37099
-
#13 bakker, te egy idióta vagy! -
#12 azóta is sajnálom,hogy nem hoztam inkább haza :-( de nem gondoltam hogy kóborkutyus szegény :-( -
#11 reggel mentem ki a faluból egyik irányba és a falu végén elém mászott egy kis palotapincsi-szerű kutyus,alig csorogtam 30al,szal simán megálltam,ő kényelmesen átballagott azt hittem vmi házból lógott ott ki,vagy azé a nénié aki az út túloldalán volt,mert felé tartott.
Egy órával később a faluból a másik irányban tartottam kifelé(igen,kétfele lehet kijutni a falunkból délre meg északra :-P másfele nem :-P),és ahogy elértem a falu végére szegény kutyus ott feküdt kilapulva a befele jövő sávban :-( -
#10 Szörnyű ez az eset is, meg szinte minden baleset, de én személyszerint nem kívánok ezekkel foglalkozni, hisz rossz hangulatot okoz + ha sajnálkozom ezen a szerencsétlen gyereken, attól nekem se lesz jobb, és neki se. -
#9 ja,nagyon sajnálom a gyereket.végignézte ahogy az apja meghal..szörnyű -
Prank #8 ezzel az érvvel a topikok 99%-át be lehetne zárni... -
#7 f@szkalap. -
#6 te meg addig imádjad, amíg nem veled, vagy hozzátartozóddal történik. kretén.... -
#5 eért minek kellett topikot nyitni? "naponta" megessik az ilyesmi. -
#4 :-( -
#3 meg mult csütörtökön szekszárdon egy 17 éves gyerek elütött 130-al egy 41 éves embert,aki 70m-t repült.(sajnos ismertem az áldozatot)és a 12 éves gyereke ott volt mellette,aki most az idegosztályon van :( -
#2 imádom a baleseteket! -
#1 olvastátok?,nagyon durva.