37132
-
hát egy hete bejött a szervízbe egy vizet megjárt vectra
kikönyökölt szépen a hajtókar a blokk oldalán... -
ultrapulse #4875 OMG szánalom a köbön... -
nabazmeg, ez nocomment
egy elég forgalmas, ilyen úton, és a szokásos RAY kormányfogással, úristen gecc. profik nem engedik meg maguknak, hogy ilyen kormányfogással vezessenek, akkor ő mit hisz...
de legalább a zene jó -
orottu #4873 Még az esztergomi balesetre reagálva a "furcsa" az egészben az, hogy ehhez a baráti társasághoz köthető az áldozat.
Nomen est omen.
És az ilyenek miatt magas a felelősségbiztosításom. -
Szabi1991 #4872 igazából vki csak kidobta, egy pecás meg kihorgászta, csak nem bírta egyedül kiemelni..
-
ez a kocsi már sosem lesz a régi.... -
Nem ez a legnagyobb baj, hanem a még járó motor vízbeérkezéskor jól megszívta magát a sacc 16-18 fokos vízzel, aminek ott belül semmi sem örülhetett, nembeszélve az elektronikáról. :/ Persze biztos lesz belőle autó, csak lehet még a teljes ár felét rá kell költeni, hogy működjön. (és akkor még kitudja mi ment el a futóművön mégha nem is látjuk) Nagy szopás az tutter, a saját 8-900k-s autómmal ez történne fejbelőném magam, nemhogy egy ilyen méregdrága cuccal....persze pénz kérdése. -
akkor 2 felnire talán már futja :D -
öregember #4868 Én 14 éves korom óta gyüjtögetek rá... :P -
kigyulladás határáig?-az üzemmeleg motor 80 fokos semmi baja nem lesz max elreped a kipufogó
lesz abból még kocsi akksi azonnal ki,aztán kicsit szét kell szedni-vállalnám is:) -
szerintem az amúgy is kigyulladás határáig forrósodott motor a hideg vízbe érkezéskor egyből tönkrement
Hallottál már olyanról,hogy valaki éveken át gyűjtöget egy 50 millás autóra? -
USAMEN POWER #4865 Szerintem az egész autót szét kell szedni, (kárpitozásra is gondolok, mert alatta elkezd rohadni ha víz van ott) Jaa és a motort is darabokra kell szedni, meg pár alkatrész szerintem kula... Szal ez jópár milkos kár, és aki éveken át gyűjtött egy ilyen verdára annak szopóka, aki meg megteheti vesz egy újat ezt meg alkatrésznek eladja. -
Szabi1991 #4864 túl nagy baja nem lehet sztem.. megszárad azt indul is (gondolom :D) -
hehe
lehet pattogni akart a vízen nagy sebességgel
-
Én is azt tenném, kiszárítanám de lehet hogy meg próbálnám felújítani, bár gondolom egy motor annyi bele mint egy új 3-as BMW, ha nem több:D -
USAMEN POWER #4861 Én még így is elfogadnám xD Kiszárítanám majd kiraknám dísznek a ház elé :P -
Szabi1991 #4860 fail -.-"
-
classic style
-
n003 #4858 az ilyennek meg összetépném a jogsiját :| -
grat...fasza gyerek vagy :D xD -
nálam olyan volt, hogy indítózásnál nem nyomtam kuplungot, mert én mindig üresben hagyom leállításkor, csak előtte nem én vezettem. Meg is kínáltam a garázsfalat :D -
nem mondom hogy nem csináltam még ilyet, de egyből észrevettem h nem jó pedált nyomogatok :D -
Kényszerleszállás közben légörvénybe került és a földhöz csapódott a Fejér megyei Úrhidán egy kisrepülőgép -
USAMEN POWER #4853
-
Összekeverte a pedálokat a nő és balesetet okozott
-
nem kicsit volt cumi ma erre közlekedni...
16:12-kor engedték el Nyíregyháza irányában a szadai lehajtótól a forgalmat... -
Aki jár ma az M3-ason annak figyelmébe.
ahogy mondták Bp felé már 30km-es a torlódás... -
öregember #4849 fogynak a motoro(so)k
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt július 21-én a XX. kerületben, a Szabadka utca és a Brassó utca kereszteződésében. Egy motoros egy konténerszállító tehergépkocsi alá csúszott. A motoros a balesetben életét vesztette.
-
Hétfőn este tíz óra körül elütöttek egy idős, román állampolgárságú férfit a főváros X. kerületében, a Kerepesi úton. A 61 éves gyalogos a baleset következtében a helyszínen az életét vesztette.
RIP -
USAMEN POWER #4847 Ez innen nem messze volt... Durva, és igazságtalan ! -
annak tűnik XD -
húscsonk? ORLY? :DD -
az első képen középen ott van egy húscsonk :S -
balcsin nyomulok baszkikám XXXD -
Ki akart itt házilag cobra 11 et forgatni?
-
Az utasa túlélte
-
román sofőr-e?
Vonat ütközött kamionnal - áll a forgalom! -
Ejjbazdmeg :O -
az alsó kép az büntet nagyon...
-
öö...gondolom nem nagyon élte túl