Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hogy tudok Bulk-ot készíteni? Hol tudok receptet venni? Vagy nem lehet? Ez egy set ruhát tartalmazna.
Köszönöm a segítséget.
Grem
Nem láttam olyan durva ranger változtatást a patch note-ban (csak a peteket fõleg), de mintha hozzányúltak volna a sebzéséhez is. Cursed shore-ban a veteránok hamarabb hullanak, és a champion amit szólózni szoktam hamarabb hal. Tudsz errõl valamit?
Egyébként eddig a pet döglött mindig cof p1-ben, de most nem döglik. 1 pettel is végigmennék, csak a might bónusz miatt váltogatom. Szerintem jobb és erõsebb lett a ranger. Persze még mindig nem egy warrior, és nem is lesz, de szerintem érezhetõen jobb lett.
Mi a véleményed?
Szánalmas komolyan,hogy milyen pénzeket kérnek a több éves lepukkant konfigokért.
Lassan ott tartunk,hogy adják szinte új árakon mert õ modernebb gépet akar venni.
Tartsa meg mindenki,inkább összegyûjtök egy ütõs konfigurációra.
Csak ennyit akartam úgyhogy egyelõre nincs Gíldwars😊)
Pike Squen squaren vagyok, napi 1-2-3 órát tudok játszani és representet tudok nyújtani.
18 már régen elmúltam. Késõbbiekben szívesen részt vennék guild missionökben, eventekben is.
Jelenleg egy 12-es szintû Sylvari necrom van.
Never underestimate the power of the dork side!
A héten kezdtem a játékot, 12-es szintû a necrom. Mikor érdemes guildhez csatlakozni?
Már most keressek, vagy inkább majd 80-as szint után?
Elõször mindenképp a personal storyt szeretném egyszer végigtolni, addig nem nagyon vennék részt guild missionökben, vagy pvp-ben.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Azért akad mert a laptopba szerelt i5 vagy akármilyen hasonló nevû proci nem ér fel egy asztali i5 processzorhoz, nem részletezném hogy miért nézz utána ha annyira érdekel.
VGAról ne is beszéljünk, nem csak az számít hogy hány GB-os.
Mai játékokhoz való laptop manapság olyan 400-500.000 Ft-nál kezdõdik.
Asztalinál fele ennyi pénz sem kell hozzá, de viszont a laptop hordozható és praktikusabb és nem fogyaszt olyan sok áramot.
Ja és nálam is valami ilyesmi felbontás kell majd legyen mert 1024×768 nem lesz jó Pc-vel a Tv-hez mert 16:9-es
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
i5(3570K) se volt valami fényes,mondjuk 30 Fps azért megvolt(zerg)de akkor is a legerõsebb proci volt amin futattam a játékot.Lehet mondjuk azóta javítottak rajta.1-2 hónapja nem játszottam.
Annál az X4-nél viszont jobb lesz de csodára ne számíts:-)
Medium/Low mondjuk nekem jó lenne mert Plazmával javítanám a képminõséget,hát lehet rámegyek.Ha nem jön be akkor max eladom majd,nem sok pénzrõl van szó..
kiserik:
Hát nekem hd5770 4gb ram x4 965be (3.4) van, akármit csinálok, ha WvW/world bosson nem huzom le a modell minõség valamint mennyiséget, befosik, de még úgy is leesik zerg v zergnél 20 alá képrdés nélkül
karácsonyra meglepem majd magam egy i5el, arról valakinek tapasztalata zergben?
Lett volna ez a kis masina olcsón és gondoltam konzolozás mellett rámennék ismét GW-re kicsit.
Mindig fullos PC-vel játszottam GW2-t ez miatt nincs fogalmam,hogy szerepel kisebb kategoriás géppel
Nem tudom a tied erõsebb/gyengébb, de aki ért hozzá, annak irányadásnak jó 😄
esetleg várd meg a következõ trialt
Azért köszi de még átgondolom
Szerintetek i3 2120,Hd 6750,4Gb ram és egy Plasma TV-re rákötve elfogadhatóan futna GW2?1024×768 felbontáson!
hd 4600 már talán elég lenne.
Nefürgyé le!
Ez a dmg nerf meg annyira tényleg nem lesz nagy szó, nem az a két legfõbb skill dmg szempontjából. Engem max az zavar, hogy így ki kell találjak valamit, hogy meglegyen az Oportunist továbbra is 😄