499
Hajformázási tippek...
  • magus
    waxból sem mindegy, hogy milyen típusu a hajad, vettem egy tigi waxot amire a fodrász kijelentette hogy nem igazán passzol a hajamhoz, hát nem is passzolt, persze jobb volt mint a tescos wax, de nem tökéletes.
  • tigeroo
    szerintem felesleges ilyenekben gondolkozni. valami egyszerű legyen, amitől nem zsírosodik egy nap után a hajad (nekem pl. ezektől a gyümölcsös vackoktól azlesz), én inkább hajbalzsamot ajánlok, az a lényegesebb. (vagy különféle hővédőkrémek esetleg lakk)
    a samponon csak annyi múljon hogy ne korpásodjon a hajad..
  • tigeroo
    miért, milyen típusú a hajad?( hullámos egyenes stb)
    sztem hajmosás után kenj rá vmi hajbalzsamot megszárítod és kész.
    vasalni nem érdemes , mert akkor állandóan lefele, a szemed irányába lógna..
  • lord nihilus
    hoppsz ezen:
  • lord nihilus

Ezen a képen jobb oldalon elöl lévő csávó haja nagyon teccik, kb most nekem is ilyen van(hosszúságra és színre). Tud vki segítséget nyújtani abban hogyan és mivel lehet elérni ezt a hajformát? előre is köszi
  • Jaffa 2843
    hali!

valaki tud egy jó sampont amitöl könynen kezelhető és szép selymes lesz a haj? (de ne olyat irjatok amire rá van irva hogy az.. mer nemhiszek én, csak a tapasztalatban)
  • Mr Hyde
    Hmm, kicsit elűlt a topik :) Nem tud valaki olyan site-ról, ahol férfi frizurákat gyűjtöttek össze?

Hosszabb fazont szeretnék, de nem tudom hogy pontosan melyik állna jól. (nem árt, ha megy az ember fejformájához..:)

• STurmGewehr
    nekem a zselé+hajlakk páros tökéletes:D
  • tigeroo
    google képkeresőbe ird be hogy kurt cobain

igy hordtam a legvégén
  • Jaffa 2843
    jah éreztem hogy ez lesz a válasz, csak nem akarok 20ezret költeni egy jo hajat nem basztato hajvasalóra+ még a biszbaszok amiket utána kell kenni.. szal az lesz hogy megvárom mig megnö kicsit addig meg lesz amijen lesz :D

milyen volt a hajad? képet tudsz rola nyomni?
  • tigeroo
    olyan nincs hogy egyenesítő sampon/krém/balzsam stb. hidd el. nekem is elől még ugyahogy elég jó volt (de már az államig ért szazl oldalt hordtam), hátul totális káosz:D nem göndör volt hanem piszok hullámos. a hajvasaló volt a legefektívebb (de már egy ideje lófarokba kötöttem szóval tökmindegy volt), de régen használtam hajmosás utáni egyenesítő balzsamot (mostis van egy teli tubus) arra volt irva hogy egyenesítő. ezek a vackok csak akkor érnek valamit ha fésűvel megszáritod a hajad és utána kivasalod. sok sikert:D

(tegnap vágattam le a hajam másfél év után 3 centisre és igy jobban érzem magam. nem alszom el, nemkell naponta hajat mosni, nem kell 2percenként megigazitgatni hogy ne álljon hülyén..)

szóval hajvasalózd meg használj valami ápolo bizbaszt a hajadra (haza tudja nagyon vágni ám a hajvasaló, kitöredezik, szálas lesz szóval csínján vele..)
  • Jaffa 2843
    valaki tudna nekem segiteni abban, hogy megéri-e használtni az olyan sampont ami elvileg egyenesiti a hajat? ha jobban megnől akkor faja lesz csak most nem akar ugy állni ahogy szeretném...

egyébként valami olyasmit akarok mint a Hősök-be volt Peter Petrelli-nek (Milo Ventimiglia). sztem faja és többféleképpen is lehet hordani az tetszik a hosszu hajban, nem csak levágod aztá ojan, hanem lehet formázni..
  • Zillo
    attol még h markas nem biztos,h kitünö minösegü:) sok markas cucc eseteben nem a minöséget hanem a nevet kell megfizetni..

nekem mikor meg rovid hajam volt 4 eve akkor egy olcso is megtette a hatasat,csak azok kozul is tudni kell,h melyiket erdemes megvenni.

sajna en nemtudom melyik a jobb,a zsele valoszinuleg erösebb,de igenytelenebbül is nez ki a haj töle,a waxtol sztem nem ragad össze a hajad,es egy termeszetes fenyt is kölcsönöz neki(már amelyik,itt is ezer féle van)

ez az en velemenyem,en nem hasznalok ilyemsiket,szoval nemtudom :)
  • aston91
    Melyik az erősebb? A zselé vagy a vax? Mert én kipróbáltam a zselét de nemsokáig tartotta meg a hajamat. Pedig valami márkás ultra qrva durva zselé volt XD
  • moor09
    Hát én használtam waxot de nem volt valami jó elég nehezen jött ki a hajamból bár az is igaz hogy nem keményedik be töle minta zselétől.
  • frods
    ekkora egy buzogány hajat bazz :D
  • tigeroo
    természetes módon hogy lehet sötétíteni a hajat?("feketézni")
    azt halottam, hogy a kamilla szőkít,de én sötétíteni akarok(sötétbarna hajat)
  • uvalentin
    Szerintem a zselétől nem hullik ki a hajad ha eddig nem hullott...
    Lehet hogy valami gyulladás van a szervezetedben Pl: fáj a fogad .
    Vagy nem tom
  • minigirl
    Esetleg a fejbőr, mert a vízkőoldótól haj nem marad a fejeden. :D
  • manome
    Domestos Zero Vízkövet próbáltátok már?
    Állítólag teljesen fényes lesz tőle a haj!
  • minigirl
    Igazából olyan hatása van a hajadra, mintha vmi természetes zsírral kennéd be, tehát, nem károsít (legalábbis kevésbé, mint a zselé). Annyi hátrány van, h nem lélegzik a hajad. De ha minden nap mosod, akkor nem gáz.
  • mateus33
    Hajvasaló+hajlakk is megoldás sztem.
  • PESK
    Erről a waxról tudzs vmit írni...pozitiv ill. negativ hatásai...vagy vmit..köszke...még sose probáltam...
  • minigirl
    waxszal a legegyszerűbb, de lehet úgy is, h vizeshajra dobsz egy kis hajhabot, és megszárítod fésűvel (de ez macerásabb)
  • PESK
    Ilyen hajat hogy kell csinálni:

Tehát nem ilyen fényes ragadós zselés, hanem ilyen kicsit mattos!! Mivel csinálják? meg hogy?
  • Ben C
    majd ha megnövekedett :)
  • bauer15
    rasta valakinek van olyan?
    :)
  • Hanga
    sörélesztőt egyél
  • magus
    a zselétől kihullik...
  • Sekler
    jajj már írok ide is... a nagy parába... hullik a hajam egy hete de durván 18 vagy ok és 6 éve zselézem de most meg mié hullik? mosom ki belőle a cuccost és egy parókára való köteg dugitja el a lefolyót nagyon gáz...
  • rezsofiz
    ez gyönyörűszép :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • neménvoltam
    hi! tud valaki olyan oldalt, ahol vannak képek extrém hajviseletekről? (lehetőleg rövid hajról)
  • Cat #27
  • PResident Evil
    jólvan, most tiszteletben tartom az életkorodat :)
  • hen-tes
    hát ne :)
    tudod ezt a forumot kiskorúak is olvassák :D
  • PResident Evil
    ne rakjam ? :D
  • hen-tes
    áz
  • PResident Evil
    juj dede rég volt :D

berakjam a képem ? :D
  • hen-tes
  • hen-tes