20113
-
#633 Volt hozzájuk angolosítás, de úgy rémlik h. az első részből én angol demot láttam. -
#632 Azért mondtam, mert én csak az angol nyelvű Gothicban vagyok érdekelt, így nem tudtam a német nyelvű demókról... -
#631 Ne haragudj azt nemtok,de viszont csinátam neked 1 szmájlit:
Remélem teccik,majdmég alakítom bár eléggé izé lett... -
#630 Egyik demoval sem játszottam, de lehet hogy csak a táblák miatt megnézem. :D -
#629 Örülök, hogy végre felélet a forum. -
W B #628 Az orkok inteligenciája milyen szinten lesz? -
W B #627 ez igaz....
A G3ban meg orkokkal lesz bekeritve -
#626 Gothic első részének is volt demoja, ott is táblákkal volt bekerítve egy terület a kezdőhelyszín körül. Szal nem értem miért mondjátok h. nem szoktak demo-t kiadni. :D -
W B #625 Jaj
Én normális hirt akarok -
#624 Már készül!!4 -
W B #623 Gothic 3 - Ról valami uj info? -
#622 :DD -
W B #621 Ja és ahogy átmentem a városon kívül a völgyben meg evett egy a Varg -
#620 Ügyi vagy!!!
Én nem próbáltam szaraxani vele! -
W B #619 Az egyik táblát át ugyrottam a demóban és menetem tovább! -
#618 -
#617 Hát az aztán nagy élmény lehetett. Én inkább szépen, türelemmel megvárom a teljes verziót. (Főleg ha a demóban még olyan bénán fog mozogni az ember, mint a videón...) -
#616 Hátő német volt,és olyan hogy az elágazások többségénél egy tábla volt hogy nemmehecc tovább:)
Khorinisbe mehettél el,ameddig leszólít Lothar!Aztán tábla,tábla,tábla:) -
#615 Nem is tudtam, hogy a kettesnek volt demója. Gondolom, a demót nem csinálták meg angolul, és ezért nem hallottam róla, igaz?
(németből még csak kezdő vagyok, a csak német nyelvű játékok nem érdekelnek) -
#614 Hát azér a kettesnek volt 1 "kicsi" demója!
Remélem a 3hoz is legalább egy 200 megányit kiadnak... -
#613 Játékkal kapcsolatban: nem hinném, hogy lesz demó, Gothic sorozatból nem szoktak csinálni. Különben is, ha már egyszer elkezdtem a történetet, akkor már végignyomom, nem? -
#612 Én meg másodikos gimnazista.
Amúgy örülhetsz. De majd legjobban akkor örülhetsz, ha néhányszor lediplomázol... (én is ) -
W B #611 Igen! -
#610 én meg örűlhetek hogy még 7. es vok? -
W B #609 Ez itt a Gothic 3!
Forum -
#608 Úgy könnyű csezdmeg :D
Egyébként grat! -
#607 Kérlekszépen konkrétan sehova mivel van már fix melóhelyem :D -
#606 Jah megvan, a kérdés az hogy hova mész a pontjaiddal.... -
#605 Akkor mondjam én tanuljatok tőlem, ne tanuljatok mégis megvan érettségi + technikusi.
-
#604 A sok függő.....jelenjen csak meg aki meg olyan balfék hogy nem tudja magát kontrollálni az meg bukjon meg [nagyonszemét]
Tanuljatok tőlem: Én idén érettségiztem :) és a májusi szünetben olyan CS-zés meg Rome-ozás ment hogy nem tudjátok elképzelni :) és jól sikerült az érettségim :). Én amúgy sem játszok éjszaka....éjszaka alvásra való, esetleg egyéb társas foglalkozásokra :), de semmiképpen sem játékra (najó talán még a bulizás belefér :D) -
W B #603 Hát az igaz....
Megjelnik ötnaoig lesetudom tenni Aztán Bukás -
#602 Bazz. Lehet nem fogom beszerezni az idén. Éretségin át kéne menni, és 72 órás ébrenlét nem tesz jót az agynak! -
W B #601 ÉN nem...................................
Mert akor oda a tovább tanulás -
#600 Jó lenne ha jönne a demo. Tuti, hogy megbuknék mindenből ebben a félévben. -
#599 Én is. -
W B #598 Hohó! Lehet hogy jön a demó?
ÉN türelmetlen vagyok...... -
#597 Tényleg nagy a csend.Tul nagy.Nagy bejelentések előtt szokot ilyen csend lenni. -
W B #596 Csendvan...
Senkisem tud semi ulyat? -
W B #595 Aztényleg!
Teleszel: 007
Ja és Sárkányok? Azokkal milesz? -
#594 Jó lenne, ha lenne kém mesterség.És neked kellene a királynak megszerezni az orkok haditerveit.