Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hogy tudok Bulk-ot készíteni? Hol tudok receptet venni? Vagy nem lehet? Ez egy set ruhát tartalmazna.
Köszönöm a segítséget.
Grem
Nem láttam olyan durva ranger változtatást a patch note-ban (csak a peteket fõleg), de mintha hozzányúltak volna a sebzéséhez is. Cursed shore-ban a veteránok hamarabb hullanak, és a champion amit szólózni szoktam hamarabb hal. Tudsz errõl valamit?
Egyébként eddig a pet döglött mindig cof p1-ben, de most nem döglik. 1 pettel is végigmennék, csak a might bónusz miatt váltogatom. Szerintem jobb és erõsebb lett a ranger. Persze még mindig nem egy warrior, és nem is lesz, de szerintem érezhetõen jobb lett.
Mi a véleményed?
Szánalmas komolyan,hogy milyen pénzeket kérnek a több éves lepukkant konfigokért.
Lassan ott tartunk,hogy adják szinte új árakon mert õ modernebb gépet akar venni.
Tartsa meg mindenki,inkább összegyûjtök egy ütõs konfigurációra.
Csak ennyit akartam úgyhogy egyelõre nincs Gíldwars😊)
Pike Squen squaren vagyok, napi 1-2-3 órát tudok játszani és representet tudok nyújtani.
18 már régen elmúltam. Késõbbiekben szívesen részt vennék guild missionökben, eventekben is.
Jelenleg egy 12-es szintû Sylvari necrom van.
Never underestimate the power of the dork side!
A héten kezdtem a játékot, 12-es szintû a necrom. Mikor érdemes guildhez csatlakozni?
Már most keressek, vagy inkább majd 80-as szint után?
Elõször mindenképp a personal storyt szeretném egyszer végigtolni, addig nem nagyon vennék részt guild missionökben, vagy pvp-ben.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Azért akad mert a laptopba szerelt i5 vagy akármilyen hasonló nevû proci nem ér fel
VGAról ne is beszéljünk, nem csak az számít hogy hány GB-os.
Mai játékokhoz
Asztalinál fele ennyi pénz sem kell hozzá, de viszont a laptop hordozható és praktikusabb és nem fogyaszt olyan sok áramot.
Ja és nálam is valami ilyesmi felbontás kell majd legyen mert 1024×768 nem lesz jó Pc-vel a Tv-hez mert 16:9-es
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
i5(3570K) se volt valami fényes,mondjuk 30 Fps azért megvolt(zerg)de akkor is a legerõsebb proci volt amin futattam a játékot.Lehet mondjuk azóta javítottak rajta.1-2 hónapja nem játszottam.
Annál az X4-nél viszont jobb lesz de csodára ne számíts:-)
Medium/Low mondjuk nekem jó lenne mert Plazmával javítanám a képminõséget,hát lehet rámegyek.Ha nem jön be akkor max eladom majd,nem sok pénzrõl van szó..
kiserik:
Hát nekem hd5770 4gb ram x4 965be (3.4) van, akármit csinálok, ha WvW/world bosson nem huzom le a modell minõség valamint mennyiséget, befosik, de még úgy is leesik zerg v zergnél 20 alá képrdés nélkül
karácsonyra meglepem majd magam egy i5el, arról valakinek tapasztalata zergben?
Lett volna ez a kis masina olcsón és gondoltam konzolozás mellett rámennék ismét GW-re kicsit.
Mindig fullos PC-vel játszottam GW2-t ez miatt nincs fogalmam,hogy szerepel kisebb kategoriás géppel
Nem tudom a tied erõsebb/gyengébb, de aki ért hozzá, annak irányadásnak jó 😄
esetleg várd meg a következõ trialt
Azért köszi de még átgondolom
Szerintetek i3 2120,Hd 6750,4Gb ram és egy Plasma TV-re rákötve elfogadhatóan futna GW2?1024×768 felbontáson!
hd 4600 már talán elég lenne.
Nefürgyé le!
Ez a dmg nerf meg annyira tényleg nem lesz nagy szó, nem az a két legfõbb skill dmg szempontjából. Engem max az zavar, hogy így ki kell találjak valamit, hogy meglegyen az Oportunist továbbra is 😄