499
Hajformázási tippek...
  • Csuhai G
    +1 kép
  • Csuhai G

Ilyen hajat hogyan tudnék csinálni magamnak? A kellő hossz már körülbelül megvan.
  • somdav95
    Nekem is göndör.. Vasalom még most is, olyan másfél éve kezdtem.. Igazábol meguntam kurvára :D Rövid haj ide a megoldás..
  • angelslie
    Hétköznapokon vasalom reggelente, hétvégén pihentetem. De ha nem vasalnám akkor kezelhetetlen szénakazal lenne mivel göndör a hajam NAGYON eredetileg. Szóval inkább normálisan nézek ki mint hogy ne vasaljam.
  • somdav95
    Igazábol nem, de garantált hogy szétlesz töredezve :S
  • kakaoskalacs
    árt a francokat énis festem vasalom semmi valtozas
    a vasalas ha naponta vasalod frnakon tönkrebasza a hajad ...
  • kakaoskalacs
    hosszu haj egy darabig jo aztan a sürü szaritas meg mosás miatt eléggé "sok törödést igényel" . Mondjuk nekem a hatam kzepeig ért a hajam lol
    és 3 éven at novesztettem ugyh ogy nem is vagattam belole .... aztan vege lett annak az idoszaknak is ._.
  • angelslie
    Tényleg most eszembe jutott valami, ha festve van a hajam akkor a hajvasalás árt a festéknek, fakítja vagy hasonló?
  • somdav95
    A kiakadáshoz szokj hozzá:D Most hosszú hajam van, ezen is kiakadnak, de szerintem február környékén levágatom 2 centire az egészet... Biztos vagyok benne h akkor majd mindenki azon lesz kiakadva h miért vágattam le :)
  • angelslie
    Jó végülis igazatok van, valószínü elszúrnám csak... de nem tudom hogy bevállalom-e még egyáltalán, páran kiakadnának ^^
  • somdav95
    drága fodrász 8ezer, olcsóbbnál lehet kijössz 3-4ből ... ha otthon csinálod, nembiztos h olyan is lesz, mint amire gondoltál..
  • kakaoskalacs
    hát szerintem magadtol ne allj neki egyedül nem érdemes
    kérj meg vmi csajt hogy segitsen :))

Amugy a fodrász a lehetö legjobb és biztos nem horror ára van
  • angelslie
    Jó csak fodrásznál gondolom drága, ezért gondoltam rá hogy megcsinálnám magamtól talán
  • kakaoskalacs
    fodrász megmondja meg csinalja

amugy filctollal :)))
  • angelslie
    Fekete hajba vörös csíkokat milyen módszerrel a legcélszerübb festettni?
  • somdav95
    Valaki tudna mutatni valami rövid hajformát?:D Semmi ötletem nincs, és nagyon unom a hosszú hajat, a vasalgatást stb..
  • Narxis
    Melír.
  • tigeroo

ilyen hajat hogy lehet csinálni sötétebb (fekete-sötétbarna) hajból? melír?
  • Almasretes1
    érthető volt, köszi a választ, kipróbálom :-)
  • Gvik
    Az izzadságtól ilyen... próbálj meg végigugrálni egy másfél órás koncertet, miközben ordibálsz a mikrofonba, meg gitározol is mellette.

A másik lehetőség, a haj természetes zsírosodása, attól is összeáll tincsekbe a haj, ha nem mosod adott ideig (ez mindenkinél más idő, nekem például már egy nap hajmosás kihagyása nélkül is ilyesmi lesz - hasonló formájú a hajam is).

Megpróbálhatsz esetleg valami olyan zselét, amit nem azzal hirdetnek, hogy kakastaréjt formázhatsz belőle. Nekem van ilyesmi "Taft Reflex-Shine Gel-Wax" néven, kis henger alakú lapos piros dobozban van szürke lecsavarható kupakkal. Ha kivasalod a hajad, és ezt a gélt szétoszlatod az ujjaid végén, az ujjbegyeidet szétnyitva a hajtincseid között lenyomod egészen a fejbőrödig, majd a forgótól kifele irányuló mozdulattal elhúzod a hajszálak végéig, akkor sikerülhet. Vigyázni kell, hogy ne fogj össze a zselével pár hajszálas tincseket, mert akkor olyan, mintha leöntötted volna a fejedet egy vödör vízzel. A "lehúzásnál" pedig figyelj arra, hogy nehogy túl görbe ívet alakíts ki a hajszálaknak, mert akkor úgy marad és csak hajmosással tudod kiszedni az ívet belőle.
    Remélem érthető nagyjából, sajnos nem vagyok fodrász, hogy normálisan el tudjam magyarázni.
  • somdav95
    Igazábol szerintem alapbol ilyen a haja... nincs ötletem :S
  • Almasretes1
    A kép:

• Almasretes1
    http://ajanlo.plt.hu/galeria/7605/7605_soundclash_2009_bonyi_08_n.JPG

hi! A kérdésem: mivel lehet megcsinálni azt, hogy így /mint a képen/ álljon a hajam. Úgy értem, hogy a hajszálak tincsekké vannak összeállva. Nagy tincsekké. Tuti nem zselével van, az látszik. Ebben szeretném a segítségét kérni annak, aki tudja.
  • Csuhai G
    ikszdé, azbazmeg.
    válaszul: nincs olyan sapka, ami nem funkcionál sapkaként.
  • peterx
    A "nem nyomódik"-ot úgy értem h visszaugrik az eredeti állapotba a haj!
  • peterx
    Hi! Létezik olyan hajzselé ami sapka levétele után sem nyomódik le?? Ilyen szar hideg időbe sapka kéne, de nem vágnám most le rövidre a hajam! zselé nélkül meg idétlenül áll XD Vmi ötlet? thx
  • Narusco
    ja őő alsó kérdést nem láttam.

hát sztem növeszd mindenhol hogy ne nézzen ki hülyén, és amikor már érzed hogy elég hosszu, akkor vágasd le ilyenre.
  • Narusco
    oszt?
  • Avpfan
    Hi!

Ilyen frizurát szeretnék:
    D.Leary
    D.Leary2

Hogyan növesszem majd, hogy így nézzen ki?
  • Narxis
  • kakaoskalacs
    Rá senkiseh allgasson :C hazudikk
  • Narxis
    Nem tűnik bonyolultnak, oldalt lenyíratod géppel, fent meg zselézed. szvsz :D
  • belapeter
    Nézd meg mikor írtak ide utojjára XD
    JA most én XD
    Node én nem értek hozzá.
    Szerintem hagyd azt,ami most van :)
  • Bali0119
    Senki?
  • Bali0119
    Sziasztok! Szerintetek hogy lehet megcsinálni hogy pont így nézzen ki a hajam?
  • kakaoskalacs
    ok thx :)
  • somdav95
    ultra erős hajlak.. ennyi
  • cucma
    mézzel kenegesd aztán hajszárító
    garantáltan így fog állni
  • kakaoskalacs
    Sárcok szerintetek ilyen hajat hogyan csináljak mert probaltam felallitani de nem marad ugy :D pedig pont jo hosszban a hajam , fujjak rá egy flakon hajlakkot,waxoljam? Üdv
  • Picar77
    paroka