10262
-
#1014 Tényleg fagy a cd-s verzio? -
Boroskóla #1013 Bocsesz de ez nem az, ez nekem is megvan én a craces exe fájlra gondoltam. -
#1012 pls mondjatok egy filenevet a cd vagy dvd verzsönből.... (reloaded)...thx -
davos80 #1011 hüjjjje -
Boroskóla #1010 Kössz. -
#1009 feltettem :Ð -
Boroskóla #1008 Picsába, publikus akarom mondani -
Boroskóla #1007 Aki estleg letöltötte a dvdés vagy cdés verziót a NOcd crackett fölrakhatná valami publukus helyre THX. -
#1006 semmi csak megemlitettem!:P -
davos80 #1005 És akkor mivan? -
#1004 az n-forceon a dvd-s verzió átvette a vezetést a cd-s felett! -
davos80 #1003 Kössz, akkor léci privizz. -
#1002 Nemtom az enyém mikor jár le, ma vagy holnap, ha holnap akkor miután leszedtem a cdverziot, akkor odaadom ha kell. -
davos80 #1001 Van valakinek felesleges kódja a Reloaded verzióhoz? -
#1000 engem is érdekelne. -
#999 kösz -
#998 LOL.Le kell esni C-vel egy kis kinyúló fára és áttugrani szembe ugyanilyen fára. -
BlackWolf #997 de ott merre kell tovabbmenni mikor megmented a csajt es feljutsz egy mentesi pontra es van egy nagy hid ami le van torve nembirok rajonni :(( -
#996 Na én most szedem lefele rendes CD-s reloaded-es verzsiont, de aki leszedte DVD-set az majd mondja hogy milyen, vannak e extrák stbstbstb... -
#995 Na megvan az első magtorpanásom a gameben.
Amikor kiirja hogy TIME POWER TUTORIAL tap [R].
Nyomom de bezárodik az a köcsög ajtó.
Valami javaslat? -
#994 wanadoo -
#993 öö honnan is húzod? :) -
#992 wow!
a dvd-st huzom! -
#991 ja, 9.6-ot kapott amikor utoljára néztem -
#990 Jók ezek a Reloaded verziók?
n-force megint beszart! -
#989 Ezt a verziot használja valaki? Müködik? Vagy inkább a cd-st érdemes leszedni?Prince.Of.Persia.2.Warrior.Within.DVD-RELOADED -
#988 A megmentett csaj után kb 1-2 órával. -
#987 No én is kipróbáltam. A kamera iszonyat szar, de a többivel nincs bajom. Ja de még a hangok kicsit bénák. -
ronhaven #986 Majd fog:)
Hol tartasz? -
#985 Hát nem tudom én nem akadtam el eddig egyszer sem és nem is idegesit benne semmi. -
ronhaven #984 igen -
#983 Ügyes vagy, jól megoldottad a problémát R9 -
ICP #982 Működik a Clone CD-s verzió is,egy mini iso-t kell letölteni,azt berakni a 3-as cd helyett!(WEETEAM) -
R9 #981 le is töröltem -
R9 #980 na annál a ribancnál abba is hagytam a játékot...van az életénél 1mm nekem majdnem tele van és nem lehet megsebezni...és megöl!
-
#979 kb 2 raklap torrent link van. -
BlackWolf #978 elakadtam ott hogy megmentjuk a csajt a masikat megoljuk utana feljutok egy ilyen magas helyre ahol van egy mentesi pont es a szetszakadt hid kozott egy kur*a nagy szakadek itt nemtudom merre kell menni :( -
#977 Próbáld meg Safedisc-el emulálni. -
#976 Prince.Of.Persia.2.Warrior.Within.CD.Version-RELOADED -
mike369 #975 TÉNYLEG senki nem tud működő linket a DVD-shez???