37102
-
#5009 Vigyázni kell a szunyókával.. -
#5008 jaja elég durva, ránézésre halálra tippeltem vagy életveszélyes sérülésre. -
#5007 túlélte,de szerintem a bömös mentette meg az életét...valszeg,ha valami kis szar autóban ült volna..akkor kanyec -
#5006 pár perccel az eset után láttam is, még nem volt rendőr sem, durva volt, kerülgetni a sok törmeléket, a roncs bömöst...
cikk -
#5005 grat
de,ha már a gazdája így összekarcolta,akkor adja nekem,elviselem nagy kínok közepette azt a lambo roncsot -
#5004 addig én is így gondoltam amíg nem láttam egy hófehér Porsche 911 GT3-ast
szép ték :) -
Szabi1991 #5003 -
#5002 Volvo ban nem is illik:]
Egy challengerbe vagy egy chargerbe egy szolÍd cső azért kell:] -
öregember #5001 téker -
#5000 hát az én kocsimban sosem lenne bukócső, az tuti :D
-
USAMEN POWER #4999 Elképesztő hogy öt gyerekkel valaki ilyen totális hibát vét...
Ehhez képest a Román itt Magyarországon még szerencsés volt amikor szembe hajtott föl a sztrádára -.- -
#4998 Azért..JObb minna buzuki:]Amúgy meg leszarom:] Nemtudom mit ellenkezel..Buzuki is egy halálgép, mégse ellenkezel, hogy ne vegyék xD
Na mind1.
Kiló környékén fáj egy egyedi-tüv vizsgás bukócső.Vizsgáztatni még egy kis apró...Ennyit megér. -
#4997 Ember.Ennyit nem tudsz?Ott lifeg a logod meg a neved, hogy mekkora amcsi taliga imádó vagy? Ez egy alap.
-
#4996 -
USAMEN POWER #4995 Erről kép ? -
#4994 Szabálytalanul használt gyomirtótól csúszó sín okozta a halálos horvát vonatbalesetet
-
#4993 Forgalommal szemben az autópályán: nyolc halott
New York közelében
-
n003 #4992 "Ilyen szempontból az amcsi verdák a jók :P Nem mind1-ik, de a legtöbb az qrwa nagy autó."
kúrvanagyonnembiztonságosak -
n003 #4991 szerintem cinikusnak szánta ;) -
#4990 Aha, csak épp öntöttvas mind, biztonság nuku, aztán majd ha kicsapódsz a szélvédőn, vagy átmegy a fejeden a kormány majd rájössz.
Akkoriban nem a biztonság volt a fő szempont. -
USAMEN POWER #4989 Lefordítod ? -
#4988 pölö "B" harosszériás taligák 70 ből..Challenger,cuda társai:] -
#4987 őzet már kaszáltam én is motorral,eltörtem a 2 hátsó lábát mákom volt mert nem estem el csak a lábam fordult ki -
#4986 motoros nő,őz combo
kivédhetetlen :) -
öregember #4985 Egy 34 éves férfi a helyszínen életét vesztette, amikor motorjával egy betonoszlopnak csapódott szombaton este Parádfürdő belterületén - közölte a Heves megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
A motoros balra kanyarodás közben egy kavicsos útpadkán megcsúszott és ekkor vesztette el az uralmát a jármű felett - közölte Gálné Molnár Melinda.
A másik baleset vasárnap hajnali fél kettőkor történt Mátraderecske és Mátraballa között, amikor egy motorját vezető nő összeütközött egy, az útra kiugró őzzel. A hölgy súlyos sérüléseket szenvedett. -
USAMEN POWER #4984 Na meg amit linkeltem annak a hangja is odabasz :D
És akárhogy is nézzük az Ifa a mérete ellenére még mindig papírból van szal felejtős, egy méretes Merci rendesen behorpaztaná... -
#4983 azért a dodge,még mindig jobban néz ki,mint egy IFA(ideiglenes forgalmi akadály) :D xD -
#4982 jaja, sőt, belekötsz egy empéhárom lejátszót, és még a beltered is komfortosabb lesz. nem beszélve arról, hogy mindig a sor elején mehetsz -
#4981 Ennél sokkal kézenfekvőbb és olcsóbb megoldás egy IFA.. -
USAMEN POWER #4980 Még egy ütkőzőrács az elejére, és akár forgalommal szemben is lehet menni xD
-
#4979 az tuti :D -
USAMEN POWER #4978 Ilyen szempontból az amcsi verdák a jók :P Nem mind1-ik, de a legtöbb az qrwa nagy autó. -
#4977 az ára nem számít :)
max. a nagysága számít abban,hogy túléled-e
bár kiló 30-nál frontálisan...tök mind1,milyen személyautóban ülsz(kivéve,ha tank)
nyílván,nem mind1 egy balesetnél,hogy 5-6méteres,vagy 2-3 méteres az autó,meg mekkora a motortere -
#4976 azért az megnyugtat,hogy a 10-en millás autókban is pont úgy sérülnek mint a 100-ezresben... -
n003 #4975 én meg belinkelem akkor a teljes internetet .. jólesz? -
öregember #4974 úgyszint 2005
-
öregember #4973 2005
-
#4972 szokásos motoros halál is megvolt :/
Életét veszette az a motoros, aki összeütközött egy személyautóval Szarvas külterületén, a 44-es számú főúton szombat este - közölte az MTI-vel a rendőrség.
A személyautó Szarvas felől Békésszentandrás felé közlekedett, amikor balra akart fordulni, s összeütközött a szemből érkező motorossal. A kiérkező mentők a 45-50 év körüli féri életét már nem tudták megmenteni.
A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit - tájékoztatott Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
MTI -
#4971 szépen tetőre rakta :)
Elszállítanak egy tetejére fordult, összetört autót Gyálon egy Ady Endre utcai ház elől, miután a jármű letért az útról, a vízelvezető árkon át a ház kerítését és a vaskaput szétzúzva a lakóház mellé csapódott.
-
#4970 nemcsak a lánglovagok létezik
van még egy raklap hírportál stb...