37102
-
#5049 persze, egy egész pályát csak motorosoknak...... elég balhét csinálnak azok a normál utakon is, megcsinálnák ott is.... -
öregember #5048 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!uramistentemennyirekorlátoltgondolkodásúvagy.... -
öregember #5047 édesanyádnak szólj, h ne engedjen se napra, se netezni.....
te baromállat, akkor az a kibeba...tt sok kamion mit tegyen ? repüljön át az ország fölött ? -
#5046 De te segg, de ha CSAK motorosok mennek akk kitudják kerülni egymást, elférnek, és nem jelent akkora gondot, hogy ellopták azt a pénzt amiből a leálló sávnak kéne lennie a nulláson-.- -
öregember #5045 Szombat este újabb baleset történt az M7-es autópályán Érdnél a Budapest felé vezető oldalon, ahol korábban egy motoros és egy autó karambolja miatt teljes útzárat rendeltek el, közölte az Útinform ügyeletese este hét óra után.
-
öregember #5044 b+ te folyamatosan faszságokat beszélsz
ezért volt tegnap is lezárva az M7 mert motoros esett el
-
#5043 Najah, de nem lehet hova terelni..Ha motoros töri össze magát akk simán ellehet menni mellette. -
öregember #5042 erre inkább nem írnék kommentet.....
a balesetek 80 %-át a kamionosok csinálják a nulláson.... -
öregember #5041 3-kor -
#5040 Ezért kell motorozni^^
KOmolyan, a nullás akkor szar, hogy oda autót nem engednék fel, annyira nincs hely...De a motorosoknak ugye elég, szal, én oda csak motorost engednék fel: O -
USAMEN POWER #5039 Éjjel 2 kor dugo a nulláson ? :O Nemsemmi... -
öregember #5038 Lefelé menet Siófokra (negyed-fél 8) élmény volt hesszelni a kb 10 km-es kocsisort.
Aztán éjjel 2-kor indultunk vissza, Érdnél ki volt írva, h M0 torlódás. Konkrétan állt a nulláson a sor, a sor vége az M7 becsatlakozásnál volt. -
#5037 Mi szoptuk a brét a dugóban. -
#5036 Ma mentem le Kulcs ra versenyre, 6 oson egy motoros elé befordult egy talicska:S Végét nem láttam, mert siettem, de nem volt nagy. -
#5035 M7-esen balcsi felé több a roncs mint az ép autó, nem tudom mi volt ma érdemesebb volt felénél lejönni és menni a faluk közt -
#5034 huhh ez durva -
USAMEN POWER #5033 Brutális a sikoltozás a háttérben...
-
#5032 Ez londonban van,arra csak buszok,mentők,rendőrök,tűzoltók és még néhány cég autója mehet át. -
Szabi1991 #5031 sok helyen van ilyen, eléggé hatékony..
-
#5030 mi ez a Pentagon vazz? egy autó be aztán minden zárul, ha egy óvodás csoport sétál arra akkor is... pfff.
(gondolom autólerakat lehet, de elég bénák) -
brandd #5029 Nem a street racing miatt, csak azért, hogyha a birka megakar halni azért ne sodorjon be ártatlantis.
Az elsőnél az utolsó hszt olvasd el kérlek: "driver razor, plz drive safety!!!"
-
Szabi1991 #5028
-
USAMEN POWER #5027 Én ezt már megoldottam :) Mikor még volt hangjuk, leszedtem a Houston Street Racing 1-2 is, szal nekem megvannak hangal a videók. -
#5026 Ja,nekem is ez a kedvencem.Csak van ebből egy hosszabb verzió is csak mind hangnélküli youtube-nak köszönhetően... -
USAMEN POWER #5025 Street Racing videókat imádom nézni, de már akk egy normálisat :P -
brandd #5024 Na azért, ha kell(inkább nem kellett volna), akkor otthon is rongálnak.
Szuper vezetők part1part2 -
#5023 és itt rongálnak, hogy kapnák be -
USAMEN POWER #5022 Román + Alkohol az nem túl jó párosítás ! -
#5021 egész hétvégén forgalomkorlátozás lesz a sztrádán -
USAMEN POWER #5020 De legalább egymással ütköztek, nem magyarral XD -
#5019 azt a román mindenit már
túlvezetés,figyelmetlenség mi meg szívunk miattuk
Két román kamion ütközött össze, majd gyulladt ki az M7-es autópálya 183-as kilométerszelvényénél, Zalakomár közelében nem sokkal hajnali öt óra előtt,félpályás útzár.
-
#5018 Kínai földrengés eredménye...
-
öregember #5017 nagyon jól elkapott pillanat, nem irigylem szerencsétlent, 40 fokban erdőtüzet oltani -
USAMEN POWER #5016 -
n003 #5015 a jólvégzett munka után édes a pihenés ;)) -
#5014 lol
-
Szabi1991 #5013 grat.. -
#5012 jah,éppen faterral beszéltem mikor mondta,hogy mi volt
mert zalaegerszegre tartanak
egyből "és meghalt valaki?"
"nem"
mondom,akkor nem érdekes xD -
#5011 Három különböző balesetben összesen kilenc jármű ütközött össze az M7-es autópályán szerda délelőtt, négy sérültet vittek kórházba a mentők. -
#5010 A szgk maradt talpon?