63345
-
Negritis #60452 igazából túl vegyes a csapatunk ahhoz hogy ez így jól működjön
ezért akarok egy olyan karit ami ha kell egyedül is kb leüthetetlen :D
de lehet hogy veszek neki egy cleric ruha szettet is ahhoz hasonlót is csinálok mint amit küldtél
de jelenleg ezt élvezem -
#60451 na jah. csak kb ugyanez lenne a build akkor is, ha normálisan csinálnád, akkor se tudnának leverni, esetleg még a társaidat is segíted :P -
Negritis #60450 egyébként most cisnálom a Vigilies storyt és tök érdekes hogy *spoiler jön
ugye a Ghost of ascalonban a társunk Végzetkovács az Almorrának az unokája
míg a Vigil storyban ahogy nézem Ajax van aki a fia
kivi vagyok hogy van-e más kapcsolat köztük :D* spoiler end -
Negritis #60449 ezt sejtettem nagyjából mert múlt csüt 25en kaptunk ki egy 15-20 fős csapattól
de azt élvezem most hogy 2 zerg megy egymásnak kapok mindent de nem nagyon tudnak leverni :D -
#60448 fejlődni wvwn? :D 2400-as armor? ilyesmi build max roamerkedésre jó, de nehogy próbáljatok vele zergelni.
Pár gondolat csapatjátékra(roamerekhez nem értek): teljesen lényegtelen, hogy mekkora a sebzésed, főleg guardianként. a mostani meta a masszív CC. ezért neked is sok ccdnek, stabilitydnek és kondi meg boon szedésednek kell lenni. Guardianok shoutokkal pakolják boonokat és kettesével szedik a kondit, közben minden mozdulatukkal healelnek. dodge: heal, staff 2: heal, staff 4: heal f2: heal, skillek: heal vagy regen, prot.
10 warriornak full tank beállítással van kb 90-110k sebzése egy másodperc alatt, ha a guardianok jól tolják a seggükbe a buffot. Ha egy ilyen, szervezett heavy melee train megtalál, akkor lagol egyet a géped és meghaltál, tök mindegy mivel vagy. ezért kell megtanulni dodgeolni és előre tudni, hogy mikor kell benyomnod a menekülős skilledet.
A berzerker csapatok persze szép nagy számokat látnak röpködni, de ez csalóka. Akinek nincs armorja, az nem tud megállni, vagy akár csak szabadon mozogni. rengeteg időt veszít helyezkedéssel. Sokszor szoktam ezeket az emberkéket hobbiból vadászni. egyedül sakkban tudok tartani 4-5-öt. a sebzésüket passzívan viszaregenerelem, stabilityről meg rendszeresen még csak nem is hallottak. egyszer kvázi oneshotoltam hármat ilyenekből, egyszerre. hammer 3 látom iszonyat nagyott sebzett valakibe, dodgerollal oda gurulok, még 3k mindegyikbe (eddig már 6k beléjük ment) stun rájuk, majd egy körbe pörgő ütésre mind eldőlt.
a magas armor (nekem 3800 fölött van, ha guardian is jön velem [és mindig jön]) egy olyan mértékű szabadságot ad mozgásban, amit +10-15% sebzés nem pótolhat. Oda megyek és azt ütök, akit akarok. Mellesleg a halottnak nincs sebzése, ráadásul rallyzik is rajta mindenki :P
-
Negritis #60447 azt ma este teszteljük hogy milyen csapatban, de edge-ben nem éreztem problémát -
Tusy #60446 - én ezzel fejlődgetek wvw-n (lvl75+), van bajom vele de 80-on talán hatékonyabb lesz. Mobok és 1-1 veterán ellen már most is jó (ellenőrző pontok) de tábort (camp) még nem sikerült vele egyedül foglalnom -
#60445 csak ez csapatba nem jó, szerintem solora sem. -
Negritis #60444 soldier gua
ez lett, igazából tudom hogy nem az igazi, de nagyon élvezem és fun hogy a ha nem swarmol le a zerg hanem 2 csapat megy egymásnak akkor igazából csak állok és röhögök -
Negritis #60443 pvp-be nem a legjobb az ele ez tény, de ha megtanulsz vele akkor OP leszel :D -
TomStorm #60442 Meteor Shower 6-9K dmg?Meg thief még mindig szétszed 2 bökésből.Komolyan én vagyok szar class-okkal.Ideje váltani.. -
Negritis #60441 köszi, most csináltam egy full soldier hammer - scepter/shield guát és nagyon bejön -
Negritis #60440 Negritina vagy Monrith néven vagyok fent legtöbbet -
Reiki #60439 koszi, akkor ha olcsobb lesz a koltozes, megyek vissza desora es keresnelek majd, ez a jatekban a neved ? -
Negritis #60438 deson vagoyk és mi szoktunk szövetségi WvW-t tolni heti 2x és egyébként is van egy fix társaság aki tolja
http://resonance-guild.eu/news.php -
#60437 wvw guildről, magyarról nem tudok -
TomStorm #60436 Desolation szerveren keresek klánt ha v.ki tud esetleg,köszi -
Firefox #60435 A "tudod" lemaradta mondat végéről . -
Firefox #60434 Hát ez nem igazán így van Wolfy,tudod te is nagyon jól. :) -
#60433 Link a guardian buildhez.
Kb ez a meta build. ami a lényeg, hogy a 2 shout legyen, shoutra szeded kondikat mint a épület, dodgera gyógyítasz, ha meghal valaki, akkor 100% endurance töltés. sanctuary helyett hozhatsz még mást, hollowed ground vagy esetleg signet of judgement, ha full tankra mész -
#60432 magyar wvw guild már nem igazán van. aki magyar eredetű, az mi vagyunk, de mi meg most far shiverpeaken csapjuk. -
TomStorm #60431 Sweet Fx nem működik Win8.1 alatt?El se indul,egyből hiba az elején -
Reiki #60430 bocsi, a magyar szó kimaradt :) tehát magyar csapat érdekelne. -
Reiki #60429 Sziasztok!
keresek Pikenen vagy Deson gyakran www-zö guilded.
-
Negritis #60428 amúgy tudsz adni egy jó wvw gua buildet? -
Negritis #60427 Deso mainen az elmúlt 2 próbánál 8 és 16 secen múlt a Knighfall öcsi, kicsit esz az ideg
mondjuk legalább kiesett a Scarlets Kiss 192g :D -
#60426 Egyébként ismét szeretettel várjuk azon wvw iránt érdeklődő játékosokat, akik nem riadnak vissza a költözéstől és hajlandóak a metával játszani -
Negritis #60425 pvp szintem 15 kb :D
thiefem szintje 80 ugye :D
a wvw szintem 28 és ugye 5k wvw xp kell hozzá
a tome of knowledge nemtom hogy ad-e wvw szintet is, de
http://wiki.guildwars2.com/wiki/World_Experience
ez alapján 5 felett minden wvw szinthez 5k xp kell, ami sztem nem sok
nyílván nemtom hogy a ToK a tok ad-e wvw szintet, de nem is én mondtam hogy arra használjuk -
#60424 a karaktered szintjét, wvw szintet és pvp szintet ne keverd! :D -
Negritis #60423 28 jelenleg, wikin néztem hogy 5+os szinten 5k kell -
#60422 Milyen szinten is vagy WvW-ben? -
Negritis #60421 tekintve hogy 5k xp kell a szintlépéshez sztem felesleges
modnjuk én gloryból a nornt3-at akarom kivenni -
TomStorm #60420 Glory pontot? -
TomStorm #60419 Ja most néztem meg 20 silver is kell hozzá.De jó kis dolog veszek 40-50 db-ot és el is használom.Az úgy elég lesz kis löketnek:)
Köszi amúgy! -
#60418 én inkább WvW-re költeném a helyetekben, 80 ra felhúzol egy karaktert ha nem sietsz 1max 2 hét alatt, -
Negritis #60417 1500 glory - pvp-ben kapod, de márc 18án kiveszik
100 found belonging - LAben esik alliance bagekből -
Negritis #60416 jaja :D ezzel húzom a guám :D -
TomStorm #60415 Tome of Knowledge.Ez ad instant 1 szintet Pve-n? -
Dobronski #60414 Bta -
Tusy #60413 - a játék még nincs 2 éves ... vagy lemaradtam valamiről?