10262
-
#1254 Addig még nem jutottam el mert elkap az a szar. -
#1253 Nem. Ha úgy állsz, ahogy a képen ott, akkor elfordulsz balra, és ott lesz egy szakadék falakkal, ott kell a jobb oldali falon futni el a kötélig. -
#1252 De hova balra ami a képen(#1246 ) van fal azon mert az sehova nem vezet?? -
Boroskóla #1251 Töltsd le ezt vagy ha a játékban akarod kilőni az első videót akkor töröldle a francba a video\cine könyvtárból a CINE0100.BIK nevű fájlt. -
dolfy #1250 ott meg ahogy bemész a terembe jobb oldalon fel kell futni a falra és átugrani a mögötted lévő párkányra majd ott szintén falonfutás és ráugrani az oszlopokra éa már ott is vagy.... a többire remélhetőleg rájössz! -
#1249 Bezony, balra fordul, falon fut. -
joe14 #1248 csá all
én még az elején vagyok
na mikor elkezdem verni azt a holló embert
aztán ha sikerül megverni át teleportálódik
1 magas helyre és oda hogy kell felmenhni?
-
dolfy #1247 Ha jól emléxem akkor amikor kiérsz erre a hejre fuss balra és futás a falon. Nem biztos mert elég sokszor üldöz a játék során az a dög és így már nem emléxem tisztán. -
#1246 Ebből elmegyógy intézet lesz mert leamortizál szellemileg ez a game!
Segitsen valaki!!!!!!!Itt vagyok elakadvaez az a rész amikor már vannak ilyen átlátszó "láthatatlan" ellenfelek és üldöz az a fekete csáps monszta de csak eddig mert itt nem tom merre kell menni és mindig elkap.
Idáig üldözz és itt nem tom merre kell menni. -
#1245 És mi van ott alul 1196-os hozzászolásnál mert én leszartam én felmentem amerre kellett?? -
#1244 mé hány× kezded újra ?
különben engem is idegesít mivel én legalább 5× néztem meg az elején lévő introt
de amit még nem néztél meg legalább 1× azt nem lehet kinyomni sajna -
#1243 ezt már az elején bevettem -
#1242 ez télek gáz, Áramszünetel,, máshogy nembirod,, -
#1241 Hogy kell kilőni az intrót?? Állandóan megkell várnom és van hogy 3 perc!:P -
Alblink #1240 Nekem is nagyon tetszik szinten 100 szazalekos szintu game,de egyszerre nem nagyon tud lekotni vagyis lekotne de orulok hogy elrtem a kov save pontot aztan felreteszem es folyt,de egyre jobban tettszik. -
#1239 fuss végig a sziklatömb oldalán amig bírsz majd ugorj át és fogd meg a peremet remélem utána menni fog... -
#1238 nálam ez a játék 100%-os! hosszú ideje az első amit nem bírok abbahagyni! talán a beyond good and evil 2 tudná felülmúlni... -
#1237 Na igen, de amikro bemegyek, akkor is csak 1 homokom van. Hol tudnám feltölteni midn a 6 homoktartályt? A pályán alig van edény... -
Hamster #1236 Nem olyan nehéz az!
A titok, hogy full visszatöltéssel kezd, és teljes energiával.
Amikor támadod, akkor lassítsd le az időt. Amikor összeugranak, te győzzél, amikor a szellemek jönnek, úgy állítsd le az időt, hogy egy helyen legyenek, ekkor gyerekjáték őket kinyírni. A szellemekből vedd fel a homokot. Ha elfogyott a lassítás, akkor üss szét mindent, pár edényben homok van.
Szal' ilyen egyszerű az egész. :-)))))
<- Hamster -> -
#1235 Varrrgh de rohadt nehéz megölni ezt a ribancot a duplazáras ajtó mögött... -
#1234 nm -
#1233 thx, ez életmentő, hogy szét ne verjem a gépem és magam -
Hamster #1232 Ma beszereztem egy Logitech RumblePad2 Gamepad-ot. Át is konfiguráltam a PS2 kiosztására, és így sokkal élvezetesebbé vált a játék, mint a gombokkal szenvedni. :-) Olyan érzésem van, mint ha PS2-t nyomnék, csak a grafika a 9800Pro kártya miatt szebb. :-)
Ne használjatok csalást, nem olyan nehéz ez a játék. Igaz néhol nehéz. Főleg miután felvettük a maszkot. De erről majd, akkor ha odajutottatok...
<- Hamster -> -
#1231 Itt a trainer! -
#1230 esetleg trainer vagy cheat-ről tudtok? tom hogy gyalázat és én is ellene vagyok, demár elegem van egy résznél, amikor mindig meghalok... -
#1229 az elején a gémnek amikor átvan tekerve az idö meg futok a csaj után ,hányszor fog még feléledni az a k**** pirosruhás csaj?
kettévágtam vagy 3x de csaknem hagy békén!
tiszta idegbeteget csinál belölem ,mentés meg nuku!
miért attol legyen jó egy játék mert nehéz? -
#1228 Nos igen, hasonló a véleményem. Jó a game, de ez egy az egyben konzolgame ahogy van. -
#1227 Letöltöttem. Megnéztem. Felbasztam az agyam. Letöröltem. Minek kellett PCre konzoljátékot írni? Ez a készítőknek.
Amúgy szép és hangulatos lett volna... -
#1226 -
#1225 Sajna szokásomhoz híven töröltem, és csak az iso-k vannak meg, de sztem vannak még akik feltudják neked tölteni... -
#1224 Jujde kira gém ez!:DDD
Csak az a baj, h ha leesek a mélybe, ami elég gyakran előfordul ha nem oda ugrik ahova akarom, akkor kezdhetem a kúttól...ez szar...Amúgy nagyon feeeling! :D A nőcit az elején másodjára vertem szét, igaz easy-n, de billel és egérrel! -
#1223 Help me, egy file az rld-popc.rar hiányzik már csak, valaki betudná linkelni nekem valahonnan? htx -
#1222 Nem, hagytam a fenébe és továbbmentem ez úgy is csak titkos hely, kihagyható. -
#1221 Azon az oldalon ahonnan letöltötted a játékot. -
papasz #1220 jutottal valamerre? en is itt vagyok megakadva..... -
#1219 Hali!
3cd-s weeeteam verzio, game ended unexpectedly. Visszaolvastam, lattam kene vmi 100megas fix, de ahonnan toltottem ez nem volt fent.
Hol talalhatok ra? -
Curtis #1218 Hali,
A 3CD-s verzióhoz még mindig él a link :) (HTTP) Priviben. -
#1217 Fasza. -
#1216 Jau -
#1215 Jó a game???most töltöm,már nagyon kiváncsi vok...nah mien???