499
Hajformázási tippek...
-
#419 +1 kép
-
Ilyen hajat hogyan tudnék csinálni magamnak? A kellő hossz már körülbelül megvan. -
#417 Nekem is göndör.. Vasalom még most is, olyan másfél éve kezdtem.. Igazábol meguntam kurvára :D Rövid haj ide a megoldás.. -
#416 Hétköznapokon vasalom reggelente, hétvégén pihentetem. De ha nem vasalnám akkor kezelhetetlen szénakazal lenne mivel göndör a hajam NAGYON eredetileg. Szóval inkább normálisan nézek ki mint hogy ne vasaljam. -
#415 Igazábol nem, de garantált hogy szétlesz töredezve :S -
#414 árt a francokat énis festem vasalom semmi valtozas
a vasalas ha naponta vasalod frnakon tönkrebasza a hajad ... -
#413 hosszu haj egy darabig jo aztan a sürü szaritas meg mosás miatt eléggé "sok törödést igényel" . Mondjuk nekem a hatam kzepeig ért a hajam lol
és 3 éven at novesztettem ugyh ogy nem is vagattam belole .... aztan vege lett annak az idoszaknak is ._. -
#412 Tényleg most eszembe jutott valami, ha festve van a hajam akkor a hajvasalás árt a festéknek, fakítja vagy hasonló? -
#411 A kiakadáshoz szokj hozzá:D Most hosszú hajam van, ezen is kiakadnak, de szerintem február környékén levágatom 2 centire az egészet... Biztos vagyok benne h akkor majd mindenki azon lesz kiakadva h miért vágattam le :) -
#410 Jó végülis igazatok van, valószínü elszúrnám csak... de nem tudom hogy bevállalom-e még egyáltalán, páran kiakadnának ^^ -
#409 drága fodrász 8ezer, olcsóbbnál lehet kijössz 3-4ből ... ha otthon csinálod, nembiztos h olyan is lesz, mint amire gondoltál.. -
#408 hát szerintem magadtol ne allj neki egyedül nem érdemes
kérj meg vmi csajt hogy segitsen :))
Amugy a fodrász a lehetö legjobb és biztos nem horror ára van -
#407 Jó csak fodrásznál gondolom drága, ezért gondoltam rá hogy megcsinálnám magamtól talán -
#406 fodrász megmondja meg csinalja
amugy filctollal :))) -
#405 Fekete hajba vörös csíkokat milyen módszerrel a legcélszerübb festettni? -
#404 Valaki tudna mutatni valami rövid hajformát?:D Semmi ötletem nincs, és nagyon unom a hosszú hajat, a vasalgatást stb.. -
#403 Melír. -
ilyen hajat hogy lehet csinálni sötétebb (fekete-sötétbarna) hajból? melír? -
Almasretes1 #401 érthető volt, köszi a választ, kipróbálom :-) -
Gvik #400 Az izzadságtól ilyen... próbálj meg végigugrálni egy másfél órás koncertet, miközben ordibálsz a mikrofonba, meg gitározol is mellette.
A másik lehetőség, a haj természetes zsírosodása, attól is összeáll tincsekbe a haj, ha nem mosod adott ideig (ez mindenkinél más idő, nekem például már egy nap hajmosás kihagyása nélkül is ilyesmi lesz - hasonló formájú a hajam is).
Megpróbálhatsz esetleg valami olyan zselét, amit nem azzal hirdetnek, hogy kakastaréjt formázhatsz belőle. Nekem van ilyesmi "Taft Reflex-Shine Gel-Wax" néven, kis henger alakú lapos piros dobozban van szürke lecsavarható kupakkal. Ha kivasalod a hajad, és ezt a gélt szétoszlatod az ujjaid végén, az ujjbegyeidet szétnyitva a hajtincseid között lenyomod egészen a fejbőrödig, majd a forgótól kifele irányuló mozdulattal elhúzod a hajszálak végéig, akkor sikerülhet. Vigyázni kell, hogy ne fogj össze a zselével pár hajszálas tincseket, mert akkor olyan, mintha leöntötted volna a fejedet egy vödör vízzel. A "lehúzásnál" pedig figyelj arra, hogy nehogy túl görbe ívet alakíts ki a hajszálaknak, mert akkor úgy marad és csak hajmosással tudod kiszedni az ívet belőle.
Remélem érthető nagyjából, sajnos nem vagyok fodrász, hogy normálisan el tudjam magyarázni. -
#399 Igazábol szerintem alapbol ilyen a haja... nincs ötletem :S -
Almasretes1 #398 A kép:
-
Almasretes1 #397 http://ajanlo.plt.hu/galeria/7605/7605_soundclash_2009_bonyi_08_n.JPG
hi! A kérdésem: mivel lehet megcsinálni azt, hogy így /mint a képen/ álljon a hajam. Úgy értem, hogy a hajszálak tincsekké vannak összeállva. Nagy tincsekké. Tuti nem zselével van, az látszik. Ebben szeretném a segítségét kérni annak, aki tudja. -
#396 ikszdé, azbazmeg.
válaszul: nincs olyan sapka, ami nem funkcionál sapkaként. -
peterx #395 A "nem nyomódik"-ot úgy értem h visszaugrik az eredeti állapotba a haj! -
peterx #394 Hi! Létezik olyan hajzselé ami sapka levétele után sem nyomódik le?? Ilyen szar hideg időbe sapka kéne, de nem vágnám most le rövidre a hajam! zselé nélkül meg idétlenül áll XD Vmi ötlet? thx -
Narusco #393 ja őő alsó kérdést nem láttam.
hát sztem növeszd mindenhol hogy ne nézzen ki hülyén, és amikor már érzed hogy elég hosszu, akkor vágasd le ilyenre. -
Narusco #392 oszt? -
Avpfan #391 Hi!
Ilyen frizurát szeretnék:
D.Leary
D.Leary2
Hogyan növesszem majd, hogy így nézzen ki? -
#390 -
#389 Rá senkiseh allgasson :C hazudikk -
#388 Nem tűnik bonyolultnak, oldalt lenyíratod géppel, fent meg zselézed. szvsz :D -
#387 Nézd meg mikor írtak ide utojjára XD
JA most én XD
Node én nem értek hozzá.
Szerintem hagyd azt,ami most van :) -
#386 Senki? -
#385 Sziasztok! Szerintetek hogy lehet megcsinálni hogy pont így nézzen ki a hajam?
-
#384 ok thx :)
-
#383 ultra erős hajlak.. ennyi -
cucma #382 mézzel kenegesd aztán hajszárító
garantáltan így fog állni -
#381 Sárcok szerintetek ilyen hajat hogyan csináljak mert probaltam felallitani de nem marad ugy :D pedig pont jo hosszban a hajam , fujjak rá egy flakon hajlakkot,waxoljam? Üdv -
#380 paroka