499
Hajformázási tippek...
-
red13 #139 Slipknot14: ez a hajvasaló semmit sem ér. 8-10 ezer környékén már nagyon jót lehet kapni és szögegyenesre tudod vele kiegyenesíteni. Remingtont vagy Babyliss-et vegyél. Nekem az utóbbi van és tökéletes. Ez 8ezer volt 2 éve, sztem már lejebb ment az ára. -
#138 és te is ien vasalót használtál? vagy neked jobb volt, de az se segített?:S -
Driftman #137 jaja ismerős a probléma, nekem is ez volt azt levágatam mert nem bírtam vele -
#136 okés köszi a válaszokat:) sztem akkor mek először fodrászhoz, és ha ő megtudja jól csinálni akko veszek vami újat. -
#135 nekem is ez volt, vettem egy babyliss wetndry-t, 6ezeré. ajánlom -
#134 Sztem kérj kölcsön vkitől egy kerámialaposat (ha vam vmi ismerősöd), és próbáldd meg azzal. Ha meg nem jön össze, menj el fodrászhoz, és kérdd meg, h vasalja ki:), és ha jó a gépe, vegyél olyat(mondjuk elég húzós ára is lehet...) Ha meg neki sem sikerül, akkor sajna nemtok mit mondani:S -
#133 hát sulidőben elég gyakran használtam, éss a kunkorodás, igen olyan mintha nem is vasaltam volna, vagy csak nagyon kicsit egyenesedett ki tőle, ami ha elmegyek bulizni vagy akárhova, már rögtön vissza is kunkorodik :S Amúgy igen, elég hosszú távra tervezem, és a következő dolog nekem is az lett volna, hogy veszek újat, csak gondoltam megkérdezem, hogy a vasalóval van gond vagy az én hajam ilyen tipusú :S
Amúgy elég sűrű hajam van, és nem drótkefe stílus. és hátul ahol visszagöndörödik, amikor hajatmosok, még vizesen is benne van az íve:S -
#132 Fuuu, nekem is ilyenem van, de sztem nem jó... Mondjuk az én kb. 5-10cm-s hajamat szerencsére ritkán kell vasalni:)...
A rossz az benne, h nem kerámialapos, és így még arra is esély van, h roncsolja a hajat (mert a fém elektronokkal tölti fel a hajad). Szóval nemtudom, h a "kunkorodás" milyen típusú (olyan, mintha nem is vasaltad volna, vagy csak picit kunkorodik kifele). Amugy gyakran használod? -
#131 hát nem ismerem ezt.. és nemtom mennyibe kerülhetett, de én a helyedben egy remingtonra befektetnék, ami persze nem garancia az egyenes hajra (attolfügg milyen a hajat) de biztos jobb mint ez. habár kicsit drágácska szegény, de ha hosszutávra tervezed a hajvasalást/hosszuhajat akkor megéri -
#130 nah megint itt:) Szóval az lenne a kérdésem van-e valami tippetek erre:
hátul megnövesztettem a hajam, de akármit csinálok vele nem akar sehogy se kiegyenesedni... kaptam rá krémet(avonos, fodrász ajánlásával), van hajvasalóm, de egyszerűen a haj vége visszakunkorodik. Lehet a hajvasalóm a rossz, és drágábbat kellenne vennem, vagy nemtudom.. akármi tipp? Amúgy ienem van:
Eleinte nem akartam semmi drágát venni, hogy kipróbáljam mien is így a hajam. Előre is köszönöm a választ. -
Ben C #129 nekem ilyesmi van.
egy jó wax kell, ennyi. ajánlom a TIGI cég stift wax-át.. kicsit drága (4000 ft), de rohadt sok ideig eltart, piszokerős, és abszolut nem nehezíti a hajad, matt hatású. -
#128 befestettem feketére :D
(itthon, nem hennával hanem sima hajfestékkel)
kuuurvajo:DD! mintha más ember lennék -
red13 #127 Kevés wax-ot szétdörzsölsz a tenyeredben majd új beállítod ahogy kell. Ha első nap nem is teljesen, de már másnap betudod ugyanígy lőni. Sztem frissen mosott hajat elég nehéz beállítani vagyis én nemigazán tudom.
Amúgy nekem is ilyen szokott lenne, csak hátul hosszabb. -
#126 Sziasztok!
Na én valahogy így szeretném a hajam belőni, de nem igazán tudom, hogy álljak neki. Zselét már próbáltam de nem nagyon jött be. A hajam elég sűrű, de azért viszonylag könnyen megáll.
A 3 kép tulajdonképpen ugyanaz a frizura talán az utolsó kicsit más.
Úgy szeretném, hogy ne legyen vízeshatása a hajnak.
Ötlet?
-
#125 Ez engem is érdekelne, mert én is tervezem. -
#124 mostanában gondolkozom azon hogy be kellene festeni a hajamat feketére...
hennával szeretném...mit gondoltok róla? aztmondják hogy eléggé tudja irritálni a fejbőrt, és sokszor még károsabb lehet mint a "gyári" hajfestékek... -
#123 őő hát nemnagyon van erős hajszálam,inkább csak egyszerűen sűrű és nem szeret megállni úgy ahogy akarom, és ezér zselézés előtt mindíg bevizezem, aztán amikor a víz meg megszárad gondolom amiatt maradnak a hajszálak úgy. De ha előtte nem vizezném be akkor meg egyszerűen elnyelni a hajam a zselét. Taft-ból az 5-öst használom és ha rákenem szárazon meg nem tartja egybe a hajszálakat hanem elég furcsa lesz. no mind1. kipróbálom a hajlakkot először mer már azt is sokan ajánlották. Köszi a választ. -
red13 #122 Aha, ilyen szárazhatásra gondolsz? Na vagy hajlakkot használsz, de én ezt nemszeretem, mert elég kényelmetlen. Ilyen ragadós érzést ad vagy nemis tudom. Vagy wax-ot, de eből nem sokat, mert akkor ugyanazt éred el mint a zselével, hogy vizeshatása lesz. Na meg hajvasaló is sokat segít a dolgon, rövidhajra is lehet használni. Vagy itt van a Got2be nak ez a hajformázó krém? Ilyen kék fémdobozban van. 1000-1500 között van, de nagyon sokáig elég. Valamelyik csak bevállik. :) Ja meg még törülközővel is megdörzsölheted utána egy kicsit és aztán a kezedel beállítani
Az hogy meg szállkás a hajad, max hajbalzsamot használj, de az sem segít a hajadon. Gondolom erős, sűrű hajad van és ez ilyen, hogy látni ide oda álló hajszálakat. -
#121 hali, amúgy olyan hajat mivel lehet, hogy ne látszódjon egyáltalán hogy van rajta valami, de megálljon úgy ahogy szeretném. Hajzselék megtartják a hajam, de sose állnak egybe normálisan a hajszálak és ha fényen vok láccanak összevissza hajszálak, ahogy kilógnak. Hajhab nemigazán tartja meg és ott mégjobban összevissza vannak a hajszálak :S Wax-ot nem igazán próbáltam még meg lakkot sem. -
#120 igy is kell:) -
#119 Én azt szoktam, hogy sima vízzel jól átitatom, aztán egy erre a célra fentartott törölközővel megtörlöm. -
Driftman #118 Sima vízzel? -
#117 ha nemis megmosni, de minden nap le kell mosni róla a zselét -
Driftman #116 HI
Na de ha mindennap be zselézem akkor kénytelen vagyok mindennap megmosni. Vagy nem?? -
red13 #115 Ja, de nekem tök száraz a hajam. Nemtudom miért, amikor zsíros bőrű vagyok. -
#114 naponta nemszabad hajat mostni! azzal csak a fejbőrödet irritálnád,
de a waxot mindíg lekell vakarni a hajadról, mert különben csak fokozatosan megölöd a hajadat ...
én heti 2x szoktam mosni a hajamat, mert a hajnak van egy bizonyos "öntisztítása", csakhát a zsíros hajnak szaga van (meg csillog, meg csomókba áll) -
red13 #113 Normálisan, ápoltan. Nemtudom ki találta ki azt, hogy naponta kell mosni hajat. Én még hetente kéthetente is higított samponal mosok hajat. -
#112 Én meg ezt nem tudom elképzelni, hogy néz ki akkor a hajad egy négy-öt nap után? -
red13 #111 Minden nap mosni hajat? Lehetetlen, így is épp hogy hetente mosok hajat. -
#110 hát ez a lehető legroszabb választás
waxot éppenhogy este mindenképp lekell mosni, mert nem lélegzik a hajad, szépen kiis hullhat idővel ha nem vigyázol, ilyenekkel csínján kell bánni -
red13 #109 Ok, kipróbálom, bár még nemannyira hosszú a hajam. Mostanába úgy szoktam, hogy megmosom este, rá a wax és reggelre valami összevisszaság kialakul,még beletúrok és kész is. :D -
#108 ezt próbáld ki:
kicsit bewaxozod a hajad (mindenütt kb. egyenletesen, nagyon picit!) és egy nagy törölközővel jól "eldörzsölöd" a fejeden, utána megfésülködsz és ha kell megszárítod:) -
red13 #107 Hy
Most növesztem a hajam, fél hosszút akarok. Hajvasalóval nem akarok hozzányúlni, de eléggé sűrű, szállkás, száraz a hajam. Így eléggé hülyén áll. Mit lehetne vele csinálni? Bewaxolni, hogy egy kicsit összeálljon? -
#106 hát igen csak vízzel elég nehézkes lenne lehozni:)
azért kell sampon is, és a megmosott hajat kell leöblíteni -
#105 próbáld ki ezt: hajmosás után törölközővel kicsit megtörlöd a hajad (csak kicsit legyen vizes) és 1 diónyi hővédő krémmel (erre a célra jók az ilyen hajegyenesítő sprayk) vagy hajhab...
utána kapd elő a hajszárítót, szárítás közben pedig fésüld ki szépen. akkor jó hullámos nekemis a hajam
-
Nyikk #104 olivaolajat a hajra?hát nemtudom probált már magáról valaki olajat lemosni,minimum forrovíz:S..akkorhát? -
Nyikk #103 nem simítani szeretném hanem rendezett hullámokat:S,erre vmi tipp?! -
#102 sugam: töredezett hajra =
nem forró(!!!), hanem megmegelített olívaolajjal kend be a hajad, szépen belenyúlsz 2 kezeddel és szétsimítod a tenyereddel (mintha fésülnéd)
jaés a hajvéget + fejbőrt kerüld vele, nekem korpásodni kezdett tőle
ha megvan akkor samponnal + vízzel leöblíted.
-
#101 topic ON
mit gondoltok a rasztázásról?:D
(gondolkodok benne..de ahhoz jó hosszú haj kellene ) -
timantes #100 jó módszer , benyomod a kábelt a 220ba , megvárod még jól felhevül a gép , majd a fejedrenyomod , garantálom trendi leszel örök életre