499
Hajformázási tippek...
-
#299 na nekemis valami ilyesmi most! kicsit levágtam megint untam h lenőtt megint!
a waxxal az a bajom hogy ha keveset viszek fel akkor azért nem tartja meg a sűrű hajamat...ha megsoka waxot rakok rá akkor meg szobahőmérsékleten csak lelapítja a hajam mert nem köt meg csak "ragad" -
SlayR #298
Nekem most valami ilyesmi hajam van a style beváltnak tünik bár igen makacshajszerkezetem van most matt waxot vadászok rá de nehéz csak boltba beszerválni legalábbis erre de most próbálkoztam matt zselével nemis rossz :) -
bcrics #297 aztata vérhabos...:D...zsíííííír...
ez duúúúúúrva,hogy hogy még életbe hagytak békáson?:D -
#296 valahogy úgy :DD
-
#295 Még eztis??:DD Szerintem így tökjó :) Vagy valami nagyon durvát akarsz?:DD -
#294 oké :D
én is növesztem .P -
#293 Az a baj hogy még rövid a hajam, de ha megcsinálom, akkor majd rakok képet :) -
#292 váó, jólnéz ki:D
de én ugyvagyok vele a hosszu hajjal hogy max. lófarokban:P vagy tarzanosan...:D
de aztis meguntam...legjobb ha rövid -
#291 majd képet :P -
#290 Ahaaa jó köszi, majd kipróbálom. :) -
#289 hát én úgy szoktam elöször simán fujok rá nagyon kicsi hajlakkot
utána meg elkezdem tupirozni, aztán mikor már elég jól szét áll akkor kap még egy kis hajlakkot vagy nem ez a kinti időtől függ X'D -
#288 Na szóval hogy a picsába csinálod meg így hátul?:D:D Simán beletúrsz vagy kell valami wax, hajlakk vagy vami?? -
#287 persze :D
lehet emozni fújolni meg miegymás , nem izgat ^^
-
#286 löknél képet a hajadrol? :D -
#285 tudod kinek a pap kinek a papné nem vagyunk egyformák ^^
mindenesetre ha látsz hasolnlo haju embert az én voltam :DD -
red13 #284 Japómuzsikusok alatt gondolom a visual keit meg a hasonlókat érted. Mert a japán pop, rock, hiphop, rnb képviselői azért nem így néznek ki. -
bcrics #283 hát figy..ezek a mostani emós fijúcskákkal az a baj hogy több bennük a feromon,
.a csajomban nincs ennyi:D,,szóval nagyon kis buzik,,nem kéne ilyen szinten elnőiesedni!
És ez van evvel a japó muzsikkal is,,nézd meg a kiss-t,,adtak a külsőségekre?,de durván,,és nőiesedtek ?a lófaszt...
ezek a japómuzsikusok meg nőisebbek mint fél békásmegyer,
a megjelenésük ..áááá
persze adjon az ember magára,de hogy férfiak a fél napot a tükör előtt basszák a rezet mert 1 tincs nem ugy áll?...
és 1 ujfajta szó kerül bele a szótárukba minthogy hajvasalás?..ÚRISTEN!!
-
#282 Nekem nincsenek előítéleteim velük, bár mindenki annak néz, én azt vallom hogy nem vagyok az, és mások véleménye nem érdekel, ugyan az vagyok mint régen, csak más hajjal :) -
#281 én utálom az emosokat -
bcrics #280
-
#279 Te is vasaltad régen.... :DDD
Ezt a hátul feltúrásost hogy kéne megcsinálni?? Bazisok hajlakk, vagy mi az annya??? Valaki segítsen már :D -
#278 nem ugyan az
arany középút :P -
#277 jo csak bisex :/ -
#276 nem is buzi :P -
#275 aláírás :)
énis hallgatok japót :D jóféle
kis buzi Gackt-ot szoktam :D -
#274 van van :D -
red13 #273 Nocsak van ezen a fórumon is aki japán zenét hallgat :D
Én már nagyon várom, hogy olyan 10 cm fölé menjen, remélem nem lesz az már akkor az a nagy afro féle hatás. Vasalni meg nem akarom, valahogy nem fér bele a stílusomba. -
#272 -
#271 jah hogy jrock...bocs, azmég az emonál is gázabb:DDd -
#270 ez nem emo csak ugy megjegyzem ^^
Müvelődj egy kicsit :P
szerintem gáz haja van a csávonak de persze kinek mi :DD -
#269 jaja persze...az kicsit roncsolja a hajat meg én nem olyan emósan hordom:P meg nemis akkora hogy lehessen vasalni
amugy ezt az emo stílust hanyagoljátok már, már 2 éve is kurva gáz volt
nekem most valami
ilyesmi hajam van (mint a férfinak) de az a baj hogy látjátok, elől már kicsit hoszabb és ha nemjól waxolom akkor lelapul az egész! szóval ma lehet hogy rövidebbre vágatom elől -
#268 iagazábol én se tom ők hogy csinálják :D
én tupirozni szoktam attol elég jól kiáll a fejemből :D
csak mondjuk nem úgy ahogy én szeretném :S
én igazábol olyat akanék mint a jobb oldalinak van :D
de elképzelésem sincs hogy és mivel csinálhatják meg :S -
#267 Feltúrni<--- mármint a hajat :D -
#266 Tényleg, én nem is tudom, hogy a picsába kell így hátul feltűrni mint az emo-knak? :D Már így is mindenki annak nézz, akkor már ujítok egy kicsit :D -
#265 viszont utána égnek állitani na az már jó nehéz :O -
#264 Pontosan :D -
#263 hajvasalásrol halottatok? attol lelapul :D
és szép egyenes lesz -
#262 aha, ismerős nekemis! bár amikor 20centis volt a hajam annyira már nem zavart a frisen mosott haj!
de most hogy 4-5centis elég szar, olyan mint a fanszőr! az a jó ha 2-3nap elalszom, akkor lelapul szépen:P -
red13 #261 Igen nekem is ilyen. Kb 2-3 nap után áll be :D -
#260 jah zselére énis gondoltam de azzal átmegyek a csukott ajton is :S azt nemszeretem. most egy sima rossmann waxot használok (lila cimkés fekete tégelyes) azzal naggyábol eltudom érni azt a hatást amit szeretnék. pl hajmosás után, amikor már fullra megszárad a hajam akkor szokott "szállni" és lelapitani lehetetlen. ezzel a waxszal valamennyire meg tom csinálni, de majd kipróbálom "vizezett" zselével is :S
igazábol nem az a lényeg hogy "belőjjem" a fejem, hanem hogy ne legyen olyan durva hajmosás után. pl mikor valami alkalom elött hajat mosok, megszáritom akkor olyan mintha glóbusz méretü fejem lenne :D