Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

torrente111
Sziasztok!

Hogy tudok Bulk-ot készíteni? Hol tudok receptet venni? Vagy nem lehet? Ez egy set ruhát tartalmazna.

Köszönöm a segítséget.

Grem
Bocs a #8230 véletlen volt, három pontot másoltam és ezt rakta be. Anomaly.

Wolfy…

Nem láttam olyan durva ranger változtatást a patch note-ban (csak a peteket fõleg), de mintha hozzányúltak volna a sebzéséhez is. Cursed shore-ban a veteránok hamarabb hullanak, és a champion amit szólózni szoktam hamarabb hal. Tudsz errõl valamit?

Egyébként eddig a pet döglött mindig cof p1-ben, de most nem döglik. 1 pettel is végigmennék, csak a might bónusz miatt váltogatom. Szerintem jobb és erõsebb lett a ranger. Persze még mindig nem egy warrior, és nem is lesz, de szerintem érezhetõen jobb lett.

Mi a véleményed?

Semmibe inkább,így visszatérve kicsit a dologra-.-
Szánalmas komolyan,hogy milyen pénzeket kérnek a több éves lepukkant konfigokért.
Lassan ott tartunk,hogy adják szinte új árakon mert õ modernebb gépet akar venni.
Tartsa meg mindenki,inkább összegyûjtök egy ütõs konfigurációra.
Csak ennyit akartam úgyhogy egyelõre nincs Gíldwars😊)
Akkor viszont guildet keresek 😊
Pike Squen squaren vagyok, napi 1-2-3 órát tudok játszani és representet tudok nyújtani.
18 már régen elmúltam. Késõbbiekben szívesen részt vennék guild missionökben, eventekben is.
Jelenleg egy 12-es szintû Sylvari necrom van.

Mc Wolfy
minél hamarabb, annál jobb. A pvp pedig teljesen független a pve-tõl. Igazából csak a karaktered professionje marad meg, ha bemész mistbe 😊 Sok dolog van, amiért érdemes guildbe állni, a guild ad bónuszokat fejlõdésre is pl, és vannak olyan personal missionok, amik egyedül nagyon nehezek.

Never underestimate the power of the dork side!

Sziasztok,
A héten kezdtem a játékot, 12-es szintû a necrom. Mikor érdemes guildhez csatlakozni?
Már most keressek, vagy inkább majd 80-as szint után?
Elõször mindenképp a personal storyt szeretném egyszer végigtolni, addig nem nagyon vennék részt guild missionökben, vagy pvp-ben.

JaSoN HuNTeR
amúgy Jason még mindig megválna az accountjától+tok és a könyvtõl, ha kell valakinek írjon 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kastil
Az igazság az, hogy akármennyire is próbálkoznak, jelentõs javulás már sosem lesz, ezt õk is tudják ezért van wvw/pve culling. Maga a játék meg leszarja, hogy hány magod van. valamelyik nap próbélgattam és lekapcsoltam róla 2 magot, eredmény ugyan az volt, órajel számít neki

Teljesen random, hogy milyen konfigon hogy fut. Nekem i5 3570-nel is lemegy tömegben (mondjuk szerintem a "jól fut" az 40 FPS fölött kezdõdik). De szerintem folyamatosan dolgozgatnak az optimalizáláson, nálam pár patch-csel ezelõtt a world bossok 10-15 FPS-sel futottak, most bõven jobban mennek, és bár WvW-re ritkán megyek, legutóbb az is elég jól elfutott (nekem inkább az a problémám a tömeggel, hogy a sok effekttõl nem látni semmit, sokszor pl. elvesztem az egérkurzort, és 1-2 másodpercig azt keresem, meg nem látni merre néz a boss meg mikor castol ilyenek...) Viszont más meg pl. ugyanakkor tapasztalt romlást, mint én javulást... Szóval leginkább szerencse kell hozzá, hogy a konfigod tetsszen a játéknak...
Attól, hogy akad valakinek a WvW még nem feltétlenül van gyenge gépe, sõt.Nekem is, Jason-nak is 6 magos AMD-nk van, ami ha nem is felsõkategória, de mai játékokat gond nélkül viszi, de a GW2 már gondot okoz.Sajnos a játék csak 4 magot használ ki, azokat sem 100%-osan.Ha normálisan lenne optimalizálva a játék és kihasználná mind a 6 magot, vagy legalább 4-et, de azt 100%-ban, akkor jelentõsen javulna a helyzet szvsz.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

JaSoN HuNTeR
Szerintem hiába van egy ilyen laptopod, WvWn így is úgyis leesik 20 fps alá.

Nekem egy 2 eves alienware leptopom van, akkor azthittem kibirja sokaig ezzel a teknikaval de ugylatszik megse. Ahoz viszont nem eleg gagyi hogy lecserwljem 1000£ ~- er.. Viszont csalodtam benne.. Az e billentyu hamarabb szetment ( belul lekopott a gpmb) mint wasd pedig azokat se kimelem 😄

Mc Wolfy
ha valaki vonaton akar max grafikán játszani, akkor nélkülözhetetlen 😊

Szaruman
Ennyi pénzért olyan asztali gépet lehet venni, amiben mindenbõl a lehetõ legjobb van. És még marad is lóvé egy monitorra. El nem tudom képzelni, h milyen marha vesz ennyiért laptopot...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

JaSoN HuNTeR

JaSoN HuNTeR
leegyszerûsítve:
Azért akad mert a laptopba szerelt i5 vagy akármilyen hasonló nevû proci nem ér fel egy asztali i5 processzorhoz, nem részletezném hogy miért nézz utána ha annyira érdekel.
VGAról ne is beszéljünk, nem csak az számít hogy hány GB-os.

Mai játékokhoz való laptop manapság olyan 400-500.000 Ft-nál kezdõdik.
Asztalinál fele ennyi pénz sem kell hozzá, de viszont a laptop hordozható és praktikusabb és nem fogyaszt olyan sok áramot.

Nwkem i5 van alaptopomba viszont world bossokon 10fps low-mid graphon, fingom nincs mi baja lehet, mas jatekoknal nincs baj, lehet az a baj nallam h csak 1 gigas a video kartya, kah es 8giga ram.... Szerintetek nem eleg az 1 giga videokartyaba? Elegge irritalo h van amikkor csak szaladgalok es 20 fps..

melyik i5?
Nekem i5 2,5 8gb ram 560ti a gépem, de zerg közben nekem is nagyon leesik az fps. Elég gáz sztem...
Na még egy kis megerõsítés kezdem jobban beleélni magam,köszi😊
Ja és nálam is valami ilyesmi felbontás kell majd legyen mert 1024×768 nem lesz jó Pc-vel a Tv-hez mert 16:9-es
Ennél sokkal rosszabb gépem van (C2Duo, Radeon 4670) és csak WvW-n akadt nagy zergeknél, majdnem minden fullon, 1280*1024-ben.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Hát ha eladod a jelenlegit és megveszel valami jobb fajtát i5 szériából akkor ár/teljesítményre kivetítve szerintem jól fogsz járni vele
kastil
hát ha zergben nem kell lehúznom a modelleket és látom is, hogy mit ütök, mellé 30 fps, már rohadt boldog leszek.

Mert már nincs meg,jó pínzt kaptam érte😊)

i5(3570K) se volt valami fényes,mondjuk 30 Fps azért megvolt(zerg)de akkor is a legerõsebb proci volt amin futattam a játékot.Lehet mondjuk azóta javítottak rajta.1-2 hónapja nem játszottam.
Annál az X4-nél viszont jobb lesz de csodára ne számíts:-)
kastil
mennyibe veszed?

Na ez így nem hangzik viszont rosszul!
Medium/Low mondjuk nekem jó lenne mert Plazmával javítanám a képminõséget,hát lehet rámegyek.Ha nem jön be akkor max eladom majd,nem sok pénzrõl van szó..
kastil
Ja értem, hát nem tudtam, de akkor miért nem tolod a fullos pcn?

kiserik:

Hát nekem hd5770 4gb ram x4 965be (3.4) van, akármit csinálok, ha WvW/world bosson nem huzom le a modell minõség valamint mennyiséget, befosik, de még úgy is leesik zerg v zergnél 20 alá képrdés nélkül

karácsonyra meglepem majd magam egy i5el, arról valakinek tapasztalata zergben?

Milyen trial-t?Megjelenés óta megvan a game van már 2 maxos karim is meg a többi,persze ezt nem tudhattad😊
Lett volna ez a kis masina olcsón és gondoltam konzolozás mellett rámennék ismét GW-re kicsit.
Mindig fullos PC-vel játszottam GW2-t ez miatt nincs fogalmam,hogy szerepel kisebb kategoriás géppel
kiserik
Nekem amim van: AMD Phenom II X4 920 (2,8), HD 4870, 4GB ram. Minden körülmények között fut simán, wvw nagy csaták kivételével medium beállításokon (tehát szép is). WvW nagy csatákon jobb levenni low-ra, de így meg se reccen 1680 x 1050 felbontáson.

Nem tudom a tied erõsebb/gyengébb, de aki ért hozzá, annak irányadásnak jó 😄

kastil
én egy 5770en ugyan azt az fpst kapom 1600*1200ban mint 1280*1024ben, proci kell neki de nagyon csúnyán.
esetleg várd meg a következõ trialt

Akkor lehet inkább hagyom.Csak gondoltam 1024×768-ba lehet esélyem így Tv-re kötve.
Azért köszi de még átgondolom
kastil
Hát tömegben sztem eléggé csukladozna (vagyis a játék 90%ában)

Hali.
Szerintetek i3 2120,Hd 6750,4Gb ram és egy Plasma TV-re rákötve elfogadhatóan futna GW2?1024×768 felbontáson!
Köszi szépen!
A radeon hd 8670 már elég hozzá, intel hd 4000-el nem próbálkoznék, az szerintem gyenge hozzá.
hd 4600 már talán elég lenne.

Mephike
Állítólag az elsõ két helyezett szerver játékosai kapnak még valami finishert is, valahol olvastam ilyet, de zöldet és kéket tuti kapunk...

Most épp 2 órája várok...

Nefürgyé le!

Két zöld meg három kék.😛
kastil
és arról tudni már valamit, hogy mi lesz a reward?

Mc Wolfy
valószínûleg másodikok leszünk gold ligában. queue 0 és 1 óra között ingadozik

kastil
Pikenen milyenek a queuek? Valamint hogy álltok?

Sziasztok! Notebook vásárlás elõtt állok, kiszemeltemben egy core i5 + intel hd4000 van. Ez elég lenne a GW2 futtatásához közepes beállításokon (WvW-t leszámítva)? Tudom, hogy nem épp játékra tervezett konfig, de minimum gépigénynek hd3000 van megadva, szóval hátha😊 Másik kiszemeltekben radeon hd 8670 / 8570 van, szóval ha valakinek ilyen van, az se tartsa magába. Ha van itt, aki laptopon játszik, attól szívesen várok tapasztalatokat, mert szeretném nagyon kipróbálni már a játékot.😊 Üdv: Cactuar
Mc Wolfy
szerintem meg nem járja, hogy nagyobbatz sebez power trait nélkül ez után is egy hammer warri, mint egy power ranger

kiserik
PVE-ben szinte mindegy mit használsz szerintem, a lényeg hogy az ízlésnek megfelelõ legyen az amit lóbálsz.
Ez a dmg nerf meg annyira tényleg nem lesz nagy szó, nem az a két legfõbb skill dmg szempontjából. Engem max az zavar, hogy így ki kell találjak valamit, hogy meglegyen az Oportunist továbbra is 😄

kastil
nem dungeonre, de látod, most már CSAK azt használhat az ember, kurvanagy változatosság egy pvp szempontból broken gameben...

Mc Wolfy
pveben hammereztél??? 😄 oda gs meg axe/axe vagy gs+axe/mace kell

kastil
pve-be*