37132
  • Szabi1991
    dániel visszatért !!!444 xDD
  • solo
    "Csókolom, egy Népszavát, egy piros Marbit meg egy gyújtót kérekszépen!" XDDDDDDDD
  • desigo

• öregember
    félelmetes a logikád hogyishívják ezt ? üldözési mánia ?
  • TheRock18
    mer én kérdeztem egyedül...így elég nyílvánvaló :S
  • öregember
    hol látsz olyat h neked címeztem te buta ?
  • Csabesz6
    Xsara Picasso
  • öregember
    xsara picasso
  • TheRock18
    rossz napod van,vagy mi a faszér kötsz belém mindenhol?...
  • desigo
    lol
    ez milyen citroen volt?
    tolvajok nem szerelik ennyire szét...
  • öregember

még töb kép

• öregember
    ez h hol és mennyiért van pályabérlés, ne itt, lécc
  • desigo
    van egy csomó pálya még...
  • TheRock18
    mennyi am a pálya és mennyi időre?
    mellesleg messze lakok a hungaroringtől...
  • solo
    Nade baze.
    Párezret csak kitud fizetni félévente.-.-
  • fook
    mondjuk olvastam valahol , hogy az egyik gyerek nem ismerte őket , csak hozzájuk csapódott :( őt sajnálom :(
  • desigo
    tessék?

Nem érdemelt halált
    nem szándékosan ölt
    buta,felelőtlen fiatal volt
    lehetett volna családja,gyereke stb...

• orottu
    Na látjátok ezért mondom, hogy megérdemelte a szemét gyilkos. A magyar állam úgyse kezd semmit az ilyen közveszélyes elemekkel, majd Darwin megteszi.

És akkor jönnek a fórumokon a sajnálkozó barátok, hogy de rendes srác volt, én meg a szemét, hogy azt mondom megérdemelte. Ja, csak ha az rendessrác véletlenül belegázolt volna a saját baráti társaságába, aztán meghal 5-6 ember, rögtön nem ment volna el az a 700 másik jóbarát a tárgyalásra, aki most ott villogott a temetésen.
  • TheRock18
    drága a pálya szerintem,nem?
  • solo
    Aki janizni akar, az vegyen zsigulit és este a teszkó parkolóba, nem utcán.

Aki meg tud vezetni az se janizzon utcán. lehet kimenni pályára megmutatni mittud:]
  • Pipör
    jaa igen bocs
  • desigo
    egy autó két utasa...
  • Pipör
    ki a másik halott?
  • desigo
    Frontális ütközés az M15-ösön

2 halott
  • n003
    hát azé az alaptest az elvan törve..
  • desigo
    oszlopnak sok baja nem lett...
  • öregember
    villamos vs autó

• USAMEN POWER
    A hegyi videón volt pár élentáncoló figyelmetlen előzése... Csak sorozatos mákja volt, így úszta meg a pofáraesést... Szánalom -.-
  • TheRock18
    aki janizásra vesz autót,az már alapból egy gyökér...
    mellesleg erre fele sokan janiznak a ratyi sufni tuningos autóikkal
    (jó persze vannak olyan gépek is,amin látszik hogy dolgoztak)
  • Willi Betz
    Hangjából ítélve valami jófajta pédétédéi XD
  • Willi Betz
    Persze normál közlekedésre jó az. De nem észnélkül trágya minőségű szerpentinen 120-al közlekedésre.
  • n003
    lehet .. a-ból b-be de nem janizásra .. mien bora lehet ez 1.6-os?? :| ugyanmár nem ere tervezték őket
  • TheRock18
    köhöm...a bora sztem zsír autó :D
    bár még arra sem fussa,de mind1 :D
  • milk4
    Khhhm...a Bora jó autó.
  • Willi Betz
    Az nálam is kibaszta a biztosítékot. Meg eleve azon az amugy is kurva szar minőségű úton,hogy fogja már azt a nyomorék kormányt?! Volt ám pár rész ahol majdnem elszállt,mert nem tudott akkorát tekeri a kormányon,meg pattogott az autó is. Balfaszok ezek egytől-egyig. Ráadásul egy hulladék Bora-val Janizik XD
  • n003
    kezdődik ott hogy hogyan fogja a kormányt .. lehet hogy ez még elmegy libakergető szalolomon de pályán??! :|
  • Carlos
    Ez kemény:
    "Follow a select group of friends, professional racers and bike riders as they pursue their addiction to speed, adrenaline and danger"

Különösen a professional racers tetszik. Attól még hogy záróvonalon tud előzni nem lesz pro racer. Meg úgy általában. Ezek kis gazdag szarjancsik, akik nagyon unatkoznak az aputól kapott vasban. De legalább hullanak...
  • solo
    Sztem még odasem.
    MOst nincs kedvem megnézni megint a vidit, de volt egy kanyar , úgyemlékszem a hátsó s kanyar utánni, ahol úgy alászedte, hogy még azt a szutyok skodát is sikerült volna kiforgatnia.Megaztán, alap vezetési stÍus, minek rángatni a kormányt? Csak az időt veszti vele, szépen, Ívesen kell tekerni a kormányt(De gondolom ezt a jópár éve vezetőknek nemkell ecsetelnek az én 3 éves versenypályafutásommal azthiszem, vagyis inkább remélem.).Ez még nállunk, gokartversenyen is rohadt sokat számÍt.Fejemet fogtam a vidi végére.:/

Meg van a vidi, mikor a hülyegyerek ott forog a 6 os audival.
  • bosco05 #4878
    Hát ez nagyon kemény. A hungaroringes videón látszik meg, hogy abszolut foggalma nincs a versenyzésről a tagnak, csak egy a sok körül aki azt hiszi tud vezetni és jó autója van :) , ahogy elnézem még be is férne valami szutyok Magyar bajnokságba, mert ott ugyanilyen nullák vannak :D (tisztelet a kivételnek).
  • solo
    Aztaf@szom, ezek rosszabbak mint HAMILTON:CCCCCCC