10262
-
#1134 Sajnos nem. Néha engem is zavar a blur. -
#1133 a homályosításos effektet nem lehet vhogy kikapcsolni? marhára idegesít -
#1132 Ez ps2-es leírás. -
Hamster #1131 Itt találtok végigjátszást. Sajnos még nem vittem végig, de haladok folyamatosan. :-)
Link.
<- Hamster -> -
#1130 nekem a falon a 4 gomb nem nyomódik be az elsö idöpörgetö résznél! -
#1129 Visszatöltési gondja nem volt seninek? NEkem hibaüzit ír ki. Semmi kedvem előlröl kezdeni. :-( -
ZzZz #1128 ...latom tuljutottal... szal' nekem is ez a kerdesem... esetleg megvalaszolhatod privatba nehogy vki meglincseljen spoiler miatt meg egyebek:) -
#1127 Segitsen valaki!!!!!!!Itt vagyok elakadvaez az a rész amikor már vannak ilyen átlátszó "láthatatlan" ellenfelek és üldöz az a fekete csáps monszta de csak eddig mert itt nem tom merre kell menni és mindig elkap. -
#1126 Igen. Szal ittenvan http://web.axelero.hu/blue2004/lap2_elemei/POP2-Mini-Image.rar -
#1125 Nem is!
Koszi :DDD -
#1124 Be kell mountolni és arról indítani a játékot. -
#1123 Nehogy rákeress! -
#1122 Legyen mar valaki annyira jo es rakja mar ki egy elerheto linkre azta kerva 22 megas image filet mert nekem mar a faj a fejem a sok baszott warez oldaltol. -
#1121 üdv, srácok
most egy hülye kérdés, nem tudok viszaolvasni mert mennem kell
most jött le a clonecd-s verzsön, miután azt felteszem a FIX-el mit kell csinálnom? sorry de vki egy röpke válasszal dobjon meg
thx -
#1120 na óriási, az ilyen fix pontos mentés marhára tud idegesíteni, ne ilyenek miatt legyen már nehéz meg hosszú egy játék. -
#1119 Hiaba nem megyen... nem tod nekem pliz atkudeni?! -
#1118 Privi -
#1117 #1107 help! -
#1116 Kicsit bovebben kerlek.
En nem tudom mijaza wanadoo :( -
#1115 CCD-s verzional az a megoldás, hogy le kell szedned egy miniimage fájlt, és azt kell bemountolni. ez a miniimage fájl fennvan wanadoon is többek közt. -
#1114 Nem, kutaknál lehet menteni. -
#1113 Milyen fix kell neki?
Nekem a harom CD-es CCD verza van meg.... valaki aki tudgya muti mar mert nem tudok visszaolvasni mottan :( -
#1112 A csajt egyszerűen lehet elintézni. Mindig vannak mozdulatok ami után sebezhető. Ezeket a mozdulatokat majd meg kell ismerni. És vannak mozdulatok amik után nem sebezhető. Pl van amikor felemeli a 2 karjdát, és akkor lesújt ránk. Na azután lehet csépelni mint állat. -
#1111 Ja igen mentés megint automata? Megint átkozódás lesz a vége fele úgy látom. -
#1110 Húha nehéz lesz nekem ez a játék úgy nézem, n+1 combo, meg ilyenek, nade a lényeg az elején a csajt hogy lehet könnyen elintézni? -
dolfy #1109 Rátapintottál báttya! Én is furcsállom ezeket a dolgokat. Akinek nem a clone cd-s version van azok is tapasztalnak hasonlókat??? -
#1108 Hmm valami nem stimmel ezzel a clonecd-s verzioval.. Nagyon soxor csak megyek előre semmi ellenfél.. aztán visszatöltöm, és ott van egy csomo ellen.. hmmm.. -
#1107 skacok még nagyon az elején mikor elöször elöre tekerem az idöt és megkapom az idö lassitást mit kell csinállni?
merre kell menni?
visszafelé?
ajtók zárva! -
#1106 Ja ott én is tököltem vagy fél órát... -
Prince007 #1105 Menj fel a toronyba, a rudak és kapaszkodók segítségével.(ahol elintézted a vörös vámpírnőket). -
#1104 Hmm, elakadtam, remélem vki tud segíteni.
Ott tartok, hogy elintéztem a fekete macát, és megmentettem a vöröset, majd leszakadt minden az oltárnál. Sikerült felmásznom, átugrálgatnom fent, becsuktam az ablakot, majd átfuttottam a falon egy részhez, ahol egy kapcsoló van a falon, alatta tüskékkel. Bekapcsolom, majd továbbmegyek, kinyírom a nyakamba pottyanó vörös vámpírhölgyeményeket, de hova tovább? A kapcsoló mit nyit ki?
Előre is thx. -
#1103 valami értelmes FTP -re felraknád? -
mike369 #1102 PopWW 1.0 Fixed Backup, NoCD EXE !!! -
#1101 Na én felraktam a dvd-s verziót és ugyan ugy elfogadja a mentést ami a clone cd-sen volt!
és a közhiedelemmel elentétben a crack mérete mindössze 5,27Mb!!!
a teljes dvd mérete pedig 3,97Gb! -
#1100 Eddig nem zavart de van olyan rész ahol megrohadhatna a genya kameranézet. -
antijedi #1099 hm -
#1098 Ezt is megtaláltam csak kicsit sokáig tartott :) -
#1097 Elakadtam ennél a vizes résznél az idősik váltás után merre kell menni? -
#1096 Neeem, ez vmi hülye bug volt:) -
#1095 Ugye, hogy milyen lol? :)