499
Hajformázási tippek...
-
#59 waxból sem mindegy, hogy milyen típusu a hajad, vettem egy tigi waxot amire a fodrász kijelentette hogy nem igazán passzol a hajamhoz, hát nem is passzolt, persze jobb volt mint a tescos wax, de nem tökéletes. -
#58 szerintem felesleges ilyenekben gondolkozni. valami egyszerű legyen, amitől nem zsírosodik egy nap után a hajad (nekem pl. ezektől a gyümölcsös vackoktól azlesz), én inkább hajbalzsamot ajánlok, az a lényegesebb. (vagy különféle hővédőkrémek esetleg lakk)
a samponon csak annyi múljon hogy ne korpásodjon a hajad.. -
#57 miért, milyen típusú a hajad?( hullámos egyenes stb)
sztem hajmosás után kenj rá vmi hajbalzsamot megszárítod és kész.
vasalni nem érdemes , mert akkor állandóan lefele, a szemed irányába lógna.. -
lord nihilus #56 hoppsz ezen:
-
lord nihilus #55
Ezen a képen jobb oldalon elöl lévő csávó haja nagyon teccik, kb most nekem is ilyen van(hosszúságra és színre). Tud vki segítséget nyújtani abban hogyan és mivel lehet elérni ezt a hajformát? előre is köszi -
#54 hali!
valaki tud egy jó sampont amitöl könynen kezelhető és szép selymes lesz a haj? (de ne olyat irjatok amire rá van irva hogy az.. mer nemhiszek én, csak a tapasztalatban) -
#53 Hmm, kicsit elűlt a topik :) Nem tud valaki olyan site-ról, ahol férfi frizurákat gyűjtöttek össze?
Hosszabb fazont szeretnék, de nem tudom hogy pontosan melyik állna jól. (nem árt, ha megy az ember fejformájához..:)
-
STurmGewehr #52 nekem a zselé+hajlakk páros tökéletes:D -
#51 google képkeresőbe ird be hogy kurt cobain
igy hordtam a legvégén -
#50 jah éreztem hogy ez lesz a válasz, csak nem akarok 20ezret költeni egy jo hajat nem basztato hajvasalóra+ még a biszbaszok amiket utána kell kenni.. szal az lesz hogy megvárom mig megnö kicsit addig meg lesz amijen lesz :D
milyen volt a hajad? képet tudsz rola nyomni? -
#49 olyan nincs hogy egyenesítő sampon/krém/balzsam stb. hidd el. nekem is elől még ugyahogy elég jó volt (de már az államig ért szazl oldalt hordtam), hátul totális káosz:D nem göndör volt hanem piszok hullámos. a hajvasaló volt a legefektívebb (de már egy ideje lófarokba kötöttem szóval tökmindegy volt), de régen használtam hajmosás utáni egyenesítő balzsamot (mostis van egy teli tubus) arra volt irva hogy egyenesítő. ezek a vackok csak akkor érnek valamit ha fésűvel megszáritod a hajad és utána kivasalod. sok sikert:D
(tegnap vágattam le a hajam másfél év után 3 centisre és igy jobban érzem magam. nem alszom el, nemkell naponta hajat mosni, nem kell 2percenként megigazitgatni hogy ne álljon hülyén..)
szóval hajvasalózd meg használj valami ápolo bizbaszt a hajadra (haza tudja nagyon vágni ám a hajvasaló, kitöredezik, szálas lesz szóval csínján vele..) -
#48 valaki tudna nekem segiteni abban, hogy megéri-e használtni az olyan sampont ami elvileg egyenesiti a hajat? ha jobban megnől akkor faja lesz csak most nem akar ugy állni ahogy szeretném...
egyébként valami olyasmit akarok mint a Hősök-be volt Peter Petrelli-nek (Milo Ventimiglia). sztem faja és többféleképpen is lehet hordani az tetszik a hosszu hajban, nem csak levágod aztá ojan, hanem lehet formázni.. -
#47 attol még h markas nem biztos,h kitünö minösegü:) sok markas cucc eseteben nem a minöséget hanem a nevet kell megfizetni..
nekem mikor meg rovid hajam volt 4 eve akkor egy olcso is megtette a hatasat,csak azok kozul is tudni kell,h melyiket erdemes megvenni.
sajna en nemtudom melyik a jobb,a zsele valoszinuleg erösebb,de igenytelenebbül is nez ki a haj töle,a waxtol sztem nem ragad össze a hajad,es egy termeszetes fenyt is kölcsönöz neki(már amelyik,itt is ezer féle van)
ez az en velemenyem,en nem hasznalok ilyemsiket,szoval nemtudom :) -
#46 Melyik az erősebb? A zselé vagy a vax? Mert én kipróbáltam a zselét de nemsokáig tartotta meg a hajamat. Pedig valami márkás ultra qrva durva zselé volt XD -
moor09 #45 Hát én használtam waxot de nem volt valami jó elég nehezen jött ki a hajamból bár az is igaz hogy nem keményedik be töle minta zselétől. -
#44 ekkora egy buzogány hajat bazz :D -
#43 természetes módon hogy lehet sötétíteni a hajat?("feketézni")
azt halottam, hogy a kamilla szőkít,de én sötétíteni akarok(sötétbarna hajat) -
uvalentin #42 Szerintem a zselétől nem hullik ki a hajad ha eddig nem hullott...
Lehet hogy valami gyulladás van a szervezetedben Pl: fáj a fogad .
Vagy nem tom -
#41 Esetleg a fejbőr, mert a vízkőoldótól haj nem marad a fejeden. :D -
#40 Domestos Zero Vízkövet próbáltátok már?
Állítólag teljesen fényes lesz tőle a haj! -
#39 Igazából olyan hatása van a hajadra, mintha vmi természetes zsírral kennéd be, tehát, nem károsít (legalábbis kevésbé, mint a zselé). Annyi hátrány van, h nem lélegzik a hajad. De ha minden nap mosod, akkor nem gáz. -
#38 Hajvasaló+hajlakk is megoldás sztem. -
#37 Erről a waxról tudzs vmit írni...pozitiv ill. negativ hatásai...vagy vmit..köszke...még sose probáltam... -
#36 waxszal a legegyszerűbb, de lehet úgy is, h vizeshajra dobsz egy kis hajhabot, és megszárítod fésűvel (de ez macerásabb) -
#35 Ilyen hajat hogy kell csinálni:
Tehát nem ilyen fényes ragadós zselés, hanem ilyen kicsit mattos!! Mivel csinálják? meg hogy? -
Ben C #34 majd ha megnövekedett :) -
#33 rasta valakinek van olyan?
:) -
#32 sörélesztőt egyél -
#31 a zselétől kihullik... -
Sekler #30 jajj már írok ide is... a nagy parába... hullik a hajam egy hete de durván 18 vagy ok és 6 éve zselézem de most meg mié hullik? mosom ki belőle a cuccost és egy parókára való köteg dugitja el a lefolyót nagyon gáz...
-
#29 ez gyönyörűszép :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
neménvoltam #28 hi! tud valaki olyan oldalt, ahol vannak képek extrém hajviseletekről? (lehetőleg rövid hajról) -
Cat #27 -
#26 jólvan, most tiszteletben tartom az életkorodat :) -
#25 hát ne :)
tudod ezt a forumot kiskorúak is olvassák :D -
#24 ne rakjam ? :D -
#23 áz -
#22 juj dede rég volt :D
berakjam a képem ? :D -
#21 -