63345
  • sayiid
    Sajnos ezt nem mostanság fogom megtapasztalni mivel a játék elég sok szintből áll nem fogok nagyon 80-as szint környékén mozogni..
  • Mc Wolfy
    örömmel: ranger, engineer. tökéletesen fölösleges. Max 1-2 belőlük az egész térképre, hogy vadásszák a supplyszállító dolykat, capeljék a campeket. Bár erre thiefek is jók. Thief meg egyedül földerítésre, tagelésre, supply vadászatra jó. Mesmerből is max 2-3 kell egy nagyobb zergbe is. Veil bot és annyi. Elék sok dologra jók, de ha túl sok van belőlük, akkor is puhul a csapat, ugyanez igaz nekróra. Aktuális meta szerint warrior és guardian alkotja az éket. Ha nem hiszel nekem, akkor nézz föl nyugodtan official fórumra.

Tudod, ha downedben vagy, és meghal egy mob, akibe sebeztél, akkor fölkelsz. Ugyanez igaz játékosokra is. Szóval wvw-n ezért a túlélés az első, a sebzés másodlagos. Sok idióta berzerkeres meg retailationon szétveri magát, te elég ha túléled, ütnöd se kell.

Boon szedés, cc, stability. ennyi a lényeg pillanatnyilag. Speciel a warriorommal gyakran hozom a szívbajt a haverokra, mert jó szokásom, hogy a train előtt járok és röhögök a sok idiótán, akik kapásból rámrakják a legerősebb (és leghosszabban viszatöltődő) skilljeiket. Én csak dodgeolok kettőt, leapelek, traitből felugrik a stabilitym és visszasétálok a csapatomhoz. Ha nagy a szar akkor nyomok egy endure paint és ez után sétálok vissza. Persze volt, hogy még mindig velem foglalkozott az egész piros, akkor lementem downedbe, de őket meg ledarálták haverok és föl is ugrottam, majd visszasétáltam haverokhoz.

Ha van egy jól játszó csapatod, na meg persze te is jó vagy, akkor egyszerűen nem tudtok veszteni. Lehet nem nyertek (3-4x láttam ilyet másfél év alatt), de tuti nem veszítetek.
  • sayiid
    "valami hülyeséggel jössz be"
    Szóval ha jól értem van olyan class ami szerinted hülyeség WvW-re. Kifejtenéd?

"ha pedig meghalsz, akkor minden downed ellenség, aki sebzett beléd föléled!"
    Tehát downedek közelébe csak az hal meg aki rossz játékos? wtf.

"Sírhatsz, nevethetsz, de egy rangerrel, engivel, thieffel nem tudod a csapatodat megfelelően támogatni"
    Ebbe nem kötök bele. Lehet, hogy így van.
  • Berennior
    Üdv.
    Ez az armor még beszerezhető a játékban?
  • sayiid
    Nem tudom honnan szeditek ezt a warrioros témát :D Annyit mondtam, hogy azzal próbáltam ki a pvp-t de van guardianom is. Nyílván én nem azok közé tartozok akik kicsesznek a csapattársaikkal csak azért mert én azzal a kasztal akarok pvp-zni. És nem használok fölösleges printeket ha nem értek hozzájuk. De mintha azt venném ki a szavaid közül, hogy azért van ez a 80-as limit WvW-n ,hogy olyanok jöjjenek be csatamezőre akik már alaposan megismerték a játékot.
  • Robe77
    Én szívesebben partyzok egy olyan medium armorossal www-n, aki szereti és már ismeri is a classot, mint egy olyan guardiannal vagy bármivel akinek meg lett mondva, hogy te most guardiannal mész mert és kész.
    Nem attól lesz valaki jó játékos, hogy azzal megy amivel megmondják neki. Ez hülyeség.
  • Mc Wolfy
    hohoho. itt nem csak pár másik ember szórakozását tudod elrontani, hanem egy egész szerverét! pl fölösleges upgradet rendelsz, fölösleges sieget építesz (fogy a drága supply és rengeteg idő megy el) siege golemekkel leugrasz a halálba. De ugyebár midnen térképen van egy játékos limit. ha valami hülyeséggel jössz be, akkor foglalod mások elöl a helyet, ha pedig meghalsz, akkor minden downed ellenség, aki sebzett beléd föléled!

Akit pedig érdekel a csapatjáték, a jelenlegi állás szerint valóban nem fog medium armoros karakterrel jönni. Megjegyezném, hogy kb dupla annyi guardian kell, mint warrior. Egy ideális csapatban 1 warrior, 3 guardian és 1 ele, nekró, esetleg mesmer van.
    Sírhatsz, nevethetsz, de egy rangerrel, engivel, thieffel nem tudod a csapatodat megfelelően támogatni. Nem attól leszel jó, hogy warriorral játszol, hanem hogy ranger a kedvenced, de mégis lecseréled, mert jót akarsz magadnak és a többieknek.
  • t0xikus
    ez jó nagy túlzás
  • sayiid
    Akadályozás. Ajánlom figyelmedbe WoT,LoL,Dota2,Smite és egyéb csapat alapú játékokat. Na ott aztán teljesen kimerítik az akadályozás fogalmát az emberek. Mert egyesek mindent megtesznek azért hogy elrontsák más játékát. Itt nem hiszem hogy olyan drasztikus lenne a helyzet.
  • ktm99
    Magyaran, kis tulzassal
    warrior = jo jatekos
    guard = kozepes jatekos
    rest = rossz jatekos
  • Mc Wolfy
    autista játékos: nem tudja mik a traitjei, nem néz utána a jó buildeknek, vagy egyszerűen "én így is tudom"
    nem autista játékos: utánanéz a buildeknek, kiválasztja és hozza a legjobbat
    közepes játékos: képes úgy játszani egy szervezett csapattal, hogy nem akadályozza őket, belátja, hogy bizonyos professionokre nincs szükség
    jó játékos: kreatívan, parancs nélkül hozza a legjobbat. pár ilyen játékos érezhetően megdobja egy csapat szintjét, 25 pedig visszatart egy 60-80 fős zerget, ami a többi kategóriából épül föl.
  • sayiid
    Akkor fejtsd ki én meghallgatlak :d
  • Mc Wolfy
    más az elképzelésünk a közepes képességű játékosról :P
  • sayiid
    Ráfekszel a dodge gombra és ha nem vagy autista és elolvastad mire jó az a 8 gomb amit beraktál akkor már közepes szintű játékos vagy :P Ha le zergelnek akkor meg úgy is mind1
  • sayiid
    Én is úgy szerettem volna szintezni a karaktert. És azt hittem hogy úgy lesz mint mist-ben. Hát nem :S
  • Mc Wolfy
    nem volt nagy kunszt, mert a progi próbál hozzád való tudású játékosokat találni :D
  • Tusy
    - az első karakteremet ~36-os szinttől a többi 4-et ~10-es szinttől szinteztem fel csak wvw-n (mert pve nem igazán érdekel). Ha jó a csapat alacsonyabb szinten is lehet érvényesülni, vagy ha mindenkit elkerülsz úgy is juthatsz valamire. Nagy zergben meg kb. mindegy, csak tudd követni őket
  • sayiid
    Már voltam bent pvp-n nem voltam rossz. Néztem egy top warrior buildet, traitel mindennel együtt aztán greatsword meg hammer kellett hozzá. Nem volt nagy kunszt. WvW-t szerettem volna kipróbálni csak hát ez a lehetőség nem megragadható kezdőjátékosoknak. Úgy tudom az LA-s event is 30 -as szintől érhető el.
  • Mc Wolfy
    először tanulj meg játszani, utána csapjad az endgamet :D amíg nem tudod mitől döglik a légy, addig 80-as gearben is csak rally bot vagy (mert ha ugye ha meghalsz, minden ellenfél fölkel fekvésből)
  • sayiid
    Ember... Itt nem a gear-ről van szó. Trait sincs se semmi. ergo ez egy olyan szórakozás ami lvl80-as karaktereknek van kitalálva. (feltéve ha nem akarsz óriási hátrányokkal indulni) Szóval ezt a szórakozást el is veszik a kezdő játékosoktól. Na de mindegy is...
  • Robe77
    Ugye nem vártad, hogy majd ha bemész www-re akkor hozzád fogják vágni a 80as geart?...
  • Negritis
    alapvetően nem lvl1es kariknak van
    akkor menj Edge of Mistbe ahol elég sok a zergelés és nem sok az 1v1 ott kevésbé tűnik fel
  • sayiid
    Most voltam bent Wvw-n először. Oké hogy a szintemet felhúzta de lvl 2-3cuccaim vannak rajtam nincs traitem se semmim. Hát ennek aztán van értelme. Aki nem 80-as az jól megszívta...hát akkor ez se fog már szórakoztatni.
  • TomStorm
    Illene már kiadni egy kieg.-t hozzá.Persze az nem azt jelenti ha már ugye GW1-hez is volt akkor második részhez is ki kell adniuk tehát lehetséges,hogy nem is lesz.Marad ez a tartalom és ezt sokan unhatják már vagy pihentetik a játékot.
    Közrejátszhat a gépigény is ami régebben nagy volt.Mostanra nem tudom mi a helyzet mert én is sokat kihagytam
  • sayiid
    Poén, hogy régen itt mekkora élet volt most már ide is alig írnak az emberek. Már a 1-15 területeken elvétve látni egy két embert pedig ez a deso-szerver. csak nem hanyatlik a játék?:P
  • TomStorm
    Igen egyébként az nekem se tetszik.Most van egy másik konfig amiben több van.Végülis pénz megvan ilyenkor már válogathatok is akár:)
  • Dobronski
    Pvp-re guardian, warrior, necro, ranger ami jelenleg életképes.
  • sayiid
    Egyébként pvp-be alig látok rangert,necro-t de viszont guardian és thief van dögivel.
  • sayiid
    Intel core i7 4770k ,gtx 660Ti 8gb 1600mhz ram, os:win7
  • Fehercsoki
    Milyen gépen fut neked 60 fpsel?
  • Vadnokedli
    Memória kevés lehet, mert hogy nekem 3,5-4,5 öt használ a 8GB ból.
  • sayiid
    Nekem most már megy a 60fps de streamelni szerettem volna.. Ekkora felbontáson nem lesz gond. én 26colos monitoron játszom kicsit zabálja az fps-t a felbontás.

egyébként itt van karimról egy kép elég jó lett :)

• TomStorm
    Esélyeim ezzel a géppel(holnap érkezik csak addig kis felkészítés nem ártana:)?
    -X4 B50 3.4 ghz,HD 5830 1gb gddr5,DDR3 1600mHz 2×1gb meg asrock lap.
    720P-be használnám 1280×720,plazmán.
  • foxxi
    Én is visszanéztem folytatni a 80as Engimet. Bár egyedül hamar bele is untam ( pedig ahogy látom, van változás dögivel, mióta nem játszom ).
  • sayiid
    Amúgy nagyon sok guardian van pvp-n. Mi ennek az oka?
    Egyébként én ele,necro,warrior -ezen kasztok közül szívesen indítanék pvp egy karaktert viszont nem tudok dönteni köztük.
  • Mc Wolfy
    igazából az nem is egy nagy összeg. ha nem egyből veszed, hanem offerelsz, akkor 12 és fél arany. minden dungeon végén kapsz 1 goldot, közben is jön azért cucc, meg beváltod a tokent, betöröd, ectot eladod... kb 20 perc egy dungi egy félnormális csapattal. 12 gold az egy fél délelőtt, ha nem erőlteted meg magad és nincs szerencséd.
  • Vadnokedli
    Az még olcsó, van 150 gold körül is.
  • sayiid
    Ez jó hír de látom ez a black dye eléggé drága mulatság. (Bár a gw1-ben is ez volt a legdrágább dye) szóval nem lep meg.
  • Negritis
    ha felhasználod a Dye-t akkor azon a karain lesz aktív akivel használtad, de azzal ugye bárhányszor

ha több karira is akarod többször kell megvenni
  • sayiid
    De ha pl veszek egy black dye-t akkor csak 1x kell megvennem és ott lesz a collectionban? vagy úgy mint a gw1-ben ?