499
Hajformázási tippek...
  • hologram35
    Hi ilyen frizurát hogy kell késziteni?
    http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.exposay.com/celebrity-photos/andy-samberg-2006-mtv-movie-awards-arrivals-upRntu.jpg&imgrefurl=http://www.exposay.com/andy-samberg-2006-mtv-movie-awards---arrivals/p/3397/1/%3Ff%3DAndy%2BSamberg&usg=__LevNrG7fvmakEUhddin1P6TMMLc=&h=620&w=400&sz=33&hl=hu&start=1&um=1&tbnid=V4KCsga09j0kuM:&tbnh=136&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3DAndy%2BSamberg%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26sa%3DN
  • red13
    Én nekem amikor hosszú hajam volt(tegnap vágattam le :D ) úgy csináltam, hogy kihúztam majd a tenyeremben a wax-ot összedörzsöltem és a hajamon így lefele simítom mintha lenyalnám. Nem fésülöm ki. Hajlakot nem használtam soha. Egyszer megvettem ráfújtam a hajamra, de viszkedett utána, ragadt és többet nem is használtam.
  • HardStyleZ
    de ha vasalás után fújom be a hajam akk is 1enes tartást biztosít? utána meg ki kell fésülni gondolom
  • somdav95
    De az se áll jobban xD
  • red13
    Akármilyen hajformázó cuccot hajvasalás után rakjatok rá, mert ha előtte akkor ráégeti a hajra az anyagot meg a vasalóra is.
  • HardStyleZ
    akk a füsttel nem vagyok 1edül :)
  • Picar77
    én vasalok és lakozzom utána nem nagyon szoktam mert a laktol eléggé füstől ilyesztő kicsit XD
  • cargame
    hat nem tom nekem vasaltak is meg utanna vmivel be is kentek a multkor
  • HardStyleZ
    sziasztok, aki vasalja a haját használ mellé hajlakkot esetleg a biztos tartás érdekében? mert én befújom és át is szaladok rajta a vasalóval, csak nem tudom mennyire roncsolja a hajat, esetleg ha vki tud segíteni megköszönném :)
  • hairdresser
    sziasztok modelleket keresünk fiúk,lányokat
  • Cabell
    há vágasd le:D
  • somdav95
    Csak neki rövid
  • Cabell
    céroninak zsír göndör, és mégis halál kiszkta egyenesíteni, legalábbis látszólag:D
  • Picar77
    oké köszi megnézem ^^
  • tigeroo
    loreálnak van ilyen hővédő kréme (rózsaszín müanyag izében)
  • Picar77
    sürün vasalom a hajam és elég száraz ettől
    valaki ajánlana valami jó balzsamot ? ami télleg használ is :D
  • somdav95
    Phú hát valami borzalom xD Nemtudom mitcsináljak mostmár. Valami ötlet még?
  • somdav95
    Igaz zselével csináltam, és ilyen még nedves hajra, de mindjárt megint megcsinálom és kipróbálom hogy milyen hatása lesz :)
  • somdav95
    Jah elfelejtettem leírni, hát nemlett valami szép. Nemtudom mostmár mit csináljak, jól jönne még valami ötlet :/
  • somdav95
    Hát most elég hosszú, majd holnap kipróbálom és leírom az eredményt, köszi az ötletet
  • red13
    Növeszd meg egy kicsit, rá wax, jól borzold össze és fasza lesz az úgy is. Sztem az egyenes haj már nagyon tré.
    Nekem sajnos se göndör, se egyenes, hanem baromira szálkás mint a seprű és semmit nem lehet vele kezdeni :D Most megnövesztettem, de le is vágatom, mert kivasalva hülyén néz ki, amúgy meg még hülyébben.
  • somdav95
    Sziasztok. Nekem göndör ( ) és bazi erős hajam van. Vasalni lehetetlen... Valami ötlet, hogy mit varázsoljak belőle?
  • HotPants
    sziasztok.. én meg olyan tom delong-os frizkot szeretnék.. most kb olyan szememig érő hajam van :D mi kell még hozzá?
  • Kicsihuszár92
    Nekem a balzsam segitett :D Probáld ki te is hátha segit ha nem akkor vmi vitamin hajra. :D
  • red13
    Nekem hullámos hajam van és vasalni szoktam. Na nem akarok én egyenes hajat, csak az a gond, hogy nagyon szálkás hajam van, olyan mint a szénakazal. Ha ki is egyenesítem akkor is úgy néz ki, mintha teljesen el lenne töredezve. Mit lehetne rá használni? Hogy amikor kihúzom egy kicsit akkor sima hatást keltsen a haj, ne ilyen összevissza álló, szálkásat.
  • Jaffa 2843
    én használtam ecetes vizet, igaz az másra való, de amire mondták arra tökéletes volt
  • Nyikk
    Köszi!Én igazából olyanokra gondoltam amiket otthon is megtalálhatok..hallottam például a sör jó hatásáról,vagy olivaolaj,citromlé...van ezekkel kapcsolatban valakinek tapasztalata?!
  • Jaffa 2843
    keress rá megfelelő szert a gyógyszertári kínálatban.. azok a jó cuccok. ezerszer jobbak mint bármelyik kommersz bótba kaphato termék

viszont valoszinü hogy a töredezett résztöl meg kell válnod :S
  • Nyikk
    sziasztok!tud valaki valami természetes "gyógymódot" vékonyszálú,száraz,töredezésre hajlamos hajra?:-s
  • hairdresser
    meg
  • Danny1987
    Hú ez engem is érdekelne.

Hairdresser iwiw-en megkereshetlek?
  • cargame
    Egyszer a haverommal mi is elvittunk egy kepet h olyat akarunk eloszor neki csinalta meg hat nagyon looool volt :DDDD mondtam h nekem inkabb nem olyan kell...szoval ne szamits pont olyan hajra...bar ez fodrasztol is fugg...igaz nekunk mesterfodrasz cseszte el :DDDD
  • sapkafej
    fogod a képet és megmutatod a fodrászodnak
    de azt ne várd hogy biciklizel, ráizzadsz mint állat és ugyanolyan lesz. sztem
  • red13
    Hát ez a haj jól meg van tépve. Wax van rajta sztem. És ha nem ilyen egyenes a haja akkor ki is van húzva hajvasalóval majd utána van rá rakva wax, esetleg az utolsó képen valamilyen gyenge zselé.
  • ibor90
    üdv!
    ehhez hasonlóra szeretném csinálni a hajam, ehhez kérnék tanácsot hogy mivel érdemes
    http://i234.photobucket.com/albums/ee136/suwarnaadi/josh-duhamel8.jpg
    http://i234.photobucket.com/albums/ee136/suwarnaadi/josh-duhamel3.jpg
    http://i234.photobucket.com/albums/ee136/suwarnaadi/josh-duhamel4.jpg

nem igazán értek a hajformázáshoz..nem tudom milyen zselék vannak melyik a jó vagy ilyesmi....a lényeg hogy tartós legyen, ki kell bírja a bicajt és azt ha leizzadok..ne legyen ragacsos lehetőleg és lehetőleg olyan se ami egy idő utána szétbomlik és olyan lesz tőle a fejem mintha korpás lennék
    a taftról hallottam hogy jó meg van ez a got2be ami talán még jó lehet, de ti értetek hozzá
    néhány tanács jól jönne a rendes használathoz is..tehát mennyit kell használni hogy olyan legyen a hajam és kell-e szárítani stbstb...

előre is köszi a segítséget!!!
  • hairdresser
    bárhol,drogériák és multiknál
  • hologram35
    Szia ajánlottad a got2be beach boy waxot.
    Ezt hol lehet beszerezni?
  • hairdresser
    hajkreátor néven iwiwen is fellelhető vagyok
  • cargame
    En nem tudom de a hajasm soha nem tudom ugy megcsinalni mint amikor elmegyek a fodraszhoz es az megcsinalja. Pedig mindig alaposan megnezem h h csinalja:DD:D Nekem is elgge eros es dus a hajam de nem ugy all ahogy szeretnem XD van wax, zsele, haj hab, haj lak.... melyiket hasznaljam h jobb legyen?? Most par napja kiprobaltam a lakkot de elgge fura :DD
  • hairdresser
    hát probálgatom én a közönség termékeket azok közül tigeroo a got2be beach boyt ajánlanám ahogyan right now nevű tagnak is