Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
mace nem dps fegyver, ennyi, hammer sem, most nerfelték, akárhogy szépíted, dmg nem is kicsit. elég lett volna unsuspecinget tweakelni. én eddig pove-ben hammereztem, majd most mehetek vissza GSre mert szart se ér.

Mc Wolfy
a lényeg, hogy warrioron csak minimálisan balanszoltak, inkább csak olyan látszat módosítás. ugyanaz mint rangernek. csak az egyiket nem javították, másikat nem rontották 😛

Never underestimate the power of the dork side!

ptahc not pliz
Mc Wolfy
annak a skillnek nem a sebzése a lényeg

kastil
aha, -23% meg -20% dmg nerf meg bónusz

Mc Wolfy
az volt a céljuk, hogy szétrobbantsák a cc tank buildet. nos ezzel azt érték el, hogy 10 pontot levesz majd mindenki valamibõl, ami nem toughnesst ad, és még azt is rápakolja, hogy 20 legyen rajta.

kastil
aztán mibõl? valamint damage mibõl?

Mc Wolfy
ezt közel se mondanám. inkább még több cc lesz.

kastil
Bye bye hammer.

kastil
support

JaSoN HuNTeR
account email címet hogyan tudok váltani?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mc Wolfy
tökéletes neki a full pvt (invaider) set. megdobot egy soldier rúnával és kész. 0/0/30/30/10 vagy 0/0/20/30/20 build shoutokkal, staffal, hammerrel. csókolom.

A Guradianomat szeretném kicsit jobban WvW-síteni.Egy full Invader set megfelelne neki?Azzal szerintem lenne HP-m is, sebeznék is, illetve az Armorom sem lenne elhanyagolható.Traitekbõl is ere a háromra pakolnék.Mi a véleményetek errõl?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

jaja én s/p-shortbowozok, elég jol birja, de queensdaleben a troll 1 hitel ha rámfordul véletlenül, és nem egy mobbal volt már ilyen ez kezd zavarni

Mc Wolfy
tud íjat és puskát is használni, de a játék a közelharcot részesíti elõnyben

Szerintem a thief épp annyira jó szólózásra mint bármelyik másik class. Offhand pistollal agyba-fõbe vakítasz, sworddal oda-vissza ugrálsz mielõtt megütnének, de közelrõl is evadelsz, dazelsz, bowval szintén ronggyá kite-olod a mobokat meg szétaoezed õket, hogy S/P-rõl ne is beszéljek. 15 pont kell az acrobaticsban és kidodge-olsz mindent, de ha nem, ott a bow, vagy assassins signettel tolsz egy resetet. Signet of malice + aoe vagy withdraw healnek, a hide in shadows-nak túl hosszú a CD-je, inkább pvp heal. De el lehet szóló pve-zgetni bleedekkel is, átpörögsz párszor a mobokon, aztán integetsz nekik míg elvéreznek. Pont attól jó a thief, hogy élvezetes vele harcolni, nem egyhelyben állós.
kastil
longbow, és alég jó is, aoe, firefield.

Jaja, minden jatekban stealthelos kis bokdosos g**ivagyok😄 de itt nagyon hamar fekszek😞 es ninca permastealth 😞(am warrior valami bowot tud hasznalni?)

Mc Wolfy
Te is jól beválasztottad azt, ami pont arra nem való 😊 guardian, warrior. pillanatnyilag warrior elhúzott a többiektõl, de ha kap is nerfet, akkor is erõs marad.

kastil
közeleg a warrior nerf.

kastil
Warrior hands down

Tuvok
Guardian

Hali, mostanában elapadt a kedvema játéktol, 1 hónapja nem is voltam fenn, thieffel voltam lvl80 elpveztem, acisztam alaphangon.
Na most visszatérnék egy idõre és az lenne a kérdés hogy melyik kasztot ajánljátok solo pve/acsi/eventezésre? Thieffel mindig feküdtem...

Nekem is SSD-n van, igaz nem sata3-on használom mint kéne (még) és így is elég hosszú a töltési idõ.
kastil
Jaja, és amikor betölt még mindig meg kell birkozni a drasztikus fps droppal. districtek jól jönnének LAba

Ha SSD-re van telepítve a játék, akkor jelentõsen lecsökken ez az idõ, de nyilván sokaknak nincsen és valóban zavaró a sima HDD-t használók számára...

JaSoN HuNTeR
Töltési idõkkel már kezdhetnének valamit... Ezek nagyon hosszúak, LA kb 2 perc.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kastil
Akárhányszor, ingyen, Kimmes the Historiantól

Azért táraz be egy jó nagy hammert is.

De staff, Gs és Hammeren kivûl nem nagyon kell más szerintem.
Sziasztok!

Kaptam legacy armort a kapott játékhoz. Kibontottam és lett 6 alacsonyabb szintû ruhám, meg még olyan ruha félék, amikkel ezt a ruha nézetet lehet bármely más armorra átruházni. Ha ezeket elhasználom, akkor utána kapok újabb kinézetet?

Köszi a segítséget😊.
kastil
staff és gs

ami neked tetszik, de fõleg olyat ami területre hat.
Köszönöm a válaszokat!Még annyi lenne a kérdésem, hogy Guardiannal milyen fegyverkombót vinnétek WvW-re?

Acidlich
vegulis, hammerrel penzt is lehet kivenni atm-bol ha ugy gondolod😄

at the moment
"atm" ?

Mc Wolfy
thief sosem lesz balanszolt. sosem szabadott volna a láthatatlanságot belerakni a játékba.

Persze ettõl még a thief az OP, mert le tudja vadászni a magányosan kóborlókat, vagy ha nem, akkor legalább bátran el tud elõlük szaladni.
Mc Wolfy
rá lehet traitelni, hogy teljes tank mellett a dazedelt ellenfelek ellen 100% fölötti criticalod lesz. 10 hammer warri maga elõtt leüt mindenkit, és kb 1 másodperc alatt ledarálnak bárkit. Osztanak olyan 2-3000 sebzést ütésenként, fél másodpercenként csapnak kalapáccsal. 10 warri olyan 40k sebzést nyom le egy sec alatt úgy, hogy mozdulni se tudsz(területre). Ha jól csinálják, akkor pislogni se tudsz, csak azt veszed észre, h downedben vagy.

kastil
Fegyverek valami rettenetesek szerintem, csak egy réteghez illik, ez a heavy viszont marha gizda, kiváncsi leszek rá ingame.

kastil
mert aoe CC, meg atm kurva op kb minden pvp formára

A Hammert miért szeretik olyan sokan WvW-re vinni, illetve miért olyan hatásos?(sosem használom azért kérdem)

kastil
soldierbe tolom hammer warrival, deson, pár napja ki se jöttem wvwrõl, annyira leköt most,
köszi infot

Mc Wolfy
elõször supply mastery legalább legyen 4-es, aztán én tartalékolnék a 116 pontos fejlesztsre. az extra hp jól jön ám.

80 után meg gyere wvwzni, ha kiszedtél valami tankos cuccot 😊

kastil
mire költsem wvw pontokat? siege dolgokat nem igen használok, esetleg supply?

kastil
ja meg most revampoltak tekilát, rohadt nehéz lett, többi boss is jobban sebez +több hp, amugy semmi extra nincs, ugyan olyan living story bs

kastil
dragons bash eventen volt wing, egyik fajtat meg tudod venni TPben ha még van, meg asszem most van vagy volt tekilás is. wvw most elég fun a season acsik miatt. legandary ugyan az, most van viszont celestial gear meg ascended fegyok, jon majd ascended/legendary armor is elvileg. ascended is elég szopás jelenleg time gating miatt

Most kezdtem újra a játékot. Milyen eventen, vagy hol lehetett szerezni szárnyakat?
Ti mit csináltok lvl 80 elérése után? Full cof gearben vagyok és egyelõre nem találtam semmit ami lekötne. Pedig nagyon tetszik a játék. Legendary még mindig hosszú hónapok munkája?
kastil
sry dupláér, mellesleg persze, ha valaki minmaxer akkor fun<reward/time

kastil
mint említettem, nem járok dungeonbe, open world pve-re meg tökéletes a hammer, legalább látványos. bár most agyalok nagyon axe/shielden, mert jol nez ki