37102
  • Willi Betz
    Persze normál közlekedésre jó az. De nem észnélkül trágya minőségű szerpentinen 120-al közlekedésre.
  • n003
    lehet .. a-ból b-be de nem janizásra .. mien bora lehet ez 1.6-os?? :| ugyanmár nem ere tervezték őket
  • TheRock18
    köhöm...a bora sztem zsír autó :D
    bár még arra sem fussa,de mind1 :D
  • milk4
    Khhhm...a Bora jó autó.
  • Willi Betz
    Az nálam is kibaszta a biztosítékot. Meg eleve azon az amugy is kurva szar minőségű úton,hogy fogja már azt a nyomorék kormányt?! Volt ám pár rész ahol majdnem elszállt,mert nem tudott akkorát tekeri a kormányon,meg pattogott az autó is. Balfaszok ezek egytől-egyig. Ráadásul egy hulladék Bora-val Janizik XD
  • n003
    kezdődik ott hogy hogyan fogja a kormányt .. lehet hogy ez még elmegy libakergető szalolomon de pályán??! :|
  • Carlos
    Ez kemény:
    "Follow a select group of friends, professional racers and bike riders as they pursue their addiction to speed, adrenaline and danger"

Különösen a professional racers tetszik. Attól még hogy záróvonalon tud előzni nem lesz pro racer. Meg úgy általában. Ezek kis gazdag szarjancsik, akik nagyon unatkoznak az aputól kapott vasban. De legalább hullanak...
  • solo
    Sztem még odasem.
    MOst nincs kedvem megnézni megint a vidit, de volt egy kanyar , úgyemlékszem a hátsó s kanyar utánni, ahol úgy alászedte, hogy még azt a szutyok skodát is sikerült volna kiforgatnia.Megaztán, alap vezetési stÍus, minek rángatni a kormányt? Csak az időt veszti vele, szépen, Ívesen kell tekerni a kormányt(De gondolom ezt a jópár éve vezetőknek nemkell ecsetelnek az én 3 éves versenypályafutásommal azthiszem, vagyis inkább remélem.).Ez még nállunk, gokartversenyen is rohadt sokat számÍt.Fejemet fogtam a vidi végére.:/

Meg van a vidi, mikor a hülyegyerek ott forog a 6 os audival.
  • bosco05 #4878
    Hát ez nagyon kemény. A hungaroringes videón látszik meg, hogy abszolut foggalma nincs a versenyzésről a tagnak, csak egy a sok körül aki azt hiszi tud vezetni és jó autója van :) , ahogy elnézem még be is férne valami szutyok Magyar bajnokságba, mert ott ugyanilyen nullák vannak :D (tisztelet a kivételnek).
  • solo
    Aztaf@szom, ezek rosszabbak mint HAMILTON:CCCCCCC
  • Csabesz6
    hát egy hete bejött a szervízbe egy vizet megjárt vectra
    kikönyökölt szépen a hajtókar a blokk oldalán...
  • ultrapulse
    OMG szánalom a köbön...
  • autoszimulator
    nabazmeg, ez nocomment

egy elég forgalmas, ilyen úton, és a szokásos RAY kormányfogással, úristen gecc. profik nem engedik meg maguknak, hogy ilyen kormányfogással vezessenek, akkor ő mit hisz...

de legalább a zene jó
  • orottu
    Még az esztergomi balesetre reagálva a "furcsa" az egészben az, hogy ehhez a baráti társasághoz köthető az áldozat.

Nomen est omen.

És az ilyenek miatt magas a felelősségbiztosításom.
  • Szabi1991
    igazából vki csak kidobta, egy pecás meg kihorgászta, csak nem bírta egyedül kiemelni..
  • w77d
    ez a kocsi már sosem lesz a régi....
  • Varenga
    Nem ez a legnagyobb baj, hanem a még járó motor vízbeérkezéskor jól megszívta magát a sacc 16-18 fokos vízzel, aminek ott belül semmi sem örülhetett, nembeszélve az elektronikáról. :/ Persze biztos lesz belőle autó, csak lehet még a teljes ár felét rá kell költeni, hogy működjön. (és akkor még kitudja mi ment el a futóművön mégha nem is látjuk) Nagy szopás az tutter, a saját 8-900k-s autómmal ez történne fejbelőném magam, nemhogy egy ilyen méregdrága cuccal....persze pénz kérdése.
  • cement
    akkor 2 felnire talán már futja :D
  • öregember
    Én 14 éves korom óta gyüjtögetek rá... :P
  • pszihopata
    kigyulladás határáig?-az üzemmeleg motor 80 fokos semmi baja nem lesz max elreped a kipufogó

lesz abból még kocsi akksi azonnal ki,aztán kicsit szét kell szedni-vállalnám is:)
  • desigo
    szerintem az amúgy is kigyulladás határáig forrósodott motor a hideg vízbe érkezéskor egyből tönkrement

Hallottál már olyanról,hogy valaki éveken át gyűjtöget egy 50 millás autóra?
  • USAMEN POWER
    Szerintem az egész autót szét kell szedni, (kárpitozásra is gondolok, mert alatta elkezd rohadni ha víz van ott) Jaa és a motort is darabokra kell szedni, meg pár alkatrész szerintem kula... Szal ez jópár milkos kár, és aki éveken át gyűjtött egy ilyen verdára annak szopóka, aki meg megteheti vesz egy újat ezt meg alkatrésznek eladja.
  • Szabi1991
    túl nagy baja nem lehet sztem.. megszárad azt indul is (gondolom :D)
  • desigo
    hehe
    lehet pattogni akart a vízen nagy sebességgel
  • DJKonya
    Én is azt tenném, kiszárítanám de lehet hogy meg próbálnám felújítani, bár gondolom egy motor annyi bele mint egy új 3-as BMW, ha nem több:D
  • USAMEN POWER
    Én még így is elfogadnám xD Kiszárítanám majd kiraknám dísznek a ház elé :P
  • Szabi1991
    fail -.-"
  • desigo
    classic style

• n003
    az ilyennek meg összetépném a jogsiját :|
  • TheRock18
    grat...fasza gyerek vagy :D xD
  • autoszimulator
    nálam olyan volt, hogy indítózásnál nem nyomtam kuplungot, mert én mindig üresben hagyom leállításkor, csak előtte nem én vezettem. Meg is kínáltam a garázsfalat :D
  • ocskoszilard
    nem mondom hogy nem csináltam még ilyet, de egyből észrevettem h nem jó pedált nyomogatok :D
  • desigo
    Kényszerleszállás közben légörvénybe került és a földhöz csapódott a Fejér megyei Úrhidán egy kisrepülőgép
  • USAMEN POWER
  • desigo
    Összekeverte a pedálokat a nő és balesetet okozott
  • desigo
    nem kicsit volt cumi ma erre közlekedni...

16:12-kor engedték el Nyíregyháza irányában a szadai lehajtótól a forgalmat...
  • DJKonya
    Aki jár ma az M3-ason annak figyelmébe.
    ahogy mondták Bp felé már 30km-es a torlódás...
  • öregember
    fogynak a motoro(so)k

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt július 21-én a XX. kerületben, a Szabadka utca és a Brassó utca kereszteződésében. Egy motoros egy konténerszállító tehergépkocsi alá csúszott. A motoros a balesetben életét vesztette.
  • desigo
    Hétfőn este tíz óra körül elütöttek egy idős, román állampolgárságú férfit a főváros X. kerületében, a Kerepesi úton. A 61 éves gyalogos a baleset következtében a helyszínen az életét vesztette.

RIP
  • USAMEN POWER
    Ez innen nem messze volt... Durva, és igazságtalan !