499
Hajformázási tippek...
  • red13
    Én amikor régen zseléztem a hajam. Kb 4 éve. Akkor úgy csináltam, hogy bevizeztem a kezem és úgy nyúltam a zselébe és kentem fel a hajamra. Majd ami maradt zselé a kezemen arra is raktam vizet és még egyszer átmentem. Lehet hülyeséget mondok, de akkor nekem bevált. Egyébként lehet kapni ilyen vizes hatású zselét a legtöbb márkában.

Én most növesztem a hajam, de nagyon száraz és ami a legrosszabb tiszta szálka. Ide oda állnak a szálak a hajamból, elől szinte lehetetlen normálisa beállítani(max ha sapkát húzok úgy 10 percig az valamenyire lelapítja), pedig enyhén hullámos a hajam, viszont full afro az egész. Ezzel kéne kezdenem valamit. :S
  • hairdresser
    bed head-hard head ez nagyon jó lakk
  • somdav95
    De én komolyan gondoltam... xDD Valaki tud ajánlani amúgy valami jó hajlakkot mert a Sunsilk nem hat semmit, volt valami Rossmann-os az se volt az igazi de elment... Milyenre kéne váltani??
  • Jaffa 2843
    hasonlo ""vicces"" mint a víz....
  • somdav95
    Kurva sok hajlakk?:D
  • Jaffa 2843
    mivel lehet "vizes hatásuvá" tenni a hajat? és lehetőleg ne lehessen vele falat bontani miután felhuztam a hajamra :D
    sg-s poénoktol, mint pl víz... kíméljetek XD
  • hairdresser
    nagyon köszönöm de nem kell több jelentkező,mindenkinek nagyon tetszett amit kapott,jó hajakat csináltunk
  • somdav95
    Hát ez ahogy látom egy hozzáértő hozzászólás volt. Gratulálok..
  • mate317
    a wax egy szar semmire nem jó
  • Christiansen
    mindennap mosás, sok molyolás-szárítás wax+hajlakk
  • Picar77
    legutolsó trend az mit takar ?:D
  • hairdresser
    hazatérve londoni továbbképzésemből ,modellek jelenkezését várom,ingyen haj a legutolsó trend szerint ,privizz
  • Jaffa 2843
    elmész fodrászhoz és megmutatod neki a képet, őmeg megcsinálja.
    de ez nem olyan haj amit érdemes lenne hétköznap is viselni. sok vele macera szvsz
  • Csuhai G
    Üdv!
    Ilyen hajat szeretnék csinálni. Hogyan kezdjek neki, miket használjak, hogy csináljam, stb.. örülnék ha valaki segítene. :)

• Slipknot14
    hát a vizes zselézés nem jó. évekkel ezelőtt én is megtapasztaltam, mer mikor kiszárad a víz a zselé pedig megmarad, akkor a szálak szétugranak, és napfénybe, vagy lámpa alatt nagyon csúnya...
    én annó taft zselét használtam, úgyhogy nem is a zselével volt a gond. egyébként vizes hatású zselézéshez egyszerűen csak olyan zselét kell venned. van sokféle, én annyira nem ismerem őket, járj utána :)
    pl Taft-ot ne vegyél mer az sűrű és erős tartású, de nem lesz tőle vizes hatása.
    vagy lehet van többféle taft is, nem tudom.
  • Slipknot14
    hát, sztem valami iesmi lehet a kulcsa:

megnöveszted az egészet, majd fodrászhoz elmész, viszel képet milyenre akarod meg tépetni-vágatni.

majd otthon nem egyenesre húzva vasalod, hanem maradjon meg benne az odlalra göndörödési íve:D csak szimplán fogd be a vasaló közé de ne húzd végig azt rajta, akkor lapos lesz de megmarad benne a az ív is oldalra.

majd fogsz egy lakkot és ráfújod a kezedre és felviszed kézzel a hajadra, és fogsz egy kisebb törölközőt amivel a lakkos részt összeborzolod amig még nem szárad meg lakk. ha midnenhol megcsináltad így lefújod az egészet lakkal. Ha lakkot ajánlhatok akkot Taft Kasmír tapintású (fekete, lila csíkkal) 5-ös erősségű :) tévhittel ellentétbe nem ragacsos, meg nem csillog, nagyon szépen lehet vele dolgozni, és a végeredmény is jó.
  • somdav95
    Göndör ( mostmár rövid) hajamhoz vettem egy hajvasalót ma. 180-200 fok körül gyönyörűen kisimult. Elmentem teniszre, jól leizzadtam, és még most is szép sima! Hajlakkot, vagy wax-ot használjak szerintetek még a tartás érdekébe, vagy hülyeség??
  • red13
    Vizezd be a kezed és úgy zselézd a hajad.
  • Wedgee
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan zselézhetném be ugy a hajam hogy vizes hatású legyen?
  • somdav95
    Nekem nincs kettéválasztva xD
  • Sam23
    Én növesztem és ketté van választva
  • red13
    Vasaló+wax+hajlakk. Meg tépettre lenyíratni.
  • El Deloro
    Hali!
    Valaki, aki ért hozzá adna tippet, hogy ezt hogy kell megcsinálni ?

KÉP1
    KÉP2
    KÉP3
    KÉP4
    KÉP5
  • somdav95
    Hát mert neki alapból ilyen sima :)
  • Slipknot14
    a képen aki van annak nincs is vasalva:D de am elég fura feje van :D
  • somdav95
    Amúgy egy pöch... De a haja az nem rossz, nekem is köbö ilyen lenne ha ki lenne vasalva, csak hát nem nagyon tudom hogy mit tegyek...
  • Picar77
    fu de menő csávo :\
  • somdav95
    Itt van, bár én nem nyalom le, fogok egy kis zselét/hajlakkot, összeborzolom és jólvan :)
  • Picar77
    képet arrol sp-ről XD
    gőzőm nincs ki az
  • Picar77
    nem égeted szét :D
  • somdav95
    Na le is vágattam, úgy néz ki a hajam mint SP-nek ( új "tinisztár") de annyira nem vészes
  • somdav95
    Az a baj hogy nem nagyon akarom "szétégetni" a hajam, szóval nem tudom mit csináljak...
  • Danny1987
    Sziasztok extra erős haj wax-ot használtam és igy lelapult tőle a hajam.
    Vegyek vmi gyengébbet vagy vmi mas trükköt kéne alkalmazni.

A masik hogy a wax is ugynugy latható mint a hajzselé?
    Mert kb ugyanugy ragyogot a hajam mint ha zselével kentem volna be.
    Akkor most túl sok volt a wax vagy túl erős?
  • Slipknot14
    ez az igazság S:
  • red13
    Most megmondtad.
  • Picar77
    alapbol nekem is ilyen volt XDD
    de hidd el egy hajvasaloval kurva jó hajat lehet belöle csinálni ^^
    csak megkell növeszteni még kicsit
  • somdav95
    Ilyen hajat akarsz? Ember... Nekem ilyen van, de úgy utálom... Már beletörődtem hogy ezen nem lehet változtatni...
  • Slipknot14
    ez sztem nem wax. egyszerű hajlakk. régen nekem is ilyesmi állaga volt. ha ajánlhatok lakkot akkor Fekete-Rózsaszín Taft(5)-ös. Egyáltalán nem ragacsos, mint ahogy azt mindenki mondja a lakkról, ,,Silk touch'' - selymes tapintás. És kihúzva sincs vasalóval sztem, sőt még megtépve se:)
    ha jobban megnövesztettem volna annó, full ilyet tuttam volna kreálni. láccik ho nincs vasalva. Am ha ilyenre csinálod akkor, miután kimosod, törölköző száraz hajad könynen formázható, állísd be miközbe fújkálod gyengén lakkal, majd ha kész fújd le az egészet és kész is ;) :)
  • Slipknot14
    miért is lenne tré az egyenes haj?o.O jó nagy hülyeséget montál most. Csajoknál sztem kurvajó ha egyenes :) fiúknál meg mivel nekem is az mindenhol 1 jó vasalás után, majd lakkal faszául belőve felül meg kicsit hátra. Az alja meg vagy 15cm-es. És mindenki aztmonja kurvajó, és elég kevés embernek láttam még ilyet.
    Az 1 dolog, ha valaki megnöveszti, kivasalja oszt egy köcsög emósnak néz ki. Szal ez a kijelentésed elég közönséges volt :S:)
    Am meg aki egyenest szeretne, annak tudom ajánlani a saját technikámat:
    kimosod, majd hajhabbal faszául bekened az egészet, és hajszárítóval beszárítod, miközbe fásülgeted egyenesre, majd egy jó vasalás és lakk.
  • tigeroo
    növeszd meg, amikor megmosod a hajad és vizes fejjel lefekszel aludni. na kb. ilyen hajad lesz reggelre XD

(nekem is ilyen volt kb ha így csináltam, dehát az enyém nem ennyire göndör alapból, de a csomóspuli hatás nem marad el!!!)