499
Hajformázási tippek...
  • Xreactor
    Lenne egy kérdésem:

Ilyen szét borzolt (rövidebb) haj előálításához, melyik a jobb wax vagy zselé?
  • tigeroo
    aham, a wax lesz szar. amikor megszárítom a hajam már nem "csomós" a hajam ahogy akarom hanem..mintha semmi ragacs nemlett volna rajta...

te mit ajánlanál? valami NAGGYON erőset, ami effektív hatást érne el még az én dús hajamnál is
  • hairdresser
    mit használsz most?
  • hairdresser
    valószinű nem megfelelő waxot használsz,de mielött rárakod a waxot hajszáritóval fuj a hajtövedre hogy kissé megemeld a tőved és akkor tuti nem lapul le
  • hairdresser
    nem jó a vasalód,mindenképp szerezzél be jobbat ajánlatom wahl cutek nekem ez vált be a legjobban és akiknek ajánlottam csak elégedettek voltak vele
  • Slipknot14
    mármint elirtam: ,,...de meg úgyis nagyon vizes, de már akkor is göndören tartja a formáját hátul...'' szóal nem göndör, hanem csak a végébe van ilyen felkanyarodó ív :S.
  • Slipknot14
    nah jó látni, hogy van itt 1 fodrász is már:))
    úgynézki mégse oldódott meg a porblémám, ez a got2b straight első használtnál(mikor még irtam), naggyából hatott, de legtöbször most is ugyanaz, hogy hátul a hajam alul elkezd felgöndörödni egy kis idő után, mikor már megcsináltam :S. ja és persze miden reggel kikell mosnom hátul a hajam, mer összevissza göndörödik éjszaka :S
    Egyébként elég makacs, mer ha már egy kcisit is megtörlöm törölközővel, de meg úgyis nagyon vizes, de már akkor is göndören tartja a formáját hátul :S olyankor szoktam ráfujni a got2b-t, meg egy kis hajhab, majd kézzel vagy fésüvel húzom ki egyenesre, miközbe száritom, aztán vasalok rá, de soxor még ezek után is göndör alul :S Valami tipp?
  • tigeroo
    amugy a vaxot hogy kell használni?

nekem extrém sűrű hajam van, bewaxolom utána lapul is lefele az egész, nem áll fel

megkell hajszárítóval szárítani vagy addig kell "gyúrogatni" amig ránem szárad? vagy wtf?:DDD
  • SlayR
    igazából amikor levágja nagyon jó de utána kezd el szétesni ahogy nőni kezd nemtom mithasználjak rá elvileg nincs neki más gondja
  • tigeroo
    zsír!:D
    levágattam
    ilyené kb. (mint a csávónak)

sokkal jobb (hátul már 25centis volt!!!), kimegyek a házból

A.) Nemkell fogdosni a hajam mer viszi a szél
    B.) Nemkell tükröket keresgetnekm hogy megnézzem nem-e áll csudán

geció:)
  • tigeroo
    na ma fogom levágatni:D
  • hairdresser
    ha jól le van vágva nem kéne hogy problémát jelentsen a formázás ,úgy gondolom láthatatlanba hogy nem megfelelően van levágva,puhítva a hajad
  • hairdresser
    nyugatinál 6.kerület
  • hairdresser
    még növesztened kell,utána go fodrász ,waxot kell majd használj a tincses hatás eléréséhez a fodrász akihez mész tuti tud majd ajánlani hogy mit tegyél rá,de minimum 12-15 cm ig ne is menj el
  • hologram35
    Hello most olyan 6cm hosszu.
    Eddig inkább nagyon rövid hajam volt mint mar irtam olyan 3mmre szoktam vágatni de volt néha 0as is.

Ha leirnád részletesen hogy mit is kellne csinálni hogy ilyen frizurám lehessen akkor kösz.

Amugy ehhez mi kell hajhab vagy vmi gép???
  • SlayR
    ejha eddig nemis láttam ezt a topicot nemis gondoltam nemcsak én nemtudok néha 1ről a 2re jutni a hajammal szal nekem az a legfőbb problémám hogy nemigazán tartja meg sokáig a formáját ha kicsit elkezd nőni a vágott forma máris csődöt mond használok bele minden nyavaját de ritkán áll be ahogy kell mondhatni naponta mosom mert ritka makacs fajta hajam van... valami ilyemsi stílusú most: kép
  • Jaffa 2843
    hol fodrászkodol?
  • hairdresser
    forduljatok kérdéseitekkel nyugodtan hozzám,hiszen fodrász vonék vagy miféle fajta
  • hairdresser
    sokáig növeszd vay mekkora most??
  • hologram35
    http://www.imdb.com/media/rm1397070080/nm0919991

Ilyen frizurát hogy lehet csinalni?
    Minél részletesebben irjátok le a hajápolástol egészen addig hogy kell e vmilyen gép hozzá?
    Eddig nekem 3 mm-es volt néha 0ás.
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • tigeroo
    én november elején akarom levágatni...most olyan 18centis (szalagavatón még ősember hajat akarok), utána ugyis szülinap és levágatom...
    de már picit unom hogy mosni kell meg minden
  • benkoszabi
    nekem is volt hosszú hajam 2 éve..10-12 centis...csak rohandtul göndörödött, én meg egyeneset akartam..vasaltam, de kikészitette a hajam...hullott mint az állat, meg hajmosáskor is..meg zsirosodott, ugyhogy levágattam, azóta meg iylen pár milis a hosszusága...és jó ez is...de ha egyenes hajam lenne, megnöveszteném, mert amikor kivasaltam, és megmaradt egyenese, akkor sztem elég jól álltt....de álalndóan vasalgatni..hát nemtudom
  • Slipknot14
    ja igen és 1000 köszönet, hogy végre megoldódott a hajproblémám:D
  • Slipknot14
    hát én meg kipróbáltam és ez az amit már lassan fél éve keresek. szerintem rosszul használtad vagynemtudom, de nekem tökéletesen működik, hajvasalás nélkül is már, pedig nekem hátul nagyon ragaszkodik a formájához a hajam már:D
    hajatmosol, törölközővel megszárítod hogy maradjon benne nedvesség, majd ráfujod szépen alalposan, utána pedig hajszárítóval megszárítod úgy, hogy közbe kézzel kihúzod a hajvégegeket és utána úgymarad + ez a lötty tartást ad neki:) és nekem utána már vasalni se kellett.
  • AntiHero
    próbálj egy pici zselét a hajvégegre.
  • Driftman
    én próbáltam de semmi hatása nálam

valaki más véleménye??
  • Xreactor
    Got2Be-nek van valami haj kiegyenesítő spray-e( lila tubus ) probáld ki.
  • Picar77
    enyim ugyan ez :((
    ha estleg sikerül majd valamire jutnod beirhadnád ide
  • Slipknot14
    nah hát visszatértem nemsok sikerrel :S jobb vasalóval is ugyan az mint eddig... kivasalom tök jó meg midnen, rá félórára a hajam vége(hátul-alul) visszagöndörödik reljesen.. de egy réteggel fejjeb levő haj meg teljesen egyenes, csak az alja ilyen :S valakinek akármi tipp?:(
  • grande2006
    Sziasztok! A problémám az,hogy nekem göndör hajam van, de egyenes tüsi hajat szeretnék! Kb. olyan 3-4 cm lehet. Lehet ezt már fölfelé tüsibe vasalni? Láttam már pár gyereknek ilyen hajat! Mi ennek a technikája? Segítsetek! Előre is köszi!
  • Zsófy
    Sok sikert hozzá:)
  • Slipknot14
    okés köszi a tippeket:) megyek is majd hétfőn veszek már valami komolyabb cuccot:)
  • Driftman
    jó kösz ezt is megpróbálom valami csak segít
  • Zsófy
    Ez érdekes... Pedig ugye az olaj olajos:D, de ha jó, hát jó:))
  • tigeroo
    tesóm az olívaolajra esküszik.
    a seggig érő haját azzal szokta rendszeresen ápolni, és sztem müködik...

(bár ő tojáspakolást is csinált egyszer a hajára ugyhogy..)
  • Zsófy
    Én igazából az ilyen nagymamám féle dolgokban hiszek, miszerint: mosd meg mosószappannal (az a legjobb zsíroldó) és egy enyhe ecetes (nem fogod érezni az illatát a hajadon) vagy egy citromleves öblítést ajánlok!
  • Driftman
    oké kösz akk nem mosom mindennap
    hát most nem hoszú így jobb a hejzet ezért is vágtam le
  • tigeroo
    nyár van, sűrű nem szellőző hajnál ez természetes..
    de!
    ne mosd minden nap...inkább hetente 1-2x, és beáll az öntisztítás (nemlesz zsíros)
    amúgy milyen hosszú a hajad?

jah és próbálj ki valami hajápoló krémet hajmosás után
  • Driftman
    Hi. Meg az a problémám a hajammal, hogy nagyon zsírosodik mindennap megkell mosnom mer második nap már kicsit gázz. Kipróbáltam bőbb féle sampont de semmit nem használ.
    Valami javaslatotok lenne?
  • Driftman
    igen szerintem az enyém jobb (ez)bár nem tom nem vokhajmester meg gondoltam h veszek egy extradrágát de azt nem lettbelőle smmi mert amúgy ezzel elég jól megtudtam csinálni csak nem volt tartós