499
Hajformázási tippek...
  • neevous
    Vasaló?
  • Driftman
    Sziasztok
    Én valami olyan hajat akarnék csinálni, ami a Barátok Közt-benn van a Palikának.
    Olyanra mivel lehetne beállítani a hajat?
  • Jaffa 2843
    valaki tud erről a hajformázó cuccról valami mondani?

Liding style
    raining oil

esetleg hasonló cuccokat tudtok amik jóak? :D
  • Goruck
    osztálytársamnak van piros zseléje, piros lesz tőle a hajad, amíg le nem mosod, rossszzzmanba vette ha jóltudom :D
  • eLiXir
    csoki, egy osztálytársamtól hallottam, hogy van olyan hajhab ami befesti a hajat, ami egy mosás után lejön. Ha létezik amit erősen kétlek hol lehet beszerezni ?
  • Jaffa 2843
    énis voltam igy vele, de sztem ezt csak te látod igy :D
  • Pretorian
    Nem. Szal' hülye fejem van?
  • Pretorian
    Aha...
  • Jaffa 2843
    ezt azért látod ugy mert a tükörben a tükörképedet látod viszont fényképen/videon nem a tükörképed jelenik meg, hanem a "tükörképed tükörképe" :D nemtom érted e hogy mire akarok kilyukadni :D
  • Pretorian
    Wehh...mért van az, hogy amikor tükör segítségével otthon megcsinálom a hajamat, akkor pofásan néz ki a frizura, viszont ha mondjuk fényképen nézem vissza, akkor teljesen máshogyan látom, sokszor úgy érzem, hülyén néz ki...pedig nem utazok keresztül Londonon meg Párizson a tornádóban, meg a szakadó esőben, mint a Taft-reklámban...jah...és mé' van más fejem állóképen, mint a tükörben, vagy videofelvételen?
    azt tudom, hogy nem vok fotogén, mert erősebbek a vonásaim, de ez miért csak állóképen látszik?
  • Ronny
    tudtok ajánlani valami jó fodrászt pesten? Már többedszerre k*rják el a hajamat...
  • Nyikk
    Nekem az a baaj,h nem egyformán hullámos,ha csak hagyom simán megszáradni, inkább tűnik kócosnak mint hullámosnak:Svalami jo tipp a megszelídítésre?:sköfii
  • Jaffa 2843
    hát arra már rájöttem hogy akárhogy kapargatom hátul a büdös életbe nem lesz egyenes :D igaz nekem hátul nem para mer fogom oszt összegumizom mindig, de elöl megbolondulok ha nem egyenes
  • tigeroo
    jaja:D imádom mikor van 1 kis lájtos kacsafarkam...
    de nagyon birom, hogy elől tök egyenes hátul meg szabályosan kunkorodik (mint vmi tészta)

pedig ottis jol megfésülöm mindig
  • Sugam
    én mindenhol..hullámos haj rulz .. [bár gyülölöm minta szart..]
  • tigeroo
    nekem forditva van:D hátul ugy eltudom aludni...
  • Jaffa 2843
    igen az az "oldszkúl" módszer nekem is be szokott jönni :D vagy még akkor is jo szokott lenni ha este hajmosás után egyböl lefexem aludni és akkor ugy teszem a fejem hogy egyenes legyen a hajam, és mikor felkelek akkor általába jo szokott lenni XD de ez már nagyon beteg módszer XD
  • tigeroo
    nekem akkor a legegyenesebb,ha hajmosás után hajszárítás közben kifésülöm egyenesre.
    a diffuzoros hajszárító asszem ugyan igy müködik, bár nem tom hogykell használni :D
    én maradok az oldszkúl megoldásnál
  • Nyikk
    sziasztok!kérdés:nekem hosszu hullámos hajam van és hallottam hogy a diffúzorral való szárítás jó rá,de hogy is kell azt használni pontosan?ha vki tud vmi jo ötletet,várom;)
  • vica2
    küldjél sms-t és akkor nagyobb képeket is fel tudsz rakni
  • mrdodesz
    nah elküdtem!kommentet:D
  • mrdodesz
    de privátba meg mondom nevem és megkereshetsz myvipen
  • mrdodesz
    én tennék szívesen de csak 20kb ig lehet magyarázátok elhogy kell :Spls
  • vica2
    van hát, nyomjad fel...
  • Jaffa 2843
    kiváncsi vagyok rá.. jöhet
  • mrdodesz
    nekem is egy naon szar hajam van de mióta meg lett ritkítva és fújok rá hajlakkot azóta nagyon cool bármilyen frizurát tudok készíteni a waxtól zsíros hatása vana hajnak az annyira nem jó a hajlakk a tuti én mindenkinek azt tudom ajánlani teszek fel képet a hajamról ha igény van rá
  • mate317
    Hajlakk tart a legjobban, a wax meg alig, én egyszer vettem de fos.

Amúgy legohajat ami a reklámban a Szőke Bandin van hol árulnak?
  • Xreactor
    Valaki tud ajánlani valami jó zselét,waxot vagy hajformázó krémet ami jól tart? Mer nekem olyan szemét hajam van..nehezen fog rajta a zselé és van olyan, hogy 5fajtát kell vennem, hogy eltaláljam melyik jó neki.
  • Mr Hyde
    nem tudommekkora ahajad, esetleg használhatnál hajszeszt. Jót tesz a fejbőrödnek, és a hajad sem zsírosodik annyira. Egy próbát megér, nekem használni látszik.
  • Jaffa 2843
    valaki tudna egy jó sampont vagy egy használható balzsamot zsírosodó, lelapuló hajra? lehetőleg olyat amit már próbált és segített is.. jó lenne ha nem kéne minden nap hajat mosnom... :S
  • tigeroo
    nincs sajna. vagy vasalás vagy...ennyi
    max. ha fésűvel szárítod meg fürdés után akkor 1-1,5 napig viszonylag hullámmentes lesz
  • Mr Hyde
    Ha hosszabb a hajam, akkor nekem is behullámosodik, de én megtudok őrűlni tőle. Vasalásig viszont nem jutottam még el, ti mit használtatok rá? van rá valamilyen spéci balszam, vagy mittomén?
  • tigeroo
    detto (+izzadság ha tesi van):D
  • PíszLávJuniti
    Nekem a párától hullámosodik
  • Zillo
    van vm jo tippetek arra h hogy lehet gyönyörü hullamos hajat varazsolni vk fejére deuer v befonas nelkül?:)
  • Jaffa 2843
    őő ez most sampon volt amiröl áradoztál? :D
    amugy ezt a hajat néztem ki magamnak:
  • tigeroo
    most mentás head&shoulders-em van...bejön, fürdés közben "hűs érzésem lesz" mintha valami mentolos rágót ennél :D
    amugy head&shoulders és wu2 nekem bejött. egyszerűek, de nagyszerűek.
    garniert meg ezeket a vackokat kerülöm, nekem azoktól korpásodott a hajam meg lelapult, zsírosodott
  • Jaffa 2843
    milyen márkákat ajánlasz?
  • lord nihilus
    kb ugyanúgy mint a csávónak a képen a hajvégem görbül amúgy egyenes...köszi majd kipróbálom a hajbalzsamot :)

alapból ilyesmi színű, kicsit világosabb, de ha énis vmi trutyit kenek rá ilyesmi színű :D
  • Mr Hyde
    Alapból ilyen szinü a hajad, vagy festeted?