37132
-
Szabi1991 #4916 dániel visszatért !!!444 xDD -
"Csókolom, egy Népszavát, egy piros Marbit meg egy gyújtót kérekszépen!" XDDDDDDDD -
-
öregember #4913 félelmetes a logikád
hogyishívják ezt ? üldözési mánia ?
-
mer én kérdeztem egyedül...így elég nyílvánvaló :S -
öregember #4911 hol látsz olyat h neked címeztem te buta ? -
Xsara Picasso -
öregember #4909 xsara picasso -
rossz napod van,vagy mi a faszér kötsz belém mindenhol?... -
lol
ez milyen citroen volt?
tolvajok nem szerelik ennyire szét... -
öregember #4906
még töb kép
-
öregember #4905 ez h hol és mennyiért van pályabérlés, ne itt, lécc -
van egy csomó pálya még... -
mennyi am a pálya és mennyi időre?
mellesleg messze lakok a hungaroringtől... -
Nade baze.
Párezret csak kitud fizetni félévente.-.- -
mondjuk olvastam valahol , hogy az egyik gyerek nem ismerte őket , csak hozzájuk csapódott :( őt sajnálom :( -
tessék?
Nem érdemelt halált
nem szándékosan ölt
buta,felelőtlen fiatal volt
lehetett volna családja,gyereke stb...
-
orottu #4899 Na látjátok ezért mondom, hogy megérdemelte a szemét gyilkos. A magyar állam úgyse kezd semmit az ilyen közveszélyes elemekkel, majd Darwin megteszi.
És akkor jönnek a fórumokon a sajnálkozó barátok, hogy de rendes srác volt, én meg a szemét, hogy azt mondom megérdemelte. Ja, csak ha az rendessrác véletlenül belegázolt volna a saját baráti társaságába, aztán meghal 5-6 ember, rögtön nem ment volna el az a 700 másik jóbarát a tárgyalásra, aki most ott villogott a temetésen. -
drága a pálya szerintem,nem? -
Aki janizni akar, az vegyen zsigulit és este a teszkó parkolóba, nem utcán.
Aki meg tud vezetni az se janizzon utcán. lehet kimenni pályára megmutatni mittud:] -
jaa igen bocs
-
egy autó két utasa... -
ki a másik halott? -
Frontális ütközés az M15-ösön
2 halott -
n003 #4892 hát azé az alaptest az elvan törve.. -
oszlopnak sok baja nem lett... -
öregember #4890 villamos vs autó
-
USAMEN POWER #4889 A hegyi videón volt pár élentáncoló figyelmetlen előzése... Csak sorozatos mákja volt, így úszta meg a pofáraesést... Szánalom -.- -
aki janizásra vesz autót,az már alapból egy gyökér...
mellesleg erre fele sokan janiznak a ratyi sufni tuningos autóikkal
(jó persze vannak olyan gépek is,amin látszik hogy dolgoztak) -
Hangjából ítélve valami jófajta pédétédéi XD -
Persze normál közlekedésre jó az. De nem észnélkül trágya minőségű szerpentinen 120-al közlekedésre. -
n003 #4885 lehet .. a-ból b-be de nem janizásra .. mien bora lehet ez 1.6-os?? :| ugyanmár nem ere tervezték őket -
köhöm...a bora sztem zsír autó :D
bár még arra sem fussa,de mind1 :D -
Khhhm...a Bora jó autó. -
Az nálam is kibaszta a biztosítékot. Meg eleve azon az amugy is kurva szar minőségű úton,hogy fogja már azt a nyomorék kormányt?! Volt ám pár rész ahol majdnem elszállt,mert nem tudott akkorát tekeri a kormányon,meg pattogott az autó is. Balfaszok ezek egytől-egyig. Ráadásul egy hulladék Bora-val Janizik XD -
n003 #4881 kezdődik ott hogy hogyan fogja a kormányt .. lehet hogy ez még elmegy libakergető szalolomon de pályán??! :| -
Ez kemény:
"Follow a select group of friends, professional racers and bike riders as they pursue their addiction to speed, adrenaline and danger"
Különösen a professional racers tetszik. Attól még hogy záróvonalon tud előzni nem lesz pro racer. Meg úgy általában. Ezek kis gazdag szarjancsik, akik nagyon unatkoznak az aputól kapott vasban. De legalább hullanak... -
Sztem még odasem.
MOst nincs kedvem megnézni megint a vidit, de volt egy kanyar , úgyemlékszem a hátsó s kanyar utánni, ahol úgy alászedte, hogy még azt a szutyok skodát is sikerült volna kiforgatnia.Megaztán, alap vezetési stÍus, minek rángatni a kormányt? Csak az időt veszti vele, szépen, Ívesen kell tekerni a kormányt(De gondolom ezt a jópár éve vezetőknek nemkell ecsetelnek az én 3 éves versenypályafutásommal azthiszem, vagyis inkább remélem.).Ez még nállunk, gokartversenyen is rohadt sokat számÍt.Fejemet fogtam a vidi végére.:/
Meg van a vidi, mikor a hülyegyerek ott forog a 6 os audival. -
Hát ez nagyon kemény. A hungaroringes videón látszik meg, hogy abszolut foggalma nincs a versenyzésről a tagnak, csak egy a sok körül aki azt hiszi tud vezetni és jó autója van :) , ahogy elnézem még be is férne valami szutyok Magyar bajnokságba, mert ott ugyanilyen nullák vannak :D (tisztelet a kivételnek). -
Aztaf@szom, ezek rosszabbak mint HAMILTON:CCCCCCC