63345
-
#60532 Részletes elemzést mondanátok a kasztokról?
Nekem most Rangerem, Thiefem, Warriorom van 80as szintem full exoban.
Szerintetek melyik kaszt van most a legjobban beállítva? -
Negritis #60531 nem 10% sebzés, csak atk speed :D
de dps szempontjából az lehet a végén még több is
és igen a rangeré vicc, mondjuk az engié se jobb mer elvileg nincs értelme turret engit csinálni :D
thiefé so-so, bár sztem nem must have, a tank guám örülni fog az tuti
remélem a maradék 32 jobb lesz és a ranger nem marad le mégjobban -
#60530 azért ez megint szégyen picit: warrior: +10% sebzés! ranger: van legalább esélyed, hogy ne minden egyes lövésed menjen mellé -
Negritis #60529 https://www.guildwars2.com/en/news/traits-unleashed-forty-new-traits-and-more/
https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/feature-packs/ -
#60528 linket pls -
HyperManiac #60527 Szerintem a fejlesztők eléggé szarnak a játékosok igényeire. A kaszt balance-al a megjelenés óta komoly baj van, és nem úgy mint a wowban, hanem 1-2 kaszt a másiknál pl 5-6-szor annyi sebez stb. Ezt is leszarják, inkább tolják ezeket a grindfest szarokat meg a dögunalom livin storykat komolyabb balance vagy tartalom helyett. -
#60526 Ha nincs patch az a baj, ha van, akkor az a baj :D
Amúgy jogos az észrevétel, csak gondolom most mindent eltoltak, hogy amikor kijönnek a rivális progik, akkor legyen új tartalom/változás, ami leköt minket és még véletlenül sem fog a kis buta fejünkben megfordulni, hogy Tyria világát magára hagyjuk. -
Negritis #60525 elkezdték csepegtetni az infókat
monjduk h WvW tour közepére brakni a feature patchet, hát gz -
TomStorm #60524 Hát igen,ez a fizetős történet jelen van minden más MMO-ba is.Itt ez nagy előny tényleg,hogy ingyenes minden. -
Negritis #60523 jött egy lezáró csevej a kocsmába és kivették a glórit, ezt ígérték 1x be is tartották :D -
#60522 updattel megint nem jött semmi. pedig mindenki hogy reménykedett TESO előtt -
Kryon #60521 Aki wvw miatt megy át ESO-ba, annak csak gratulálni tudok. Kb ugyanazt kapja, de legalább havonta fizethet is érte :D -
Negritis #60520 nem vagyok meggyőződve arról hogy jó volt, de nem volt rossz
én napit talán megcsinálgatom majd amúgy -
TomStorm #60519 Majd lesz valami addig pihentetem -
TomStorm #60518 Az hát.Ki is léptem,szórakozzanak mással.Nem tudom miért kell elrontani ami jó -
Negritis #60517 majd kialakul, mondjuk az cink hogy kivették a gloryt és jutalmait de nincs más helyette -
TomStorm #60516 Nekem ez így nem tetszik,na mindegy -
TomStorm #60515 Hol a pvp vendor? -
TomStorm #60514 Jól van kit érdekel az ESO.Aki akar játszon azzal is.
Én az új pvp rendszerre lennék kiváncsi,hogy most mi van?-.-
Nyertes meccsért kapok ládát amiben van pve+pvp gear?A vesztes meccs pedig csak Rank pont?
És hol ez a Rank pont?
Valaki fejtse már ki légyszives tiszta lázba vagyok itt lol -
Negritis #60513 amit láttam a TESO-ból rohadtul nem ér annyit amit kérnek érte
a PVE-t meg várjuk meg hogy mi lesz
a GW2es grindelés meg messze van az ázsiai MMOk tényleges grindelésétől -
HyperManiac #60512 Szerintem ezzel a balance-al elkéstek. 2 hét és jön a TESO, abban a wvw-hez hasonló pvp content is sokkal jobb, meg a pve sem értelmetlen grindfest. Szerintem nem sokan maradnak a GW2-ben. Pedig mocsok jól indult... -
TomStorm #60511 Most ez miért jó,hogy kivették glory-t?Kapok rankra pontot.ÉS mit csináljak vele?Hogy veszek fegyvereket meg ruhát? -
Negritis #60510 beszéljük privibe ne offoljuk szét :D
amúgy a gloryt kiveszik szal :D
a gond hogy az Emperor öcsibe nem számolódik bele sajnos -
#60509 remélem -
TomStorm #60508 Hú de jó lenne.Pont azon agyaltam,hogy meg kellene venni még1x:-)
Amúgy nem tudsz szólni v.kinek,hogy fogadják el regisztációm az oldalon?Még mindig semmi és így jelentkezni sem tudok.. -
HyperManiac #60507 Eszerint hamarosan ranger rewamp várható? -
Negritis #60506 ha mindenigaz PVE-re is ki tudod hozni hamarosan :D -
Negritis #60505 igazából az elmúlt 1 hónapban LA gyorsabb volt ha értelmes OF-re kerültél -
#60504 ja wvw, csak nem a szokásos borderlandsok, hanem ez a neve. -
#60503 Az hol van? WvW? -
#60502 nálunk most mindenki Edge of the Mists-re járnak karit húzni, esti játékokkal kb 1 hét. -
TomStorm #60501 Köszi,el is költöttem gyorsan Pvp T3-ra:)
-
#60500 Srácok hogy tudok a legyorsabban felfejlődni?:) -
#60499 Ranger CDI-t most zárták le 3324 hozzászólással és 63731 megtekintéssel. -
#60498 igen :) -
TomStorm #60497 Ez most mi egyébként?Mert bizony holnaptól ez érvénybe lép.El kell költeni addig gloryt?
Phasing Out PvP Glory -
#60496 amikor pikenre mentünk, akkor kezdtük el veszteni az embereket, az ottani hozzáállás miatt. kvázi 0 open raid, zavarják el az embereket, stb. aztán fogtam magam és benyomtam mindenkit sfrj-be. a régi, indulástól wvwzők már szinte mind abbahagyták a játékot, mást játszanak, tesózni fognak. Warhornnak volt egy szép éve, aminek az vetett véget, hogy rávettek arra, hogy menjünk át pikenre. -
#60495 -
Negritis #60494 az emperor title miatt agyaltam a T3akon, de nem ér annyit -
TomStorm #60493 Vagy veszek most egyelőre T2-t mind a kettőnek mert akkor 7 gold-bol kijönnék és nem 120G.Azért van különbség-.-