499
Hajformázási tippek...
-
cucma #379 alvás közben forgolódj sokat...reggelre kb így fog kinézni -
cargame #378 Ilyen hajat nem lehet :DDD de nekem is bejon :P -
#377 Sziasztok!
Ilyen hajat hogyan csináljak és mik kellenek hozzá (zselé, lakk, stb)? -
#376 Én annyira nem kínlódom a séróval, kicsit sok és hullámos hajam van, fodrászom mindig megritkítja és ferdén vágja, egy kis víz reggelente és tök jó strukturált egyenesszálúnak tűnik. -
#375 Most döbbentem rá mit is írtam -
#374 :DDDD -
#373 RITKÍTÓ OLLÓ!!!!!! -
#372 Na mindegy akkor, azért kösz. Legfeljebb hülye fejjel megyek majd el :) -
#371 nincs. mindig vissza fog állni a hajad, előbb vagy utóbb.
(én 2 évig kerestem azt amit te...) -
#370 Na egy hete vettem hajvasalót, 7-7,5 centis hajam van és olyan göndör mint a fene, ezért kellett a vasaló. Szóval már egész jól megy a vasalás, de van hogy annyira idiótán sikerül egykét helyen, hogy kivasalom rendesen de valahogy akkoris az égnek akar állni, és nem segít a fésü se, reggelente meg nincs elég idöm újra elkezdeni :S
Nincs valami megoldás rá, pl valami hajnehezítö cucc hogy lenyomja? -
#369 vegyél kézilabda wax-ot :D tuti beáll...
vagy tapéta ragasztó... mint a punk-oknál :D -
#368 izé 3 centis hajam van kb.
amikor megmosom és vizes akkor kurvajó tüsis lesz! de amikor megszárad akkor ..mivel sűrű a hajam eléggé összeáll! nekem ilyen vizes hatású zselé kellene, ami kőkemény! tudtok ajánlani valami jót? -
cargame #367 Jah ez eleg egyszeru. En pl. 20 percig csinalom a hajam :D es nem is hosszu. -
#366 Ennél egyszerűbb nem is lehetne. Kevés zselé, hajszárító sem kell. -
Gaba94 #365 hy all:)
szeretnék beújítani frizura téren eddig csak ugy volt simán, nem nagyon foglalkoztam vele:D(ezt ne ugy értsétek,hogy le volt szarva, volt ahogy voltXD) viszont most eljött a változás ideje:)
olyasmi sérót akarok mint amilyen cesc fábregasnak van.
kép1
kép2
az lenne a kérdésem,hogy hogy oldjam meg. waxxal vagy zselével? előtte esetleg hajszárítóval megszárítsam a hajam?
előre is köszi:) -
cargame #364 en 1,5 hete kaptam hajvasalot, azota elengedhetetlen :)) Nem gondoltam volna, hogy ennyire hasznos eszkoz :DDD Igaz nekem is rovid meg hajam, de lesz majd nyar elejen egy kis valtas. -
#363 :ADSDDDAD -
#362 Remington. -
#361 Végül milyet vettél? -
#360 Na megvan a hajvasaló :D zsír minden, csak oldalt még rövid a hajam, és nemtudom befogni a vasalóval. Ezenkívül nagy a fejem (xD), mert a hajam még mindig túl vastag, nem tudták rendesen kiritkítani :D
Majd egy-két hónap múlva hosszabb lesz, akkor megint kiritkíttatom, aztán akkor talán jó lesz. Remélem :) -
#359 Köszi a válaszokat, mások is Remington-t ajánlják. Majd utána nézek még :) -
#358 Én is a Remingtonra esküszöm... Annak van vmi olyan, ami fekete kerámialpos, most olyat akarok, mert fodrászom arra esküszik, és cserélni sem kell (ugye a kerámialap néha elkopik...), jah, és azt is mondta, h nem kell ilyen extra hőfokállíthatós, mert az úgyis csak elcsesződik... -
#357 Remington se rossz... -
#356 mindegy, az a lényeg hogy kerámiaborítású legyen, mert a "vas" nagyon roncsolja és töredezetté és szálkássá teszi a hajad!
nekem belissima van (a hajas laci nevével fémjelzett) -
#355 nem:) azt se szeretem aki mindig lófarokban hordja a hosszú haját, olyan mintha nemis lenne hosszú:P
25-30centis haj, banderas/kurt cobain stílusban:)
na azmár hardcore:P
3éve énis ilyen emos hajat akartam aztán ugydöntötem hogy megnövesztem jobban..hát nem bántam meg (bár ősszel meg levágtam tüsire és jópár évre sztem eléglesz a rövid haj nekem)
de majd ha emberesebb lesz az arcszőrzetem akkor körszakáll kombóval megnövesztem megint:)
de akkor már derékig érő rasztás haj lesz a célom -
#354 Ha esetleg vasalnám a hajam, milyen hajvasalót ajánlanátok? :/ -
#353 Csak ha feltűnési viszketekség rám jön akkor ilyen XD Amúgy rendesen áll...
#352: Normális hosszú haj alatt mit értesz?? Fogjam csurkába?X'DD -
#352 sztem gagyi:D
akkor már inkább normális hosszú haj... -
BlackWolf #351 igazabol eleg fura hajviselet ez dehat izlesek es pofonok a legnagyobb baj talan az vele , hogy ezt minden reggel megcsinalni ?:) megis meddig tart? meg kinek van erre energiaja (nekem a legnagyobb bajom a hajammal ugy megcsinalni hatul hogy tettszen is meg jol is alljon mert idegesito flashelni 2 tukorrel magam) -
#350 Szóval ilyen teljesen megcsinálva...
-
#349 Csak egy picit :P:DDD -
#348 jaja
de akkor is Sasukés :P
-
#347 Hátul nincs teljesen megcsinálni, mert lustavoltam amúgy felfele áll, már úgyahogy..xD
Mindenki le songokuz ( gondolom ismerős :DDD)
-
#346 olyan Sasukés kicsit :D
de amúgy tetszik -
#345 Ritkító olló??? Elmész fodrászhoz, megmondod neki, és kész :) -
#344 vasaló+hajlakk :) -
cargame #343 Jah es annyit, h ezt hogy csinalod? :D hajvasalo + ????? -
cargame #342 Sztem tetszetos :D De telleg, igaz nekem soha nem kene, de mason jol all. :D -
#341 Ja, lehet engem is fikázni, már nem izgat... ^^ -
#340 Ígértem régebben hogy rakok fel képet...
Hát íme: