10262
-
#1334 GANDIDBÁ!
A Fejed fölött lévő léceken kell tobább "egyesúlyoznod" magad! :) -
#1333 én ott vagyok amikor előszőr kell forgatni a lángólo szart a karral és nem tok oda lealullra eljutni hogyan kell ? -
Gandibá #1332 ITT mi a fenét kéne csinálni? -
#1331 Nem is olyan rossz ez a gém! !Végigjátszás nélkül! és !trainer nélkül! eljutottam odáiga, ahol meg kell menteni a piros szépséget, elsőre le is győztem a fekete csajszit, és eljutottam a következő szökőkútig. Úgyhogy most megveregetem a saját vállam!
Akik már gégivitték, mondják már el, hogy kb hol tarok a történetben? -
#1330 Asszem a trónterem ajtaja előtt, lépcsőnél balra kell menni. Bár ott vagy 5-6x voltam, remélem ott tartassz ahol gondolom :) -
#1329 Ez engem is érdekelne, én is pont itt tartok... Be kell jutnom megint a trónterembe, de a nagy ajtó zárva... -
#1328 heeey -
#1327 ügyes vagy DZSÓ , hány óra kellett neki ? -
20Joe #1326 Na már nem kell segítség végig nyomtam Egész jó volt a vége... Kíváncsi leszek lesz e folytatás... -
Hamster #1325 Szerintem nem írtam semmi olyat, ami szpojler lett volna!
<- Hamster -> -
#1324 ki honnan töltötte le pls write mert én is gammelni akarok -
#1323 Köcce megpróbálom! De ott eljutok az időportálhoz. Azt kapcsoljam be? Vagy mi? -
20Joe #1322 A gondom mégmindig fenn áll: "Sziasztok! Lenne egy problémám. Már szerintem közel vagyok a végéhez, most kéne megint bejutmon a piros kurvához, de a kapu zárva és nem tudom már hogy mit tegyek. Légyszives adjatok tanácsot. köszi."
Az lesz a legjobb ha egy mail küld aki tud segíteni: [email protected] -
#1321 Ha megfelelően tudsz védekezni, és rájössz hogy melyik pillanatokban szabad csak támadnod, akkor 1 perc alatt le lehet nyomni. -
psyCoded Riot #1320 jol elirtam...nembaj késön van! :P -
psyCoded Riot #1319 kiakaszto ez a fekete ruhás bringa...az ijetel nem harcolni kéne hanem letölni ;)
van vmi trükk a csaj ellen mikor 1 pirosgunyás picsa lóg le 1 helyröl a feketeruhás meg folyamatosan le akarja lölni szerencsétlent? -
20Joe #1318 figyu a felső kép szerinti irányba kell tovább menned ott a van ví ott gyógyulni is tudsz, és arra van az irány amit követned kell
-
#1317 Gratulálok.
Legközelebb írd már oda baz+, hogy SPOILER -
20Joe #1316 Sziasztok! Lenne egy problémám. Már szerintem közel vagyok a végéhez, most kéne megint bejutmon a piros kurvához, de a kapu zárva és nem tudom már hogy mit tegyek. Légyszives adjatok tanácsot. köszi. -
#1315 Na szóval kimaradt pár kép!
Erre is lehet menni, de itt egy időtranszporthoz jutok, úgyhogy az szerintem nem jó
Na szóval itt állok kijöttem a lejebb látható teremből és nem tom hogy jussak át!
-
#1314 Hali! Itt akadtam el: Merre tovább?
[IMG]http://invicible.uw.hu/pophova.jpg[/IMG
-
#1313 Ööööö, nézem a galériámat és látom, hogy nem volt nálam a legerősebb kard, hanem csak a scorpion sword. Hát kérdem én, hol volt a legerősebb kard?! -
#1312 Nah én is befejeztem.
Szerintem se olyan nagyon nehéz, ha megtanuljátok mikor mit érdemes használni, onnan már rutinmunka. De ez az ide-oda utazás az időbe.. végén már a f@szom kivolt vele, hogy hopp jelen, hopp múlt.
Dahaka qrva jó poén, spanolja az embert a kis üldözéseivel, a vége meg no comment, nézzétek meg, lesz csoda :D -
#1311 grat -
Hamster #1310 Végigvittem!! :-)
A végén ismét Kaillena-val kell megküzdenünk, nem kis bosszúságunkra. :-(
Érdekes lett a vége...
Így elsőre 7 ládát nem találtam meg. :-( Na majd másodjára! :-)
<- Hamster -> -
#1309 -
#1308 ejnye! -
#1307 -
fefe27 #1306 megoldottam aproblémát,nem egyből az erkélyre kell ugrani hanem végigfutni mellette a falon és közben átugrani az erkélyre! -
#1305 Az autosav legalább neccesebb ugrásoknál jól jönne...
Sírjunk együtt!!! -
#1304 Hát ja...De van egy olyan érzésem, hogy ez inkább álom, és nemlesz belőle valóság. -
#1303 engem is idegesí amikor elszúrok egy mutatványt és hoppp már kezdhetem újra mérföldekkel előréb...remélem valahogy megfogják oldani a savet---valaki chííter féle -
mike369 #1302 mondjuk ez igaz!
vagy lenne save vagy kicsit besűríthették volna a mentési helyeket... -
#1301 Most komolyra fordítva a szót, legalább autosavet rakhatnának vmi pöccsbe... -
mike369 #1300 Anti-UBI Csíter -
#1299 Ne lígy álszent, ubi ellen kell vmi fegyver, ez pedig a csít:D!!! -
mike369 #1298 mindenki mindig ezt mondja... -
#1297 szal -
#1296 én anti csiter vagyok de ez kivétel! -
mike369 #1295 Hú, de nagyon este van már!