37102
  • desigo
    Hajdúböszörmény határában 3 fiatal szenvedett halálos balesetet, miközben autójukkal eddig ismeretlen okból áttértek a menetirány szerinti bal oldalra és ott összeütköztek a Hajdú Volán egy menetrendszerint közlekedő autóbuszával.

10 tonna vs. 1 tonna

• desigo
    A szokásos motoros halál sem maradt el...

Felborult és meghalt egy motoros Szentendrén

Életét vesztette egy motoros szombaton délután háromnegyed hat körül Szentendrén, amikor eddig ismeretlen okból a Szentlászlói úton letért az útról és felborult - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.
  • desigo
    Ketten meghaltak közúti balesetben Veszprém megyében

"két asszony - anyós és menye: 52 és 29 éves - a helyszínen életét vesztette."

megint az ártatlanok haltak meg

RIP
  • USAMEN POWER

• solo
    H2 az egy fos.Hummer nevet meg se érdemli.
  • desigo
    a megbízhatatlansági listát magasan vezeti a kőkemény amcsi H2-es...
  • autoszimulator
    vakságodról állítod ki megint a bizonyítványt, postról postra
  • Willi Betz
    Látom te még hiszel a mesékben XD
  • solo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Barátom, van aki nem akar a luxusért, és az erőért meg a szegény legyilkolt állat bőréért 50-100 millát fizetni..Mellesleg a merga az egyik legmegbÍzhatatlanabb autó: DDDDD

Semmi másra nem jó, vezetési élmény nincs benne, mert a számÍtógép vezet már majdnem helyetted, néha fordÍtani kell a kormányon 2-t.

Ezzel szemben pl az amcsi autók rohadtul kényelmesek, ugyan annyit esznek mint monnyuk egy W12 es a8 autdi...Sőt, kevesebbet is..Pl vett 11 et, új challenger 14 et...w12 audi majdnem 30 at:|||||||||||

De ebbe ne menjünk bele.
  • desigo
    autós topikba menjetek át vitatkozni,hogy melyik a jobb gyártmány
    mert kitörlöm a fölösleges postokat...
  • bosco05 #4756
    Persze ez magánvélemény ugye? :) 3 embert ismerek akinek 8-10 év alatt darabokra hullott az Astrája :D , a szakszervízbe csak állnak és lesik, mert fingjuk nincs mi baja van. Magától felgyorsít majd leáll és nem indul újra. A másik kettő srácnak meg hol ez törik el hol az. Egy autó akkor autó ha 15 év után még egyben van. Másik havernak van egy 15 éves hondája kb kötelezőre jár vele azt csumm :)
  • TheRock18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    német autók a legjobbak a világon! :D majd utána jönnek a japán és amcsik :D
  • solo
    Gagyi recsegős műanyag mind az "autógyártás fellegvárából" szaros németországból: C
  • TheRock18
    pl. nekem meg az új vectra nem tetszik
    a régebbi kerek vectra nagyon tetszik,kívül,belül is :)
  • Pipör
    ezt akartam épp linkelni
  • desigo
    Dunakeszin lezuhant egy Zlin típusú kisgép, egy biztonsági őr meghalt a balesetben, a gép pilótája pedig súlyosan megsérült.

• desigo
    nagyon kemény ez a vihar most
    több autót,házat összezúzott a fa
    nem győztem kerülgetni strandról hazafelé az ágakat...

• Willi Betz
    Ja én a C Vectrara gondoltam,aminek most hagyták abba a gyártását.
  • SötétBarom
    Faternak van, annyira tényleg nem az igazi :) Viszont 6ot eszik, és belefér egy fél ló simán :D
  • Willi Betz
    Mégis te fosoztad le a Vectrat:DDD Az is tetszhet valakinek.
  • atomboy
    OFF: Nem csodalom, hisz Roma a "gyarmat" fovarosa...
  • autoszimulator
    állítólag a szőke nő, aki kiszállt a citroenből, majd elhajtott, szintén olasz rendszámos román volt. lassan kezdem azt hinni, hogy olaszország is románia gyarmata
  • SötétBarom
    Itt mondjuk pont vétlenek voltak.. Bár gyanítom, hogy a megpattant citroenben sem digók ültek
  • solo
    Ezek a b.zi románok:@@@
  • SötétBarom
    Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek, amikor személyautók ütköztek össze Vas megyében a 8-as számú főúton Gasztony közelében. A Körmend irányából érkező, szintén olasz rendszámú személygépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében lehúzódott az útpadkára, ahol elveszítette uralmát járműve fölött és összeütközött egy szemből jövő, osztrák rendszámú személyautóval. Ez utóbbi, olasz rendszámú gépkocsiban három román állampolgárságú férfi utazott, a baleset következtében mindhárman a helyszínen meghaltak. Az osztrák rendszámú autóban ketten ültek, ők súlyosan megsérültek, egyiküket mentőhelikopterrel szállították a szombathelyi Markusovszky Kórházba. MTI Fotó: Csala Péter
  • SötétBarom
    Háááth..

Az olasz autó rendszámában szerepelt az I és a T betű
  • solo
    v6 os aéap mustang 3,5-4 milla + regadó.ami 3 milla rá^^
  • SötétBarom
    Mondjuk bevallom a mostanit becserélném egy ilyen mustangra :DDDDD
  • desigo
    ha valakinek tetszik az csak az ő baja
    attól még nem kell fikázni...
  • SötétBarom
    Te ezzel a nickel talán. Engem nem hat meg. Sok ökör asziszi menő, közbe MEG. ;D
  • USAMEN POWER
  • desigo
    semmilyen szinten sem számít nekik a pénz
    kb vesz egy újat az csá...
  • Szabi1991
    állítólag egy porschét bérelt ki vagy mit és azzal folytatta xD
  • USAMEN POWER
    Az még belefér xD Ezek megtehetik, ennél a balesetnél egy dolog miatt lehetett ideges a hapek hogy nem tudja folytatni a futamot. Hacsak nem kölcsönkért autó volt :D
  • autoszimulator
    nem őket sajnáljuk, hanem a kocsikat

#4716: nemrégiben ültem ismerős egyik ilyen mustangjában, megnézik az emberek, mert kívülről tényleg gyönyörű, de tipikus amcsi, az utastér egy kalap fos. A fikázott vectra abból a szempontból 100* megveri. Nem is egy kategória a kettő, bár ha sportos kupé kellene második autónak, akkor sem mustang lenne az szvsz :D
  • Szabi1991
    25 milla ? :DDD
  • desigo
    Fél évet kapott az M5-ösön forgalommal szemben közlekedő autós
  • USAMEN POWER
    Ez enyhén pár milliós kár...
  • USAMEN POWER
    Én le.zop.ám magam ha ilyenem lenne. Szerintem te is. Amúgy ha pénzem lenne inkább egy 2009-es Shelby GT500 kéne mint egy Mustang.
  • brandd
    Taps
    Miért van az, hogy valahogy nem tudom szeretni ezeket a szupermeneket(szuperwomaneket), amikor az überbrutálgépcsodákat nem tudják vezetni (de azért úgy tesznek), hogy ők a janik?
    Kinn az uton verik a nyálukat, egy karambol után meg kell őket sajnáni?