10262
-
#974 valaki help me.. nem akar ez a szemétláda elindulni..
felraktam úgy h daemonba bemount mind3 cd feltelepítés
utánna mount a miniimage filet és akkor aztirja h nincs bennt cd ..
ki is írtam a cd3 at ahogy az nfo ban volt de akkor sem indul a game.. help me :( -
sequator #973 egyáltalán nem lassu nekem 52 k val jön!! -
#972 Mia rák 4200 MB a dvd-s verzióban ? (84x50) -
#971 azt lehet hogy most a clonecd-s van meg és a mentéseket a reloded-es verzsőn-be átpakolni ha azzal akarom tolni ? -
#970 Warez-en fennvan -
#969 varjúembernél vok
nagyon tetszenek a spec trükkök !
csak a hangok igen fálsak :( -
Keca #968 csak torrentes link van a fixre? ez rohadt lassú, nincs fenn vhol máshol vagy vkinek ? -
ronhaven #967 ha talalnek
na akkor meg vagy 50 probalkozas -
ronhaven #966 godmode -
ronhaven #965 Empresst hogy kell kinyirni, foleg a szellemeit. Ha tart mar ott valaki.
Meg par probalkozas es godmode,ilyen nincs. -
#964 hogy kell kinyírni azt a kurva nőt ? :D
nem olvasok vissza :P -
#963 nah elsőre elindult a clonecd-s
pop2 rulez (falsch sound !!!) -
#962 -
mike369 #961 nézz szét pár faq-s topicban és rájössz, hogy az sem segít... -
#960 Látom este megint volt egy kis lámaparádé. Össze kéne hozni már egy tetves FAQ-t ahol le vannak irva ezek a dolgok, mert már baromi unalmas a nyekergés hogy nem indul el segitsetek... -
#959 Az elején nem lehet, egy jó félóra game után fogod megkapni a cucct amivel vissza tudsz tekerni. -
#958 Full installt kell nyomni -
#957 Igen, van rajta plusz: egy szép, kövér crack. -
BlackWolf #956 jo mar rajottem max installt kellett csinalni hogy azt a fajlt is feltegye amit felul kell irni... ebbbe a reszben valahogy lehet vsszatekerni az idot ha leesek??vagy ilyesmi -
#955 Hat igen ez felveti annak a lehetoseget amit irsz. :P
Ugyanis telepites utan kene ugyebar a fajlt felulirni a Pop\Video\Cine\ konyvtarban. -
BlackWolf #954 lehet en vagyok lama de letoltottem a weeteam verziot akkor ahoz van egy fix amivel felul kell irni egy fajlt de a felul irando fajl a cd-n van amit mountolni kell ilyenkor mi van? -
mike369 #953 igen, pontosan ezért... -
#952 ezt nem értem minek kell kidobni egy clonecd-s verzsőnt amikor lesz rendes ami minden f*szság nélkül elindul. mé nem tudnak várni mert a sok hülye meg le is tölti köztük én is :D amikor lesz jobb verzió mert nem tudunk várni .... :) -
#951 Nincsmit -
#950 Hát másnak meg elindul.. Jó lenne ha átírnád alcoholról weeteam-re mert senki se tudja hogy mi az... de végülis te tudod.. nekem annyira mind1. -
#949 Nagyon jó kis game ez,csak az elején a nővel küzdelmes a dolog,pedig a demóban átjutottam rajta,de most valahogy nemsikerül,de szerintem szupi,jólnéz ki látványos,hangulatos! -
mike369 #948 köszi, csk épp egyikre se lehet bejelentkezni... -
#947 A dvd-s többet tud mint a cd-s?Van valami plussz rajta?? -
#946 Torrent
Másik torrent
-
mike369 #945 Ha valaki tud hozzá linket, plíz tegye közkinccsé!!! -
#944 Prince Of Persia: Warrior Within (c) Ubisoft *DVDR* -RELODED
hmm akkor érdemes volt várnom :P -
Barty007 #943 Sziasztok segítsen már valaki azt írja ki hogy game is ended unexpektid!
vagy valami ilyesmi ezek a szavak benne vannak a videó után írja ki és be van mountolva az a mir fájl is!segítsetek létsz!kösz -
#942 Kira a játék csak nem tom hol kell menteni:(((( ?:P -
#941 Az 1 része volt meg és nem tetszett az a béna kamera-mozgást rgyütthatás.Ebben a részben be lehet állítani azt, ha balra v jobbra megyek oldalazzon? -
#940 Nos... akkor még 1x
Clone CD-s verzió:
- a 3CD-nyi cuccot daemonnal mountoltam -safedisc be- telepítettem
- majd a topicban található
#693# Prince of Persia 2-WEEETEAM_MINIMG_.mir fájlt mountolva
indult és hiba nélkül fut a játék !
Köszönjük toMpEr !
Az mi hogy -majd a topicban található?? -
Alblink #939 oké,koszonom -
#938 az elején még nincs....
az első "időutazás" után kapod meg R gomb -
Alblink #937 Hi,valaki tudja meik gomb alapbol az ido visszatekero?ha egyatalan van olyan a game elejen. -
#936 NEKED KÜLÖN IS FELTÜNTETEM: AZ ALCOHOL-OS AZ A WEEETEAM-ES!!
SIMÁN A FIX-EL MEG NEM INDULT EL A WEEETEAM!!
Legalábbis amit én töltöttem le. -
#935 Köszi:) Remélem lesz olyan jó mint ez elődje