10262
-
mike369 #1054 csak akkor kell hozzá mini-image, ha dvd(cd) nélkül akarsz játszani... -
#1053 az már crackelt -
#1052 A dvd-s verziohoz is kell a WEEETEAM ? Ezt is lekell hozzá tölteni vagy benne van crack ami elég? -
#1051 hát az én kérdésem is az lett volna,hogy mitől több a dvd-s verzió... -
#1050 szerintem a viedók(bejátszsok) képminősége jobb azé annyi... -
mike369 #1049 hát én nem jöttem rá, hogy mi a DVD-n az extra tartalom...
azt látom, hogy kb. 2Gb-nyi plusz videó van, bik kirerjesztésű, de mégsem bik fájlok (nem lehet megnézni)... -
#1048 nekem még 13 óra a dvd reloaded én is húzom.... -
Keca #1047 Igen, weeteam-es verzió van, már próbáltam, hogy bemásolom újra, de szerintem, majd holnap újrarakom az egészet, lehet vmit elbénáztam. Egyébként az üzenet, hogy vmi stop responding, meg nézzem meg a readme.txt-t. A szokásos fixes hiba... Ja, és azt nem tudjátok mitől lehet, hogy villog a kép ezerrel a menübe? -
#1046 Másold be újra a fixet -
#1045 Akkor neked ezek szerint a WEETEAM-es verzio van meg... Rakd fel a WEETEAM-es fixet, amit szintén a wanadooról lehet leszedni. -
#1044 A falon lévő szimbólumokat kell "megnyomni" adott sorrendben. -
#1043 Hát attól függ mivel dob ki. Mit ir? -
#1042 Mondjuk a wanadoo warezoldalról, de sztem inkább szedd le a RELOADED-es változatot, az a rendesen működő!! -
Keca #1041 Na erre varjatok...: nagy nehezen leszedek hozzá mindent, felrakom, sztarakodok egy jót a mountolással, felrakom a fixet, majd indítom a játékot, kisebb beálltások után kipróbálltam, kicsit verekedtem a hajós résznél, most próbálnék játszani, erre megint kidob van amikor a videónál, de van amikor még a menü előtt.... Vki? Ötlet? -
#1040 Meg ha már leszedted mond hogy van-e valami különbség a dvd-s és a cd-s között! -
#1039 Na szedem a Reloaded dvd-s verziót. Ki fogom próbálni a crack-et a Clonecd-sen. Ha működik, közzé teszem. -
ppeti66 #1038 ??? -
#1037 Vannak a falon jelek nyomd be mindet és átmész az időben.
Ha ezt már megcsináltad akkor visszafele amerre eddig voltál. -
Barty007 #1036 Sziasztok segítsen már valaki azt írja ki hogy game is ended unexpektid!
vagy valami ilyesmi ezek a szavak benne vannak a videó után írja ki és be van mountolva az a mir fájl is!segítsetek létsz!kösz
-
komtar #1035 Nekem is lenne egy kis problémám. Arra vagyok amerre BlackWolf is el volt akadva. Szóval átmentem a hídon később meghúztam egy kart amitől ez az ablakhoz hasonló vmi becsukódott, majd egy kis kör alakú terembe léptem ahol megtámadott egy csomó piros ruhás. Ezután ebben a termeben fel mentem átmentem még egy pár csapdán majd ehhez a múlt-jövő időutazós izénél kötöttem ki, de itt nem tudok semerre menni.
Biztos, hogy teljesen analfabéta vagyok, de ha valaki segítene azt nagyon megköszönném -
ppeti66 #1034 Ohhh... és meg tudnád mondani honnan tölthetném le? -
#1033 kösszépen... -
#1032 Hát ez a lényeg , ez benne a kihívás. -
#1031 A clonecd-s verziohoz nem kell fix..
A clonecd-s verzioval nem fox tudni cd-sen játszani, mert van egy miniimage fájl amit le kell tölteni és csak azzal megy.. -
ppeti66 #1030 Üdv!
Letöltöttem a CloneCD-s verziót, felraktam a játékot, bemásoltam a fixet, kiírtam a CD-t, de mikor indítanám a játékot hibaüzenetet ír ki:
"Prince of Persia : Warrior Within has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvence" stb... - gondolom ismeritek
Na, ilyenkor mit kell csinálni?? -
#1029 Az lenne a legkevesebb.De hogy elbaszták a helyszineket 100x vagy ogyanott :( -
#1028 ez a szar benne nem lehet bármikor menteni :( -
#1027 Figy vannak kutak amikhez ha odamész és iszol belőlük akkor feltöltik az életedet, és el is tudod menteni az állást. -
Prince007 #1026 A kutaknál lehet menteni.Iszol és megkérdezi hogy elakorod e menteni. -
#1025 Hogy kell elmenteni?? egyszerűen nem találom.... -
BlackWolf #1024 azthiszem le kell nyomni az R betut meg mielott rafutsz a kore aztan ugy befutni a zarodo ajto alatt hogy kozben minden le van lassulva -
BlackWolf #1023 hat azthiszem ezt a gamet nemfogom vegig vinni nemtudom amr hol tartok de nekem ez valahogy nemjon be hogy ugyanazon a helyszinen meg kell fordulni 50szer csak mas mas idosikban :( -
#1022 pop2 uninstall... -
#1021 Na megvan az első magtorpanásom a gameben.
Amikor kiirja hogy TIME POWER TUTORIAL tap [R].
Nyomom de bezárodik az a köcsög ajtó.
Valami javaslat? -
#1020 Megakartam kérdezni, megy-e MX-es kártyákon, de mivel én nem vagyok amolyan topicrontó-bontó, utánanéztem és láttam, hogy nagyon alacsony a gépigénye:
Supported OS: Win98SE/2000/XP
Processor: Pentium® III 1 GHz or AMD Athlon™ 1 GHz
RAM: 256 MB
Video Card: DirectX® 9-compliant graphics card (see supported list*)
Sound Card: DirectX® 8-compliant sound card
DirectX Version: 9.0c (included on disc)
CD-ROM: 16X CD-ROM or 4X DVD-ROM
Hard Drive Space: 2Gigs
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX series (including 4MX)
ATI® Radeon™ 7500/8500/9000 families or newer
-
#1019 Sirály! :-) -
davos80 #1018 Nembaj... -
#1017 Ha játszol egy másfél órát , vagy nemtom a gémmel, akkor majd lehet azt is csinálni. Fokozatosan kapod meg a cuccokat. -
#1016 Sry, ma járt le a kód: ( -
#1015 A Sands of Time-ban le lehetett lassítani az időt. Itt nem lehet ilyet csinálni? Mert ha csak simán megnyomom az "idő űvisszatekerő" gombot, akkor nem csinál semmit. A SoT-ban ilyenkor lelassult.