Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
Semmi ötlet?
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Megkaptam az 1500pontos acsi chestet, de nem akarom elfogadni, hanem megtartanám a pontokat és késõbb váltanám be nagyobb chestre, de nem akar a térkép felõli kis láda eltûnni és eléggé zavaró.Hogyan lehet tõle megszabadulni?
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Energy christal-t milyen mob ad az Asuráknál? Kellene Oola skill questhez...
- más játéknál (WoT) nem tapasztaltam hasonlót (hogy õszinte legyek ilyen 'megoldásról' nem is hallottam más játéknál, vagy mindenki tud játszani vagy senki se de akkor az már szerver crash ... ha sorban kell állni azt se a net elérése alapján rangsorolják általában)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
...
Egyfolytában crashel a játék, de nem tudom miért..ma hajnalba még mûködött most meg már 10 percenként kidob..
Ötlet?
...
X
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Valkyrie (Power, Critical Damage, Vitality) vagy Knight (Toughness, Power, Precision)?
Minden slotba ezeket tenném, keverni nem sok élrtelmét látom. És nem akarok condi dmg-es buildet sem. Traiteket még nem tudom hogy osztom el, de ha vitality-s leszek a vitality-re, ha Toughnesses leszek akkor meg arra is rakok a power mellett.
Nekem volt egy account váltás és utána inkább spvp õrült voltam hónapokig amit el is vittem l40-ig szinte minden szettet amit eddig lehetett minden class-nak kiszedtem.Pve szokásos gyenge voltam ismét a játékban.Annyira nem érdekel a világ itt mint pl AoC-ban ahol én is oda vissza mindenem megvolt PvE módban vagy Swtor akár ja és Aion.
Itt számomra nincs Pve,ez az event stílus máig nem jött be,szinte csak erõltettem a karakter szintezést.A pvp viszont LEGJOBB mind közül,nem bírom abbahagyni😊 vagyis most muszáj lesz mert váltok konzolra.Csak ezért az egy játékért sajnálom a Pc-met de ez van.
Majd veszek hozzá egy notebook-ot ha optimalizálják rendesen a játékot
Szóval engem rendesen leköt pedig én is melózom de egyszerûen imádom a gammát! 😊
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
De persze, ha tényleg tapasztalt vagy és többet játszol, akkor ennyi idõ alatt, többet is fogsz elérni a játékban.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ott is van az NPC de hiába beszélnék vele, semmi. A mellette álló NPC feje felett látszik hogy vendor, lehetne is kivenni Lionsguard cuccot, de ennél a faszinál semmi sincs, és a ticket oda küld.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."