel rázúmolni.Szóval, ha nagynak látsz mindent, akkor hiába zúmolsz ki, mert nem tudsz esetleg távolodni, mert a kamera near-re van állítva. A panel mérete tényleg nem változi, ez nekem is zavarónak tűnik.
  • Rash87
    Kössz
  • DJ Skyline
    jópofa,hogy meglehet szelidíteni az élőlényeket!:)

jegesmedvét is,csak arról nincs kép...
  • bacsi5514
    De ezzel csak a defaut kamerát állítom, nem? Attól nem függ a panel mérete ill. játék közben a görgővel is ezt állítom
  • koestler
    Illetve, ha kicsinek látot a játékteret, akkor értelemszerűen far-ra érdemes a kameratávolságot állítani, csak korábban nem elég figyelmesen olvastam a leveledet.
  • koestler
    Van a game optionsben lehetőség, hogy a kameratávolságot magad állítsd be (very far-tól a near-ig, ha jól emlékszem), szóval állítsd ott near-re a távolságot. Ennek ellenére a control panel nekem is oriásinak tűnik attól függetlenül, hogy nincs nagyon sok információs gomb rajta...
  • Metwork
    ha 41 percenként megkérdezed nem kapsz előbb választ
    esetleg vissza kellene olvasni
  • Takezó
    szívesen!
  • Takezó
    Én nem találtam róla infot, de sztem egy ilyen kb. 1 hónap, kár hogy nem engem kértek fel :(, erről már lekéstem

"A Magyarítások portál főszerkesztője, Panyi megbízható forrásból értesült arról, hogy az Age of Empires III Magyarországon teljesen magyar nyelven fog megjelenni. A világpremierrel egyidőben (november elején) azonban csak az angol nyelvű verzió jelenik meg itthon, a honosított változat később jön, viszont aki megveszi az angolt, tegye el a számlát, mert később az Automexnél annak ellenében kicserélik magyarra."
  • Rash87
    Mikor jelenik meg a magyar verzió??????????????
  • Gabesz amd64
    köcce Takezó
  • bacsi5514
    A felbontást feltettem 1200-ra, de még mindig nevetségesen kicsit a játéktér és bazi nagy az alsó control panel. Van erre valami más megoldás?
    Newfronter képein már elfogadhatónak tünik.
  • Takezó
    DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
  • deicide
    seial kellene....!!!!!
  • Takezó
    3
  • Takezó
    wanadooról ^^
    torrentről v dcről is esetleg
  • Gabesz amd64
    hány cd-s?
  • Gabesz amd64